14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

POLITIKA: S klouzavým mandátem se běžte klouzat

S údivem sleduji diskuse o zavedení klouzavého mandátu. Ten by měl spočívat v tom, že poslanec, který se stane ministrem, rezignuje na mandát poslance a nastoupí za něj dočasně náhradník z téže volební strany.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Slanina 13.3.2015 8:09

Re: není to logické

A když byl soudruh houser presidentem i generálním tajemníkem, to ti, soudruhu, nevadilo???

P. Maleček 13.3.2015 5:30

Opět Kuberovy kecy

A proč své kozí rady nepředvedeš Jaroušku sám na sobě a nevzdáš se senátorování, když jsi i primátor? Takhle jsou to jako vždy u tebe jen kecy.

P. Sulc 13.3.2015 1:48

Ve slusne, respektovatelne zemi

je zvoleny representant representantem a ne cimkoliv jinym. Je li povolan na ministra, v jeho a jen jeho obvodu jsou doplnkove volby. Takovy bordel, kde senator ci poslanec je hejtmanem, starostou, restauraterem, riditelem divadla ci crhokoliv jineho, je mozny jen v bordelu zkorumpovaneho statu. A laxni, mlcici vetsiny, ktere je to fuk a jen remca.

J. Bruner 13.3.2015 1:36

není to logické

je to ohrožující takové mnohoobročníky jako je p.Kubera. Je starosta a zároveň senátor. Proto nemůže dělat dobře ani jedno ani druhé.

S. Kalužík 13.3.2015 0:39

Jardo,

doufám, že si to přátelské oslovení coby bývalý spolužák mohu dovolit. Starší kolega mi v takových případech, jaké popisuješ ve svém článku, kdysi dávno vysvětlil: "To, co říkáš, je logické, tudíž to nemůže projít!" :)