8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: Šibalistánci

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
milan007 14.10.2006 20:52

Re: Autor

To se obvykle dělá pro výstrahu ostatním :-)

Starý J. 14.10.2006 17:14

Ale

….Může mi někdo vysvětlit, proč všichni zelení horují pro drahé technologie, které vyžadují obrovské investice, zato přinášejí pouze propagandistický efekt?….

Myslím že může! Mají snad jiný program a důvod být stranou a dokonce parlamentní?

Mard 14.10.2006 15:38

Dodatek

Ještě v tom článku chybí poznámka na téma, že není divu, že pan Bublan tak pěkně poslouchal svého šéfa Paroubka a dělal věci, které u bývalého disidenta udivovaly. Holt není divu, když se teď přišlo na to, že Paroubkův tajemník měl Bublanův osobní spis i se všemi podrobnostmi. Jen mě udivilo, jak pěkně zahrál Bublan scénku udiveného. A ani se nedivím, že Paroubek nijak netlačil na to aby se nějak vyšetřilo těch známých "pět na stole v českých". Zřejmně poslední co si vůdce přeje, je možnost že by Doležel začal mluvit. Líbilo se mi jak z něj hned dělají blázna a že na úřadu vlády prý řídil jen řidiče a dvě sekretářky. Kdyby to nebylo tak smutné, tak je to veliká legrace.

Fany 14.10.2006 20:57

Re: Dodatek

Spis Bublana už nebyl tak důležitý, ale ten Kalouskův, ten je asi v těch správných rukou našeho budoucího premiéra. Něco mi říká, že se schyluje k jedné politické sebevraždě. Chudák, Bůh mu žehnej:-/

Fany 14.10.2006 23:08

Re: Re: Dodatek

Hej, hej, vymyslete si jinej nick. Díky

sagem 14.10.2006 12:31

bublina

není náhodou,že před parlamentními volbami vylez Kubice s pochybnou zprávou a teď před další volbou ,korupce ohledně eurofondů. Celé to je jen předvolební bublina,protože tímto způsobem zpronevěřit 30 melounů nejde.Kdo ví ,jakým způsobem se provádí dotace z eurofondů na projekty,tak ví že je to nesmysl.Zadavatel musí 50% financovat z vlastních zdrojů( zřejmě musel i oblbnout banku na úvěr) a peníze jdou z účtu přímo na zaplacení faktury.I kdyby firma předražila,tak starosta by těch 30 melounů musel dostat cash a jak by se to projevilo v účetnictví firmy? Není náhoda že za tím je TV NOVA úzce spjatá s ODS.

jasan 14.10.2006 12:33

Re: bublina

echm.....   jste tak naivni ci to myslite fakt vazne?

Jara London 14.10.2006 13:22

Re: bublina

Melete o věcech, o nichž nic nevíte! Moje firma se zúčastnila jako subdodavatel na projektu, financovaného proklamativně z peněz EU. Odběratel nám dodnes nezaplatil a peníze z EU, které prokazatelně dostal, prostě zdefraudoval. Jsou do toho zapletení zastupitelé jistého kraje za ČSSD. Nám zbyly jen oči pro pláč - vše bylo smeteno pod stůl a policie náš podnět na trestní stíhání prostě odložila. Inu, socan si vždy najde cestu, jak krást!!!!

janoryna 14.10.2006 17:37

Re: Re: bublina járo, až konečně vyhraje ODS,

tak ti ty peníze vrátí. nezofej a vol správné lidi.

Mard 14.10.2006 15:21

Re: bublina

Pletete si pojmy s dojmy. Investor predlozi v zadosti o proplacei dotace kopii falesné faktury za jakéhokoliv dodavatele, peníze mu prijdou na úcet ale fakturu samozrejme neproplati. V ucetnictvi se faktura neobjevi, neobjevi se tam ani proplaceni. Pri kontrole se nic nenajde. Jediny způsob jak by se toho kontrola mohla domáknout je zcela nepravdepodobny pripad, kdy FU zjisti jake kopie faktur byly v zadosti o proplaceni a bude hledat u realizatora zda odvedl DPH z teto FA ci zda tato FA u nez vysuje vynosy. Nic nenajde a tim bude podvod objeven. Vaše predstava jak urednici ministerstva pro mistni rozvoj kontroluji ucetnictvi podniku je smesna.

