30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mike 5.7.2007 4:01

Je Vano koukni na ty bambuly

to budou asi komici... Teda vazeni, to nemate ani trochu sebeucty? Kdyz uz ze sebe vas guru dela idiota*, musite taky? Nebo to opravdu mate za ukol? V tom pripade doufam, ze vas plati lip, nez poulicni pracovnice. Mate o poznani horsi job.

* tim nemyslim, ze si poridil milenku, ale jeho tiskova prohlaseni a odpovedi novinarum. Bylo by to trapne, kdyby to nebylo tak smesne :D

Mortimer 5.7.2007 3:05

Soukromý živoat politiků je pod dohledem

Prostě to tak je. I když mě osobně to příjde ujeté. Blbé ale je, když politik hlásá "konzervativní" hodnoty a pak je přistižen s mladou samicí. Oč jednodušší to mají levicoví liberálové. Pokud někdo veřejně vystupuje za práva homosexuálů, transexuálů, sodomitů, za zrovnoprávnění dětí manželských a nemanželských, pak se u něj případné střídání souložnic bude brát jako vclku konzistentní postoj.

Nicméně: Topolánek svojí rodinou aférku řešil jako úplný idiot a byl všem pro smích. Paroubek (a i Paroubková bývalá a Paroubková stávající) to ale svorně ustáli se značnou grácií. A to je ta věc ze které může Bartoň puknout vzteky.

Mirek_K 5.7.2007 5:12

Re: Soukromý živoat politiků je pod dohledem

..no..ale co..škoda slov,kolego...škoda slov ! Kde nic není,ani smrt nebere.

sKoba 5.7.2007 6:00

Jirka P. a grácie? To je snad "oxymoron", ne?

;-D;-D;-D

Talián 5.7.2007 9:51

Re: Soukromý živoat politiků je pod dohledem

Na uvedené téma je publikováno tolik materiálu, že nelze vymyslet nic nového. Je celkem logické, že starší samec touží po mladém mase ( lze to vypozorovat i u primátů ), ale jen hlupák si k tomu bere na hrb související náklady ( šatičky, botičky, šmuk, parfémy, nátěry a prádélko. V ekonomicky vzdělaných kruzích, když kolegové zpozorují silné tokání svého vrstevníka, udělají sbírku a najmou mu profesionálku. Po několika debaklech, když dotyčný zjistí že erekce je věc nejistá, dojde k prozření. Tak vyjde celý úlet levně, je vyřešen rychle a vše se vrátí do obvyklých kolejí.

Von 5.7.2007 11:19

Re: Soukromý živoat politiků je pod dohledem

Mortimere - ono to nemá cenu, ale je opravdu zajímavé, že přítel Paroubek určitě i lépe a s grácií zemře, než pan Topolánek. Jinak z moha důvodů nemohu fandit ani jednomu z této podařené dvojice a obě aféry by byly velmi směšné, kdyby nebyly tak ubohé! 

Jan 5.7.2007 3:04

Bartoni, prectete si prispevek Jiho z 01:12,

tam to mate pekne shrnuto.

Topolanek se zachoval jako hloupy a podrazacky pubertak, kterym koneckoncu porad je - od obelhavani volicu snimky "stastne rodinky" pred volbami pres bezprecedentni presun milenky do vysoke ustavni funkce a preneseni starosti o jeji zivotni standard na danove poplatniky az po kopani do aut a podobne ulety. Proti tomu hloupemu buranovi vyresil Paroubek sve rodinne problemy s noblesou, ale hlavne (!!) ferove.

jj 5.7.2007 6:18

Re: Bartoni, prectete si prispevek Jiho z 01:12,

Co je noblesního na holém faktu, že Paroubek odložil zestárlou manželku a že ji sprostě vyměnil za atraktivnější blondýnu? Doufám, že blondýnka dá Jyrkovi zabrat a že ten brouk Pytlík, co všechno zná, všude byl a všechno umí okusí za čas stejného receptu. 

myloš 5.7.2007 9:49

Re: Re: Bartoni, prectete si prispevek Jiho z 01:12,

Máloco mne tak pobavilo jako představa, jak v nedaleké budoucnosti kráčí světem oškubaný Paroubek s parožím na hlavě.

