27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Sedláci u Chlumce

Někdo si může myslet, že je vcelku nadbytečné mluvit o mimoparlamentních stranách, zvlášť když jen nastupující Fialův kabinet bude těch parlamentních zahrnovat hned pět. Navíc protichůdných profilů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Koutský 1.1.2022 10:34

KSČM!!;-D;-D;-D

J. Jurax 1.1.2022 16:08

Ano.

Jenže socani za vyvolené, jež jest obdarovat, už nemají tzv. pracující třídu, ale nějaké obskurní menšiny ...

V. Petr 1.1.2022 19:55

R^R^R^R^R^

F. Kokoška 1.1.2022 8:59

raději "ošuntělý"?

T. Kohout 1.1.2022 8:20

Jestli to náhodou nebude tak, že z nedávno ještě konzervativních stran se staly strany soc-dem typu. V Německu typicky.

V. Mokrý 1.1.2022 8:15

Co k tomu asi tak říkat ?

Od zrady poslanců ČSSD, při prezidentské volbě v r.2003, to jde s touto stranou s kopce. Trochu to zachraňoval J. Paroubek, ale toho bafuňáři socdem nepodrželi, když odstupoval z vedení. Když ve volbách ČSSD nezískala jím slibovaná % hlasů.

No a to současné vedení/ti 2místopředsedové, nebude mít nadále podporu jak zbylých členů socdem, natož veřejnosti, kdysi tuto stranu volící. Už dlou její vedení stále zapomíná na historii, ideály a původní voliče - ty by si mělo připomenout studiem v archivech.

Pokud se k takovým nevrátí, nemůže spoléhat na to, že se vrátí do parlamentu.

J. David 1.1.2022 6:08

Nu, ti sedláci u Chlumce... Z podkrkonoší až ke Chlumci táhli, se záluskem vyrabovat Kinských "zboží". Zjednoduším to, u Chlumce dostali nařezáno vojensky, a pak "in natura" na obhýždí lískovkami (pár se jich na útěku utopilo v rybnících), byly jim odřezány gombíky a tkaničky od pantalonů, aby si ty nohavice, při repatriaci do okolí Rtyně, museli přidržovat a pazoury bohulibou činností zaměstnávat, aby je k hříšnému buntování nemohli používat. Asi budu za blba, ale rád srovnávám symptomatiku (příznaky). Třeba takový vzdělanec profesor Fiala. Novodobý rychtář Nývlt, sice ne ze Rtyně, ale z Matičky stověžaté, humanitně vždělaný "mistr", najednou má na "triku" (pardon, komži) sedláky nejenom z vlastní diecéze, ale i z dalších čtyř diecézí. Bon, dá se to řešit, jmenujeme abatyši, která sedláky uklidní svojí řeholí. Jenomže ve dvou diecézích se konsensualisté porvou o "obročí", co tedy potom? Vymyslí se řada "obročí" nových. Nemá to ten politolog Fiala jednoduché, jako rychtář Nývlt, takovou čeládku ukočírovat v jejich zanícení, to by nezvládl snad ani Otto von Bismark s prušáckým drillem.

Jinak PF, "Novoročního lihového Ambushe hlt, Covidova smrt". Hlavně ale mír, v rukou žen roste a sílí, pak láska LGBT, bukvice nejsou jen pro "sus scrofa" a Moravce ad. hominem, ale pro řadu dalších veselých feministických jinochů a jinošek. Nebýt feromonů, mnohdy nepoznám, co je male/female, tedy v tribu homo sapiens.

Fuj, vraťme se k těm uřezaným gombíkům a tkaničkám na nohavicích a seřezání prdelí lískovkou (nejenom obhýždí malých lapků, ale i poslanecké hýždě lapků).

TOP zpráva, Kalousek do správní rady VZP. To už někomu asi jeblo. PTCH 100 a Kalousek, Krevní tučnice a Švýcary, se Šťávou a sumcem pod skalou. Toť katolík, Mirda Kalousek.