18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jirka Stejskal 19.6.2009 9:31

Mohl by někdo na NP vyměnit tomuhle

exotovi fotku, aby alespoň trochu odpovídala skutečnosti? Ta stavající - předpokladaám že jde o kopii z legitimace KSČ - nemá se skutčností nic společného.

Minutus 19.6.2009 9:31

Re: Broboha, Zaorálku, Zeman o Vás jednou řekl, že jste líný i myslet!

No, studenti ekonomie - nevím jak v Brně nebo Praze, ale v Ostravě tam skutečně chodili studenti, kteří mělo maturitu za 13 - 16 a byli přijati. Ono taky většina našich ekonomů za moc nestojí, jsou to v lepším případě dobří účetní.

Lerak 19.6.2009 9:29

Re: Ňafe a ňafe

Mám vzpomínky na pěkný bordel /v hospodaření, o krajně levicových názorech nemluvě/ za Zaorálkova bačování v OF Ostrava. Nezměnil se, naopak, jeho výkony gradují k dokonalosti demagoga s paranoidními sklony.

JJ 19.6.2009 9:26

Re: Socani se bojí o tom není žádných pochybností!

Pri jejich politice a pristupu bych se nedivil, kdyby uz davno neprodali a neprozrali budouci prijmy z podobnych akci jako Grippen.

Minutus 19.6.2009 9:26

Re: Socdemáci - to je deficit 200 miliard ročně za ekonomického ROZVOJE.

V tom si s ODS mohou podat ruce. Za Topolánkovy vlády nebyl deficit o nic nižší, jen spočítaný byl asi tak, jako ekonomický růst pro tento rok. Tedy navíc ta vláda lhala. Vlastně mají dost štěstí, že je někdo od toho hudlaření vykopl a chce to udělat pořádně. Takovou smůlu, aby vyhráli na podzim volby, mít nebudou, ale přál bych jim to. Ovšem ne tomuto národu a ten zřejmě jako celek ví, co chce.

Ccecil 19.6.2009 9:26

Socani se bojí Kalousk

To je dobrá zpráva a důvod, proč TOP09 volit. Evidentně mají strach.

JJ 19.6.2009 9:25

Re: Kdo tak mocně zadlužoval státní rozpočet?

Abych nekrivdil, nejsem si jist, ze IPB byla v rezii Zemana.

JJ 19.6.2009 9:24

Re: Kdo tak mocně zadlužoval státní rozpočet?

Zeman taky drzel schode na uzde. I kdyz sanaci bank provedl spatne, byla z toho prohrana arbitraz a minimalne 10 miliard venovanych minoritnim akcionarum. Sanace IPB stala vice, nez objem vkladu, ktere mel zachranit.

Problem v bankovnim sektoru mely vsechny transformujici se ekonomiky, Polsko ci Madarsko to resilo vysokou inflaci.

Malý Aston 19.6.2009 9:24

Socani se bojí o tom není žádných pochybností!

Místo toho aby nám marxista Zaorálek napsal proč máme volit ČSSD a nastínil jako stín svou zahraniční politiku s kým budeme kámoši a kteří kámoši již našimi kámoši nebudou tak se pustil do nějakého Kalouska jako by to byl člen nebo příznivec ČSSD a jeho vůdce Paroubka. Všichni milují přítele Jiříka a soudruha Filipa. O vítězství se bát nemusí, tak to každý den poslouchám i od přítele Ratha. Tak proč pomlouvá Kalouska, který odešel od Cyrilka, tedy plojharovců a podal přihlášku na registraci nové pidistrany jakých máme desítky? Nebo ví něco více o čem my ještě nevíme? Tak mám dojem, že se socani bojí a jsou posraní strachem. Když již i Zaorálek pomlouvá nějakého Kalouska tak mají v rukou nějaké prozkumy veřejného mínění které nám nechtějí ukázat. V tom to bude.:-P

JJ 19.6.2009 9:22

Populisticke sr.cky, nic jineho ta vase banda neumi

pastelkovne, nasbeni porodneho, spousta dalsich davek a davicek, takze se pro mnohe vyplati byt na podpore a nedelat. To vsechno jse s komunisty schvalili tesne pred volbami, pul roku jste se starali o bezvladi a i potom slo v Parlamentu odstranit akorat nejvetsi excesy. A kdyz chcete usetrit, setrite na nemocnych s rakovinou a s roztrousenou sklerozou. Prej socialni, takova zrudnost.

