4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Map 19.6.2009 22:05

Re: Odpověď na přímý dotaz k fungování ČSSD nabízím všem ... Odpověď nežádám, jenom snad zamyšlení...

Omlouvám se, prosím, za chybu: Správně je Schwarzenberg.

Ibalgin 19.6.2009 21:59

Fišere, založte stranu...

Docela se mi líbí překlenovací úřednická vláda pana Fišera. Měl by rychle založit stranu a věřím, že by vyhrál volby. To by byl šramec.8-o

Map 19.6.2009 21:59

Re: Pouze zopakuji dřívější svoji poznámku

Počkejme si jakými celebritami bude v druhé vlně obohacena tato strana. Pokud budou do této strany recyklováni např. adoptované Havlovo dítě Mlynář, turista Bursík, Šiklová, recyklovaný ministr Kocáb a jim podobní, je další divadelní fraška "pravdy a lásky" na světě. Takovému kousku pak hlas nikdy nedám.

Map 19.6.2009 21:44

Re: Odpověď na přímý dotaz k fungování ČSSD nabízím všem ... Odpověď nežádám, jenom snad zamyšlení...

To, že se navenek Paroubkova strana ještě označuje jako ČSSD, je pouhá zakrývací maska. Na to jsem nepřišel sám, pomáhal mi při tom (nejen mně) kníže Schwarzenberk. Proto exkurz do historie beru, avšak v současnosti označovat tuto stranu jako ČSSD, pokládám za Váš kardinální omyl.

Honza 19.6.2009 21:36

Pane Zaorálku, vyzývám Vás, pokud je alespoň něco z toho tak jak píšete, podejte trestní oznámení.

Ano,podejte trestní oznámení, jinak je to pomluva. A ještě něco, i kdyby to byla alespoň zčásti pravda, s kým že pan Kalousek celou tu dobu vládl? Nebylo to náhodou osmileté období socdem rozkrádání? Kdopak to asi tak v rámci koalicních dohod umožnil a toleroval? Nic Vás stále nenapadá?

Skoro bych si myslel, že podle toho článku, ve kterém popisujete ty Kalouskovy "smrtelné" hříchy jste Vy a ta Vaše nenechavá zlodějská partaj ti poslední spravedliví. Ale nejsem tak tupý, jak si myslíte, stále si pamatuji 5 v českých na stole, kakaové plantáže, privatizaci Unipetrolu, Telecomu, o které se (ještě) moc nemluví, strejdu z Vysočiny, emigranta na Floridě ............

Proč nepodáte trestní oznámení? Jsou jen dvě možnosti. Za 1. není to pravda a tak jen štěkáte, protože Vám došly argumenty, a cítíte ve vzniku nové strany ohrožení, totiž že by Vám mohli ještě více ubývat vaši voliči, kterým zbyla alespoň ještě špetka soudnosti, a že je jich ještě docela dost, nebo za 2. jedete v tom s tou vaší zlodějskou partají s Kalouskem taky.

Pane Zaorálku, není v tomhle státě mnoho politiků, kteří by na mě osobně působili nedůvěryhodněji než Vy, který lžete každým druhým slovem, Sobotka co nikdy nic nedělal a neuměl a předseda Prasoubek, komunistické kápo z Ráje a od kolotočů. Důvody pro inteligentní čtenáře píšu výše, očekávám oranžgutánský pokřik těch, co četli pořádně jen poslední odstavec a předchozí nechápou.

Jara London 19.6.2009 21:32

Re: A pokud jde o komanče?

Bohužel, pro stromy nevidíte les.

Jara London 19.6.2009 21:30

Rozhodně nepatřím mezi voliče ČSSD

a představa jejího vítězství ve volbách mě bytostně vadí. V tomto případě ale dávám panu Zaorálkovi těžce za pravdu. Kalousek nemohl být dobrým ministrem financí už z toho důvodu, že celý život peníze vždy jenom utrácel a nikdy neřídil žádnou organizaci nebo systém, který by musel peníze prokazatelně vydělávat. Jím utrácené peníze byly vždy tzv. "veřejné", tedy obtížně kontrolovatelné, a značnou část z nich vždy dokázal přesměrovat do vlastních kapes. Pan Kalousek je prostě jen šíbr ve velkém. Pro znalce děl páně Pratchetta - označil bych ho za jakéhosi Nadosaha Pozlátka českého střihu. Je čas mu přistřihnout křidélka.

