15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
urážky 5.8.2006 9:41

Re: Zajimave, ale...

Urážet předsedu vlády se stalo zajímavýmsportem pro mnoho novinářů či různých jiných lidí.Není objektivní a už vůbec ne prospěšné.Země funguje mnohem lépe než fungovala v devadesátých letech za vlády ODS.Taková je realita.To je třeba mít na paměti.

Olinka 5.8.2006 9:34

Podivne prirovnani...

Sestavit vladu neni zadny typ zkousky, je to odpovedne zvazovani mnoha politickych pro a proti a casto balancovani na hrane ...pokud autor timto zpusobem radi prezidentu republiky, tak tedy 8-o..domnivam se, ze pan Toplanek  vycerpal vsechny moznosti a neni jeho vina, ze vladu dosud nesestavil, brani mu v tom zaba na prameniRv...muzeme jen doufat, ze termin predcasnych voleb bude urcen co nejdrive...

Pavel 5.8.2006 0:52

Zajimave, ale...

Nezda se Vam, ze je tu urcity rozdil mezi studiem a sestavovanim vlady? Na zkousku se muzete pripravit - nekomu to trva den, nekomu mesic, ale to neni dulezite. Dulezite ale je, ze na vysledek maji vliv jen dotycny student a profesor, nikoliv soused, ktery studentovi preje nebo nepreje uspech.

Lide ve volbach rozhodli tak, jak rozhodli a nastala takova situace, ze ma 100 mandatu KSCSSD. Kdyby si pan Topolanek (s prominutim) prst v prdeli zlomil, bez hlasu nejakeho zbloudileho socana (ktery na minutu prestane poslouchat blaboly, ktere mu kaze Svaty Jiri, a  zacne pouzivat vlastni mozek) Topolankova vlada duveru proste nedostane. Mnozi nasi sousede zkratka zvolili levici a tim predurcili jeho neuspech. On s tim (bez toho, ze by se totalne zdiskreditoval nebo ze by nejaky socan dostal zachvat statotvornosti) nemuze vubec nic delat. Bohuzel pro nas pro vsechny. My ted muzeme jen doufat, ze nasi spoluobcane do pristich voleb (a ty doufam budou co nejdrive) dostanou rozum a zvoli si vladu, ktera jim umozni rozhodovat o svem vlastnim osudu.

Pan Paroubek by se mel vratit ke sve puvodni profesi - spravovani jidelen mu jiste slo lepe nez spravovani nasi zeme.