30.5.2024 | Svátek má Ferdinand


Diskuse k článku

POLITIKA: Rudý srpen

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BuBu 20.8.2007 9:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veverko . . .

. . . nejsi, čirou náhodou  . . . . komunistická Kráva ?  Něco jako Kabrhelová, Švorcová, Rujbrová . . . .  ?????

Kdo napíše přívlastek "modří bolševici" - nutně to musí mít v kebuli zamícháno "na betla" !

jirka.s. 20.8.2007 10:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veverko . . .

Klídek BuBu! Ona si možná jenom jednou špatně vypočítala skok ze stromu na strom!

jouda 20.8.2007 12:23

Re: Re: Re: Norici . . .

nohama dolu aby si to jeste chvilku pamatoval;-D!!;-O(Y)

Hrad 20.8.2007 8:41

Re: Nejlépe se s komunisty vypořádali Franco a Pinochet

A ty jen tak kecáš. Matka by udělal lépe, kdyby si místo tebe nechala čápa. Potíž je totiž v tom, že během cesty  když tě čáp přepravoval, došlo zřejmě k nevratnému poškození mozku. A zapomněl jsi na Suharta!!, jestli víš, kdo to byl. Hlučín již vyčpěl, Mejstřík a Štětina také jenom plní vesmír podivnými zvuky..... Tak co kdyby jsi se definoval do role  Zora mstitele ty, a napravil tu dějinnou CHYBU!!Jinak totiž vypadáš jako telefonní hlasatel přesného času.

Mr. SkyFish 20.8.2007 8:48

Re: Re: Nejlépe se s komunisty vypořádali Franco a Pinochet

Tys vysmolil blábol, že by se váš prasečí führer radostí pochcal.;-D Prej se i po*ral, říkala ta SMSka :-D

Hrad 20.8.2007 9:28

Re: Re: Re: Nejlépe se s komunisty vypořádali Franco a Pinochet

Tak jsem se nesplet, hrdino!!Vy by jste nedokázal vyvrtat díru do zadku ani houpacímu koni. Ale vyjte dál. Pokud možno hlasitě, ať se slyšíte. Možná se budete cítit mladší o několik stovek tisíc let!!!!

BuBu 20.8.2007 9:30

Re: Re: Re: Re: Pán ráčí být . . .

. . . Milouš Jakeš  . . . . . .  inkognito ?  :-D

hrad 20.8.2007 13:32

Re: Re: Re: Re: Re: Pán ráčí být . . .

Milý BuBu. Dříve se filozofové jak říká klasik, snažili svět pouze vysvětlovat, eventuálně se ho někteří snažili změnit. Mně a podobným jde o to, aby nás nesral!!Uvědomujeme si za 1.  že všechno je jedno. Za 2. - co není jedno, je také jedno. A končíme objevným zvoláním: "NO A"? Jestli si jako spousta jiných na těchto stránkách přejete žít ve světě, kde jedinou kulturní vymožeností je to, že můžete na červenou odbočit DOPRAVA,   je to vaše rozhodnutí(obávám se napsat svobodné). Nehleďte však tak zarputile pod nohy. Člověk se liší od vepřů tím, že občas zvedne hlavu ke hvězdám!!

jirka.s. 20.8.2007 17:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pán ráčí být . . .

.....zřejmě filosof! Ale abys nedopadl s tou hlavou ve hvězdách jak Sokrates u Š+G, v kanále! V lepším případě byses mohl třeba jenom smeknout, jenže tu podrážku by sis nejspíš musel očistit jenom sám, filosof nefilosof!

Hrad 21.8.2007 13:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pán ráčí být . . .

...filozof? Neurážejte velikány ducha. Napsal jsem "Člověk se liší od vepřů....." a zde je podstaté slovo Člověk. Pokud však máte na mysli filozofii jako zvláštní formu snění, nic nenamítám. A v kanále jsem v posledních dnech dost často. To jsem totiž objevil tyto stránky. Začínám si pomalu připadat jako koprofág!!

Pišta 20.8.2007 17:15

Re: Nejlépe se s komunisty vypořádali Franco a Pinochet

Kolik si těch komunistů zlikvidoval ty sám? Co ti bránilo abys to udělal? Nedostatek odvahy ,nebo čekáš na Blanické rytíře? Zeptej se, z jakých rodin pocházejí Klaus a Topolánek  a celá řada dalších, dnešních apoštolů liberalismu a možná ti svitne.

Josífek 20.8.2007 8:02

Jelínek

Lukyne, to máš jako cokoliv jinýho :-)

BuBu 20.8.2007 8:01

A teď nám Jelene řekni . . .

. . . jaký rozdíl vidíš mezi KSČ a ČSSD když . . . v ČSSD pouze a jedině Prasopes rozhoduje o tom, co se bude dělat, kdo má co říkat . . . a komu . . . . . . kudy strana půjde dál . . . a dokonce i vlastní právoplatné manželce nařizuje co smí a co nesmí říkat na veřejnosti . . . a přitom se u toho zcela cynicky  - šťourá v jiné prostředníkem !

