29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: S pravicí spolehlivě ke dnu!

Včera média přinesla smutnou informaci o stavu naší země, když zveřejnila zprávu Světového ekonomického fóra. Česká republika se již od roku 2009 stále propadá ve schopnosti čelit konkurenci jiných ekonomik, ale letošní propad české ekonomické kondice je historicky zdaleka nejhorší.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 7.9.2013 15:09

Re: M. Šejna

já chápu, že Sochorová vůbec nepochopila, o čem je řeč.

Z. Sohorova 7.9.2013 15:09

Re: a ještě dodatek, kriple Nováku

Ten pan Novak Vas ale s tim kriplen poradne  vytocil ze??:):)

V. Ondys 7.9.2013 15:08

:))))))))))))))))) Před více jak sto lety sociální demokraté veřejně spílali mocnáři do vydřiduchů

že nekompromisně vymáhal :))))))))))))))))) desetiprocentní daň a údajně i sám příkladně pracoval jako přehnaně odpovědný úředník!

Z. Sohorova 7.9.2013 15:07

M. Šejna

Pokud vim ,tak soudruzi jsou ve vase bolsevicke KSCM strane,tak prosim neplete do toho TOP09  Ten Vas soudruh Roucek psal tak jako vy nam tady odpovidate ......stylem komunistickym,tak ze neni co dodat k tomu ze Vas pan Novak pojmenoval komunistou

Z. Sohorova 7.9.2013 15:03

Re: komunistický kriple a blbe Nováku

Z. Sohorova 7.9.2013 14:59

M. Šejna

Soudruh M. Šejna projel vsechny komentare komunistickym stylem  a hned to je videt ze??

M. Šejna 7.9.2013 14:50

a ještě dodatek, kriple Nováku

Až budete někdy podnikat, kriple, tak si zkuste spočítat, co jsou to mzdové náklady na výrobu. To je suma, kterou musíte vyplatit na mzdy, na daně a pojištění z mezd. V té chvíli i kripl Novák zjistí, že je úplně jedno, jaká je daňová kvóta u příjmů. Podstatně důležitější je výše mezd. Takže inteligent pak zjistí, že u nás jsou sice vysoké odvody z mezd, ale mzdy jsou nízké. Ve vyspělých zemích jsou odvody možná nižší, ale mzda je například pětinásobná. Pak i komunisticej kripl Novák zjistí, že podnikatel radši převede výrobu k nám, než třeba do Německa či Švýcarska. Pokud to ale i tak udělat nechce, bude u nás problém asi jinde, než v odvodech z mezd.

Z. Žabička 7.9.2013 14:46

Re: Nízké daně? Haha ..

Před šedesáti lety nás na školách komouši drtili vědomostmi typu: "Ve středověku chudáci pracující museli odevzdávat desátek panovníkovi, pánovi a církvi - to je 30%."

Nechci se vracet do středověku, pokud odečtu církev (tu si budou za x let platit věřící sami), nemohlo by stačit na chod státu 20%?  Stačilo by, možná, aby strany (a jejich spřeženci) přestaly "odklánět" kulaté penízky pro sebe a vydávat veřejné prostředky jinak než např. na cyklostezku v Praze od schodů po nikam za miliony.

M. Šejna 7.9.2013 14:41

komunistický kriple a blbe Nováku

používám stejné oslovění, jako vy vůči mě. To jen abyste věděl jaké jste hulvátské prase.

Pokud jde o daně a pojištění, tak si stěžujte u vašich soudruhů z ODS a TOP09, že ty vysoké odvody nesnížili. Měli na to 7 let vlády od roku 2006. Nehnuli ani prstem. Pouze zastropovali pojištění, ale jen vysoce příjmovým skupinám, takže v průměru se skoro nic nezměnilo, protože drobným živnostníkům pro změnu zas zvýšili minimální odvody na sociálku a zdravotní pojištění. 

Až se trochu proberete ze svého hysterického záchvatu, tak možná pochopíte, že Rouček psal o dani z příjmu a o zdanění firem. O celkové daňové kvótě nepsal. Sociální a zdravotní pojištění není daní z příjmu. Je to sice forma daně, ale nikoli daň z příjmu.

L. Novák 7.9.2013 14:38

Re: Hele makáči,

Zeptám se jinak. Kam nás dovedla komunistická strana, vaše celoživotní "živitelka", za víc než  půl století, které nám tady vládla a její fantasmagorie ovlivňující život národa dodnes?