NevericiTomas 5.7.2007 7:34

Re: Bartoni, prectete si prispevek Jiho z 01:12,

"Jirka je primy a ferovy chlap..."Pamatujete kdo to cetl do televize? A to uz si Jirka s blondynkou uzival. Ono se to tahne uz od roku 2005. Vy jste opravdu jako ovce. Uz jsem psal o patro vys. Ferove to resi chlap ,kterej odejde sam protoze uz mu manzelstvi nevyhovuje. Pak si teprve hleda novou zenskou. Srab jako Paroubek (nebo Topolanek )si nejdriv namluvi jinou, zkousi to, ale starou si necha v zaloze, aby mu mel kdo prat fusekle. Takze se zamyslete nad svym chapani ferovosti, Jane.

Haui1 5.7.2007 22:02

Re: Bartoni, prectete si prispevek Jiho z 01:12,

Je sice pravda, že Paroubek vyřešil svoji situaci snad o něco elegantněji než Topolánek, nicméně i nadále zůstává buranem páté cenové skupiny.

Martin 5.7.2007 2:59

muze mi nekdo pripomenout jak pan barton

analyzoval chovani topolanka ? urcite tento veleobjektivni komentator v tom take hledal spoustu podtextu :-D muze mi nekdo hodit link ? :-D:-D:-D

jinak rozdily v obou situacich jsou vyrazne, jen ted je nutno klasicky rici a paroubek je horsi a osklivejsi a vubec strasne fuj

sKoba 5.7.2007 6:01

Když mirek novou ženskou,

sKoba 5.7.2007 6:02

..Jirka taky novou ženskou. Když Mirek Blondýnu, Jirka taky blondýnu...

...když Mirek novou omítku, tak Jirka břízolit!!!! ;-D;-D;-D;-D

www racek 5.7.2007 1:32

hmm, objektivně řečeno,

paroubek se zachoval docela fér. topolánek jako přistiženej malej kluk. ostatně jako ve všem.

doxa 5.7.2007 1:31

Doufám, že Zuzana bude také kandidovat v příštích volbách

Jiho 5.7.2007 1:12

Rozdíl

Pro přenost - Paroubek Topolánkovu nevěru a rozpad manželství komentoval jen bonmoty a úsměvy, na přímý dotaz uvedl, že on není takový don juan či co. Nezaznamenal jsem, že by to tahal do politiky. Paroubek a socdem kritizovali: 1) že Topolánek obelhával voliče, protože v červnu 2006 nasadil své fotky s rodinou typu "jsem konzervativní politk a rodina je pro mě všechno", v té době věděl, že má milenku a dělá na jejím otěhotnění 2) že milenku následně dosadil do vysoké ústavní fnkce 3) že ve stresu z rozvodu a té své fúrie ztrácel nervy a napadl novináře. Kritiku typu "kdo se rozvádí nemůže umět spravovat stát" jsem slyšel jen z konzervativních a katolických pozic.

5.7.2007 1:44

Re: Rozdíl

R^

Jan 5.7.2007 2:56

Re: Rozdíl

Souhlas s Jiho. R^

Jeste ocituji Bartone: "Je známou skutečností, že tvář Zuzany Paroubkové se stala vítanou příležitostí k posměchu" A doplnim, ze stala vitanou prilezitosti k posmechu pro burany jako je Barton a mnoho zde prispivajicich zakomplexovanych priznivcu Obcanske lidove demokraticke strany. Sebevedomy, vzdelany a uspesny clovek (takovy by ovsem nemohl nikdy volit modre ani rude komunisty) nema potrebu se nekomu vysmivat proto jak vypada.

