2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr p 27.10.2008 16:09

Re: šach-mat-ale vlastňák

Milý zlatý, kdyby tak mohlo být referendum o Rómech, kteří jsou na posledním patře oblíbenosti našich etnik. Jakpak si myslíte, že by asi dopadlo??? Ani slůvko nesmíte povědět kritické, protože je to automaticky rasizmus. Nekorektní. A propos, byly už zde časy, kdy socialistické zdravotnictví úplně zadarmo, obstrávalo nejlepší léky z ciziny - ovšem jen pro rovnější. Nebuďte včerejší. Nejde o polplatky, ale o příjmy. A o tom bude jistě ještě řeč....A bude bolestná, protože bilion statního dluhu za minulými vládami příliš příjmy nezdvihá. Ani daňové prázdniny velkým firmám, o nichž rozhodovala solidární strana pichlavé růže. Nevím, kde se najednou vzala ta oranžáda? Že by nový vítr ve starých plachtách, tomu nevěřím....

Rentierka 27.10.2008 16:07

Připomínka

K poslednímu odstavci autora - vůbec si nemyslím, že vše je jen ve 30,- Kč. Lidé by se nad tím měli zamyslet.

Honza 27.10.2008 16:04

Re: Pane Bartoni,

Nějak se ve vás nemůžu vyznat......?

Petr p 27.10.2008 15:54

Pane Bartoni,

Pane Bartoni, nezapřete, že psaní je vaše povinnost více než poslání. Na Psu jsem četl několik zaručených analytických článků o tom, jak dopadnou volby. A hle....Neměl byste tahat katě dolů před brodem. Ke krajským volbám nepřišlo 60% voličů a k senátním dokonce 70% voličů -zaokrouhleně. Jak víte, co si myslí a co by tito převažující voliči udělali KDYBY......Podpora oranžovému vládnutí v absolutních číslech a struktuře voličstva není zdaleka tak oslnivá, jak ji prezentují vítězové - nezpochybnitelní -těchto posledních voleb. Ovšem rozladění je také veliké.  Víte, co se bude dít, až ze stínu hvězdy zvané Paroubek jaksi vyskočí marťani? A co se bude dít za pár měsíců v Evropě i na druhé straně louže?  Novinářů je jako hub po dešti, ale analys hodných toho slova, jako šafránu.

hrošík 27.10.2008 15:49

Re: šach-mat-ale vlastňák

Jane,já netvrdím,že se u nás nemarodí zbytečně,je hodně lidí,kteří zneužívají lék.péči.Ale tohle poplatky neřeší.Jestli se u nás nadužívají léky/třeba jen proto,že z toho doktor profituje/i to je možné.Zde chybí důsledná kontrola,kontrola a zase kontrola.A jestli poplatky opravdu snížily nemocnost je ve hvězdách.Spíše přibude přechozených nemocí,což se v krátké době těžce vymstí.

H.K. 27.10.2008 15:00

Re: o jakých reformách to žvaníte ???

....nejde s námi je rudej a volí komunisty....  modrosvazácká potrefená husa ?..modrej bolševik nechápající ....modré duté ideologicky neposkvrněné palici.

To je Váš slovník. Argument žádný jenom urážky. Pokud někdo nezpívá s Vámi je modrej bolševik nechápající že svět je trochu složitější, než je schopen pochopit ve své modré duté ideologicky neposkvrněné palici. 

Ukazujete , že patříte mezi taková indivudua jako Paroubek, Filip, Ráth a p. Možná na Vás rodiče neměli čas a nevychovali Vás.

Jan Daniel 27.10.2008 14:50

Re: šach-mat-ale vlastňák

Milý hrochu, udělejte si za domácí úkol nějaká mezinárodní srovnání. Až zjistíte, že patříme k evropské špičce v počtu návštěv u lékaře za rok, v promaroděných dnech, a jsme hodně vysoko v lize spotřebovaných léků na osobu, tak byste nám měl věcnými argumenty (opakuji věcnými argumenty a ne nicneříkajícími bláboly) zdůvodnit, proč zrovna Češi jsou takový chabrus národ, když podle vás chodí k lékaři jen když už není vyhnutí.

H.K. 27.10.2008 14:50

Re: šach-mat-ale vlastňák

Smlouvu s občany, kterou ODS uzavřela..... Vláda Mirka Topolánka vládla něco víc jak rok. Do konce mandátu chybí 2 roky.

..za nahluchlého třaslavého stařečka s francouzkou holí, na kterého ječela sestra... Stařeček nemá svoje děti vnuky. Pokud je v sociální tísně platit nemusí. Při troše dobré vůle mohla stařečkovi vyřídit sociální služba potvrzrní o sociální nouzi.

