15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
z 11.7.2006 16:54

Re: Re: KDU je ostudou křesťanů a buď se zbaví Kalouska nebo skončí

Tak to by mělo znamenat, že mi a Estonci jsme nejvzdělanější země světa. Čím pak to je, že se nám nedaří na tom více profitovat?

janoryna 11.7.2006 10:33

koalice se prosadí proti socanům

hned jak učiní seriozní nabídku komunistům. když se to povedlo klausovi proti zemanovi v prezidentských volbách, proč by to nešlo topolánkovi proti paroubkovi. zeman byl přece nějakej formáta ksč socany nepotřebuje!

Malý Aston 11.7.2006 9:55

KDU se málem podařilo nechat zavřít Standu a to se nezapomíná!

Celý článek je veden proti KDU,ne proti její programové části ale proti těm,kteří se pokusili Standu odstavit z místa premiéra této země,když mu nosil strýček Vik miliony v igelitce. A kdopak nám toho Staníka,obhajoval? Pan Zaorálek,pan Sobotka a jiní soc.demáci. A kdo podpořil vládu pana Grosse? No přeci naši bolševici z KSČM. Pan Grebeníček,pronesl státnický projev,niť nenechal suchou ani na ČSSD ani na Standovi a pak po soudružsky přehlasovali sněmovnu a řekli miliony sem,miliony tam Standa je nejlepší. Až ten pan Paroubek se postaral o jeho zrušení a v poslední době o jeho povýšení. Pan Jelínek nic nepíše o vlivu Grosse a Přikryla na policii,nic nepíše o jejich spolupráci s Pitrou,Krejčířem a jinými zloději. Za všechno může KDU. My v ČSSD máme všechny zloděje pod kontrolou,pěkně spolupracujeme a pěkně se vždy šábneme. Tak to je hodnocení článku pana Jelínka.

franta 11.7.2006 15:42

Kdo to napsal ?

"Doporučuji,aby každý příznivec své strany se staral o své strany a jiné nechal k řešení jejich voličům", autor Malý Aston. Ale asi to zase platí jen když se to hodí maličkému Astonovi.  

Radajan 11.7.2006 20:32

Re: KDU se málem podařilo nechat zavřít Standu a to se nezapomíná!

A znovu o Standovi,Vikovi - jdi už s tím do kelu.

franta 11.7.2006 9:19

Mohl by mě někdo vysvětlit

co to je "naprosté neuznání výhry ODS ve volbách" ? Dosud tady vždy vládla a doufám že i v budoucnu bude vládnout strana nebo koalice, která dokáže sestavit takovou vládu, která dostane důvěru ve sněmovně. Tedy v souladu s ústavou. To s "výhrou" ve volbách nemá nic společného (připomeňme si sudeťáky za první republiky). Pokud si někdo "uznání výhry" představuje jako poslušné hlasování opozice podle přání "výherce", snaží se vlastně opozici zcela eliminovat podle vzoru, který nám tu komunisté předváděli 40 let. Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat. Východiskem ze současné situace je velká koalice nebo nové volby. Ani jedno se mi nelíbí, ale je to tak. Duhová koalice je nesmysl, který má jen dokázat, že politici (z obou stran) nelhali, když tvrdili že do velké koalice nepůjdou za žádnou cenu. Řekněme si ale upřímně, na co by čtyřkoalice potřebovala ty dva prcky (KDU a SZ) ?     

Yfča 11.7.2006 10:10

Re: Mohl by mě někdo vysvětlit

Plně souhlasím - vítěz musí umět sestavit vládu, která projde hlasováním o důvěře v parlamentu. Nic víc a nic míň. Tak ať se snaží. Že to není jednoduché? Měli se víc snažit před volbami, třeba by je volilo víc lidí.

F. Čech 11.7.2006 10:47

Re: Mohl by mě někdo vysvětlit

Naprostý souhlas. Můžeme s tím nesouhlasit, může se nám to nelíbit, ale to je tak všechno co proti tomu můžeme uděkat. franta má naprostou pravdu. Proč by ČSSD, ale i ODS dělaly programové ústupky dalším pidistranám, které na nic nepotřebují? proč by měl Paroubek strpět ve vládě proradného Kalouska, který ho rok podrážel a tlačil ho tím ke komunistům? Proč by ODS a ČSSD měla upustit od rozšíření Temelína kvůli pár zeleným fundamentalistům? A když je Kalousek se svým stádem tak bezvýhradně oddán ODS může ji přece podporovat i z opozice!

Jaara 11.7.2006 9:18

Přání otcem myšlenky,

že pane Jelínku?

No... 11.7.2006 9:12

Jelen,do prdele střelen...po X té...

