28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Sebevražda establishmentu

Wall Street Journal konečně přišel na to, proč Donald Trump vyhrál volby, proč stará rétorika lidských práv, svobody, tolerance a demokracie tentokrát masově nezabrala.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H. Lukešová 30.1.2017 11:42

Re: Souzním

Zesměšňujete se akorát vy, ne já. Ale nemáte zpětnou vazbu, neuvědomujete si to. Nejste schopna zdravě vnímat. Tak se podívejte na diskusní reakce, jak lidé reagují na vaše slova v diskusi...A jak na má slova...

J. Schwarz 30.1.2017 13:07

Re: Souzním

Doufám, že vás potěším když řeknu že na Psa chodím hlavně kvůli vám. A panu Rudolfovi. Jste takové milé, komické duo. Pokud bych byl příznivcem Ruska musel bych se radovat při představě, že takových je na "vyspělém západě" většina. V tom případě Rusové už vyhráli, i kdyby odzbrojili.

H. Lukešová 30.1.2017 15:14

Re: Souzním

Já těž. Mám z toho srandy kopec. :-)))

H. Lukešová 30.1.2017 11:05

Re: Souzním

A jaké myšlenky jste schopna vy? Já alespoň zde svobodně, zatím můžu, píšu své názory, vy jenom zoufale prskáte. A není snad pravá Západní civilizace založena na anticko-židovsko-křesťanské civilizaci? Pokud ne, tak na čem?

J. Kanioková 30.1.2017 2:08

Souzním..

Budoucnost na západě závisí na těch s odvahou být nazýváni rasistou, fanatikem, sexistickým, homophobem, xenofobním a NECOUVNOUT !

Zato Kanada - Pro ty, kteří prchají před pronásledováním, teror a válka, Kanada vás přivítá bez ohledu na víru. Rozmanitost je naší silnou stránkou - https://twitter.com/JustinTrudeau/status/825438460265762816

Scéna ze Středního východu? Ne, to je Hamtramck, Michigan - https://twitter.com/BluegillRises/status/825813160611368960

Výpočet nákladů na "rozmanitost" – http://jdem.cz/cxs752

H. Lukešová 30.1.2017 0:56

Donald Trump je frajer

omezí mexickou imigraci, staví plot, na nějakou dobu omezí vstup muslimských teroristů a muslimských migrantů do Ameriky. Alespoň začal z části plnit své sliby. Amerika má konečně politika, který uzdraví americkou společnost od neomarxismu...

T. Pansky 30.1.2017 0:46

Kde je rozdil mezi Evropou a Amerikou? Amerika ma ...

... moznost sebereflexe a korekce politickeho smeru diky svobodnym prezidentskym volbam, kde se na volbe prezidenta podili vsech padesat statu Unie. Evropa tuto moznost nema; Brusel je politicky pelech, ktery neni mozny vyvetrat. Proto je EU velmi nestabilni, respektive speje ke hlasitemu krachu.

P. Sulc 30.1.2017 1:23

Re: Kde je rozdil mezi Evropou a Amerikou? Amerika ma ...

Pane Pansky, postezujte si, az budete denne cist o statisicivych demonstracich proti bruselskemu panstvu, Merkelove, pro EU exit a podobne. Zatim ale nectete, poslusne evropske ovce drzi tlamy zavrene, jen sem tam pobekavaji. nemecke ovce miluji svoji ovcacku, ostatni pitome ovce nadavaji svym eventuelnim Konvickum, Wildersum a vsem, kdo alespon trochu broji proti establishmentu s nebeci podle bruselskych not. Proste, blahobytne, prezrane evropske ovcanstvo nehodla se stavajici situaci cokli delat, snad az jim hodne potece do bot, do te doby to budou proste ty blbe ovce.

H. Lukešová 30.1.2017 1:52

Re: Kde je rozdil mezi Evropou a Amerikou? Amerika ma ...

Ty lidi, co popisujete, patří mezi neomarxistickou verbež, nenávidějící vlastní pravou Západní civilizaci založenou na enticko-židovsko-křesťanské civilizaci, propagující islám, gender, homosexualismus, evromentalismus. Trošku si odporují, podporovat zároveň homosexualismus a islám, ale na druhou stranu, má-li si neomarxista vybrat mezi islámem a homosexualismem volí jednoznačně islám...Viz udavač Čulík...

J. Lambert 30.1.2017 7:40

Re: Kde je rozdil mezi Evropou a Amerikou? Amerika ma ...

"...Trošku si odporují, podporovat zároveň homosexualismus a islám..." Ale v tom pripade si (neo)marxiste vubec neodporuji, to je prece dialektika! Zeptejte se na to zdejsi philosophicke Gigantky Fraunecr, ta Vam to urcite rada radne osvetli.

M. Prokop 30.1.2017 8:40

Re: Kde je rozdil mezi Evropou a Amerikou? Amerika ma ...

Ano, ale ...

V Evropě ta možnost stále ještě je v národních státech, ale není zatím příliš využívána.

Zatím, protože se zdá, že už to lidi začíná trochu štvát a stoupají preference protestujících stran.