Map 19.6.2009 21:27

Re: A pokud jde o komanče?

Pane Vízku, slezte už konečně z toho kříže a připusťte, že Vás Ježíš Kristus předběhl i když nebyl komunista! Ani Goethe (Utrpení mladého Werthera) o Vás nic už nenapíše.

dhimmi 19.6.2009 21:21

Re: A pokud jde o komanče?

Ani ne,myslím že FISCHER byl členem KSČ/což ho moc nezdobí/,ale už z těch bludů" vyrostl".Víc mi vadí ,že se může stát to,že po dvaceti letech se zase objeví PRAVÍ bolševici ve vládě a to jedině zásluhou té bandy gaunerů obklopujících KRÁLE PAPALÁŠŮ.

F.Vízek 88.100.57 19.6.2009 21:05

A pokud jde o komanče?

Dnes zrovna dva komunisté z Husákovy éry zastupovali ČR v Evropské unii (viz záběry s Barossem) i v ČT a na internetu.  Vadí? Nevadí?  

H.K. 19.6.2009 21:05

Re: ???

R^R^

F.Vízek 88.100.57 19.6.2009 21:02

Proč bych měl fňukat?

Nefňukal jsem tehdy, nefňukám ani teď.  Neherbil jsem se tehdy, nehrbím se ani teď.  Nelezl jsem mocným "až tam", nelezu jim tam ani teď.  Podepsal jsm se pod každý názor tehdy, podepisuji se i teď.  Mluvil a psal jsem tehdy otevřeně a píšu otevřeně i teď. Byl jsem nálepkován tehdy a jsem nálepkován i teď.   Že mám pravdu se ukázalo tehdy a ukazuje se to i teď.

Tak "vo co gou" ?  Jsem na diskusní stránce a ne v kádrovém oddělení, abych šel po autorech textů... Jenom využívám práva nemlčet.  Byla to moje svobodná volba tehdy a je i teď.   Doplatiul jsem na tehdy, doplácím i teď.

drak 2 19.6.2009 21:02

Re: Pouze zopakuji dřívější svoji poznámku

:-DSkybirde, velmi pěkně popsáno, Četl jsem vzestup Kalouska  na netu před dvěma dny uveřejněném v Přerovských novinách. Z toho jde mráz po zádech, co má na svědomí. I když Zaorálka nesnáším, tohleto napsal pěkně

     A Vy jste to perfektně potuploval. Lidé mají bohužel krátkou paměť a všehoschopní politici toho maximálně zneužívají!;-O.

Free 19.6.2009 20:46

???

Poučná, to jo.  Poučné je její sloučení po roce 1948 s komunisty, jak  institucionální tak i ideové. A dnešní česká sociální demokracie je ideově zakotvena tam, kde jsou dnes rezidua evropských komunistických stran a sociálně demokratické ideje  / rozumějte evropského formátu/  v ČR prosazuje ODS. Pravicová strana v ČR absentuje, tedy v parlamentu jistě.

V USA, odkud jsem se právě vráil, k žádnému znárodňování, vy jeden experte,  nedochází, protože státní podíly budou po konsolidaci PRODÁNY. S držením státních podílů opravdu nikdo nepočítá. ˇ

Srotovné je ukázkou toho, jak politici zacházejí s veřejnými penezi s populistickým a ničím neřešícím opatřením / spíš nesmyslem / , které krizové období jen prodlouží, protože jak ukázal před dvěma týdny německý výzkum v Halle, 75% kupujícíchy by si auto stejně koupilo a šrotovné neřeší nadvýrobu v oblasti automobilového průmyslu. Tam, kde chybí poptávka, žádná podpora z veřejných peněz nic neřeší, a je jedno, zda v USA, Německu či Polynésii.  Populismus ovšem může přispět k tomu, že takoví politici se ještě chvíli udrží v židli, pro daňového poplatníka je to ale tragedie, protože taková řešení se míjí účinkem, naopak přinesou v budoucnu problémy / ale koho by to teď trápilo, že? / zato spotřebovávají veřejné prostředky dobré například pro budování dopravní infrastruktury, která na rozdíl od plechů vydrží desetiletí a sloužila by všem.  Podstatné je , jak by se země vyvíjela bez vlády ČSSD a bez tvorby dluhů, u kterých každoroční splátka JEN úroků  činí již 50 miliard Kč.

