7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Rudí kluci nechtějí NATO

Pan Ondráček - poslanec za KSČM - zažil podruhé svých warholovských 15 minut slávy. Poprvé se realizoval na Václaváku, kde srdnatě bušil do mladých holek obuškem v rámci obrany socialistických výdobytků, podruhé s návrhem zákona, kde by ochraňoval čest hlavy státu a trestal ty, kteří se o něj jen otřou slůvkem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Valenta 22.11.2016 9:25

Rudí kluci NATO nechtějí,

zato se jim hrozně zamlouvá Zeman s jeho rusko-čínským hradním zastupitelstvem a zdravicemi pro Haló Noviny.

S. Netzer 22.11.2016 9:29

Re: Rudí kluci NATO nechtějí,

Ten se nezamlouvá jen "rudým klukům".

Je přece vlastenec.

Š. Hašek 22.11.2016 9:52

Re: Rudí kluci NATO nechtějí,

Tak si představějí, já jsem také vlastenec.

Řeknou na rovinu, jakou jsou státní občankou, nestydějí se. No tak. A nebudu jim vyčítat, že ve vztahu k tomu občanství jsou také vlastenkou. Pokud nemáte těch občanství více, "kdyby jako něco".

V obrození vrcholem diskuse s již česky mluvícími obyvateli Prahy bylo označení: die Vlastentschen. Na začátku jako -fau-, pochopitelně. Pojďme se k tomu vrátit. Vědělo by se kdo je kdo.

Zkráceno, zjednodušeno. Jiní si zbytek dodají ze svojí hlavy. Pokud máte pocit, že se na Vás lepím, omlouvám se.

V. Novák 22.11.2016 8:48

Rudé kluci NATO nechtějí a modří naši armádu,

tedy armádu NATO, ukalouskovali na úroveň expedičního sboru schopného bránit (asi tak týden) jeden z našich krajů...

Mají si co vyčítat s těmi rudými?

Š. Hašek 22.11.2016 9:35

Re: Rudé kluci NATO nechtějí a modří naši armádu,

Rušení armád začalo pod taktovkou mírotvorců "typu Havel" po celé Evropě! Kalous jest sice hezký křivák, ale tohle mu nepřišijete.

A za potlesku stratégů odjinud. Jedni se radovali ze "světa bez konfliktů" (kulturhodnotáři). A ti druzí si říkali, jak ti Evropané zblbli (z lásky a pravdy), další, co ještě mají politický rozum. Světadíl bez armády s bojácnými chlapečky s pomádou ve vlasech! No neber to, Arabe!

Chceš-li mír, richtuj ploty, armádu, cvič mladé muže (opakuji, to jsem nevymyslel).

Moře mezi mezi Itálií a Afrikou možno bráti jako dobrý cvičný prostor, nemusí být hned celoplášťová munice, můžou se "jen" sypat zpět na pláže slunné Afriky, když tak jsou (v televizi) prokřehlí a mají rýmu.

Tak bojíme se Turka, je to náš spojenec, peče s USA nebo s námi, vydírá nás, nebo nám poskytuje pomoc (spolu s Husseinem)? Otázka i pro pana Fridricha.

V. Novák 22.11.2016 18:31

Re: Rudé kluci NATO nechtějí a modří naši armádu,

Pod taktovkou mírotvorců "vzor Havel" začala likvidace obranného průmyslu, jehož výpadek okamžitě nahradili jiní.

Až do roku 2006 byla AČR ve stavu sice ijak skvělém, ale nebyla vyhladověna stálými škrty a byla schopná splnit to, co po ní veitelství NATO žádá - po letech kalouskování je ve stavu zombie.

P. Mach 22.11.2016 19:16

Re: ,

Likvidace obranného průmyslu, nováku, začala, když komunistické svině, které vládly této zemi, zlikvidovaly vlastní vývoj a místo toho se začaly vyrábět kopie zastaralých rusáckých šuntů, které se pak za podnákladové ceny vyvážely krvavým psychopatům jako saddám nebo kaddáfí. AČR, byla vyhladovělá od té doby co diletanští hajzlíci v podobě např. luftjardy, začali futrovat stranickou kasu za pomocí podvodných a předražených nákupů pro armádu.

Š. Hašek 22.11.2016 20:36

Re: ,

A nebylo to spíše tím, že byl někým předpovídán "nový svět". Svět bez bloků, svět vývozu nepolitické demokracie po celém světě, ehm, snad jen maloučko někoho, kdo nepochopil, přibombardovat?