CYRIL 14.10.2006 16:44

Lidé Vašeho typu, to je pravé neštěstí této země

Po přečtení Vašeho názoru je mi smutno. Pokud zde budou mít právo volit stejně naivní lidé, jako Vy, bude tady stále vládnout nějaký Gottwald nebo Paroubek. Prostě šéf mafie!!A my ostatní budeme dělat jako mourovatí a pás grázlů nahoře se bude smát a rochnit v nakradených penězích. Každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. Za Vaši naivitu budeme platit chudobou a životem ve státě, ovládaném zločinci!!

janoryna 14.10.2006 17:42

Re: Lidé Vašeho typu, to je pravé neštěstí této země

až vyhraje ODS, tak bude korupce a podvody vymýceny na vládní úrovni. Zatím je to jen na radnicích a krajích, kde má většinu ODS a to už je okud se nemýlím na 8 z 10 krajů. nezoufej a vol správné lidi.

milan007 14.10.2006 20:56

Re: bublina

To musí být nádhera být takhle naivní jako Vy. Prozradíte mi jak se toho dá dosáhnout ?

pavel 99 14.10.2006 23:04

Re: Re: bublina

napovím - lobotomie

Jara London 15.10.2006 11:50

Re: Re: Re: bublina

Normálně smajlíky nepoužívám, ale tohle si o pár vyloženě říká: R^!!

Jiří 15.10.2006 13:40

Re: bublina

Ztráta iluzí je bolavá ale to je rblém každého snílka i váš.Tentro rpůšvih je dost dobře zdokumentován takže i odležal apéťa bybmusei být placeni v žoldu ODS aby zdiskreditovali ČSSD.A dokonce se JP nechal slyšet, že ten novinář z Novy je člen jeho strany.Nedejbůhaby to JP dostal doruky.Už by členem nebyl.;-P

H 14.10.2006 11:27

ČSSD

Dík za přesné vylíčení situace. Jen bych podotkl, že vše začalo už nástupem jednoho mladého ambiciózního železničáře do úřadu MV. Zatím ani zdaleka nebyly objasněny všechny podezřelé aktivity tohoto druhdy nejoblíbenějšího "politika". A p. Paroubek si ho nadále drží ve své nejtěsnější blízkosti. Proč asi? Zřejmě p. Gross má stále dostatek kontaktů a vlivu na svém bývalém pracovišti, kam si dosazoval lidi profláknuté jako pracovníky nebo aspoň spolupracovníky tajných služeb v minulém režimu. Tito lidé jsou mu samozřejmě zavázáni a proto loajální a nadále mu slouží. Ač vůbec nemám rád pana dvojitého doktora Langera, držím mu palce, aby se s těmito lidmi dokázal vypořádat a svůj rezort od nich vyčistil. Udělá-li p. Langera jen toto, udělal dost a může jít do důchodu a já mu rád připlatím. Zatím jsem byl velmi slušný. Ale socani v čele s Paroubkem - potroubkem už by měli jít kamsi do pihele tmavýho.

pro socany u koryta 14.10.2006 11:20

jistoty a prosperita

Dobře napsané, pane Bárto. A to si lidi ještě uvědomte, že tam ti darebáci tři měsíce blokovali volbu předsedy sněmovny a tím jmenování nového premiéra, aby mohli usilovně zametat svoje špíny. Co všechno se jim za ty tři měsíce podařilo schovat, to musí být šílená hromada, když jim pár drobných z MMR uniklo. To už se nikdy nedovíme, co se jim povedlo zašantročit. Zloději, paraziti, darebáci

;-€;-€;-€

derik 14.10.2006 11:49

Re: jistoty a prosperita

Navic jeste druhy pokus o vrazdu!

huhu 14.10.2006 10:40

k některým zde diskutujícím připomenout Zemana

kdo podporuje zloděje, sám je zlodějem...:-P

Rudolf 14.10.2006 10:32

Jo, pane Bárto, přesně... ale taky...

