5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Skřípění zubů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marat 23.3.2009 12:11

Re: Budeme plakat ?

Ludvo, to by Paroubek mohl sestavit vládu křišťálově čistým způsobem? Tak prozraďte jak by to mohl dokázat. To vás tak bolí, že ten milí Paroubek nemohl vládnout se svými soudruhy z KSČM?

ale ale 23.3.2009 12:03

Re: Prostě katastrofa

to by si ta armada nezamestnanych asi moc nezavolila, co?

dale by bylo potreba omezit hlasovaci pravo statnich a municipalnich uredniku ... a to uz byste asi vobrecel, ze jo?

František 23.3.2009 12:03

Re: Pláč a skřípění zubů

Ale ti, kdož mají nízké platy se měli ve škole více učit, aby dosáhli lepšího postavení. A  kdo závidí majitelům podniků, že se mají lépe, nechť si zřídí vlastní podnik. Závist čiší z vašich slov, pane.

Janula 23.3.2009 12:00

Re:Katastrofa

Už 3 hodiny poctivě čtu veškeré příspěvky na NP.Ač žena v domácnosti bez valného vzdělání,musím konstatovat,že diskuse je věrná husitským postojům "PROTI VŠEM".A všemu,dodávám já.Nějak se vytrácí schopnost přemýšlet v souvislostech.A pro ty ,kteří zde tak naříkají na chudobu:nejlepšího kamaráda najdeš na konci obou svých ramen.Jak praví klasik Pavel Dobeš:Zaber,gizde,zaber!!!!

ale ale 23.3.2009 11:55

Re: Pláč a skřípění zubů

ano ano ... jiz z historie nedavne vime, ze daleko lepe se zije ve state, kde zamestnanci prevezmou vedeni vsech firem, ustavi si sveho prezidenta a predsedu partaje a poslusny parlament pak odhlasuje vsechno, co partaj navrhne. luza tak pridusuje vsechny a vsechno ... predpokladam, ze se na to tesite. jste holt v zivote neuspesny a potrebujete to svest na druhe. inu, jestli vam to k lepsimu dusevnimu stavu pomuze, proc ne ... at mate ze zivota i trochu radost, kdyz jste jinak degenerovany :P

RomanL 23.3.2009 11:36

Re: Budeme plakat ?

Jenom počkej, kdo bude všechno plakat. To ani netušíš... :-P

hafusak2 23.3.2009 11:36

Pláč a skřípění zubů

ten skutečně nastane, až současná koalice vypadne a na povrch vyjdou takové věci, jako je skutečná zadluženost, některé privatisační projekty a "výhodné smlouvy". Nedej bože, aby se ještě začala prověřovat pravdivost daňových přiznání. Je až dojemné, jak jsou zde podnikatelé chváleni jako studnice moudrosti, vzory pracovitosti a úsilí, kterým nejde o nic jiného, než jak zvýšit veřejné blaho, zvyšovat platy svým zaměstnancům a co nejvíce odvést státu na daních. A jak opovrženíhodni jsou zaměstnanci tzv. lůza, kteří se chtějí jen flákat, brát peníze zadarmo, žít na úkor těch hodných podnikatelů, případně jim všechno sebrat a vrátit se do předplyšákové doby. Jaká je škoda, že jejich hlas ve volbách má stejnou hodnotu jako hlas podnikatele - to skutečným občanským a demokratickým straníkem přímo otřese. Jak idylický musí být život ve státě, kde si Elita ustanoví svého presidenta, dodá mu patřičné ministry a on pak svými dekrety /protože parlament je zbytečná žvanírna/ patřičně přidušuje lůzu. Jeden stát, jedna strana, jeden vůdce - toť ideální společnost.

nup 23.3.2009 11:29

Re: Prostě katastrofa

Na pravicové hnědomodré úderky jsem dobře nachystán, nebojte. Zvlášť u sebe doma.

nup 23.3.2009 11:27

Re: Prostě katastrofa

... nestoudne bohatym (rozumnej tem, co se nestydí si nakrást) ...

nup 23.3.2009 11:26

Re: Prostě katastrofa

No teď jste mi to nandal ;-D;-D;-D úplně z toho zírám ;-D;-D;-D takoví veleduši na pravici ;-D;-D;-D

nup 23.3.2009 11:24

Re: Prostě katastrofa

Ježkova noho, já s Vámi souhlasím, ale neříkejte to před pravičáky. Měli by sotva 10%... ;-)

Václav 23.3.2009 11:18

Re: Prostě katastrofa

 No ja bych nechal chodit k volbam jen ty co platej dane.;-)

Fiter 23.3.2009 11:17

Re: Budeme plakat ?