Velká písmena znáte, tak snad si je příště dokážete naklávesovat do příjmení v textu. Vaše příspěvky je možno poznat po prvním řádku. Po větě ne.

P. Mach 22.11.2016 21:34

Re: ,

Vysvětli mi hašku, co má bombardování někoho, kdo nepochopil, že vraždit ve velkém vlastní občany se nemusí vždy vyplatit, společného s tím, že komunistické svině způsobily to, že československý zbrojní průmysl beznadějně zastaral a stal se naprosto nekonkurenceschopný a dlouhodobě ztrátový?

Š. Hašek 22.11.2016 22:28

Re: ,

Aha, cizí země bude automaticky poučovat (zde bombardováním), co má dělat tamější vláda. Hrvatska bez viny! To povídejte místo Večerníčku. Kosovo, základna NATO.

Zbrojní průmysl byl zrušen "shora", neboť se jaksi jednomu dobrosvětoplánovači, který se dosti pak ve všem tom odhadování seknul, (bombometčíkovi humanitárnímu) nezdálo směrování jeho vývozu za dolary/kontraktů (Šiklové s Rumlem z toho naskakovaly pupínky).

Pokud jste všiml, nekřičím pryč z NATO. Jen kladu takové netelevizní otázečky. Stran toho souručenství, co má štáb na druhém konci zeměkoule.

P. Mach 22.11.2016 22:44

Re: ,

To bych ti přece, hašku, udělat nemohl, ty bys bez večerníčku (pravděpodobně s putinem v hlavní roli) neusnul.

To máš tak hašku, v normální civilizované společnosti se nevraždí, když se tak děj, tak vrah musí být dopaden případně zlikvidován. Je jasné, že pro tebe jako poskoka rusácka, země, kde vládli a vládnou masoví vrazi, je normální, že vrahové nejsou pronásledování ale uctíváni.

ANo, zbrojní průmysl byl zrušen shora, a to proto, že komunistické svině se v 50. letech rozhodly, zrušit vlastní vývoj a začít vyrábět ruské zastaralé šunty a dodávat do "soudružských" zemí, které nebyly schopny platit. Za celých těch bídných 40 let byly zbrojovky ztrátové a závislé na dotacích. Po tom jak bolševici v r. 89 zkrachovali další dotace nebyly samozřejmě myslitelné. To je celý příběh, čs. zbrojního průmyslu.

Ty žádné otázky nekladeš poskoku, ty si jen jako obvykle sereš do držky a recykluješ ty nejpitomnější komoušské kraviny.

D. Nowodny 22.11.2016 23:51

Re: ,

Máte to s nim těžké, ale je to Hašek ! Komu není ...... !

K. Janyška 22.11.2016 8:47

NATO je uskupení civilizovaných k udržení a obraně

dosaženého a tak není divu, že necivilizovaní socilisté s ním mají problém... Dzp.

M. Šejna 22.11.2016 8:44

pane Vodvářko

problém NATO je ten, že si tuto alianci mnozí pletou s armádou USA. Pár užitečných idiotů chodí nadšeně vítat americké vojáky pohybující se po území Česka a nadšeně by zde uvítali i vojenskou základnu USA nebo jejich "radar".

Jenže NATO nejsou jen USA, jak ve své kampani několikrát důrazně prohlásil nastupující prezident Trump. A tak se může stát, že se po našem území budou příště pohybovat i vojska jiných členských zemí NATO. A třeba tu bude i jejich vojenská základna.

Co byste řekl na pohyb tureckých vojsk po našem území, nebo na tureckou vojenskou základnu v Česku?

Š. Hašek 22.11.2016 9:42

Re: pane Vodvářko

Nutno připomínat.

Dovím se, jakou rozhodovací pravomoc má herec Stropnický (nebudu urážet ministry války v širém světě tím, že ho nazvu ministrem) v případě "strategických zájmů" USA??

Někdo si ale takové otázky nepřipouští, já ano.

Půjdou naši chlapci/žoldáci NATO "do toho" za turecké zájmy?? Nebo za zájmy Merkelové/Německa?? Nebo budou bránit (dokonce, ty brďo) naši hranici proti neidentifikovatelným obohacovačům kulturně sociologické úrovně občanů ČR???? Další otázečky možné.

