29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Taraszátaras 4.2.2006 12:15

Re: Re: Všimněte si, pane Jelínku,

Opsáno od Vás a Vám podobných. Když to nemáte rádi, tak to nedělejte jiným, Vy Nomen omen.
huhu 4.2.2006 11:59

Re: Rath, Paroubek a Jandák

Jandák (stejně jako Rath a vlastně i Paroubek a většina čssd poslanců a funkcionářů) je novou tváří v bůhvíkolikáté straně - vždy neomylně tam, kde cítí koryto a možnost ovládat a okrádat jiné ...
huhu 4.2.2006 11:56

Re: Všimněte si, pane Jelínku,

zatím tady největší nenávist projevujete vy. viz vaše - "lůza"
janoryna 4.2.2006 11:54

Re: Autore, volby nejsou o figurách, ale o programech,

to je pravda. chce to někoho tak seriozního a nepodbízivého jako pány Tlustého a Topolánka. I dvakrát dražší byt než ten chudák Gross ustáli bez ztráty kytičky.
Taraszátaras 4.2.2006 11:36

Všimněte si, pane Jelínku,

jak klidně napsaný a na argumentech a vlastních úvahách postavený článek vyvolá u modré lůzy vlnu nenávisti. Mohou přece polemizovat, přinést vlastní úhel pohledu, svůj názor. Namísto toho zvrací ze svých špinavých útrob. 
huhu 4.2.2006 11:20

politika ala socdem

Zeman napsal, že 60% příznivců socanů je debilních a jak si představuje politiku socan Sznapka v Č. Těšíně viz http://www.novinky.cz/krimi/76519-tajne-nahravky-starosty-odhaluji--jak-se-dela-politika.html  . Socani jsou spolkem vyžírků okrádajících pracovité spoluobčany.  Socani nohoře u moci kradou v miliardách a těm dole za podporu hodí drobky.
NobodyWasHere 4.2.2006 11:19

Rath, Paroubek a Jandák

podle Vás nové tváře ? Kde jste byl posledních 15 let, člověče ...
tom 4.2.2006 10:21

volby

To si onás autor myslí,že jsme tak tupí,že neprokouknem jeho ubohou socanskou agitku?Běda nám jestli tento politický způsob jednánín a vládnutí zvítězí v příštích volbách.Nevím jak by to stou demokracií dopadlo!Všichni političtí protivníci skončí vkriminále.Komunista Filip nás už na to připravuje.Už dnes v MF tvrdí,že ODS se fašizuje!Hned bude důvod po vyhraných volbách ji zakázat.
Jaka 4.2.2006 9:52

Autore, volby nejsou o figurách, ale o programech,

ten Váš je populistický, podbízivý. Paroubek je skvělý herec a stratég, toť vše. Jinak je to kariérista až to bolí a kope za program, který dál počítá především s přerozdělováním - tj. okrádáním schopnějších ve prospěch neschopných. Tahle státem řízená zlodějina nemotivuje neschopné k "práci" na sobě, nikdy se neodnaučí chuti být opečováváni. Na uplácení těchto lidí si Paroubek staví svou kariéru, nezajímá ho pokrok, nezajímá ho motivace a podpora schopných lidí, zajímá ho jen uspokojování té netalentované vrstvy národa, tu je vždycky víc slyšet. Ale nejsou to tahouni ekonomiky, naopak..
miro 4.2.2006 9:48

pane Jelinku

ono je to porad o tom stejnem, tak jako u pana Peheho, verim, ze Vam to da velkou praci psat slova podpory pro hulvaty typu paroubka a Ratha, ale jste ya to placen, takze se to urcite da prekonat. Ale pokud se to vetsine tech, kteri prjdou k volbam v cervnu , bude libit, potom budeme mit skutecne , co si zaslouzime. Potom , Buh snami...
JaNe 4.2.2006 8:42

Re: Česká politika potřebuje změnu tváří a kulis??? Ta potřebuje něco zcela jiného! Změnu kriminálního systému, kriminálních poměrů poměrů a jejich nositelů a reprezentantů!!! Viz 2x:

Zbytečně žlučovité.  Každý národ má takovou vládu, jakou si u voleb zvolí.  Pokud se lidu stýská po časech před rokem 89, nechť volí rudé komanče a oranžovo-rudé socany.
Samostatnost a přemýšlení bolí.........Raději si proto nechají od státu ukradnout (formou daní) to co jim pak stát jakoby velkoryse vrací.
 
JaNe 4.2.2006 8:30

Re: Lukáši Jelínku,

 článek od pana Jelínka je velmi výstižný, a proto velmi dobrý! To pouze Vy  "josti" jste méně chápavý a dost mimo mísu.  Vám podobní volí "rudochy" a "oranžovo-rudé" sociální demokraty.
 Pokud nechápete tento článek, tak ani trochu netušíte oč od roku 89  jde.......a o co vůbec v životě jde....... Je mi Vás dost líto.
Jiří 4.2.2006 5:53

Re: Lukáši Jelínku,

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Když pan Jelínek poradcoval V. Špidlovi, jevil se jako levicový vzdělanec. Protože neodešel do Bruselu a zůstal poradcovat v Praze, je z něj levicový demagog.
josti 4.2.2006 4:41

Lukáši Jelínku,

 co je to za přihlouplý článek ??!!
četl jste to po sobě vůbec ?? co jste tím chtěl čtenářům ríci ?
nebylo by lepší, kdybyste si šel nafackovat do ústraní ?
prosím vás, už nikdy nic nepište pro veřejnost. vaše šuplíky budou dost objemné.
mike 4.2.2006 3:27

Re: Jakto, že si nikdo ještě nevšiml, že se nám s Rathem vrátil Sládek.

Proc myslite, ze si toho nikdo nevsiml? Skoro kazdy, koho znam, vzdyt je to evidentni. A Pecinka o tom psal v Reflexu uz loni.
jura-p 4.2.2006 3:19

Jakto, že si nikdo ještě nevšiml, že se nám s Rathem vrátil Sládek.

Stejné recepty, stejná mluva, stejná gesta. Akorát, že Sládek neměl tu moc. A nezaštiťoval ho žádný hospodský.
Jan 4.2.2006 1:08

Česká politika potřebuje změnu tváří a kulis??? Ta potřebuje něco zcela jiného! Změnu kriminálního systému, kriminálních poměrů poměrů a jejich nositelů a reprezentantů!!! Viz 2x:

Česká politika potřebuje změnu tváří a kulis??? Ta potřebuje něco zcela jiného! Změnu kriminálního systému, kriminálních poměrů poměrů a jejich nositelů a reprezentantů!!! Viz 2x:
1) CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ!:
2) DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
* 4.2.2006 0:37

Zrovna Rath nevynika volbou odevu.

Preference ostrych tonu a kontrastnich barev je patologicka, stejne jako verbalni projev.