Když už se přímo hloupě zmiňuješ o poplatcích,tak by jsi měl vědět na jaké úrovni je zdravotnictví dnes a jaké bylo např.před čtyřiceti roky.Těch pár korun,které kdysi lidé platili do zdravotního jsou již dávno projedené.Domníváš se,že by za komunistů např.dělali operaci 80 letému za několik set tisíc?Za další o jakém umístění cizích vojsk píšeš?To jsi asi měl na mysli

šedesátýosmý ne? Ale tato vojska přišla na pozvání lidí jako jsi ty a jsem si jist,že dneska se vám po nich stýská. Nyní se jedná o obraně tj.radar+obsluha,takže žádná vojska.Je smutné,že takoví lidé jako ty vůbec nemyslí na děti a vnuky.Jste schopni ve své sobeckosti opět zavést totalitní režim.Jsem optimista a věřím,že je tady dost chytrých a inteligentních lidí,kteří ty mocichtivé prolhané gaunery pošlou tam,kde už měli dávno být.

j 23.3.2009 10:34

Re: Prostě katastrofa

Pro vás zase každý podnikatel zloděj , nemáte si co vytýkat. Jinak agresivita je u lůzy pověstná

Fišta 23.3.2009 10:33

Re: Prostě katastrofa

Demokracie je vždycky dočasná a nemůže trvale existovat jako forma vlády. Demokracie vždy existuje jen do doby, než voliči zjistí, že mohou sami sobě "navolit" velkorysé dary z veřejných prostředků. Od toho okamžiku většina vždy volí ty kandidáty, kteří jim slíbí co největší podíl na veřejných prostředcích, což má za následek, že každá demokracie nakonec zajde na zhroucení financí, po němž vždy následuje diktatura.

(Alexander Tyler)

Ludva 23.3.2009 10:24

Budeme plakat ?

Pro vládu, která popřela právní stát ovlivňováním policie, justice i médií, jen aby si prodloužila vládnutí. Pro vládu, která soustavně přidává nejbohatši skupině na úkor většiny ostatních. Která zavedla zdravotní oplatky lidem, kteří celý život přispívali na pojištění v době kdy se nic neplatilo. Která neví kam vlastně v Evropě chce patřit, ale radit by chtěla. Která proti vůli většiny občanů opět chce zde umístit cizí vojska. Která kvůli umožnění vládnutí přistoupila na nesmyslné a nebezpečné požadavky zelených v energetice a dalších oblastech. Zejména zastavením rozvoje jaderné energetiky. Pro vládu, která nerespektovala výsledek voleb a získala většinu podezřelým způsobem ? Už aby byla pryč.

whaler 23.3.2009 9:49

Re: Prostě katastrofa

V tom vašem nicku chybí  h a háček nad n.

Cricket 23.3.2009 9:42

Re: Socani

omluva - reagoval jsem na Franka.

Cricket 23.3.2009 9:42

Re: Socani

Pravda, učiteli, gramaticky nic moc, ale obsahově dobré, ne??

Cricket 23.3.2009 9:37

Re: Socani

Doufáte, že vám z toho něco socánci dají? Tak na to zapomenete dost brzo ;-D

Cricket 23.3.2009 9:35

Re: Prostě katastrofa

Je mi vás líto. Považovat každého, kdo se neživí na státní útraty zlodějem, to je ubohé. Doufám, že vám živnostníci u vás doma jednou zkopou zadek do špičata.

Phoenix 23.3.2009 9:21

Re: Prostě katastrofa

V pripade nekterych jedincu je vseobecne a rovne hlasovaci pravo opravdu obrovsky omyl.

To, ze levice jenom demagogicky rve, ze dluhy se neplati a ze je potreba tem nestoudne bohatym (rozumnej tem, co se neboji si maknout) sebrat ve prospech tech, co se maknout boji, nepovazuji za takovy prusvih jako fakt, ze se najdou idioti, co tomuto postupu bezmezne veri.

JaS 23.3.2009 9:13

Re: Socani

Nepochopil jste ironii.

nup 23.3.2009 9:07

Re: Prostě katastrofa

Jojo, zlatej feudalismus ... teď si "lůza" dovoluje chodit k volbám ;-D;-D;-D

j 23.3.2009 9:04

Re: Prostě katastrofa

Lůza už se zase těší jak  začnou lítat pečení holubi do huby.  Stejně se nic nezmění, zloději a lůza nam bude pořád stejně. Následky se projeví až u příští generace. Snad už budu mrtvej

nup 23.3.2009 8:46

Re: Ani jednu chválu na genialitu vládních protikrizových opatření a hlavně jejich včasnost a účinnost jsem tam neslyšel, ani jednu chválu na fantastickou Julínkovu reformu,

"Obdivovatel" už tady víc než rok vládl ... co soudruh rotný lidově demokratické armády? ;-P

nup 23.3.2009 8:46

Prostě katastrofa

Zloději už skřípou zubama, že je čekaj horší časy, ani jediný projev volající po navrácení otrokářství nebo aspoň feudalismu, jeden kandidát na předsedu (u ODS to byla známka semknutosti a jednoty, u ČSSD je to samozřejmě známka totality), úspěšný premiér Slovenska, který říká věci tak, jak jsou ... no prostě hrůza ;-D;-D;-D

Jirka 23.3.2009 8:13

Re: Ani jednu chválu na genialitu vládních protikrizových opatření a hlavně jejich včasnost a účinnost jsem tam neslyšel, ani jednu chválu na fantastickou Julínkovu reformu,

Opravdový debakl nás teprve čeká, až se obdivovatel Vítězného ˇUnora 48 J.P. chopí moci.

Frank 23.3.2009 6:31

Re: Socani

2 řádky-3 hrubky.

Brum 23.3.2009 5:36

Re: Socani

První slovo vašeho příspěvku charakterizuje váš duševní rozhled.