28.5.2024 | Svátek má Vilém


Diskuse k článku

POLITIKA: Sežrali mu to i s navijákem

Mají se prý ctít tradice. Říkala to moje maminka a také „soušky“ učitelky ve škole. Ostatně dodnes to omílají mnozí krasoduchové v tzv. lepších novinách. Ovšem jsou tradice takové a onaké.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kohout 23.10.2021 4:11

Hezky jste to shrnul.

I. Dvořák 23.10.2021 2:43

Jo, náš prezident je rytíř, je čestný, pravdomluvný a tolerantní, není hulvát a zájem státu upřednostňuje před zájmem svým, je velice skromný. Jo a děti nosí čáp.

P. Velenka 23.10.2021 2:20

Vážený pane Vlku st., měl bych k Vám více otázek, ale pro dnešek jen jedna. Zřejmě se s p. O.Neffem znáte dlouho a snad se přátelíte. Jak byste věcně zhodnotil, že patří k těm pochybovačům o pravosti podpisu? Cituji z jeho nedávného Úvodníku: "...Zemanova paní, ta, která má podpis tak nápadně podobný tomu, který je na posledně signovaném prezidentském dokumentu..." ? A také, co byste řekl k jeho dnešnímu Úvodníku, ve kterém jeho nenávist k M.Zemanovi je zcela zřejmá ?

J. Kočvar 23.10.2021 1:54

Pane Vlku, Vy jste smířen s tím, že president rozehrává takovéto hry a uvrhuje celou zemi ve zmatek, aby si vystřelil ze svých politických odpůrců? Kde to jsme, v Rusku za Ivana Hrozného?

Němcová řekla, že Zeman byl u korunovačních klenotů opilý, až v roce 2014. Dávno potom, co Zeman jmenoval Rusnokovu vládu bez podpory v Poslanecké sněmovně. To, že si Zeman vytvořil vlastní vládu v naději, že její ministři uspějí za SPOZ ve volbách, bylo nechutnější než sebevětší opice.

K. Nový 23.10.2021 0:47

Tak, tak.

Co jsme se dozvěděli:

- Zeman zcela jasně ukázal, že je schopen vykonávat ústavní povinnosti.

- Buď ředitel VFN v dopise lhal nebo jeho tvrzení Taiwanec dezinterpretoval. Je třeba získat přesné znění dopisu ředitele VFN!

- Vondráček ukázal, že se nebojí.

- Babiš pokáráním Vondráčka za návštěvu Zemana ukázal, že se posere, kdykoliv se na něj někdo špatně podívá.

- KDU-ČSL tvrzením, že nepodpoří Vondráčka do vedení sněmovny, ukázali, že jsou opravdu demožumpa. Předseda sněmovny se může s prezidentem scházet kdykoliv se na tom dohodnou. Stejně tak premiér, předseda senátu či ústavního soudu. Nemocnice nemá právo jim v tom bránit.

- Zemanova stanoviska o novinářích se ukázala jako pravdivá.

J. Brunner 23.10.2021 0:30

R^