5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 20.10.2009 6:45

psi, pečínko štěkají,

ale karavana jde dál. U amatérských Cikánologů a poblitologů je to stejné. Štěkají a Zeman jde dál. Ty mu svým mopsličím kvílením nesaháš ani po kotníky!

Volit ho nebudu, aby bylo jasno. 

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 20.10.2009 2:17

jen ho nechte

Nechte Zemana, ať si jeho Spolek přestárlých outsiderů klidně vznikne. Pokud opravdu ubere Paroubkovi par procent, bude jen dobře. A prosím nestotožňovat Paroubka a Sociální demokracii. To není totéž. Je to asi tak totéž, jako akt a pietní akt.

mirek 20.10.2009 8:38

Re: jen ho nechte

hezké - moc hezké

JaS 20.10.2009 12:07

Re: jen ho nechte

Balíku, R^!

Jirka 20.10.2009 0:50

S úspěchy ČSSD rostl i Zemanův pocit, že ho ve straně obklopují samí lemplové a blbci…

Ale dnes se ukazuje,že to byla pravda.:-P

Hobis 20.10.2009 15:53

Re: S úspěchy ČSSD rostl i Zemanův pocit, že ho ve straně obklopují samí lemplové a blbci…

I když mi pan Zeman nějak zvlášť neseděl,na rozdíl od současného předsedy,mě připadal vtipný,vzdělaný,sečtělý atd.On nepotápí ČSSD,ať si paroubkovci říkají,co chtějí.Ta se potápí sama s předsedou v čele.Ale hlavně:'Clánek jsem naprosto nepochopil.Proč by se ¨pan Zeman nemohl vrátit do politiky,když se na to cítí?Tam se může dát i p.Pečinka,pokud na to má.Úvahy na téma,jestli to p.Zeman dělá z ješitnosti,pomstychtivosti a pod.jsou čistě doměnky autora.Nebo je autor vševědoucí a vidí p.Zemanovi do hlavy,pak kloubouk,dolů,je to bůh a ne člověk.

Mařka z Vysočiny 20.10.2009 19:39

Re: S úspěchy ČSSD rostl i Zemanův pocit, že ho ve straně obklopují samí lemplové a blbci…

Pevně věřím,že Zeman se do  vysoké politiky  již nevráti.!!!! Taky si myslím,že je  sečtělý možná i vtipný atd.Dnes je Zeman důchodce  a nevím proč by měl v tomto věku ještě kandidovat.Zahranič.firmy v ČR lidi   55-ti  leté propouštěji  z práce  pro nepružnost a  nepřispůsobilost  ,odbornou strnulost atd.Proč by teda Zeman měl být něco extra.Myslí si,že  bněkdo sedne na p...l když bude kandidovat ??