Jan Daniel 27.10.2008 14:44

změna komunikace?

Kecy o špatné komunikaci a nevysvětlených reformách jsou bláboly pro politology-teoretiky, kteří se vykecávají ve VŠ posluchárnách a v médiích. Jediná změna komunikace, která by ODS pomohla vyhrát volby v r.2010, je slíbit sockám všechno zadarmo. Jenže tenhle politický program už je obsazen dvěma stranami, které jsou v tomto věrohodnější, neboť to dělají odjakživa. Takže pro ODS cesta ven není. Tenisová raketa Václava Klause na pražském magistrátu to se svými moudrými řečmi nenabízejícími jediné konkrétní řešení nevytrhne.

H.K. 27.10.2008 14:41

Re: STOP ODS

Já nikoho nestraším. Píši svůj názor. Vy si myslíte, že komunisti se polepšili?

karel 27.10.2008 14:41

Re: o jakých reformách to žvaníte ???

zakejhala modrosvazácká potrefená husa ?  Kdo nejde s námi je rudej a volí komunisty....  typickej modrej bolševik nechápající že svět je trochu složitější, než je schopen pochopit ve své modré duté ideologicky neposkvrněné palici.

H.K. 27.10.2008 14:38

Re: Porážka

Co to píšete za voloviny

Napište něco o volovinách.

normálka 27.10.2008 14:36

Re: šach-mat-ale vlastňák

Pane Bartoni, neustále přežvykujete nesmysl o třicetikorunových poplatcích. Nic jste nepochopil. Přečtěte si ještě jednou Smlouvu s občany, kterou ODS uzavřela v rámci předvolební kampaně v roce 2006. Vezměte si tužku a zakroužkujte si splněné body. Žádné nebudou. Díky nemyslícím lidem, jako jste vy, ODS prohraje i následující volby. A na závěr - občanům nevadí skutečně regulující poplatky, ale vadí jim hnusná nesmyslná a bezúčelná buzerace. Nedávno jsem zaplatil mobilem třicet korun za nahluchlého třaslavého stařečka s francouzkou holí, na kterého ječela sestra, aby si šel zaplatit poplatek do pokladny na druhé straně nemocnice.

hrošík 27.10.2008 13:31

šach-mat-ale vlastňák

Neustále je nám podsouváno médii všeho druhu,že tento volební vejbuch způsobily poplatky.Částečně možná ano,ale spíše to byl způsob jejich násilného prosazení a lži o jejich regulační schopnosti.Lež jako Eifelovka.K lékaři jdu jen když už není vyhnutí a tak co regulují.A v lékárně si snad nemám kvůli regulaci vyzvednout předepsané léky?Já nikomu nic zlého nepřeji,ale jako dost silný diabetik jsem docela rád,že jeden z hlavních propagátorů poplatků si to teď vyzkouší na vlastní kůži.I když člověk s asi desateronásobným příjmem to nikdy nepochopí.A nebyly to jen poplatky co způsobilo pád ODS na hubu.Americký radar,který si drtivá většina občanů na svém území nepřeje byl protlačen násilím, možná za pomoci kdákání jisté Vlasty a jednoho umělce.Ano vaše nekorektnost a neochota komunikace vás poslaly tam kam patříte.

karel 27.10.2008 13:31

Re: Porážka

Co to píšete za voloviny

Roman 27.10.2008 13:08

Re: Porážka

Jirká Sál?

Petr 27.10.2008 12:58

Re: STOP ODS

Čo bolo to bolo. Jen pořad straší mládež a děti komunismem.

Petr 27.10.2008 12:56

Reforma by měla přinest úspech

Tak ať mi je někdo pošeptá,Ale ne modrásci. Jen si změnili název ,ale NECHCEŠ- PŘINUTÍME jak bolševici za Stalina

H.K. 27.10.2008 12:53

Re: o jakých reformách to žvaníte ???

..... reformoumou zavedení nesmyslných poplatků ve zdravotnictví, ....Kdo tvrdil, že 30 Kč je reforma zdravotnictví?

které jsou vyjímečné svou neadresnou asociálností v celém vyspělém ....Kde je ten vypělý svět?

... na levné léky např. do 100 Kč, tyto si každý může plně hradit sám.....I chronicky nemocní, kteří užívají některé léky roky? Nemá to logiku vůbec žádnou. 

 ....toho měli soukromě lékárníci, a o to Julínkovi šlo. Je to vyrovnání DPH při přesunu léků do vyššího zdanění.

