30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Sestra Šojdrová

Padesát syrských (či nějakých jiných, protože jejich původ je dozajista zásadní problém) je už ohraná deska a sestra Šojdrová by měla být odkázána kamsi. Neměl bych se k tomu už vracet, ale přece jen.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 29.9.2018 9:47

Trojští sirotci

Mladíci bez doprovodu v tom správném sirotčím věku útočí kameny, zápalnými lahvemi a granáty na izraelské pohraničníky. Ti jim odpovídají ostrou střelbou. Tak se brání hranice! Šojdrová a spol. chtějí doručit do České republiky trojského koně.

Š. Hašek 29.9.2018 9:13

No,

mě aspoň sestra Šojdrová přiměla ke krátkému zamyšlení se nad politickou sešlostí ....... .

Já myslel, že je na špici jasně Šabatová, Valachová a MarksováMarxováLeninováEngelsová. Není tomu tak. Na špici jsou tedy čtyři dívky jaré.

Též jsem netušil, že nějaký soudruh šéfsenátor Štěch potřebuje domů několik novovnoučátek. Aby si s manželkou zklidnili stáří (mám dojem, že je ve starobnědůchodcovském věku). Pořád něco nového! Co novičok???

Zkráceno.

K. Janyška 29.9.2018 9:00

Rudočerní vládnou EU a mají své úkoly. Každý z nich.

A většinou vůbec netuší, že ony úkoly pocházejí ze zločineckého Bilderbergu. Hlupáci... Dzp.

J. Dvořák 29.9.2018 8:53

Sirotci

Že vám to pane Holásku stojí vůbec za to o té lidovecké bandě psát,

podívejte se jak hlasovali v EU o Maďarsku, jd

Š. Hašek 29.9.2018 9:16

Re: Sirotci

Souhlas s poznámkou.

O gaunerech a politických padouších jest třeba referovat. Vůbec akční (Morozov/Šiklová) nápad vzít někomu hlasovací právo ............. !!!

M. Koutný 29.9.2018 8:41

Causa sirotci

je názornou ukázkou toho, jak řev neomarxistické kliky brání seriózní debatě o jakémkoli citlivém tématu. Jestliže je jakákoli pochybnost cejchována jako fašismus, xenofobie či jinými hanlivými nálepkami, jestliže každá praktická otázka narazí na zeď sestavenou z prázdných hesel, není divu, že se i projevy skutečné humanity (netvrdím, že je to právě tento případ, spíše o tom pochybuji) setkají s odmítnutím veřejnosti, která je nedokáže odlišit od prázdných gest, neuvážených činů nebo prosté vyčuranosti páté kolony, zvláště, když jsou takovéto eskapády hlava-nehlava vnucovány jako jediný správný pohled na svět.

To je asi největší zločin "sluníčkářů": svým řáděním a fundamentalismem dokázali zdiskreditovat i věci, v obecné rovině nepochybně správné a ušlechilé, jako je solidarita s trpícími, obrana lidských práv, ochrana životního prostředí apod.

J. Jurax 30.9.2018 11:01

Jestliže je jakákoliv pochybnost cejchována ... inu, pochybovat o jedině správné cestě se nesmí, to by se mělo trestat! Koneckonců semtam se to už i trestá.

U nás to bylo už v padesátých ... rozvracet jednotu lidu na cestě ke šťastnému příštímu byl zločin místy i hrdelní. No a dnes v EU, potažmo v Německu, ale nejen tam, je třeba ideovou jednotu hlídat, abychom z té jediné správné cesty nesešli.

Islám do Evropy prostě patří. reichskanzlerin to řekla. Vůdce promluvil, my posloucháme!

K. Nový 29.9.2018 8:30

Nejsou to "sirotci", nejsou do "děti" a mohou jít domů

1) Šojdrová nemluví o "sirotcích", ale pouze o "nedoprovázených dětech". Takže nejspíše brzo objeví, že jim zbylo spousta příbuzných, které budeme muset též přijmou v rámci slučování rodin a živit je.

2) A také to nejsou děti - migranti často nemluví pravdu o svém věku, takže "chlapci ve věku od 12 do 17 let" budou ve skutečnosti muži od 20 let výše. A pokud si myslíte, že je zkontrolují naši doktoři před převozem, tak na to zapomeňte - neZiskovky budou řvát, že by to bylo to proti lidským právům a důstojnosti migrantů. A možná se ozve i námitka, že je to rasistické.

3) A mohou se vrátit domů - z Libanonu se do Sýrie už vracejí.

Nebrat!

J. Hruška 29.9.2018 7:08

Bezobratlovec človák Andrej

Geniální terminologie: Bezobratlovec čechoslovák vlastně človák, ANO - bude líp s človákem.

J. Malá 29.9.2018 13:17

Re: Bezobratlovec človák Andrej

To musela být špatná noc. Něco těžkého k večeři?

J. Fridrich 29.9.2018 6:22

A co Arabské-muslimské bohaté - a VELMI BOHATÉ ZEMĚ ?

A co Arabské-muslimské bohaté - a VELMI BOHATÉ ZEMĚ ? Někteří alespoň trošililinku chytřejší vítači snad alespoň tuší o kterých mluvím - a tedy se pozeptám, CO ONI ? JAK POMÁHAJÍ SVÝM SOUVĚRCŮM A BLÍZKÝM ?

Paní Šojdrová nepochopila že není migrant jako MIGRANT ? Nám přece nevadí několik statisíců legálních příchozích z našeho civilizačního okruhu, kteří k nám přišli PRACOVAT.. Nám vadí ty nepřátelské muslimské hordy co přichází nelegálně do Evropy ji rozvrátit a opanovat, nechat se živit a napadat, znásilňovat a vraždit obyvatele zemí, které je PŘIJALY.. Moudrý Albert Einstein zhloupnutí lidí v budoucnu jaksi očekával - a jako obvykle v jeho případě se NEMÝLIL..

J. Kovaříček 29.9.2018 3:07

Oprava

Sestra Šojdrová......

J. Kovaříček 29.9.2018 3:06

Sestra Šojdová problémem není.

Tací zmatenci na tomto světě žili, žijí a žít budou. S tím se nedá nic dělat! Jak se však dostala do posice moci? Blbové ji tam zvolili a ti jsou ten problém! Když tuto hlupku pošlou do ústavu kam patří, tak si ti blbové zvolí zase něco podobného. Demokracie je marný luxus ve společnosti, která ve své většině není občansky a mravně vyspělá. Buďme však optimističtí, muslimové tu judeo-křesťanskou Evropu brzy spraví.

M. Těhanová 29.9.2018 7:56

Re: Sestra Šojdová problémem není.

A je to stále dokola. Šojdrová svou blbostí škodila už v parlamentu, tak ji lidovci vyšoupli do Bruselu. Tak to bylo všude v Evropě a tím se stalo, že bohužel Brusel oplývá těmi b.bci nebývale. Stačí se podívat.Takhle se zbavují neschopných, aby doma neškodili. Jak to dopadlo, pociťujeme všichni.

J. Kanioková 29.9.2018 20:27

Přesně

P. Foltán 29.9.2018 2:15

poděkování za článek

Já bych navrhoval "sestru Šojdrovou" a jí podobné humanitárně ubombovat.

L. David 29.9.2018 1:25

Sestra Šojdrová patří do ústavu - léčebného nebo nápravného!