Drahý pitomý Jelene.Že jsi pořád takový idiot, to se dá pochopit, je to dědičné a získané další k tomu . Jen nechápu, proč tu svou pitomost stále dáváš na odiv a děláš ze sebe ještě většího vola, než jsi (i když dělat ze sebe většího vola už nemůžeš, to je technicky neproveditelné). Přidejte se k panu V. a se svým puchejřem bradavičnytým už konečně zavřete dveře. Zvenku. HNED !!!(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

janoryna 11.7.2006 10:36

Re: No..Jelen,do prdele střelen...po X té...

hele No.., že ty, jako správný pravičák nejraději argumentuješ pěstí do čenichu ? ten tvůj diskusní příspěvek se vyznačuje omezenou slovní zásobou.

Příklad 11.7.2006 12:55

Pan parohatý pitomec

Parohatý pidiparoháč pindá pitomosti.Prdel Paroubka před pusou,pospíchá plnou parou.Papa, pitomoučká pipino. Pa  Pa  Pa.Při protestování proti příspěvku prosím používat palici.Pí.. NE !

F. Čech 11.7.2006 10:51

Soukmenovci NO

Někteří příznivci ODS si zjevně osvojili nacistické manýry. Kdo nesouhlasí se zbožštělým vůdcem - šup s ním do plynu. I to hulvátství a ten slovník je tentýž!  Že soukmenovče NO! 

jirka 11.7.2006 12:06

Re: Soukmenovci NO

Jawohl !!!! No..., dávej na sebe trošičku pozor, v těcho teplotách můžeš utrpět ještě více, než nám zde předvádíš, pusť si něco od Lucky Bílé a chladit, chladit, chladit...

z 11.7.2006 16:58

Re: Jelen,do prdele střelen...po X té...

Čím to je, že vy ODSáci jste vždy tak kultivovaní???

No... 13.7.2006 13:45

Re: Re: Jelen,do prdele střelen...po X té...

Je to vzděláním, neboť jen nepříliš vzdělaní a na sociálních dávkách lpějící lemplové volí Parouby, lidé inteligentní si od Paroubů nechávají nosit pivo a účet. Ten účet za ty "pomalejší" je ale děsivý, 74 000 každý včetně kojenců....děkujeme Vám, drazí sociální spoluobčané !!!

emil 11.7.2006 8:47

jelínku

Jasná ukázka bohorovnosti ČSSD, naprosté neuznání výhry ODS ve volbách, touha po vládnutí (snad obava z toho, aby se neprovalila další špína z ministerstev a úřadů, ze kterých musí "čistí" obhájci ČSSD odejít). Naprosto ubohý přístup ČSSD, která se neustále vydává za státotvornou stranu, přitom je normálně prebendotvorná strana pro tu bandu pupkatých nenažranců z Lidového domu.

zoch 11.7.2006 7:54

To,co píšete,je richtig ! Jen to radikálům nedochází.

Bude to pro ně těžké probuzení .

Taxator 11.7.2006 7:50

Mnozí se těšili....

Mnozí se těšili na jelita, leč nedostala se na ně ani špejle.... (citát)

emil 11.7.2006 8:49

Re: Mnozí se těšili....

Máte pravdu,opravdu všechna jelita sežrala už ČSSD a nechala po sobě jen ty špejle.

jirka.s. 11.7.2006 9:17

Re: Re: Mnozí se těšili....

A následně ten smrad z krup.

míša mýval 11.7.2006 7:23

duševní zvratky

Jinak nelze výplody soudruha Jelínka nazvat. Lze říci, že je důstojným pokračovatelem slizkého Pehe

Lerak 11.7.2006 6:41

Jelínkovi

Oceňuji "starost" pana jelínka o cizí stranu. Měl by se hlouběji podívat na šibaly ze své strany a zejména na aktivity svého chlebodárce, nějakého předsedu poslanecké sněmovny Zaorálka, jak si za peníze daňového poplatníka létal vrtulníkem na stranické akce do Ostravy. Ve stylu komunistických papalášů před listopadem 89.

Gandalf 11.7.2006 12:20

Re: Jelínkovi

"Ve stylu komunistických papalášů před listopadem 89" A cemu se divite. Copak socan je neco jineho nez (spatne) umyty bolsevik?

jarin 11.7.2006 5:31

Jelinek, Jelinek...

...nebyl to neci poroadce?

mak 11.7.2006 0:51

paroubek prvni zacal ignorovat strany koalice a hlasoval s kscm

a vy to chcete svest na KDU, cela cssd je svata jak lilie a plna odborniku, divim se , ze jste nedostali ve volbach alespon 110% hlasu

Venkovan 11.7.2006 0:22

Výborně sůdruhu Jelínku

Esi je Kalousek tím čím ste ho jmenoval,co je potom sůdruh Jičínský.Někdo vsadil na Topolánka,Jiný podle klasika-Jak je důležité mět Filipa.Čest Vašej poradenskej a agitační práci.

janabok 11.7.2006 0:51

Re: soudruh Jelínek

vsadil soudruha Jičínnského na soudruha Filipa...

soudruh Paroubek to požehná...

soudruzi Sobotka a Škromach zafinancují...

a soudruzi na NP se úderem osmé poserou blahem...

jirka.s. 11.7.2006 9:20

Re: Re: soudruh Jelínek

Omyl! To zafinancujeme my všichni.