22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Václav. 24.1.2006 18:12

Re: O cem to asi ...

Autor článku si asi spletl elektorát s ejakulátem, si myslím já.
janabok 24.1.2006 8:34

může někdo bábě od plotny vysvětlit

jak vypadá " konstruktivní proevpropská pravice" ? ...
 
je to snad něco v tom smyslu jako kdysi "perspektivní svazácký předvoj dělnické třídy"? ...
neRath... 24.1.2006 8:35

Re: může někdo bábě od plotny vysvětlit

jo, mohu.... ma se k pravici jako "pietni akt" k "aktu".
raptor 24.1.2006 7:39

Pane Gabale, trochu s křížkem, ne?

Nebyly zrovna včera v médiích k vidění články na téma vzrůstající skepse vůči aktivitám EU po celé EU?
Lerak 24.1.2006 6:36

Kritika EU?

Pokud bude každý tzv.politolog demagogicky vnucovat veřejnosti, že ODS je protievropská, tak je potom těžko dojít k nějakému pokroku v evropské integraci. Kritizován je totiž mnohdy nesmyslný, ideologický náboj eurohujerů.
zoch 24.1.2006 7:47

Re: Kritika EU?

Potíž ve Vašem chápání je v tom,že jste nepochopil,že k integraci dojde s ODS nebo bez ní !!!
A až tak,že buď s naší republikou,nebo bez ní. Ostatně k modifikaci postoje k EU už postupně dochází a dojde i ze strany ODS,protože jinak je většinově nevolitelná. Je to jeden z těch úhelných kamenů,které se nemusí odstranit,ale přenastavit. V tomto smyslu bych viděl ten ideologický náboj spíše na straně Vaší,protože ti,kdož jsou vesměs pro, mají vzory v různých zemích EU a v různých systémech . Kdežto Vy ve svém guru a jedné pol. straně na ostrovech.
J. T. 24.1.2006 8:14

Re: Re: Kritika EU?

K integraci dojde... dojde... dojde...
neRath... 24.1.2006 8:34

Re: Re: Re: Kritika EU?

to je jako dejinna nezbytnost vitezstvi delnicke tridy nad kapitalismem.....
dvd 24.1.2006 5:46

Dotaz

"Stranický pat je důsledkem toho, že ODS věrohodně neopustila svou protievropskou populistickou pozici ve prospěch liberálních proevropských reforem."
Tedy podle Vás ten, kdo neříjí nad každým moudrem vypoceným v Bruseli je protievropský populista? A co byste za ty "liberální proevropské reformy" považoval?
zoch 24.1.2006 7:35

Re: Dotaz

Brusel bez Bruselu jako hrad bez hradu ergo : V Bruselu - v hradu.
Jedině ,že bylo uvažováno  v pr...i jako v Bruseli  a tak daleko to asi míněno nebylo
dvd 24.1.2006 7:48

Ale bylo

a na NP nás to používá více diskutéru. A jak krásně to zní: Táhni do Brusele! 
M.Slon 24.1.2006 8:34

Re: Ale bylo

Jen jestli tak trochu v té Bruseli už nejsme. :-(
J. Mach 24.1.2006 14:23

Re: Re: Dotaz

zochu, vy jste tu novej, nebo jste odněkud spad?
krák 25.1.2006 13:14

Re: Re: Re: Dotaz

Kdože krad?
krák 25.1.2006 13:29

Re: Dotaz

Kdyby ODS (a jí podobní) v EU vládla,  to byste viděli, jak by byla proevropská. To by teprv bylo říjení! Tahle modrá totalita chce vše buď ovládnout nebo zničit, a když ani jedno ani druhé nejde, tak aspoň pomluvit. A bohužel se jí to zatím daří, soudě z toho, jak málo podle posledních průzkumů lidi u nás o fungování EU vědí, a přesto jsou to největší euroskeptici v Evropě.
zoch 24.1.2006 3:57

S Vámi by stálo za to vypít kafe .

Pokud příliš nepustíte fantazii na špacír,pak mám důvod si myslet,že jste obdivuhodně přesný.A hlavně máte dobrý grunt. Naprosto se podepisuji pod skutečnost,že lidé si přejí ve své většině vyvážený stav. Když jsem včera dopsal těch pár řádek sem na Psa,tak jsem mudroval o tom,jakým způsobem by mohl Topolánek  rychle popřípadě změnit pro ně  neblahý vývoj preferencí a tím zlepšit výhled do voleb.
Návod : Nejde -li  hora k mohamedovi,musí mohamed k hoře  !   
 
Protože ODS je stranou  výrazně protržně orientovaných lidí,pak vše další lze konkretizovat jen za peníze prostřednictvím mého právního servisu,pánové (  a dámy ) .
Jan 24.1.2006 0:31

Rovnováha, pat nebo spontánní sesuv k většinovému volebnímu systému? Nikoliv! Jedná se o sesuv celého dosavadního kriminálního systému státní moci nad občany!!! Viz:

Rovnováha, pat nebo spontánní sesuv k většinovému volebnímu systému? Nikoliv! Jedná se o sesuv celého dosavadního kriminálního systému státní moci nad občany!!! Viz:
1) KRIMINÁLNÍ STÁT: CENTRALIZOVANÁ, UZAVŘENÁ, NEPRŮHLEDNÁ A NEKONTROLOVATELNÁ VÝKONNÁ, ZÁKONODÁRNÁ A SOUDNÍ STÁTNÍ MOC NAD OBČANY – DAŇOVÝMI POPLATNÍKY V RUKOU NEVOLENÉ A OBČANY PLACENÉ, ALE JIMI NEODVOLATELNÉ STÁTNÍ BYROKRACIE, JEJÍ INSTITUCE, REPRESIVNÍ ORGÁNY TAKOVÉ STÁTNÍ MOCI, JEJICH PŘEDSTAVITELÉ, SPOLEČNÉ METODY A CÍLE:
2) PROGRAM "SYSTÉMOVÁ OANA PROTI SYSTÉMOVÉMU ÚTLAKU SVOBODNÝCH OBČANŮ TOHOTO SVĚTA VE ČTYŘECH OAZECH aneb JAK SE ZBAVIT PADOUCHŮ!"
3) DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!