1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JJ 19.6.2009 9:24

Re: Kdo tak mocně zadlužoval státní rozpočet?

Zeman taky drzel schode na uzde. I kdyz sanaci bank provedl spatne, byla z toho prohrana arbitraz a minimalne 10 miliard venovanych minoritnim akcionarum. Sanace IPB stala vice, nez objem vkladu, ktere mel zachranit.

Problem v bankovnim sektoru mely vsechny transformujici se ekonomiky, Polsko ci Madarsko to resilo vysokou inflaci.

JJ 19.6.2009 9:25

Re: Kdo tak mocně zadlužoval státní rozpočet?

Abych nekrivdil, nejsem si jist, ze IPB byla v rezii Zemana.

Hedwika Kalousek 19.6.2009 9:15

Skvělý muž Kalousek

Kam se wšichni hrabete není nad našeho Mirka, ten to ještě někam dotáhne.VV

ghost.hardware 19.6.2009 8:47

čssd už neví kudy kam..

Hlavní aviatik sněmovny se zase ukázal.. Nezbývá , než mu s klasikem poradit : Nepište sem a pokud možno, nepište vůbec..

Palivec 19.6.2009 8:47

Politika nezná většího šejdíře než Kalousek.

Kalousek je přímo etalon křiváctví a v kombinaci s Topolánkem, který je přihlouplým maňáskem na ruce mocného lobbysty Dalíka , je přímo vražednou kombinací.

karlos-král 19.6.2009 9:06

Re: Politika nezná většího šejdíře než Kalousek.

Palivče,tvůj hnědý mozek tady plodi neuvěřitelné věci.Jistě se chceš vyrovnat tomu debilnimu komouši Zaoralkovi.Jsi celkem osamocen.Lidé častečně přišli na to jak jim sockomouši lžou.

Minutus 19.6.2009 9:32

Re: Politika nezná většího šejdíře než Kalousek.

Lžou všichni, ale modráci jsou navíc nebezpeční.

Anna V. 19.6.2009 9:08

Re: Politika nezná většího šejdíře než Kalousek.

Palivec řekl  ... Host jako host, zaplať si pivo a sed' v hospodě a žvaň si, co

chceš...

jirka.s. 19.6.2009 9:57

Re: Politika nezná většího šejdíře než Kalousek.

Nu, ovšem tento "náš" palivec naopak ke každému pivu přidává 30 Kč a po každém vypitém musí host vykřiknout : "Sláva našemu jedinému nejvyššímu, vyšší mocí nám přidělenému!";-P

pepazdepa 19.6.2009 11:47

Re: Politika nezná většího šejdíře než Kalousek.

A co doma,všichni zdrávi?

toogood 19.6.2009 8:44

Co chce Za orálek?

Co nám chce dokázat? Opravdu si myslí, že si lidé nejsou schopni porovnat schodky státních rozpočtů za p. Kalouska s těmi, které vyráběl jistý p. Sobotka v době největší konjunktury? Zaorálek není tak hloupý aby nevěděl, co říká za nesmysly, ale měl by si kontrolovat kde se publikují. V Britských listech by například nebyl problém.

Palivec 19.6.2009 8:53

Re: Co chce Za orálek?

Pleteš se. Privatizační miliardy páně Bakaly umožní, nákup i BL.

XYZ 19.6.2009 8:29

Dodatek k podpisu

"Autor je místopředseda Sněmovny za ČSSD"

Bohužel dosud

ladik53 19.6.2009 8:24

ladik53

Všem, kteří tady operují nesmyslnými čísly, poradím. Než vstoupíte do diskuze se svými bláboly, opatřete si relevantní čísla, nejlépe z webu Ministerstva financí. Nebuďte líní, hlavně vy, kteří si myslíte, že jste pravicoví. Najdete tam vývoj státního dluhu, rozpočty... Aněco Vám přidám navíc:

http://dumfinanci.cz/stalo-se/vlada-vyuzije-v-rozpoctu-rezervni-fondy-ministerstev

http://www.financninoviny.cz/index_view.php?id=321034

Fr.Zákostelský 19.6.2009 8:21

zakosf@seznam.cz

Pane Zaoralek jste ještě ubožejší než Rath.Věřte nevěřte,pro narod jste jen škodlivá přitěž oba.

