9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Netřeba 4.1.2008 10:19

Re: Re: Re: Rada starších,

jinak řečeno gerontokracie.

To už tady bylo. Jeden měl srostlé obočí a druhý místo brýlí hořčičáky. Mladší možná neví, co jsou hořčičáky, tak pro ně jinak: sklenice na bourbon.

Milan 4.1.2008 10:19

Re: Re: Úřednická vláda

Byli by tam zase samí zkorumpovaní známí nynějších lumpů.

Von 4.1.2008 10:39

Re: Re: Re: Úřednická vláda

Je to prosté - správná, dobrá, kompetentní a slušná vláda NEEXISTUJE! Ještě že v té vládě nejsme my, že?

Speedy 4.1.2008 7:47

Jeden malý dotaz

Může někdo (včetně autora) dokázat tvrzení "začala ostrá diskuse mezi pravicí a levicí v médiích, které se většinově stavěly na stranu levice"? Media jsou naopak většinově na straně pravice, ale vládní prasečiny jsou prostě neobhajitelné a ani takto zaměřená media je nemohou obhajovat. Skoro všechny noviny s výjimkou Haló novin (které mimo komunistů nikdo nečte) a Práva jsou v německých nebo francouzských rukou - a podle toho píší.

majkl 4.1.2008 9:55

Re: Jeden malý dotaz

O tvrzení, že média se stvějí většinově na stranu levice, je možné diskutovat. Spíše existuje v médiích většinový názor na jednotlivá témata a ten občas koinciduje s názorem levice, občas s názorem levice. Dlouhodobě se média sejdou častěji s pravicí, což vzhledem k tradičně vyšší úspěšnosti pravicové politiky (tím nemyslím ve volbách) není nic nečekaného. V loňském roce ale vláda, která ovšem je pravicová leda tak optikou naší stalinisticko-škromachovské opozice, příliš podpory v médiích nenašla.

O čem ale diskutovat možno není, to je nesmyslné tvrzení o vlivu německých či francouzských vlastníků. K jejich štěstí všichni vědí, že vlastnictví novin je byznys a ne politika. 

Milan 4.1.2008 10:24

Re: Jeden malý dotaz

Omyl - denně si krom jiných rád přečtu Holo noviny a Britské listy - jedině tam se dá číst názor z trochu jiného úhlu než z pravého - a nejsem žádný komunista.Jenže některým lidem stačí mít klapky na očích a vidět jen do prava.

Netřeba 4.1.2008 6:13

Politická korupce

přece nemusí mít formu a obsah příslovečné obálky.

K tomu zcela postačí, když se za jakousi cenu  (cenu zkorumpovatelnosti)  stůj co stůj udržím u koryta.

Velice slušného koryta, podotýkám. I když slovo "slušného" bych měl asi nahradit jiným.

Standa 4.1.2008 7:39

Re: Politická korupce

Bylo by zajímavé zhodnotit legitimitu a legalitu této vlády z hlediska přeběhnutí politicky zkorumpovaných poslanců, kteří nebyli zvoleni koaličními voliči. Jinak správně zhodnoceno. Bod a tečka.

Xury 4.1.2008 8:45

Re: Re: Politická korupce

Nepochybuji, že kdyby se přeběhnutí konalo na druhou stranu, tak bude podle vás legitimita vlády zcela v pořádku.;-P

outsider 4.1.2008 9:30

Re: Re: Politická korupce

Poučte mne, jak se měří legalita a legitimita?

Opačný názor tvrdí, že se pánové Pohanka a Melčák, nebo přinejmenším ted druhý z nich, odchylují od svých volebních slibů méně, než zbytek ČSSD.

tom1978 4.1.2008 0:28

Tuhle větu nemyslíte vážně, že ne?

"Na počátku zrady poslanců Melčáka a Pohanky byl jejich názor, že by ODS měla dostat šanci sestavit jako vítěz parlamentních voleb vládu. Tito pánové prostě nečetli výsledek voleb podobně jako Paroubek, tj. jako povolební pat 100:100."

