5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
222 7.7.2008 16:18

Jenom skutečnost, že fašizoidní hovado co nemá svůj strop ale svého Dalíka dělá

předsedu vlády všem občanům Česka, tedy i těm slušným a nečlenům ODS je samo o sobě hrozná představa. Jinak si myslím že politice v Česku by prospělo, kdyby oba dva i s Paroubkem odešli z politiky. Nadělali škod a ostudy dost. 

PřevratováJar. 7.7.2008 15:47

namasírovanej, skrásnělej ,ale pořád jinak žádná změna-akorát že jemu přibyli vantili a nám ubyli

PřevratováJar. 7.7.2008 15:46

nejhorší je že příklůlady táhnou, a tak z další generace politiku bude chtít výhody a budou se podmazávat,

!!

PřevratováJar. 7.7.2008 15:43

Buldozer soc demak to taky myslel dobře a upřímně, tento je hodně podobný-taky drahý

PřevratováJar. 7.7.2008 15:40

na lepší zítřek v duchodu až do 57 let a pak umřete a šlus,

PřevratováJar. 7.7.2008 15:38

preventivní skrining kde vám zjistí ledacos stojí 45 ticíc,to si muže dovolit jen politik ,vy jako prac, člověkbudete šetřit po 100

!!

PřevratováJar. 7.7.2008 15:35

kdyby to byla lopata, tak by se určitě neuživyl, ale huba a dobrej kámoš čunek to je speciální kombinace

PřevratováJar. 7.7.2008 15:33

skromný vánek topolánek,TO by byl blbec kdyby nedělal politiku .A nikdo s ním nehne

PřevratováJar. 7.7.2008 15:30

Skromný vánek Topolánek

skacel 7.7.2008 15:05

tož proč tolik?

Můj otec pamatoval ještě zemský sněm, kam jezdíval i pan poslanec jeho přítel Stojan. Tehdy obnášel dení plat pana poslance zlatku, stejně jako denní plat dobrého havíře. Jenže pan poslanec dělal politiku aby zlepšil poměry ve státě a u voličů k lepšímu, a havíř aby zlepšil svoje poměry. Dnes je to přesně naopak, pouze že ne za zlatku.........................

shiba 7.7.2008 13:24

požitky a realita

Zajděmě ještě dále a vzpomeňte si na euforii po roce 89.Vláda bude jezdit na zasedání autobusem,ministři nebudou mít žádná privilegia u lékaře(pěkně budou čekat v ordinaci,až na ně přijde řada),zruší se služební meziministerské telefonní linky(tzv.ZTS stanice).Většina občanů byla nadšena,říkali - vidíte,že to jde. A že to byla demagogie nejhrubšího zrna se ukázalo po několika letech.My zkrátka vždy jdeme "svou cestou" , abychom pak po pár letech zjistili,že jinde to mají dávno vyzkoušené a funkční.

Kecal. 7.7.2008 15:03

Re: požitky a realita

A teď ještě tu o Karkulce.

bukowsky 7.7.2008 10:26

nechápu ty stříkance jedu na novináře

pojednou vcelku nekontroverzním a rozumným způsobem napsaný článek a ono ejhle: stoupenci papalášství se jdou zalknout potřebou vydštít síru. Najednou (v tomhle ojedinělém případě) začnou obskúrně nadávat na jinač běžně fungující žumpu, která pokud kritizuje ty "správně" vybrané chlapíky, tak je zárukou demokracie a svobody. Autor nejenže píchl do problému křiváctví politiků a jejich manipulaci s námi, ale autor popudil i přívržence těhle metod mezi nulami světa a tehle formy hraní si na nahoře húj a dole hnůj. A podezření, že je to jen a jen kvůli momentální ikoně, je síce subjektivní, což nemusí znamenat, že se neblíží skutečnému stavu věci. Být to o jiném chlapíkovi, tak už jsou tady souhlasné kydy a přídavky o rozkrádaní jako génovém uspořádání.

Nikoho nenapadne, že už používání slova POŽITEK zavání něčím hodně prohnilým a morálně devastačním.

von 7.7.2008 10:18

Bylo bohužel řečeno jen A a už ne B!

Pan Čermák to /jako naprostá většina našich novinářů/ nedotáhl do konce. Nejdůlěžitější přece je, ne za co a kolik toho mají naši vyvolení dostávat, ale zda si to vůbec za svůj výkon a morální postoje zasluhují! Co myslíte, ano??? A všichni???

I-Worm 7.7.2008 12:05

Budou-li lidé odměňováni podle zásluh

kdo ujde výprasku? Pravil Hamlet.

O politicích to platí dvojnásob.

PřevratováJar. 7.7.2008 15:53

Re: Bylo bohužel řečeno jen A a už ne B! všechno už tu bylo-není múj oblíbenec- je to balík

Pepino 8.7.2008 21:06

Re: Bylo bohužel řečeno jen A a už ne B!

Jsem pevně přesvědčen,že by měli dostávat klackem.A kolik? Co do nich vejde.A všichni.

Kajan 7.7.2008 9:35

Využívání výhod a požitků ze zákona je tím posledním, co by mně na Topolánkovi vadilo ! Dzp.

bukowsky 7.7.2008 10:35

Re: Využívání výhod a požitků ze zákona je tím posledním, co by mně na Topolánkovi vadilo ! Dzp.

ačkoliv právě to je princíp, který by nás měl zajímat, jestli jsme si pořídili službu občanům, nebo moc nad sebou. Jestli poskytujeme výhody (požitky je pojem ze sféry nechutností) k tomu, aby jejich služba věcem veřejným a jejich působení pro občany bylo co nejpřínosnější, anebo zda právě ty výhody a z postavení plynoucí další možností neslouží troliko jím a nejsou motívem jejich snahy být u koryta.