Mirek_K 5.7.2007 5:20

Re: Re: Rozdíl

..sebevědomý,vzdělaný a uspěšný člověk se vysmívá nejvíce..a to všemu a všem ! Zde nejsme v zavedené demokracii,zde jsme stále v postkomunistickém světě,plném arogantních a přihlouplých zbohatlíků. Takže klídek,pane !

nestranná 5.7.2007 6:24

Re: Re: Re: Rozdíl

Fanatické napadání Paroubka a fanatická obhajoba Topolánka je směšná a odhaluje jejich pisatele do hloubi duše. Oba dva politici jsou mi ukradení, takže v jejich činech nic nehledám a z mého pohledu selhali oba ( Topol víc :-), opustil děti, to se neomlouvá).

jarmich 5.7.2007 8:00

Re: Re: Re: Rozdíl

Rozhodně s Vámi souhlasím.R^

jarmich 5.7.2007 8:03

Re: Re: Re: Rozdíl

Souhlsím i s Vámi.R^R^R^

jarmich 5.7.2007 8:09

Re: Re: Re: Re: Rozdíl

Ten poslední příspěvek patří Mirkovi_K.

Slava 5.7.2007 0:54

Tak se mi zdá, že pan Bartoň Paroubkovi závidí.

Nezaznamenal jsem, že by stejnou pozornost v tomto směru věnoval Topolánkovi. Připadá mi, že tyhle pravicové svazáky přitahuje Paroubek jako světlo svíčky můry.

5.7.2007 0:41

hm

jedni se dohodli na rozvodu.

Druhý zatloukal a zatloukal, souložnici udělal dítě, a stále zatloukal, až to prasklo. Pak si sbalil kufry, a se zákonnou chotí komunikoval přes média.

Ale když "novinář" tvrdí, že to bylo vlastně naopak, a že ten, co se dohodl, je vlastně stejný, možná horší, protože to přece hraje...:-D Zdá se, že se jistá skupina lidí s Topolánkovým chováním nevyrovnala, že se ho snaží pořád ospravedlnit. Přitom jsou to tlachy naprosto o ničem jen podbarvené trochou hloupé ideologie, jako vždy. A naprosté většině lidí je to stejně jedno.

Vasekpasek 5.7.2007 0:50

Re: hm

Jo, jsou to samozřejmě tlachy o ničem. Ale abychom byli přesní, Pablbek to manželce (na základě jejího dnešního interview v MF) řekl až poté, co se objevily v novinách fotky. Něco podobného píše i Právo (aby nepřicházela v úvahu odpověď, že co bych jako čekal od MF). Což nic nemění na tom, že soukromý život politiků je mi osobně ukradený a když bude provádět politiku, kterou schvaluji, někdo, kdo třikrát denně chodí do bordelu, bude mi to jedno. Resp. budu rád, že aspoň někdo tu zastává mé zájmy a názory (čímž nemyslím nutně ten bordel, nýbrž tu politiku, jen tak pro ty rejpaly)

Jiho 5.7.2007 1:07

Re: Re: hm

Pro úplnost, Paroubek v Právu řekl, že rozchod oznámil manželce před několika měsíci, před synem. A už nějakou dobu bydlí na chalupě, toho si asi manželka musela všimnout a nečekat na novináře :-D

Vasekpasek 5.7.2007 1:30

Re: Re: Re: hm

Pro úplnou úplnost, Paroubek jí řekl, že se chce rozvést, protože je to s ní stereotyp, ale to, že má jinou, jí přiznal, až, když se objevily ty fotky v novinách

5.7.2007 1:42

Re: Re: Re: Re: hm

a ten druhý zatloukal a zatloukal, souložnici udělal dítě, a stále zatloukal, až to prasklo. Pak si sbalil kufry, a se zákonnou chotí komunikoval přes média.

Ale pokud myslíte, že je to férovější přístup, páč se kvůli tomu nevzrušujete, je to vaše věc.

Ale většině lidí je to naprosto jedno. Pokud necháme mimo autorovu ideologii, kterou se snaží ospravedlnit svou stranu, článek je naprosto o ničem.