A teď skákej, Jaroušku! :-P

L. Novák 7.9.2013 14:28

Re: Roučkovo píchnutí do vosího hnízda

Šejno, Rouček je stejný prolhaný komunistický kripl jako vy. Za za léta, co se známe na NP, to můžu tvrdit se 100% jistotou. Kupříkladu Roučkovo tvrzení: "...Česko má dle Eurostatu sedmé nejnižší daně z příjmu v celé EU a zdanění firem je zde osmé nejnižší. Jak si tedy vysvětlit, že od roku 2008 k nám žádní investoři nepřicházejí?..." ekonomicky gramotný člověk snadno prohlédne, protože si lze dohledat pravdivá a úplná data. Totiž celkovou daňovou a odvodovou zátěž. Pak se naše umístění ve světovém žebříčku jako zázrakem změní a jsme na světově špičce daňové zátěže. Že je to Roučkova ZÁMĚRNÁ LEŽ, není pochyb. Ikdyž je to blb jako vy, nemohl se ve své kariéře parazita ČSSD s těmito údaji nesetkat. Pravda je jiná:

"... Daňové zatížení příjmů v Česku patří už v současnosti mezi nejvyšší ve světě. Podle Organizace pro hospodářskou spolupráci musí Češi platit z 34 členských zemí deváté nejvyšší daně. Společně se sociálními a zdravotními odvody jim v průměru spolknou ze mzdy 42,4 procenta." (Ondřej Vrba, Lidové noviny sobota 31.8.2013 - Téma str. 3: Nejvyšší platy?...)

A tak je to s Roučkovými i vašimi žvásty pořád dokola, věta za větou, LEŽ.

L. Novák 7.9.2013 14:15

Re: Nízké daně? Haha ..

Pak se z ČR stane "obratem ruky" země s devátou nejvyšší daňovou zátěží:

"... Daňové zatížení příjmů v Česku patří už v současnosti mezi nejvyšší ve světě. Podle Organizace pro hospodářskou spolupráci musí Češi platit z 34 členských zemí deváté nejvyšší daně. Společně se sociálními a zdravotními odvody jim v průměru spolknou ze mzdy 42,4 procenta." (Ondřej Vrba, Lidové noviny sobota 31.8.2013 - Téma str. 3: Nejvyšší platy?...)

M. Šejna 7.9.2013 13:20

Roučkovo píchnutí do vosího hnízda

Rouček nenapsal nic, co by nebyla pravda. Přesto vzbudil hysterické reakce u našich pravicových komsomolců, co exhibují tady na Psu. Projel jsem si všechny komentáře pravicové úderky, a nenašel jsem v nich jediný pokus o vyvrácení Roučkových vět. Zato nadávkami a nenávisti vůči Roučkovi komentáře přímo přetékají.

M. Šejna 7.9.2013 13:16

Re: Rouček?

Vy ho asi vážně berete, když na něho reagujete. Argumentace je u Vás nulová, nadávat ale umíte.

M. Šejna 7.9.2013 13:15

Re: Rouček opět nezlamal

v čem konkrétně nezklamal? Co napsal nepravdivě?

O. Prochazka 7.9.2013 12:07

Rouček?

Je ještě něko na světě, kdo toho blba bere vážně?

J. Láníček 7.9.2013 12:02

Hele makáči,

kteří se živíte poctivou a usilovnou prací ( na rozdíl od pana Roučka) - kam nás to vlastně  dovedli pravičáci Kalousek s Nečasem? A před nimi Klaus a pak ten s těma gulama - Topolánek? A koho mám vlastně volit, když jsou tady všichni levičáci, jak tady hodně často čtu? Toho co to tady chce řídit jako podnik? Nejspíš toho, protože když někdo umí řídit firmu, musí dobře řídit i stát. A co tak Zahradil, který nemůže EU ani cítit a šel tam prý jen proto, aby ji rozložil zevnitř - tomu není blbé, brát od nich peníze?

Z. Sohorova 7.9.2013 10:57

S levicí spolehlivě ke dnu!

To je jasny ,tak bylo a bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J. Hejna 7.9.2013 10:16

Pravou příčinou

jsou roučkové!