Pokud téhle větě vážně věříte, tak co, co jste právě prodělal, nebylo jen politické školení, ale regulérní modrý brainwashing. Ani nejzarytější pravičáci na tomhle fóru nepopírají, že motivace obou pánů byly podstatně pragmatičtější, ale jak se říká, účel světí prostředky. ;-D

Vasekpasek 4.1.2008 0:30

Re: Tuhle větu nemyslíte vážně, že ne?

"Mám dva zelené", vykřikoval při povolebním vyjednávání druhý vítěz, sjednotitel levice. Živě vidím jeho škodolibý samolibý úškleb, kdyby mu Topolánek vyčítal, že je koupil...;-P

tom1978 4.1.2008 0:34

Re: Re: Tuhle větu nemyslíte vážně, že ne?

A co to má společného s citovanou větou? Nebo Vy snad taky věříte tomu, že pánové Melčák a Pohanka oddaně podporují Topolánka i v těch největších nesmyslech, protože věří, že je to ten nejlepší premiér a vláda pro tuto zemi?

Jestli ano, tak ten brainwashing byl zřejmě hromadná záležitost.

Vasekpasek 4.1.2008 0:42

Re: Re: Re: Tuhle větu nemyslíte vážně, že ne?

Víte, asi do toho nevidím jako Vy. A proto, že do toho nevidím a je mi jasné, že vidět nebudu, tak po tom prostě nepátrám. Napsal jste to opravdu trefně. Slovo věřit je zde více, než trefné.

"Buď chvalořečen ten, kdo neviděl a uvěřil" ;-)

Vocílka 4.1.2008 9:05

Re: Re: Re: Re: Tuhle větu nemyslíte vážně, že ne?

Ono by se z bible dalo citovat více. Na př.: "Blahoslavení chudí duchem" , nebo "Víra tvá Tě uzdravila.

karel 4.1.2008 10:16

Re: Tuhle větu nemyslíte vážně, že ne?

A jaká asi byla motivace opilce "kota" když se nechal koupit "socany"? Nakonec jej odměnili krásnou trafikou.

strejda 4.1.2008 0:26

Klid

Už jsem klidný, od ledna začnou stupat preference ODS a dosáhnou výše kolem 50%. Ubudou totiž voliči zcela zbytečných pravicových stran KDU-ČSL a Zelených. Trochu bude problém s radarem, který USA odloží a my si ho budeme muset postavit sami. Je zřejmé, že bez něj jsme ztraceni. A tak rok 2008 bude velkým a trvalým vítězstvím ODS. Konečně prolomíme smutnou tradici.

Halama 4.1.2008 6:15

Re: Klid

:-D:-D:-D:-DR^:-DR^:-D

taky Honza 4.1.2008 7:09

Re: Klid

Trvalé vítězství ODS určitě překročí zrušené hranice. Více užitečných pitomců typu Jana Bartoňe a celý národ bude z modrých kvádrů. Zabetonovaných mozků.R^R^R^VVVVVV>-

Klapzuba 4.1.2008 7:39

Re: Re: Klid

No no! Abyste se nepos*ali blahem, holoto bolševická;-€;-O(Y)

taky Honza 4.1.2008 9:57

Re: Re: Re: Klid

Osobo jednoduchého myšlení, vysvětlivku pro Vás. Autor svým stálým rektoalpinismem presidentu Klausovi škodí. To Vy však asi nepochopíte, soudím dle neoprávněných nadávek a škatulkování.;-)

K 4.1.2008 17:31

Re: Klid

Jste normální ? nebo zblázněný fanatik ? Julínkovými debilnostmi si pravice bohužel řeže větev pod vlastním zadkem a nažene ve volbách hlasy komunistům ! Jen hloupý politik a stranický fanatik nemyslí trochu do pžedu !