Nezdá se Ti Jelene, že KSČ(M) = ČSSD ! Ba dokonce nyní, když se soudruzi rozhodli vydat komunistickou mlátičku - Vondrušku spravedlnosti (i když pouze z vypočítavosti . . . a ne z přesvědčení) . . . . že nyní jsou paradoxně bolševici tou demokratičtější částí KSČSSD ?

A co takhle Jelene Kraus - také věříte, že tenkrát byla v Ghaně "taková určitá nálada" . . . a Kraus se "v euforii" podepsal "direktor" ????? . . . . a vůbec, jak je možné, že v demokratickém parlamentu seděla tato probolševická hyena za ČSSD - když vlastní rukou odsouhlasila v minulém (bolševickém) parlamentu tzv. "pendrekový zákon", tedy zákon na mlácení lidí ?????  A nebo to bylo také v eufórii ????? 

A co takhle Stáňa Grossů - také ještě věříte pohádce, že cca na 5-ti miliónový byt (vč. zařízení) . . . . půjčil Stáňovi . . . jeho strýc Vik ???? 

Jelene jdi ke dveřím . . . a vší silou se práskni hlavou o futro: Vždyť ČSSD je úplně stejná - jako KSČ(M) !!!! 8-o8-o8-oRvRvRv

míša mýval 20.8.2007 8:49

nestraš Grossovým bytem

Paroubek má majetek mnohokrát větší a přitom byl před pár lety ještě neplatič nájemného. Předpokládám, že mu na to půjčil strýček Kočka

BuBu 20.8.2007 8:55

Re: I to je možné . . .

. . . protože kolotočáři nedávají účtenky . . . . a daně pak přiznávají na základě "cucání si z prstů" ! ;-D R^

Gonzales 20.8.2007 10:26

Re: Re: I to je možné . . .

Ale pánové, nechte toho Kočkování :-P

jouda 20.8.2007 12:31

Re: nestraš Grossovým bytem

GOTTWALD byl taky neplatic najemneho a kam az to dotahl hm tedy kam ho az jozka visralionovic dosadil sifilitika s cirhozou jater ;-D!!!!;-€;-O(Y)

čtenář 20.8.2007 7:13

Jelínek je srandista,

u těch jeho paroubkovců jsou relikty rudé totality ještě horší než Vondruška a každodenní praxe v té partaji si nezadá s praktikami KSČ. To ovšem lidé běžně nevědí, pokud neznají paroubkovce zevnitř. Je to partaj, která je dnes vyloženě zvrácená.  Rv

Halama 20.8.2007 7:47

Re: Jelínek je srandista,

Pán tu partaj nějak dobře zná zevnitř ..... Že by zneuznaný a vyhozený " šibal "  ?????;-D

čtenář 20.8.2007 8:46

Re: Re: Jelínek je srandista,

:-) Je dobré se zajímat o různé pochody uvnitř různých subjektů.

Šibalové jsou členy strany šibalů. :-)  Bavím se.

noric 20.8.2007 8:15

Re: Jelínek je srandista,

jako sociální demokrat si své stresy léčíte na webu?

čtenář 20.8.2007 8:43

Re: Re: Jelínek je srandista,

Nemohu říct, že bych byl členem té strany.

:-)

čtenář 20.8.2007 8:54

Re: Re: Jelínek je srandista,

A jak u vás v KSČM ? Dobrý ? Vnitropartajní diskuse na vzestupu ?  :-)

No... 20.8.2007 6:42

Jelen rádoby vymezuje,ale jen "jako",ve skutečnosti...

Že by jelenovi přestal "vonět" po sms z idnes šéfíček, mírně připosr.n ? Ten takové skrupule nemá. Nejlepší je to hrát na obě strany, že, co kdyby.....jelene ?

Profesor Ikebana 20.8.2007 1:20

Jestli si tohle přečte Falmer Filip, tak se možná usedavě rozpláče,

půjde do sebe, omluví se za spolupráci s STB, možná  s ní i nakonec přestane i spolupracovat, a rozpustí KSČM. Jen tak dál pane Jelínku, těším se na článek o mlátičkách okolo Standy Grosse.

Mišák 20.8.2007 0:37

Přání otcem myšlenky.

ČSSD a KSČM jsou levicová dvojčata jak vyšitá. Paroubek kdekoho i opakovaně vyzývá aby odstoupil, vystoupil, byl vyloučen etc. a uplivuje si veřejně předem, vyznávaje presumpci viny. V případě soudruha Vondrušky je ale zticha. Vyčkává snad, jak se jeho rudé dvojče zachová? Oranžová blízká rudé, tepat je třeba jen to, co je jiné barvy.

Vašek 20.8.2007 7:58

Re: Přání otcem myšlenky.

To přece Jyrka nemůže, pohněvat si komunisty. Kdyby se komunisti naštvali na ČSSD tak je Jyrkova stovka hlasů kde? V ...

Bacha na hubu Jelínku. Až si to přečte Jyrka, tak by se mohla splnit tak smska z ihned a Jyrka by si z tebou pak mohl vytřít zadel.

Jakub S. 20.8.2007 0:31

Dvěma slovy: precizní závěr. Tak!!

A ano: téma dne, jedno z hlavních témat je a mělo by být - občanská netečnost. Je strašně nebezpečná - to ví každý historik. Jo, aktivita je, ano - ale týká se hovadsky marginálních hovadin...