V. Ondys 7.9.2013 9:36

:))))))))))))))) Ale kdepak, pane Schwarzi, lid je ten poslední, když si jdou podobní za svým

společensky nejpříkladnější tupouni s :))))))))) úžasnejma představama si taky nikdy nevykládali diktaturu proletariátu jako zotročení dělníků v prospěch komoušskejch papalášů, aby jenom jim dělali poskoky za socialistický kapesný při jejich nárocích na luxus nejúspěšnějších podnikatelů, a furt věří, že méééédia nejsou od toho, aby především prodávala čtenáře, posluchače a diváky všem, kteří mají potřebně :))))) vysoké částky na předražené reklamy v našem fakticky netržním a socialisticky řízeném hospodářství s nadnárodními monopoly.

I. Skolin 7.9.2013 9:13

Rouček

je ukázkou, jací blbové sedí v EP !

T. Kočí 7.9.2013 9:10

Re: Rouček,

On jen reaguje na výplodky Slivovice z hradu. Ten objel Moravu s kloboukem na hlavě, aby všude vyprávěl, jak všechno zmrvil Kalousek a Nečas. Potěšilo mne, kolik lidí se ozvalo proti. Snad není vše ztraceno.

J. Václavíková 7.9.2013 9:10

Re: Mají na NP smysl komentáře profesionálních politiků, kteří jsou nutně v KONFLIKTU ZÁJMŮ?

Jen coby patník na očůrání.

J. Schwarz 7.9.2013 9:05

To se to žvaní

se čtvrtmilionovým nedaněným  platem poslance EUroparlamentu, že soudruhi Roučku! Po sedmi letech středolevé vlády maskované za "pravici" přijde echt levice, která už samozřejmě ví jak správně řídit hospodářství a tak všechno od základu překope. Proč by tak neměla učinit I pseudopravice, dostane-li se v budoucnu opět k veslu? Nejsou příčinou hospodářské mizérie spíš  nejistota co bude vzhledem k výkřikům politiků co všechno "okamžitě zruší až se dostanou k moci"? Kdybych měl tak dva hekrtary pole a věděl, že mne stat a "spoluobčané" nechají na pokoji, vykašlal bych se zfleku na stat, Unii i  spoluobčany a živil bych se tím, co by se mi tam urodilo. Jenže ani tuto "jistotu" mi tady, mezi socialistickými lotry, nikdo nezaručí! Vaše filisofie totiž hlásá, že "Lid" má právo kohokoli kdykoli obrat či zotročit, pokud to "doba vyžaduje". Vaše jistoty jsou jistotami otroka, račte si je i s údajným "blahobytem a prosperitou" strčit do brusele!

P. Lenc 7.9.2013 8:55

Rouček,

vy jste ještě prolhanější a blbější než jsem si myslel.Takovou agitku si nedovolilo ani Rudé právo blahé paměti.

P. Manda 7.9.2013 8:03

Rouček to je společně se Zaorálkem

esence toho nejhoršího co socaní mají v portfoliu. fuj takhle po ránu. Roučku čtete co si o vás lidi myslí ?Do nadpisu by se všichni nevešli.

S. Kaisler 7.9.2013 7:31

Nízké daně? Haha ..

Pane Roučku, co jsou nám platné sedmé nejnižší daně z příjmu, když k nim nepřipočtete odvody na zdravotní a sociální pojištění, což je ovšem také daň jen lživě pojmenovaná. Nenechte se vysmát.

T. Kubín 7.9.2013 7:15

legrace

Příspěvky pana Roučka mají kvalitu prvoplánově jednoduché agitky z Rudého práva sedmdesátých let. Výdy mám ten dojem, že mu je píše nějaký mladý nadšený svazák Jasáne. POkud se mýlím a píše si je sám, tak o to hůře.

L. Černín 7.9.2013 7:05

Povedená taškařice

Pokud jsem správně interpretoval poselství, které se nám pan Rouček snaží sdělit, tak hlavní myšlenka říká, že s více a lépe placenými státními úředníky budeme lépe prosperovat...:-)

V. Ondys 7.9.2013 4:07

:))))))))))))) Jeden by očekával, že papaláš sociálních demokratů začne společensky příkladně chudnout bez hloupého žvanění

pokud se státu se socialistickým přerozdělováním a jeho institucím nedaří, když ho ovládají jedni chamtiví levičáci za osmnáct a pak zase ti :)))))))))) lidumilnější za dvacet bez dvou.