Není tio náhodou částka dobrá pro dobudování dálnic, nebo nechybí v letošním rozpočtu?

Zaorálka vůbec komentovat nebudu, to je úplnej mimoň, vy alespoň jste schopen zopakovat teze ze stranických schůzí.

H.K. 19.6.2009 20:29

Re: Odpověď na přímý dotaz k fungování ČSSD nabízím všem ... Odpověď nežádám, jenom snad zamyšlení...

Nejstarší stranou v zemi je právě ČSSD.... Sociálně demokratická strana je nepochybné součástí politického spektra v zastupitelské demokracii. Je to strana, která by měla hájit, tak jako každá jiná strana, zájmy svých voličů. Pro mne je prototypem sociálního demokrata pan Battěk nebo Rusnok. V historii vby se určitě našlo víc takových lidí, kteří odvedli kus užitečné práce. Dnešní představitelé této strany jsou loupežníci bez vize a bez názoru. Jejich jediným cílem je boj o moc. Oni bojují stále, nejenom před volbami. Oni si neuvědomují, že jsou dobře placená služba voličům. Aby se udrželi u moci, tak jsou ochotni žít na dluh a roztočit kola inflace a poškodit tak zejména nejchudší t.j. důchodce. Ti jsou bezbraní. Pokud si našetří pár korun na důchod, tak jim to inflace sežere. Už nemají možnost si přivydělat. Rozdávají plošně peníze těch nejchudších plátců daní těm, kteří jesou nepoměrně bohatší. Takovým příkladem je tzv. šrotovné. Ten nejchudobnější si žádné auto kupovat nebude. Nezaplatil by ani pojistky.

..jenom ten Sobotkův úspěšný státní rozpočet 2006 a 2007 (= dílo ČSSD) s mínusem pod 3% HDP se hned tak nezopakuje... Nebudu komentovat. Je to typická polopravda.

.. podle V. Klause takovým úspěchům, že na tom země byla nejlíp v historii a lidé žili lépe než kdykoli předtím. Nevím jaký je podíl vlády ČSSD. Jednalo se o období nevídané prosperity celosvětové a domácí ekonomiky. Faktem je, že i takovém období dokázala zadlužit stát. Dnes pletíma 50 miliard korun úroků z úvěrů.

.... Svět 21. století bude světem nových a nových divů,...  To, že se něco dělá v USA, neznamená, že je to dobré. O tom svědčí dnešní krze, která začala v USA.

Demokratickou a zákonně fungující stranou je i KSČM..... Komunistická strana není stranou demokratickou.  Cílem je vybudovat komunismus

dhimmi 19.6.2009 20:27

Soudruh/přítel VÍZEK pořád fňuká, že

musel makat v kamenolomu.Ono to tak někdy bývá,že revoluce požírá své vlastní děti,to ale nikoho neomlouvá.Může být rád,že ho jeho komunističtí bratři nepověsili jako soudruha SLÁNSKÉHO nebo mu nerozbili hlavu cepínem jako soudruhu TROCKÉMU.Komouši běžte všichni do (Y),už tu strašíte moc dlouho a těch vašich po-sraných keců máme dost.

Herakleitos 19.6.2009 20:23

Re: Odpověď na přímý dotaz k fungování ČSSD nabízím všem ... Odpověď nežádám, jenom snad zamyšlení...

Nevolit!Vaše výkřiky jsou k hounu!

dhimmi 19.6.2009 20:13

Re: Odpověď na přímý dotaz k fungování ČSSD nabízím všem ... Odpověď nežádám, jenom snad zamyšlení...