Kdo chce precte si rozhovor s Janotou, ten je celkem jasny. Kalousek navic dokazal tlacit na omezeni mandatornich vydaju i na omezeni snizovani rozpoctovych prijmu (chtel to delat postupne a ne skokove, protoze snizeni dani se pozitivne projevuje az s urcitym zpozdenim, prestoze treba na Slovensku to fungovalo dobre).

CSSD predvedla akorat exponencionalni rust schodku, volby vyhrala diky medialni kampani sponzorovane firmami jako Grippen - ano je to uz oficialni, podle svedskych zdroju, obe akce ridil stejny "expert" Tvrdik.

karlos-král 19.6.2009 9:18

Zaorálek

Zaorálkuv tupý mozek nepřišel na to,že obhajuje neobhajitelné.Je to člověk který jako všemu rozumí,ale přitom je neskonale hloupý a navíc má oficirské manýry soc.důstojníka.

Gregor 19.6.2009 9:15

Kdo tak mocně zadlužoval státní rozpočet?

Překvapuje mě až krutá nenávist se kterou ti pravicoví útočí. Miloš Zeman musel sanovat banky, které byly zadlužené z doby vlád ODS. Půjčovali tzv. "podnikatelům", kteří nikdy svoje dluhy nezaplatili. Prý to bylo až 450 miliard. Vše bylo v záporných číslech a nastaly Klausovy "úsporné" balíčky. odnesli to důchodci (z 5% na 10 % valor.podmínka).

Pan Zaorálek byl na kordy se Zemanem a nijak se ho nezastávám, ale má pravdu v tom, že Kalousek sestavil naprostoto nereálný rozpočet a neměl ani snahu to opravit a předložit znova ke schválení. Povolil hazard s hracími automaty (min. 60 Kč vstup) a ten vehementně hájil. Je pravda, že pan Kalousek je šikovný řečník. Nicméně všude kde za 20 let byl, tak tam vznikly nějaké problémy (o padácích nemluvě).

Strana TOP 09 není zde pro lidi, ale pro pomoc ODS po volbách v naději, že získá více jak 5 % hlasů. Pan Schwarzenberg uznal Kosovo, prosazoval radar a málo dělal pro republiku jako takovou. Spíše hájil zájmy někoho jiného.Když zelení neprošli, tak obrátil.

Hedwika Kalousek 19.6.2009 9:15

Skvělý muž Kalousek

Kam se wšichni hrabete není nad našeho Mirka, ten to ještě někam dotáhne.VV

Anna V. 19.6.2009 9:08

Re: Politika nezná většího šejdíře než Kalousek.

Palivec řekl  ... Host jako host, zaplať si pivo a sed' v hospodě a žvaň si, co

chceš...

karlos-král 19.6.2009 9:06

Re: Politika nezná většího šejdíře než Kalousek.

Palivče,tvůj hnědý mozek tady plodi neuvěřitelné věci.Jistě se chceš vyrovnat tomu debilnimu komouši Zaoralkovi.Jsi celkem osamocen.Lidé častečně přišli na to jak jim sockomouši lžou.

historik 19.6.2009 9:05

Re: no comm ......

Životopis pana Zaorálka tam nemáte? Jaký má názor pan Hučín na pana Zaorálka? To také nemáte?

historik 19.6.2009 8:59

Re: Broboha, Zaorálku, Zeman o Vás jednou řekl, že jste líný i myslet!

Technická otázka. Kolik studentů přešlo z Brna do Ostravy a mělo tam lepší prospěch?

Palivec 19.6.2009 8:53

Re: Co chce Za orálek?

Pleteš se. Privatizační miliardy páně Bakaly umožní, nákup i BL.

ghost.hardware 19.6.2009 8:47

čssd už neví kudy kam..

Hlavní aviatik sněmovny se zase ukázal.. Nezbývá , než mu s klasikem poradit : Nepište sem a pokud možno, nepište vůbec..

Palivec 19.6.2009 8:47

Politika nezná většího šejdíře než Kalousek.

Kalousek je přímo etalon křiváctví a v kombinaci s Topolánkem, který je přihlouplým maňáskem na ruce mocného lobbysty Dalíka , je přímo vražednou kombinací.

toogood 19.6.2009 8:44

Co chce Za orálek?

