16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 2.5.2009 7:56

Při sestavování

úřednické vlády si nemůže přeci premier do své práce nechat houkat stranické sekretariáty, kam by přišel? Bude odpovídat za chod státu, tak musí mít takové ministry,  se kterými se mu bude dobře spolupracovat.

autor 2.5.2009 7:32

Re: Jaká škoda

Dani, ta funkce je do daslších voleb, z nutnosti, já bych do toho nešel, ale když, tak držím ústa a krok.

Diana 2.5.2009 7:15

Jaká škoda

že autor článku nenavrhl sebe na post premiéra. On by byl jistě poslušný, pokorný, patolízalský - jako každý pravicový volič.

vladimír ondys 2.5.2009 6:10

Budu dál pracovat a volit občanskou neposlušnost

než se nechat pestrobarevnými socany zmanipulovat k faktické spoluúčasti na volbě mezi zlým a nejhorším.Rv;-PR^

bradavice 2.5.2009 5:35

ASD

NEVOLTE SPP-STRANU PAROUBKOVÝCH POSKOKŮ

Libor 2.5.2009 5:18

Autor

si v článku posteskl, že když Topolánek nedokázal udržet vládu a koaliční partneři a i lidé z jeho strany mu jí zoburali, je jen škoda, že tím dočasným premiérem se nestal třeba Dalík.

Netka 2.5.2009 0:57

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Mrázi, chápat to nemusíte, ale to je asi tak všechno. Nadávky do ignorantů jsou pro ty nechápavé signifikantní :-))) Já jsem taky politicky stupidní volič, podle jistého pána.

Vilda 2.5.2009 0:53

Re: Myslím, že autor to "uplácal" docela dobře, zejména pak velmi aktuálně.

Pro relevantní závěr je zatím málo informací a spekulace jsou možné, ale považuji je za ztrátu času. Ač si o Fischerovi nědělám moc iluze, tak příjemně překvapil. Jen aby mu to vydrželo, ono na to místo šéfa statistického úřadu taky nemá definitivu!!

Netka 2.5.2009 0:50

Re: A co do Kounovského

Ale vždyť má autor pravdu. Dodala bych, že od nomenklaturního kádra a kariéristy se podrazáctví očekávat dá. Ve jménu loajality k dalším(u) hráči(ům). Od kterých profit teprve přijde. Úředníkovi, který se náhodou stal prvním ministrem této země a přitom ještě před dvaceti lety souhlasil s její okupací, jsou nějaké morální povinnosti nebo férové dohody u zádi. Ten už v životě prokázal, že nestojí ani za tím, co sám podepsal. Natož za ústní dohodou. Pro ujasnění - moje výtka k Fischerovi se netýká (ne)vhodnosti jím vybraných osob. To je fakt jiné téma.

S.Š. 2.5.2009 0:44

Myslím, že autor to "uplácal" docela dobře, zejména pak velmi aktuálně.

Mimochodem, Vás nezajímá náhlá rozhodnost designovaného premiéra ? Odkud se najednou vzala, nespoléhá-li se na názor dvou největších politických stran, od koho chce získat parlamentní podporu ? Nebo mu snad stačí podpora prezidentská ? Je plánem "X" vládnout bez podpory až do řádných voleb ? Uvidíme, informací je zatím pomálu ... oni chlapci ty karty budou muset stejně nakonec odkrýt ...:-)

S.Š. 2.5.2009 0:37

A co jeho babička s dědou, pane kádrováku, to byste nevěděl ?

Rv:-/

Vilda 2.5.2009 0:37

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Chápu, taky únava. Topolánka s Dráthem lze lehce zaměnit;-(!!

mráz 2.5.2009 0:32

Jen ignorant si může vážit Topolánka

Jak někdo může napsat a snad i tak cítit, že si váží Topolánka. Nechápu. Jeho uvedením na scénu začalo hulvátství a podrazáctví bujet v naší politické scéně naprosto maximálně. Jak si mohu vážit člověka typu Topolánka, který hřímá proti komunistům. když sám z komunistické rodiny je.

Vilda 2.5.2009 0:24

Ala Jelen?

No nevím, minule byl článek super, dnes je to úroveň Jelínka. Takové uplácání dortu ze všeho co bylo k dipozici. Chce se mi věřit, že po celodenním hledání rozkvetlé třešně to způsobila únava. Byla to fakt fuška,  jaro přišlo opravdu brzo;-P!!

S.Š. 2.5.2009 0:19

To se Vám velmi povedlo, pane Kounovský !!

:-)R^

Tisifoné 2.5.2009 0:17

blogování

Existuje dobrý test, jak ohodnotit článek, jako je tento. Zkusme si představit, že nebyl otištěn, ba dokonce ani napsán - a zeptejme se pak, jestli nám ten článek chybí.

veit 2.5.2009 0:13

A co do Kounovského

Asi stačí si přečíst slova o tom, jak Fišer dohání v podrazech Čunka a v křivosti Paroubka a je jasné, jak smrdí boty, ve kterých slušný člověk šlápl do Kounovského. Kdyby aspoň vřískal slušně ...