4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Samohák

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nownow 23.10.2008 0:47

P.S.: nerikal pan prezident v minulosti, ze ma rad ferove souboje a nesnasi okopavani kotniku ?

Obavam se, aby lide prezidentovi vystoupeni nepochopili spatne, tedy jako demonstrovanou podporu ODS. Byla to samozrejme jen podpora Bemovi a tem, kdo stoji proti Topolankovi ve vlastni strane, to je zrejme. Nezapomenme, kdo stal na podiu !

Gaston 23.10.2008 1:15

Re: P.S.: nerikal pan prezident v minulosti, ze ma rad ferove souboje a nesnasi okopavani kotniku ?

Hmm. Velice mne rozesmutnělo to, že tam stál i Tošenovský. Má  ode dneška u mne utrum.

jurijv 23.10.2008 13:26

Re: P.S.: nerikal pan prezident v minulosti, ze ma rad ferove souboje a nesnasi okopavani kotniku ?

Vůbec se nedivte, že tam stál pan Tošenovský. Je to něco podobného jako pan Bém. Je to člověk, který si získá oblibu a obdiv za "odvahu" o záplavách v roce 1997, kdy neohroženě zachraňoval staré lidi z domova důchodců ve člunu, místo toho, aby jako primátor Ostravy řídil krizový štáb a coby systémový inženýr dál chaosu řád a systém. Ano před kamerami a mikrofony působí velice rozvážně a seriózně. Vypadá velice,vzhledem k vzrůstu, impozantně. Toť skoro vše. Ano jistě by nevztyčoval prst ani by na veřejnosti neužíval hrubá slova. Vždyť je to gentleman! Nedovede obhájit pravicovou politiku, jen o ní "žvaní" podobně jako V.Klaus. Je opravdu podivné jak lidé hodnotí politiky. Pan To šenovský byl jednou provždy zařazen do škatulky slušného,schopného,oblíbeného (bezesporu je oblíbený,vždyť svého času se o něm velice pochvalně vyjádřil i P. Halík) a Topolánek je buran,sprosťák a rozbíječ rodin. V naši společnosti, která je složena ze samých andělských bytostí,poctivců,dříčů je on tím,který to jedině kazí.   

Gaston 23.10.2008 0:42

No bylo by to hezké

Kdyby Topolánek takto vítězům voleb poblahopřál. (Osobně bych toho asi při pohledu na Paroubka, Ratha a Sobotku nebyl schopen). Nějak mi ovšem nesedí ta citovaná Klausova elegance. Kdeže jste se s ní setkal?? Já jsem z Vašeho článku vyčetl, že Klaus je obyčejnej přízemní podrazák, kterému  o blaho země (na rozdíl k ukojení své ješitnosti) jde až v "xté" řadě. Na to jsem ale Váš výklad nepotřeboval, to vím už dávno

Jirka 23.10.2008 0:58

Re: No bylo by to hezké

Donedávna jsem V.K. dosti fandil.V poslední době mám pocit,že nebyl daleko od pravdy jeden doktor z ČSSD,který ho nazval vrtošivým staříkem.:-(

milan 23.10.2008 11:44

Re: No bylo by to hezké

Tak nám tu ODS vovinuly nějaký mraky a  až z Olympu sestoupil Klaus,aby zachránil co se dá. Netroufl si vyplísnit hloupé voliče,ale zjistil,že lid chce změnu,ale proboha ne vlády,ale jen Topolánka za Bema. Jinak zdravím modré fanatiky na Psu.

mag 23.10.2008 15:14

Re: No bylo by to hezké

neurážejte vrtošivé staříky