Jo, pane Bárto, přesně... ale taky nezapomínejme, že ODS na druhé straně barikády není žádná banda spasitelů. Pouze se teď (naštěstí) projevila funkce demokracie: vyvažování vlivu. Nic to ovšem nemění na skutečnosti, že ČSSD měla asi opravdu pěkně zaprděné hnízdečko a teď jaksi nestíhá dost rychle vyvětrat ;-)

Rolen 14.10.2006 9:35

Mimochodem kde jsou Kubiceho důkazy že se mu bránilo ve vyšetřování

Už několik měsíců má plukovník Kubice možnost dokázat tvrzení, že mu někdo bránil ve vyšetřování. Nic dokázáno nebylo. Naopak, vývoj posledních dní ukazuje, že policie šetřit mohla a šetřila. Jak to vlastně bylo s těmi cesťáky na UOOZ? Bylo to vyšetřeno? Kubice tvrdil, že to byl nátlak na něj a jeho lidi. Spíše vidíme, že lidé, kteří cesťáky šetřili, byli vyhození z inspekce. Dále vidíme že Langer znemožnil další vyšetřování Kubiceho aféry. Dále vidíme že policie odmítá vydat státnímu žalobci (!) poznatky (odposlechy) z vyšetřování. Takže jak to vlastně je???

Fany 14.10.2006 9:51

Re: Mimochodem kde jsou Kubiceho důkazy že se mu bránilo ve vyšetřování

Poslyšte, vy žijete na Marsu? Vy nevidíte co se děje, vy nevěříte policejnímu presidentovi, kterého dosadili socani, že se vražda plukovníka Kubiceho skutečně připravovala, že mu stále hrozí nebezpečí. Vy nevidíte co vylézá na povrch. Například, když jednal Doležel na pokyn Paruba o Unipetrolu, že těch "pět na stole českých" není jen strandička, jak tvrdil Parub. Vy asi budete ten Paroubkův Marťan, nebo jste úplný mimoň. Všechny nitky těch grázlovin směřují do Lihového domku!!!!!!

Rolen 14.10.2006 12:10

Re: Re: Mimochodem kde jsou Kubiceho důkazy že se mu bránilo ve vyšetřování

Moje otázka zněla - kde jsou důkazy, že ČSSD (a jmenovitě Paroubek) bránila vyšetřování korupce - sdělte mi je místo hysterického ječení!!!!!!

Mard 14.10.2006 15:25

Re: Re: Re: Mimochodem kde jsou Kubiceho důkazy že se mu bránilo ve vyšetřování

Důkazy zatím nejsou. Ale stejně tak nejsou důkazy, že zpráva obsahovala nepravdivé věci. Viděno vaším pohledem je Paroubek pedofil, neb to nebylo vyvráceno důkazy. Souhlasíte s touto logikou?

Jara London 14.10.2006 10:57

Re: Mimochodem kde jsou Kubiceho důkazy že se mu bránilo ve vyšetřování

Člověče, co to melete o vyšetřování Kubiceho aféry?! Pokud vím, za Langra se začaly intenzivně šetřt všechny poznatky, uvedené v Kubiceho správě. Jaké znemožnění? Jestli myslíte "Kubiceho aférou" kouřovou clonu, vytvářenou KSČSSD nad obsahem této správy a označující za primární problém její tzv. "únik", tak jste fakt marťan.

Jara London 14.10.2006 11:58

PS Pro znalce Zeměplochy

Tuším že v díle "Stráže, stráže!" říká Prattchet ústy desátníka Karotky přibližně toto: "Existují velké zločiny a malé zločiny. A vy se musíte rozhodnout, který je který. Někdy ty malé vypadají jako velké a těch velkých si pro ně ani nevšimnete." Přesně to je snahou KSČSSD - zakrýt poukazováním na "malé zločiny" velké zločiny, kterých se dopouštějí lidé v jejím vedení proti zájmům ČR a jejích občanů.

Boží oko 15.10.2006 16:13

Re: Mimochodem kde jsou Kubiceho důkazy že se mu bránilo ve vyšetřování

Velice správně ty ignorantskej kreténe, cesťáky, to je to co teď hýbe světem.

Šerlok Homeless 14.10.2006 9:10

Apropos dotovaná výroba lihu

Může mi někdo ze socialistů nebo euronadšenců vysvětlit, proč má být dotována výroba biolihu a současně omezena produkce cukrovky, aby zdražil cukr? 8-o