3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Sláva vítězům, čest poraženým

Kdo je vlastně vítězem a kdo poraženým v uplynulých volbách? Při zjištění, že téměř 70 % občanů volby zcela ignoruje, prostě vůbec k volbám nejde, jsou takové volby bez vítězů a poražených, je poražena politika, která se u nás vede.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Tolman 11.10.2016 15:35

Připomeňme si

Ředitelkou Energetického regulačního úřadu byla vládou Petra Nečase utajeně jmenována Alena Vitásková. Je uvedena jako důvěrnice i jako agentka StB s krycím jménem Eva. Tato zastánkyně sovětské cesty v energetice byla také předsedkyní dozorčí rady Nadace manželů Klausových. Zajímavé, že její záznam byl skartován až 10.2.1994, tak pozdě je dost neobvyklé.

Alena Vitásková měla před nástupem do čela ERÚ dvě firmy, které projektují, montují a opravují plynovody (SMP - Služby a Gazoprojekt Czech). Před jejím jmenování předsedkyní ERÚ obě firmy prodala. První z nich svému bývalému manželovi Vilému Vitáskovi, druhou své současné snaše Monice Vitáskové. Ze zákona totiž předsedkynině ERÚ nesmí v oboru podnikat, vlastnit licenci nebo se podílet na řízení firmy podnikající v energetice. Policie však zajistila emaily, které mají dokazovat, že i v době, kdy už byla Alena Vitásková v čele ERÚ, dostávala pravidelně k odsouhlasení platby společnosti SMP - Služby a společnosti Gazoprojekt Czech. Současně jí byly zasílány i přehledy peněžních toků společností. Přitom obě tyto společnosti podnikají v energetice.

B. Rybák 11.10.2016 17:56

Re: Připomeňme si

Máte nějaký důkaz její spolupráce s STB? Skuteční spolupracovníci STB/KGB byli totiž (Sachrem) skartováni hned na počátku, pro vlastizrádné darebáky tak sametové "revoluce"!

Agentka Alena, s krycím jménem Eva, jmenovaná Nečasovou vládou jako předsedkyně ERÚ, protože zastávala sovětskou cestu v energetice, díky čemuž ji pochopitelně V. Klaus jmenoval předsedkyní dozorčí rady své nadace,... je blábol tak uboze podpásový, že není nutno se Vašimi ostatními bláboly zabývat!!!

Skutečnost, že na ERU byly protiprávně zabaveny všechny dostupné dokumenty (k nimž obhajoba nemá přístup) a teprve pak z nich bylo slepováno obvinění, které je trestem i za právní služby poskytnuté bývalou, např. stále nepotrestaným pučistou Ištvánem nenáviděnou nejvyšší státní zástupkyní Veseckou, je dostatečně výmluvná!

M. Prokop 11.10.2016 18:01

Re: Připomeňme si

Vás zelené teroristy vždy poněkud iritovala, tak těžko odlišit realitu od pomluvy.