16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jan 2.5.2009 13:51

zase za všechno může havel

za volební systém poděkujte klausovi havel naopak proti jeho zavedení bojoval - vznikl a oposmlouvy - házet na havla klausovi chyby je byla a obávám se že bude móda - pomalu se lidme začínají otevírat oči ale to jen pro přítomnost, žel klaus se chová furt stejně - nelíbí -li se vám co dělá ted neadorujte jeho minulost a už vůbec to nesvádějte na havla - ten s klausem jedinej bojoval o demokracii v čr a zaplatil za to strašnou cenu když musel snášet špínu a pomluvy co na něj kalus a jeho lokajové házeli - boužel je to tak

Marat 2.5.2009 12:59

Re: mám pochybnosti...

Ghoste, pejskaří nejsou hodní lidé. V drtivé většině to jsou bezohledná hovada, která ale vyžadují od ostatních převeliké ohledy ke svým pejsánečkum i k sobě samím.

 Na českých vesnicích je v každém domě pes jako hlídač. Proti takovým majitelum vůbec nic nemám. To je v naprostém pořádku. Ovšem na vesnicích nemají pejsánečky na milovánmí,mazlení a chlubení že mají pejsánečka. Také na vesnících jsou na štěkot psu zvyklí a nevadí jím. Ale ve městech ti pejskaři jsou zločinci.

Nikdy bych nepovažoval městské pejskaře za hodné lidi.

Fišta 2.5.2009 12:10

Re: mám pochybnosti...

Dobrý krizový manažer by dokázal udržet VAE. Co je na Topolánkovi dobrého krizově manažerského?

kopec 2.5.2009 12:02

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

To jako myslite v pripade Topolanka? Tam se nam jaksi daleko neodkutalelo.

jirka.s. 2.5.2009 11:43

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Omyl, hromádko !!! V případě grebeníčka a dRátha mohou jejich rodiče za ně !!! Holt, jablko nepadá daleko od stromu!!! (Y)

jirka.s. 2.5.2009 11:39

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Souhlasím, ale jenom asi tak po deseti rumech!!!;-)

Vilda 2.5.2009 11:17

Re: mám pochybnosti...

Souhlas. Jen dodám, že Topolánek je celkem slušný krizový manager, ale jako taktik je diletant, který dost často koná dřív, než vše víc promyslí!!

Vilda 2.5.2009 11:12

Re: Vo co go

;-DR^

Vilda 2.5.2009 11:10

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Grebeniček a Rath můžou sami za sebe, bohatě to stačí;-O!!

jirka.s. 2.5.2009 10:57

Re: Až na maličkost,

Jojo, hafusák na levé botě a kchaltna na pravé ! To jsme dopadli!!!  ;-(

Ghost Dog 2.5.2009 10:42

Re: Vo co go

..no, když to vezmeme do důsledku, zájem Paroubka je nejspíš stejný, tedy aby Fischerova vláda nebyla lepší než vláda Paroubkova..tak to bude fakt průšvih, horší už nikdo sestavit neumí, ono to ani nejde...

Ghost Dog 2.5.2009 10:34

Re: mám pochybnosti...

..tak trochu potvrzujete to, co jsem napsal..pokud Klaus nebyl příliš pravicový, a to s vámi souhlasím, nebyla ani ODS v té době příliš pravicová, jen měla k té pravici blíž, než má nyní..

..ale nevěště hlavu, v ODS jsou ještě lidé (možná v mírné menšině), kteří mají k pravicovosti blíže, jen nejsou ve vedení strany..

..po bitvě každý generál..tak bych nerad někomu radil, co měl dělat když..nicméně osobní názor na povolební pat je, že se měli volby opakovat, možnost tu byla a ČSSD po tom nádherném povolebním projevu jejího předsedy by nejspíš ještě o nějaký ten hlásek spadla..ale jak říkám, po bitvě každý generál...

westík 2.5.2009 10:27

Re: mám pochybnosti...

pro Ghost Dog ;-DR^ jednak souhlasím s příspěvkem, jednak jsem hodný člověk -také mám psa ;-D

vládík 2.5.2009 9:51

Re: Zvláštní. Jako by ústava platila, jenom když se nám to hodí.

Opravdu ji budou schvalovat? A co když neprojde? Myslíte, že Klaus bude zase naléhat na rychlé řešení?  Já vsázím, že dnes (kdy se zbavil odporujícího Topola) už mu bude vláda bez mandátu vyhovovat.

vládík 2.5.2009 9:48

Re: mám pochybnosti...

No, když rezignoval Klaus v roce 1998 (s lepšími předpoklady tehdejšího výsledku), to byl pravicový?

Topolánek je pravicový. Na nic nerezignoval. Jen někteří hlupáci mají dojem (a mnoho podrazáků ho předstírá), že v koalici má každý sílu podle volebního výsledku. Není to tak. Musí se dohadovat jako rovnocenní partneři. Pokud vypadne sebemenší člen koalice, končí i koalice. Podle vás by bylo pravicovější následovat Klause a jít do velké koalice? To by se prosadilo více?

vládík 2.5.2009 9:44

Opravdu nezbývá,

než jít volit (v parlamentních volbách). A věřit (pravda - asi v zázrak).  Ale zase: když nás budou milióny (kdo půjdou volit pravici), třeba se to povede. Dva a kousek miliónu by možná stačilo.

vládík 2.5.2009 9:42

Re: Vo co go

Fakt?  Heleme se, heleme se.

kopec 2.5.2009 9:37

Vo co go

Slozeni Fischerovi vlady musi byt takove, aby nemohla byt lepsi nez Topolankova vlada a prokazat, ze takzvana parlamentarni demokracie je jen neucinna komedie se zkorumpovanymi poslanci.

