5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
alan 27.10.2008 18:22

pan barton říká,

že nechceme reformy . já byh reformy bral a rád připlácel,ale s takovýma lidma jací jsou v ods nikdy. nevěřím jim nic. té špíny,co na té straně lpí . dalíkovština,přeběhlíci,přerušení vyšetřování čunka s příkazem vesecké,arogance,nadutost špína a podplácení v pres. volbě morava,tlustý,atd.  na vrcholu nemravný klaus. to stačí

..

27.10.2008 18:38

Re: pan barton říká,

lze s Vámi pouze souhlasit. Nevím čeho se pan Bartoň bojí. Jestli mu to ještě nedošlo, tak i komunisti kdyby se nedej Bůch dostali ko moci nemohou delat nic jin¨ého, než reformy ekonomicky nutné. Akorát si myslím, že likvidace zemědělství a tím soběstačnosti v jídle byla kolosální sabotáž na lidech téhle země a že za ní někdo dostal pěknej balík. a lISABON. SMLOUVA S DODATKEM CHARTY EU  nás připraví o území a majetky dle sudet. mapy. Proto mají 90% medíí v Česku ve vlastnictví Němci a Topol. asi taky dostal Když Merkle sliboval!!!

NObody 28.10.2008 12:57

Re: pan barton říká,

VVAlane, na co novináři potřebovali sáhodlouhé a mnohmluvné komentáře, které toho víc zamlžily nežli objasnili a odhalili, stačily vám čtyři řádky, ve kterých je všechno to, čím je naše politická scéna lidem, tedy voličům, přímo odporná. Být u nás lidí vašeho smyslu pro spravedlnost víc, nebál bych se budoucnosti této země. Jde jen o to, nenechat se otrávit těmi Dalíky a Klausy. Pokud nás, co vidíme co jsou zač, bude dost, dokážeme jim ty jejich špinavé hry ve volbách vždycky zatrhnout. Parlamentní demokracie není dokonalá, jenže nic lepšího v rukou my voliči nemáme, a je naší odpovědností k nám samotným, ale hlavně k našim potomkům, této zbraně řádně používat na obranu proti všem těm vámi zmíněným nadutým špinavcům. Držím nám všem palce, ať nám to vydrží.