....pravicově založený člověk volám, dobře, že to tato vláda ve volbách projela. To, že jste volil komunisty je Vaše starost. Vypořádat se s tím musíte sám.  Topolánkova vláda tady byla něco přes rok a snažila se řešit zásadní otázky. ČSSD Za 8 let vládnutí neudělala zásadního nic. Hloupí modří svazáci  Vy jste rudý a ještě i myslíte, že chytrý . V tom je Vaše tragedie.

Karel 27.10.2008 12:04

Bartoň

Strašením levicí,opakováním blbosi,že volby prohrál 30Kču doktora jsou nesmysly.Pan Bartoň by měl více  přemýšlet ,jestli třeba debakl ODS nené tím,že lhali občanům před volbai v jejich Smlouvě s voliči,jestli   vůdce Topolánek nepodlehl kouzu moci.Kde jsou reformy?Regulační poplatek ,který většinou nic nereguluje je reforma?Topolánek  ve snaze vládnout za každou cenu ustupuje v zásadních věcech ,co sliboval programODS!Nezapomínáte nějak na několikateré prohlášení  o tom,pokud nepůjde reformy prosadit,tak nemá cenu vládnout?Nezapomínejte,že protestní hlas proti Topolánkovi dali i jinak pravicoví voliči a většina střední třídy,kterou hodili přes palubu!!!!Nezanedbatelným důvodem je arogance vládnutí,létání na lyže,korupce,Ička,Téčka,zejména  zastávání se Langra při jeho lobingu  ,to byl úplně vrchol.!!!:-(

karel 27.10.2008 12:02

o jakých reformách to žvaníte ???

To jsou nesmyslné kecy modrých svazáků. Je snad reformou vyšší zdanění většiny národa a současné předání těchto peněz nemnohým nejbohatším snížením jejich daní, nikoliv na vylepšení státního rozpočtu který je nadále v minusu ? Jsme jediná země na světě z degresivním daňovým systémem (pozor ve skutečnosti nemáme rovnou ale při započtení sociálních odvodů  degresivní daň). Nebo je snad reformou zavedení nesmyslných poplatků ve zdravotnictví, které jsou vyjímečné svou neadresnou asociálností v celém vyspělém světě ? Tyto poplatky mají ve skutečnosti jen přihrát více peněz soukromým lékárníkům , podporovatelům Julínka před volbami, bohužel do systému, to je do příjmů zdravotních pojišťoven se vůbec nedostali. Pročpak asi pan Julínek nešel logičtější cestou, například stoprocentně zrušit příspěvek zdravotních pojišťoven na levné léky např. do 100 Kč, tyto si každý může plně hradit sám a není potřeba opičáren s poplatky. Tak by se ušetřila spousta peněz přímo ve zdravotních pojišťovnách a mohli by jít na náročnější léčbu a dražší léky, jenomže to by bylo dobré pro pacienty, ale co by z toho měli soukromě lékárníci, a o to Julínkovi šlo. Ví ještě někdo o dalších takzvaných reformách ? Lidi nejsou hloupí a dokážou posoudit, že to co tato vláda vydává za tzv, reformy nejsou reformy z kterých by společnost měla budoucí prospěch, ale jen přihrávání peněz určitým skupinám na úkor pracovitých . Proto ten debakl ODS. Hloupí modří svazáci typu pana Bartoně ale vidí důvod debakl v 30 Kč a pláčí nad hloupostí voličů nechápajících potřebnost reforem. Tak takovéto reformy pane bartoni fakt nepotřebujeme a jako pravicově založený člověk volám, dobře, že to tato vláda ve volbách projela. Než takové reformy, to raději žádné, katastrofou je, že ze slova reforma se stala v podání topolánka s Julínkem nadávka, rozumné reformy jsou potřeba, možná že budoucí vláda čssd pod tlakem vládní zodpovědnosti to v budoucnu vezme za správnější konec, horší než to co předvedl topolánek to určitě nebude.

jirka.s. 27.10.2008 11:50

Re: Porážka

No jo, on si to v klidu vyřídí se svým svědomím (pokud vůbec nějaké má), ale s Vámi si to vyřídí přímo komouši! A skoro bych řekl, že Vás to bude bolet daleko víc než Nikyho jeho svědomí! ;-(

jirka.s. 27.10.2008 11:45

Re: Roman IP: 80.251.245.xxx

No, nakousl jste to! V dnešním světě se bývalý člen Hitlerjugend může klidně stát i papežem! ;-)

Jinak o stavu naší "pravice" v podstatě píše Aston ve svém úvodníku!

"Samotná ODS je strana, která si počíná jako západní sociálně demokratické strany. Naši sociální demokraté jsou na pozici západních komunistů a naši komunistů jsou na pozici východních komunistů."  (S tím rozdílem, že na západě ti pravicoví politici snad nejsou tak sebestřední a jsou schopni celkem  v klidu přijmout i případnou porážku!)