Z jednoho smradlavého pytle je tak akorát koalice KSČSSD.Ten pytel je plný závisti,nenávisti a vzpomínek na komoušský režim.KSČSSD =CESTA NA HNOJIŠTĚ.

tomfuk 19.6.2009 20:05

Re: Odpověď na přímý dotaz k fungování ČSSD nabízím všem ... Odpověď nežádám, jenom snad zamyšlení...

F.Vízek hodil všechny politické strany do jednoho antouškova pytle,prý jsou demokratické.Dělnická strana,Národní strana,KSČM,ČSSD,ODS a další  už v tom pytli nechte,tak dlouho až pochopí co je demokracie.

Skybird 19.6.2009 19:58

Re: Pouze zopakuji dřívější svoji poznámku

Ladislave N  NE !

Snad z mého příspěvku jest k pochopení, že bohužel žádnou z našich parlamentních stran nepovažuji za korektní a věrohodnou. A jest pod moji úroveň, abych volil z několika zel to o něco menší.

karel 19.6.2009 19:57

jak si každý lotr

Landys 19.6.2009 19:56

Není výběr jako výběr !!!

;-€Modří diskutérští Stachanovci, vy tady dnes snad představujete  výběr úplně  toho nejlepšího - to by chtělo společné foto na tablo - a vyvěsit. Ať se všichni podíváme na ty oduševnělé obličeje, ze kterých  přímo vyzařuje ta chytrost, noblesa  a přirozená inteligence (nebo že by spíš inteligence od přirození ?). Jen doufám, že nemáte některý jakous kosmetickou vadu ve výzoru, to by bylo nemilé. To by vás v očích kovaných pravičáků dost diskvalifikovalo ! Mít nějakou, byť sebemenší bradavičku - jste definitivně vyřízeni. Tady se totiž hodnotí u politiků nejen technické provedení volné jízdy, ale hlavně umělecký dojem. Pokud by v tomto státě měla být ale rozhodující silou partaj opírající se o takovou svoloč jakou jste vy, tak ať to tady raděj vyhrají komunisti a každých čtrnáct dní sem třeba jezdí na soudružské návštěvy Kim-čong-il. Rozhodně by to tomuto státu uškodilo míň. No a když jsem vzpomněl ten výběr  - zítra to bude na Jižní Moravě jiný výběr ! Budou dny otevřených sklepů, a už se těším třeba na takový Cabernet Sauvignon - výběr z hroznů, nebo dokonce výběr z bobulí, Cabernet Moravia barique aj. K tomu čerstvé škvarky nebo škvarková pomazánka, domácí klobásy - dovedete si něco takového vůbec představit, vy modré hlavy ? Takže tím chci jen  taktně naznačit, že si můžete klidně trhnout nohou - vy modří výběři !

F.Vízek 88.100.57 19.6.2009 19:33

Odpověď na přímý dotaz k fungování ČSSD nabízím všem ... Odpověď nežádám, jenom snad zamyšlení...

Nejstarší stranou v zemi je právě ČSSD a její historie je velice poučná: bez jejích zápasů za osmihodinový pracovní týden, za svobodné všeobecné volby,  za rovnoprávnost žen, za kvalitu pracovního prostředí a  slušné  zacházení se zaměstnanci bychom my i Evropa i svět  vypadaly úplně jinak...    Její současné hodnocení nemůže být špatné, jak fakta dokládají:  po osmi letech  přivedla zemi k úspěchům až  nevídaným - podle V. Klause takovým úspěchům, že na tom země byla nejlíp v historii a lidé žili lépe než kdykoli předtím.   Ostatně loňské 13 : 0  a poté 23:3 a letošní nárůst europoslanců ze dvou na sedm dosvědčuje, že lidé rozumí a pochopili.   Zadlužení ČR  je na minimu (i dvojnásobné by znamenalo splnění maastrichtského kritéria),  jenom ten Sobotkův úspěšný státní rozpočet 2006 a 2007 (= dílo ČSSD) s mínusem pod 3% HDP se hned tak nezopakuje...

A hloupost se šrotovným? Když velcí bratři  ve Washingtonu, v Berlíně, Londýně i Paříži atd..., tož se nedivte! 