Ghost Dog 2.5.2009 9:34

mám pochybnosti...

..mám vážné pochybnosti o pravicovosti pisatele..možná si to myslí, možná si myslí, že volit ODS, mít rád Topolánka a mít rád Havla je výraz pravicovosti..obávám se, že není..Havel je pravicový asi tak, jako moje levá ruka, Topolánek na pravicovost rezignoval téměř ihned po volbách.. že to neměl lehké? ale no tak, kdo to má lehké? kouknou na Jyrku, ten to má přímo těžké (panděro)..

..pan autor je středový volič, ODS se přesunula z mírně pravicové strany do středových pozic..tedy hlavně její vedoucí establischment, těch několik zbývajících, skutečně pravicově myslících členů pořád tajně doufá, že se jim ten posun podaří zvrátit..mám silné pochybnosti, že podaří a ODS ztratí víc, než získá..

..jsem zvědav, jak se Václav Klaus postaví k postu ministra vnitra..dRátha tejral dlouho a dobře, jak na tom bude s kozlem Pecinou?..

..autor je mi v jedné věci sympatický, je pejskař a pejskaři bývají hodní lidé, ale nejlepší lidi jsou pejsci...

kopec 2.5.2009 9:15

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Deti mohou za sve rodice jen v pripade socanu a komunistu, Grebenicka a Ratha atd.Modrasku se to pochopitelne netyka.

Baubo 2.5.2009 9:12

Hlavní důvod řevu

je výběr J. Míla na místo ministra financí. To je řízek, který by býval ohlídal probíhající privatizační procesy. Je znám tím, že si od politiků nedá foukat. Proto ho vyhodili socani z vedení ČEZ, kde nyní Roman jen sklízí, co Míl zasel. To věřím, že se nelíbilo ani Paroubkovi, ani Bursíkovi, ani Topolánkovi. Všichni si chtějí z téhle studny nasosat. A článek je fuj.

kirast 2.5.2009 9:07

Zvláštní. Jako by ústava platila, jenom když se nám to hodí.

Čímž nechci říkat, že bych současnou ústavu považoval za ideální. Ale, stále ještě platí výsledky posledních parlamentních voleb. A přechodnou vládu do dalších voleb budou schvalovat poslanci vzešlí z voleb minulých. Jejich rozložení v parlamentu je snad stále známo a výsledek hlasování o důvěře tudíž vypočitatelný. Tak co se to tady vede za řeči, kdo má nebo nemá mluvit do složení vlády?

Jirka 2.5.2009 8:57

Re: Jaká škoda

Další Paroubkův poskok. Diano jste mimo mísu, ale nemůžete za to.

M. Zima 2.5.2009 8:50

Až na maličkost,

podceňujete rozsah české blbosti. Nejde jenom o zaslepeného Topolánka, nebo blbečka Burcíka, atd. , ale i ten Kounovského článek je taková kravina že by vlastně nemohl být pro očividnou hloupost a primitivní zaujatost publikován. Češi totiž nechápou, že Fišerovo i když minimální, tak přecijenom samostatné jednání představuje návrat k ústavnosti. Oni požadují za socialismu naučený, podpultovní handl, jako při kLausově volbě.

hafusak2 2.5.2009 8:36

Je ODS státostranou ?

Měli jsme zde vládu pod vedením ODS, která díky svému předsedovi pohnojila co se dalo a velmi neslavně a v nevhodnou dobu musela odejít z výsluní. Budiž stávají se horší věci a v lepších rodinách. Ale aby si ten svržený premiér kladl podmínky a určoval kdo bude a kdo nebude v další vládě, to je už moc. Buď mu nedošlo, že jako premiér už je mimo, nebo jako předseda povýšil  ODS na státostranu s právem kecat absolutně do všeho, včetně složení nové vlády. Pokud bude takto pokračovat, tak aby jeden začal mít obavy, že jesli se dostane opět k moci, tak - budou ještě někdy nějaké volby? Nebo jmenuje sám svou vládu a s ní bude vládnout až na věky věků, amen? Stále se zde hrozí rudooranžovým nebezpečím, ale to modré- do hněda se stále více zbarvující nikdo nevidí?

Bibi 2.5.2009 8:32

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Tak to podle vas znamena, ze kdyz se nekdo narodi ve zlodejske rodine, ze zlodejem musi zustat taky? To je tedy hloupy nazor. Deti nemohou nikdy za sve rodice.8-o Kazdy si je odpovedny sam za sebe.Nekdy ani ta nejlepsi vychova nezmuze nic, kdyz se dite dostane az dospeje do svych koleji. Takze vidite, ze je to oboustranne.

Senior 2.5.2009 8:26

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Někde jsem četl. že mráz přichází z Kremlu.  Nebylo to, soudruhu, náhodou o vás?Rv:-(

Senior 2.5.2009 8:21

Re:Šlápnout do Fišera

R^R^R^>-

forto 2.5.2009 8:05

Re: Při sestavování

Zapomněl jste, že naše ústava pojem úřednická vláda nezná, takže každá vláda, která tady vznikne, musí být nutně politická, protože by jinak nedostala důvěru poslanecké sněmovny. která je zastoupena politickými stranami.Takže stručnš řečeno, každý úředník v letní vládě potřebuje politickou podporu.

forto 2.5.2009 8:01

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Netvrdím, že Topolánek je slušňák, ale nějak jste zapomněl, že ty všechny vulgarity a prasárny s podrazy přišly do české politiky s Paroubkem a Ráthem. Doufám jen, že lidé tohoto státu zažijí rozum a nebudou si zahrávat s myšlenkou na návrat oranžovo-rudé totality.Co si budem povídat. Dnešní ČSSD pod vedením pánů Parobka,Zaorálka, a přisluhovače Rátha je už horší jak komunisti.