L. Písařík 22.11.2016 17:56

Re: pane Vodvářko

Zatím nikdo neoznámil, že mu hrozí napadení, myslím , že by neměli brát Lavrova a Šojgu na lehkou váhu.

V. Novák 22.11.2016 18:34

Re: pane Vodvářko

V každém případě by měli "do toho" jít. A to nejen profesionáové (dle vás žoldáci), ale všichni branné povinnosti podléhající.

J. Lancik 22.11.2016 16:27

Re: pane Vodvářko

Zbytecna otazka pane Sejno! Jeste nikdy od sameho zalozeni nebylo clenskym statu vnucena zakladna nebo pobyt vojsk jakehokoli jineho clena NATO. Zrejme mate jeste porad v hlave manyry Varsavskeho paktu a tohoto zpusoby jak zachazet se vspurnymy cleny.

O. Uživatel 22.11.2016 17:21

Uživatel požádal o vymazání
P. Kmoníček 22.11.2016 8:44

Ono by stačilo

uspořádat referendum o důsledném plnění zákona o zákazu propagace nacismu,komunizmu a jiných lidu nebezpečných ideologií.

J. Urban 22.11.2016 10:25

Re: Ono by stačilo

Jako že bychom si měli v referendu odhlasovat, že naše zákony platí? Snad byste ještě nechtěl v ČR vymahatelnost práva, člověče!

P. Kmoníček 22.11.2016 16:09

Re: Ono by stačilo

Máte pravdu,unáhlil jsem se.

D. Polanský 22.11.2016 8:17

NATO se někdy hodí,

kupříkladu když za jeho asistence byli vyhnáni křesťané z Kosova, a tím se vytvořily podmínky pro vybudování dalšího islámského státu v Evropě. Doufám, že nás nečeká podobný osud. Ale Trump slíbil, že s islamisty zatočí. Takže uvidíme.

Š. Hašek 22.11.2016 9:43

Re: NATO se někdy hodí,

Dobrá připomínka.

S. Netzer 22.11.2016 7:10

Nejen

čeští soudruzi chtějí vystoupit z NATO.

I takzvané vlastenecké síly kolem Marine Le Pen, jejíž volební vítězství si tak moc přeje bývalý pan prezident Klaus, chtějí vystoupit z NATO a udělat tak z Francie ruské předmostí v západní Evropě, pod záminkou "ukončení provokací Ruska".

P. Rudolf 22.11.2016 7:50

Re: Nejen

To je naprosto zásadní poznámka.

Ač s panem Vodvářkou plně souhlasím, boj s nebezpečím komunismu je bojem s čerty minulými. Ti současní se jmenují Le Pen, Farage, Wilders, Höfer, Petry, Orbán, Fico, Kaczynski, u nás Zeman či Klaus, a mnozí další. Je úplně jedno, zda se vydávají za politiky levicové, či pravicové, jejich hlavním rozpoznávacím znakem je BOŘIT. Kreml nepodporuje jen jakousi komunistickou levici (ta je už v Evropě totálně zkompromitována a tudíž be naděje uchopit moc), ale všechny extremisty napravo či nalevo, kteří se chtějí dostat jakkoliv a bezohledně k moci a zničit tak dlouho se vytvářející systém západní demokracie. A dost se mu to daří. Hlavně díky tomu, že užitečných idiotů Kremlu je v demokratické Evropě pořád dost.

S. Netzer 22.11.2016 8:06

Re: Nejen

Tak je to. Hélas.

Užiteční idioti a vyslovení darebáci.

J. Lepka 22.11.2016 9:38

Re: Nejen

Le Pen-ová brnká na strunku ztraceného velmocenského postavení Francie. Nakonec není to poprvé a vždy těžce nesli, že je z průseru tahali amíci.

V. Kříž 22.11.2016 6:30

a my zase...

...nestojíme o rudé kluky. NATO je na prd, pokud ovšem ho nebudem potřebovat. Ale né, aby naši hoši umírali za nějaké cizí zájmy, od toho jsou tu Američané a my je za to zase při první příležitosti podrazíme.

22.11.2016 6:58

Re: a my zase...

Pokud si dobře vzpomínám, tak jednou z podmínek sloučení Německa, bylo nerozšiřování NATO na východ a dá se říci i jeho rozpuštění jako Varšavské smlouvy. Nic z toho se nestalo, navíc není NATO schopno udělat pořádek ve svém členském státě - Turecku. Naopak dovolilo ( podpořilo ) zánik sekulárního uspořádání a vznik začátku musulmanské říše.