A znárodňování, které se rozjíždí v USA?   Inu, když na post ekonomické jedničky se ve všech ukazatelích dere komunistická Čína, která je zároveň největším věřitelem USA?   Svět 21. století bude světem nových a nových divů, kterým se bude divit nejen  slavná románová Alenka...

PS: Demokratickou a zákonně fungující stranou je i KSČM a i ODS, protože kdyby tomu tak nebylo, nemohly zhruba ve stejné době vzniknout a být zaregistrovány, že?

Ibalgin 19.6.2009 19:27

Materialisté...

Slušní lidé do žádné strany nikdy nevlezou. Ve všech stranách jsou lidé stejného druhu. Materialisté. Protože se stranici starají bezohledně pouze o své zisky, ostatní je jim jedno, tak proto máme tak obrovký dluh. A bude hůř. Stany patří zakázat, senát rozpustit, politiky pozavírat, podívat se na zahraniční konta a vládu složit z odborníků. Rozpočet vyrovnaný , zmrazit všem platy.Pamatuji si za Dubčeka jak byli lidé náhle svorní. Potřebujeme nějaký impuls. Třeba aby nám Parkanová zazpívala. / Náš prapor není žádnáá háádra,nese ho fousatý bolševik, my nejme žádní šklubani.../ 8-o

F.Vízek 88.100.57 19.6.2009 19:25

Dobře to napsal Ladislav N. ?

On neví, že moje zásluhy o stranu už byla zhodnoceny:  už dva roky po skončení mých VŠ studiích (1962 - 67). A zhodnotila je tehdy sama KSČ !  

I někdo v tvé rodině se tak straně zalíbil, že musel  občansky "z kola ven"?

F.Vízek 88.100.57 19.6.2009 19:22

Tak jak to je?

Nejstarší stranou v zemi je právě ČSSD a její historie je velice poučná: bez jejích zápasů za osmihodinový pracovní týden, za svobodné všeobecné volby,  za rovnoprávnost žen, za kvalitu pracovního prostředí a  slušné  zacházení se zaměstnanci bychom my i Evropa i svět  vypadaly úplně jinak...   A že váš popis jejich současných aktivit nesedí dokládá, že po osmi letech  vedla zemi k úspěchům nevídaným - podle V. Klause takovým, že na tom země byla nejlíp v historii a lidé žili lépe než kdykoli předtím.  Ostatně loňské 13 : 0  a poté 23:3 a letošní nárůst europosalnců ze dvou na sedm dosvědčuje, že lidé rozumí a pochopili.   Zadlužení ČR na minimu (i dvojnásobné by znamenalo splnění maastrichteského kritéria), jenom ten Sobotkův úspěšný státní rozpočet 2006 a 2007 (= dílo ČSSD) s mínusem pod 3% HDP se hned tak nezopakuje...

A hloupost se šrotovným? Když velcí bratři  ve Washingtonu, v Berlíně, Londýně i Paříži atd...  Tož se nedivte!  A znárodňování, které se rozjíždí v USA? Inu, když na post ekonomické jedničky se ve všech ukazatelích dere komunistická Čína, která je zároveň největším věřitelem USA?   Svět 21. století bude světem nových a nových divů, kterým se bude divit nejen  slavná románová Alenka...

PS: Demokratickou a zákonně fungující stranou je i KSČM a i ODS, protože kdyby tomu tak nebylo, nemohly zhruba ve stejné době vzniknout a být zaregistrovány, že?

Ladislav N 19.6.2009 19:15

Re: Pouze zopakuji dřívější svoji poznámku

Tak volte "JISTOTU" a máte to jistý... ;-)

H.K. 19.6.2009 19:12

Re: Pravicoví psavci...

Píši svůj názor. Nic víc. Pokud se vyjádří někdo k věci, budu rád.

Herakleitos 19.6.2009 19:04

Re: Pravicoví psavci...

Zřejmě vycházíte z informací od Topolánka!

Herakleitos 19.6.2009 19:03

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Ládíku, ať tě ta nenávist nejebne!;-P