4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Schwarzenbergova TOP 09 dobývá pravici

Posilněna nad očekávání dobrým výsledkem Karla Schwarzenberga, jenž se sám považoval za outsidera, v přímé volbě prezidenta a posledním průzkumem stranických preferencí, ve kterém předstihla občanské demokraty, se snaží utrhnout z voličského koláče co největší sousto.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 9.2.2013 14:18

TOP09 určitě nedobývá pravici

Nemůže dobývat pravici, protože pravicí není, je jenom EU-hujerskou 5.kolonou "zeleného"(práva občanů údajným "právům" zvířat podřizujícího) multikulturního (zvýhodňování záměrně dovážených sociálních "parazitů" prosazujího) , politicko-korektně prolhaného ("politicko-"nekorektní" otázky zakazujícího) EU-socialismu, který záměrně proměňuje svobodné občany na "parazity" závislé na "pomoci" (dotacích) státu, tedy na voliče této "nové" levice (již cca 50% voličů!!!).

Tato "nová" levice je tedy smrtelným elitářsko-byrokratickým ohrožením pro všechny občanské svobody, pro svobodný trh, svobodu podnikání, svobodu informací, tedy pro demokratický kapitalismus a celou západní civilizaci. S pravicovými, tedy konzervativně (ekonomicky) liberálními idejemi nemá společného vůbec nic.