1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ergo 6.11.2007 11:09

Re: idea pro lidovce?

Mno, kdyby je vystěhoval do lesa a les řádně oplotil, možná bychom se od Romů ještě dožili rovné soutěže o zdroje. Leč by to asi mělo za následek katastrofální úbytek lesní zvěře.

MK 6.11.2007 10:27

Re: idea pro lidovce?

Mily pane, zopakujte si laskave fakta. Ti lide meli podle rozhodnuti soudu skoncit na ulici. A neni v popisu prace starosty mesta nekomu davat vzdelani, pravo na vzdelani ma u nas kazdy zajisteno ustavou. Romove by meli zacit zejmena sami u sebe a projevit aspon snahu se prizpusobit. Verte, ze Vsetinane s nimi maji bohate zkusenosti.

Šnek 6.11.2007 9:11

oblíbená tvářička magazínů

Nebojte se! To vám určitě nehrozí.

I-Worm 6.11.2007 9:09

Re: idea pro lidovce?

a ani jim, prevít jeden, tam nedal satelitní přijímače, kterých se v TV reportáži dožadovali.

ok 6.11.2007 8:46

idea pro lidovce?

idea pro lidovce? Je to velmi jednoduché - Lidovci mají šanci být solidní konzervativní strana jako protiklad k podnikatelské liberální ODS. Protože ODS není konzervativní ani náhodou.

Doufám, že se lidovci zbaví bezcharakterního Čunka, který je schopen vystěhovat Romy do lesa, místo aby jim dal vzdělání a šanci alespoň jejich dětem.

ok 6.11.2007 8:42

a co Šojdrová?

To je ale panečku pěkně amatérský článek!

Čunek, to byl krok do houna už od začátku - copak členové KDU nepochopili, že jim předsedu nemůže dělat člověk, který se prohřešuje proti základním etickým normám? !!

Vždyť vystěhování Romů ze Vsetína do zapadákovů, kde nenajdou žádnou práci je docela obyčejná mafiánská lotrovina, kdy jde ve skutečnosti o nemovitosti ve městě - podle Čunkova vzoru postupují teď mafiánští podnikatelé v severních Čechách - stěhují Romy ze zajímavých nemovitostí v centrech měst na vesnice. Jedna nepřizpůsobivá rodina na vsi znehodnotí celou vesnici - na venkově se nedá všechno zamknout za dveře bytu. A ti Romové tam práci nenajdou, můžou jenom krást. Ve městech by měli větší šanci, včetně speciálního vzdělání pro děti. Kultivovanou venkovskou jednotřídku romské děti zcela rozloží.

I-Worm 6.11.2007 8:40

Podivně vzniknuvší podezření z korupce

je daleko přesnější formulace, nežli  "podivně vyvrácené". Ale autor se, jak vidno, pilně cvičí na novináře...

jan hájek 6.11.2007 7:24

šoufl

jan hájek 6.11.2007 7:23

Re: Čéče Procházka

neříká se šéufl, říká se ŠLOUF.

PROROK BUBEN 6.11.2007 6:32

VYPADÁ TO ,

Že hamounský a k sobě nekritický Čunek, rozdělí Lidovce na Čunkovce a jiné, čímž urychlí propad strany do politického suterénu......Jeho neomalené výroky jsou vskutku UNIKUM.....

jicer43 6.11.2007 1:36

Re: jen tak dál

Mno,většinou s Vašimi názory nesouhlasím neboť vzhledem ke svému věku kladu větší důraz na solidaritu,ale tentokráte jste to vystihl přesně.Zkrátka dobrý :-).

Vlasta.on 6.11.2007 1:14

Čéče Procházka

voni sou tak průhlednej, až se z toho jednomu dělá šoufl. To už není PR článek, to už je jenom hloupost. Ale co po vás chtít, že.

Nebo že bych se mýlil a vaším cílem bylo zničení lidovců šokem?

Stachanov 6.11.2007 0:46

Kam? S Kristem na onen svět

tedy mimo parlament

huhu 6.11.2007 0:13

jen tak dál

včera jsem četl v iDnes rozhovor s tím lidoveckým místopředsedou Davidem Mackem. Něco tak lidovecky slizkého jsem naposled slyšel od Luxe.

Lidovci mají stejný problém jako socialisti. Jejich idea je vyčpělá sodovka......stejně jako u socialistů tu stranu nedrží pohromadě nějaké přesvědčení o ideji, ale drží ze setrvačnosti jen navzájem propojené zájmové mocenské struktury ..tyhle strany pak místo chybějící ideje potřebují "vůdce"...to máte pravdu. Ale že by to byl ten slizký mladý pámbíčkář ??