Marat 27.10.2008 11:39

Re: kecy

Českým lidem nemohl a nemůže nikdo nic vysvětlit,pokud nebude hlásat : Budete zadarmo dostávat-budte zadarmo dostávat-budete zadarmo dostávat.

jirka.s. 27.10.2008 11:39

Re: Whisky nebo oranžáda?

Joj, už se, jaroušku, těším, až tě to oranžové tsunami spláchne! Jestli si snad myslíš, že ti Bufo bufo nebo dRát podá prkno, abys v pohodě dosurfoval na břeh, tož si ještě větší pitomec než jsem si doposud myslel! ;-D

Marat 27.10.2008 11:36

Re: Bartoň je jako vždy mimoň

Jste tedy přesvědčeni,že soudruh Paroubek se soudruhem Filipem pro vás udělá více?

jirka.s. 27.10.2008 11:29

Re: Novináři jsou posedlí 30ti korunovým poplatkem ???

8-o8-o8-o A proč ausgerechnet novináři ??? Já tu posedlost vidím u úplně jiných magorů! Novináři jenom papouškují "zásadní volební" hesla, která jim vkládají do huby psychopatická monstra typu Bufa bufa a dRáta a kterým potom plácají podobné vymyškované exponáty z patologického kabinetu jako jsi ty! ;-) 

H.K. 27.10.2008 11:27

Re: Autor je vedle, jak ta jedle !

 Ukradl důvěru voličů, kterým nasliboval (smlouva s voliči)  Tato vláda vládla trochu déle než rok.

.. chování, proti kterému byl i Sládek vzorem elegance....Chování panů Paroubka, Haška, Rátha, atd. se Vám asi líbí?

Jaroušek 27.10.2008 11:25

Whisky nebo oranžáda?

Klausová oblíbená průpovídka s číslíčky 0:13 a 3:23 jasně dokazují, že nejen on, ale i voliči jsou již zhnuseni politikou ODS v podání tokeše Topolánka, nalévat svou whisku jenom vybraným kruhům, vrstvám či mafiánsko-podnikatelským přátelům, zatímco na ostatní zbývá maximálně ten led či studená voda, a v baru se ve svě zdrcující většině objednali oranžádu. Ta sice nikomu hlavu bohatstvím a štěstím nezamotá, zato chutná všem a všichni se napijí, aby zahnali svou žízeň po slušném a důstojném životě!

Svou žáhu na Topolánka si chce viditelně zchladit i vrchní Klaus se svým pražským týmem pikolíků, ale gulovaný Mirek se viditelně nechce vzdát a zatvrzele se drží obou svých funkcí (byť o obě patrně po kongresu ODS přijde, včera si mohl zachránit aspoň jednu z nich), zuřivě kolem sebe kope (Bém by nebyl dobrý předseda ODS, Klaus "musí zavřít zobák"), byť se formálně a jen pro média kaje za průšvih ODS ve volbách a připouští svoui odpovědnost. V této nezodpovědné zemi však z toho samozřejmě nevyvozuje ani žádný minimální závěr a chce za sebe obětovat jiné, a neštítí se k tomu dokonce zneužít ani žen - např. ministryň Parkanové či Stehlíkové, zejména z koaličních stran. Sahat mezi své věrné z ODS by se mu evidentně nemuselo vyplatit ...

P.S. Jirka Paroubek se určitě nad strkáním hlavy do písku v ODS bude čertit, ale v tichu své postele se jistě bude radostí tetelit, že Topolánek bude dále štvát veřejnost a že mu to snad vydrží do roku 2010 (kdy si dá oranžové tsunami repete) a že ve svém relativní pro-evropské orientaci a závazkům, které už učinil, mu pomůže parlamentem protlačit Lisabonskou smlouvu (což by asi loutka Klausova, která by ho vystřídala, kdyby včera hodil ručník do ringu, nikdy neudělala). Zarputilý postoj Klause včera jasně potvrdil, že tento vrtošivý stařec je ochoten potopit celou republiku. Takže raději tupý Topolánek než Klausův pomahač v čele EU!  

Sláva vítězům a čest poraženým!

H.K. 27.10.2008 11:21

Re: Roman IP: 80.251.245.xxx

Topolánek byl lampasák, toho nebudeme volit.  Komunisty volit budeme. Tak nějak to myslíte?

...nexistuje pravicová politika mě není lhostejné. Neexistuje a nikdy neexistovala. Pravicová stana by se nedostala ani do parlamentu. ODS je  středová strana, mírně do prava. Snaží se, aby každý mohl o sobě rozhodovat a odstranit stání dirigismus.