jyrka šuplyk kapsyčka 19.6.2009 8:18

Nevzdávej se víry v ďábla a jeho služeb, soudruhu Zaorálku

... neb on je tou poslední nadějí jak vybřednout z politické žumpy, kterou nastolilo vaše Bratrstvo Kočičích pracek z Lihového domu .., s dominantním blbem Jyrkou Kapsyčkou v čele, a obdivovatelem Adolfa Hitlera, despeRathem Rathem, konče.  (Y)(Y)(Y)

Marek 19.6.2009 8:09

Zaorálku

Bohužel, tyto komentáře si Zaorálek asi nepřečte, tetelí se někde, jak to tomu Kalouskovi a dalším nandal. Ale je opravdu nehorázné, aby přední člen partaje, která stát osm let zadlužovala, mluvil o zadlužování. A když už nemá argumenty, hodí alespoň trochu bláta na člověka, kterému nesahá ani po kotníky, na člověka, který si své díky komunistům vytrpěl a přesto se do republiky vrátil a investoval nemalé prostředky do oprav památek či rozvoje demokracie. Styďte se Zaorálku. 

cipísek 19.6.2009 8:05

Tys nám tady scházel,Zaorálku.

A já myslel,že Tě už  "Pes" v rámci vyváženosti zpravodajství vyřadil z okruhu - leda že by se inspiroval u císaře Nera,který se (podle historické literatury) s oblibou bavil bestiemi.

cipísek 19.6.2009 8:12

Re: Tys nám tady scházel,Zaorálku.

PS.:A Schwarzenberga si do papuly neber,tomu nesaháš ani po ponožky.

Pavel 19.6.2009 8:03

Všeuměl komunista Zaorálek

Rozhodně nepatřím mezi ty, kteří by bránili pana Kalouska. Ostatně, stejně jako Vy, i on patří k těm kariéristům, kteří si za posledních 20 let velmi hezky podestlali. Kde jste soudruhu Zaorálku byl, když vaši soukmenovci socdemáci v době vládnutí udělali ze státního rozpočtu trhací kalendář a zadlužili naši zemi nebývalou měrou? Kde jste byl v době, kdy "šibalové" socdemáci vylepšovali svá bankovní konta (různi ti Standové G., Doležalové a podobné existence)? Já myslím, soudruhu, že byste měl zůstat u své oblíbené marxisticko leninské filozofie (tu jste přece vystudoval!) a neměl se plést dospělým do jejich činnosti.

skácel Jan soukromník 19.6.2009 8:03

pan socdem Gebels opet vylezl te svého doupěte

Byl bych vám pane zaorálku povděčen, kdybyste už jednou vyoral učebnice pana Geblse, z kterých se ty vaše hovadiny učíte jako velmi špatný žák.......

bb 19.6.2009 7:53

Mlčte

Řekněte už někdy a napište něco dělného a konstruktivního. A jinak mlčte! Všichni z té vaší party, protože to už není ani partaj. Tak zneužívat situaci a lhát a pololhát! lidem! To neplatí o tomto příspěvku, ale obecně. Nedivte se potom, že ženete tu uvažující část občanů na opačný břeh.

No... 19.6.2009 7:49

Vyvorálek pomíjí 700 mld sekyru ČSSD když se dařilo a napadá...

Napadá a kulhá i na svůj mozeček. Neměly by politici dělat testy nejen morální integrity, ale i na slabomyslnost ??? Tam by vyvoranej vyhrál, hned za ním druhý vítěz Paroubek s Dráthem....být TOHLE normální země, tak ho první slušný člověk musí za urážku rozumu celého národa okamžitě na místě odprásknout !

chv 19.6.2009 7:46

Broboha, Zaorálku, Zeman o Vás jednou řekl, že jste líný i myslet!