Co nám chce dokázat? Opravdu si myslí, že si lidé nejsou schopni porovnat schodky státních rozpočtů za p. Kalouska s těmi, které vyráběl jistý p. Sobotka v době největší konjunktury? Zaorálek není tak hloupý aby nevěděl, co říká za nesmysly, ale měl by si kontrolovat kde se publikují. V Britských listech by například nebyl problém.

ladik53 19.6.2009 8:43

Re: Broboha, Zaorálku, Zeman o Vás jednou řekl, že jste líný i myslet!

Já jsem se zase zúčastnil přednášky pana Sobotky na ESF v Brně a tady vše proběhlo bez jakéhokoliv problému a incidentu. Řekl bych, že Sobotka měl velmi zajímavou přednášku pro cca 150 studentů a odpověděl na všechny jejich dotazy. A o té Vaší VŠ ekonomické vím svoje. Studenti, kteří neuspějí v Brně, pak studují v Ostravě.

XYZ 19.6.2009 8:29

Dodatek k podpisu

"Autor je místopředseda Sněmovny za ČSSD"

Bohužel dosud

fox 19.6.2009 8:26

Re: Co nasekala za dluhy ČSSD

Až potud je kritika Zvorálka dost ostrá.Je to až překvapivé,ale na místě.Je to hajzlík všeho schopný,jako všechny oranžády.

Bugy 19.6.2009 8:25

Re: Lubomír Zaorálek - odborník na svém místě

A stejně se zase najde dostatek blbců, kteří Zaorálkovi a celé ČSSD sežere ty jejich marx - leninské kecy.  Zaorálek je zářným příkladem toho, jak se může absolvent vysoké školy, která vyplnila jeho malou mozkovnu do posledního místa marx - leninskou demagogií dobře živit hloupými žvásty. A může to dokonce dotáhnout až na předsedu Poslanecké sněmovny. Ach jo!

ladik53 19.6.2009 8:24

ladik53

Všem, kteří tady operují nesmyslnými čísly, poradím. Než vstoupíte do diskuze se svými bláboly, opatřete si relevantní čísla, nejlépe z webu Ministerstva financí. Nebuďte líní, hlavně vy, kteří si myslíte, že jste pravicoví. Najdete tam vývoj státního dluhu, rozpočty... Aněco Vám přidám navíc:

http://dumfinanci.cz/stalo-se/vlada-vyuzije-v-rozpoctu-rezervni-fondy-ministerstev

http://www.financninoviny.cz/index_view.php?id=321034

Sauron 19.6.2009 8:22

Re: Broboha, Zaorálku, Zeman o Vás jednou řekl, že jste líný i myslet!

Já bych jen dodal, že před časem měl zaorálkův soudruh Sobotka jakousi osvětovou přednášku-besedu se studenty VŠ ekonomické v Ostravě. Hoši a děvčata ještě nedostudovaní ho takovým způsobem odborně rozebrali, že "chudáka" Bohuše zachránil až jeden ze studentů, který ho označil za "bolševickou svini, kerou by měli pověsit"  (nebo něco v tom smyslu), čímž Sobotkovi otevřel cestu k důstojnému ústupu ze sálu.

Kamarád zúčasnivší se této povedené taškařice tvrdil, že s takovými znalostmi makroekonomie, které tam předváděl, by žádnou zkouška na škole neudělal...

Fr.Zákostelský 19.6.2009 8:21

zakosf@seznam.cz

Pane Zaoralek jste ještě ubožejší než Rath.Věřte nevěřte,pro narod jste jen škodlivá přitěž oba.

jyrka šuplyk kapsyčka 19.6.2009 8:18

Nevzdávej se víry v ďábla a jeho služeb, soudruhu Zaorálku

... neb on je tou poslední nadějí jak vybřednout z politické žumpy, kterou nastolilo vaše Bratrstvo Kočičích pracek z Lihového domu .., s dominantním blbem Jyrkou Kapsyčkou v čele, a obdivovatelem Adolfa Hitlera, despeRathem Rathem, konče.  (Y)(Y)(Y)

cipísek 19.6.2009 8:12

Re: Tys nám tady scházel,Zaorálku.

PS.:A Schwarzenberga si do papuly neber,tomu nesaháš ani po ponožky.