Nakonec, u dobrovolných otroků je úplně jedno, jestli tenhle aspekt je posledním, předposledním, nebo předpředposledním v jejich postavení.

Petr 7.7.2008 9:25

Mnoho

Ne, nechcete mnoho, pane Čermáku. Chcete  NEMOŽNÉ. V konzumní, sobecké a individualistické společnosti  nezbývá prostor pro úměru důstojné a současně etické existence. Dosažené vzdělání nerozhoduje......V dosahu husovských slavností nutno poznamenanat, že to není novum. Pouze prostředí se skularizovalo. Prebendy zůstaly....

Bombík 7.7.2008 9:21

Pane

Pane Čermáku, Vy jste grafoman, to je zřejmé, ale vposledku již zcela vaříte z vody. A ještě své články vždycky střelíte alespoň na tři weby, což je při kvalitě článků úctyhodný výkon. Má rada zcela zdarma: pište méně a jen, když budete mít o čem; bude to lepší pro Vás i nás čtenáře. Hrozil-li by Vám hlad vinou nedostatku peněz, vezměte dočasně nějaký vedlejšák. S pozdravem Bombík.

Bzik 7.7.2008 8:22

taky by se hodně lidem ulevilo

kdyby novináři psali jen když je potřeba něco napsat

bukowsky 7.7.2008 10:37

Re: taky by se hodně lidem ulevilo

a to ještě by úřad pro tisk rozhodl, kdy a jestli je potřeba něco a co napsat.Děkujem. Vaši sklavové.

abc 7.7.2008 7:05

Hlavně, že se nemýlí novináři a

zejména Čermák.

malstoka 7.7.2008 6:36

komu slouží

stalo se módou ukazovat dělnické třídě a pracujícímu lidu, kolik kdo vydělává, kde jel na dovolenou, kde si dal drahou večeři přesně ve smyslu, jen se podívejte jak si žijí a sají z nás krev, jak to již říkal Lenin, Marx a Engels. Je velmi snadné vyvolávat emoce závisti. Je to české povaze blízké, jak říkávala moje babička, místo aby se soused snažil pořídit kozu, raději si přeje, aby sousedovi zdechla.  

bukowsky 7.7.2008 10:59

Re: komu slouží

stalo se módou denunciovat občany na dělnickou třídu slovníky marxistů a pod pláštikem zavrženíhodných vlastností jako je závist jim ukázat jak jsou bídní duševně, když nejsou ochotni akceptovat postavení, majetek, možností elity, kteráž je získala čistě svoji nadlidskou (po stránce osobních kvalít výjimečních jedinců), usilovnou a jistě právně čistou pílí.

Klidně skombinovat teoretickou filozofii s lidovými pořekadly, případně literárními bonmoty, jen aby se ztotožnil s tím, že ten chlívek mu patří a že ti nahoře vůbec svým usilováním o svoje prebendy nemůžou za to, že jemu se jich nedostává

Alfons 7.7.2008 4:38

To tak!

Sedět v letadle vedle nějakého smradlavého bezdomovce!!:-D

PROKOP BUBEN 7.7.2008 5:51

Re: To tak!

Není třeba být skeptickým, daleko větší pravděpodobností je fešná blondýna, nebo ebenovka.......Premiér i prezident by měli mít požitky vzhledem k významu a počtu obyvatel své země, čím nechci říci, že by měl šéf pidi státu chodit pěšky, nebo jezdit na kostitřasu.........

-ferry- 7.7.2008 9:14

Re: To tak!

Milý Alfonsi,podle Václava Klause je bezdomovectví soukromým rozhodnutím každého člověka.Že je  Klaus pitomec už dneska ví kdekdo.Že jste pitomec i Vy je po této Vaší větě také jasné.Klausovi i Vám bych z celého srdce přál,abyste jednou dopadli jako ti vámi nenávidění bezdomovci.A pak aby po vás "slušní" lidé plivali,případně vás zapalovali jako se to už stalo.Z české kotliny je stala žumpa a lidi jako Vy jste odpadem,který z ní vytéká.Mnozí z tech bezdomovců byli slušní lidé a do své bídy se dostali právě kvůli "politikovi" jako je Klaus. A možná i "podnikateli" jako jste možná Vy.Za necelých dvacet let český národ hodně klesl ...!

Petr 7.7.2008 9:41

ferry

Vážený" ferry", respektuji vaše altruistické cítění a předpokládám, že se aspoň o dva, lepe tři ,bezdomovce staráte. Stačí občas vyprat košili, poskytnout trochu jídla, umožnit vykoupání. Pokud to neděláte, nevíte o čem mluvíte. A pokud od vás nevyžadují nic jiného než peníze, předpokládám rovněž, že máte z měsíčních příjmů část oddělenu pro ně. Také se domnívám, že pečlivě sledujete jejich příběh a hledáte okamžik "zlomu" .  Klause a podnikatele nechte stranou, jsou v této souvislosti naprosto nepodstatní.  Zařizoval jsem asylový dům, ve kterém je TRVALE volno, protože tam ovšem platí přísná pravidla.  Jinak je tam teplo, střecha nad hlavou dostupnost sociálních dávek i lékaře, náhradní aděv a možnost hygieny.  Armáda spásy dělá obdobné.  Slyšel jsem rovněž názor, že Rómoví jsou obdou Izraele před exodem. Nevěřil jsem vlastním uším.  Kultura synů Abrahamových a kultura synů Chánova a Matiční  mají k sobě tak blízko jako východ a západ slunce.  Vzdor tomu tak obludný názor. Paušalizovat jistě není dobré. Ale to není dobré ani v případě příliš nekritického pohledu.....