To chudák nevěděl, že se z Vás za pár let stane Brouk Pytlík české politiky, co si myslí, že rozumí všemu. Kalouska rozhodně není třeba bránit, je to stejnej šmejd jako vy a jako kterýkoliv jiný kariérista v posledních dvaceti letech. Ale do ekonomiky se, prosím, nepouštějte! Těm vašim argumentům se musí vysmát i absolvent prvního semestru ekonomie. I tomu je totiž jasné, že placení sníženého pojistného za zaměstnance je víc, než neplacení žádného pojistného za propuštěného zaměstnance. Ale vám zjevně dělá potíže i, že 1+1=2

Sauron 19.6.2009 8:22

Re: Broboha, Zaorálku, Zeman o Vás jednou řekl, že jste líný i myslet!

Já bych jen dodal, že před časem měl zaorálkův soudruh Sobotka jakousi osvětovou přednášku-besedu se studenty VŠ ekonomické v Ostravě. Hoši a děvčata ještě nedostudovaní ho takovým způsobem odborně rozebrali, že "chudáka" Bohuše zachránil až jeden ze studentů, který ho označil za "bolševickou svini, kerou by měli pověsit"  (nebo něco v tom smyslu), čímž Sobotkovi otevřel cestu k důstojnému ústupu ze sálu.

Kamarád zúčasnivší se této povedené taškařice tvrdil, že s takovými znalostmi makroekonomie, které tam předváděl, by žádnou zkouška na škole neudělal...

ladik53 19.6.2009 8:43

Re: Broboha, Zaorálku, Zeman o Vás jednou řekl, že jste líný i myslet!

Já jsem se zase zúčastnil přednášky pana Sobotky na ESF v Brně a tady vše proběhlo bez jakéhokoliv problému a incidentu. Řekl bych, že Sobotka měl velmi zajímavou přednášku pro cca 150 studentů a odpověděl na všechny jejich dotazy. A o té Vaší VŠ ekonomické vím svoje. Studenti, kteří neuspějí v Brně, pak studují v Ostravě.

historik 19.6.2009 8:59

Re: Broboha, Zaorálku, Zeman o Vás jednou řekl, že jste líný i myslet!

Technická otázka. Kolik studentů přešlo z Brna do Ostravy a mělo tam lepší prospěch?

Ladik53 19.6.2009 10:08

Re: Broboha, Zaorálku, Zeman o Vás jednou řekl, že jste líný i myslet!

O některých opravdu vím, ale jejich prospěch pak samozřejmě neznám. V Brně byli vyhozeni. A co se týče VŠE v Ostravě, tak mi opravdu informace nechybí. Jednak tam dost často jezdím a mám i informace od místních.

Sauron 19.6.2009 10:03

Re: Broboha, Zaorálku, Zeman o Vás jednou řekl, že jste líný i myslet!

Ladiku53,

nemám nejmenší důvod Vám nevěřit. Nicméně dluhy, které napáchá/la sobotkova strana budou muset tihle mladí lidé jednou zaplatit tak i tak. A je docela jedno jestli s ním na přednášce setrvali v harmonické selánce nebo oponovali nesmyslům, které tento "ekonom" hlásá nejen na vysokoškolské půdě. Já to uváděl jen proto, aby lidé nepropadali skepsi. Najdou se v populaci i takoví, co to socanům nebaští.

A diskuse o tom, která VŠ je lepší, mi v tomto směru příjde zcela irelevantní, i když máte třeba pravdu...

(VŠE Ostrava jsem nestudoval, jak mi zde ladik53 posouvá)

Minutus 19.6.2009 9:31

Re: Broboha, Zaorálku, Zeman o Vás jednou řekl, že jste líný i myslet!

No, studenti ekonomie - nevím jak v Brně nebo Praze, ale v Ostravě tam skutečně chodili studenti, kteří mělo maturitu za 13 - 16 a byli přijati. Ono taky většina našich ekonomů za moc nestojí, jsou to v lepším případě dobří účetní.