20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Malá 16.12.2010 23:08

Rezignace...

Dnešní Idnes říká, že Drobil patří k nejbohatším politikům .Jespolumajitelem lázní Darkov, vlastní bytový dům v Ostravě, apartmán v Beskydech a je spolumajitelem velké akvokátní firmy. Bylo by zajisté zajímavé se dovědět, jak k tak obrovskému majetku přišel ve svých 39 letech, když do 25 studoval..Myslíte, že poctivou prací???Za 14 let? Kdo to dokáže?

F. Doušek 17.12.2010 0:42

Re: Rezignace...

Na podobné otázky docela nedávno již ne-odpovídal hejtman Palas. A co se stalo?

J. Kanioková 16.12.2010 19:06

Nečetla jsem tady všechno, nemám čas,

ale pořád přemýšlím, oč v tom případě hlavně jde. Nikoho se nezastávám, ale napadlo mě, že může jí taky hlavně o to, aby zmizel z toho debilního zbytečného ministerstva Drobil. Ten ekotendr za 115 mld. může být lákadlo. Nevím, prostě četla jsem přepis té nahrávky a spíš mi to připadá jako znemožnění Drobila jako šéfa.

No a to divadlo, co rozpoutali socani a VV,.... a ještě to chce iDnes dávat jen po částech.... prostě je to trochu absurdní..

J. Láníček 16.12.2010 13:35

Když tak sleduji Johna, Drobila a další vládní komety,

nějak se nepotvrzuje dětinská představa, že vrcholnou politiku mohou dělat i lidé k tomu zcela nezpůsobilí, pokud se obklopí lidmi, kteří jim budou říkat, co mají dělat a jak se mají chovat. Ukazuje se, že i ta politika má svá řemeslná pravidla a ta je třeba zvládnout. A ten Drobil je až takový neumětel, že neuměl plnit ani základní úlohu současných elit, kterou je přesouvat peníze z veřejných rozpočtů do soukromých kapes. Dialogy některých vládních jedinců před veřejností působí v mnoha případech natolik dětinsky, že jsou zdrojem všeobecného veselí. Jen do té doby ovšem, než si stihneme uvědomit , jakou tito jedinci mají moc a co by mohli napáchat. Těmto lidem jde totiž jen o jejich naivní představy a vize, hlavně pak o peníze na jejich kariéry. Něco takového jako životy a osudy lidí je zajímají ze všeho nejméně !

J. Slanina 16.12.2010 14:41

Re: Když tak sleduji Johna, Drobila a další vládní komety,

Tedy, landysi, hluboce se před tebou skláním. Ani si možná sám neuvědomuješ jakou hlubokou pravdu jsi právě pronesl, přímo nadčasovou:

"Dialogy některých vládních jedinců před veřejností působí v mnoha případech natolik dětinsky, že jsou zdrojem všeobecného veselí."

http://www.youtube.com/watch?v=MtN9AiR22I8

P. Hofman 16.12.2010 15:46

Re: Když tak sleduji Johna, Drobila a další vládní komety,

No, pane Láníčku, před takovými 15-ti možná ještě 10-ti lety jsem se z nich popadal za břicho smíchy. Teď už jen bolestí, neb jednomu je z nich šoufl.

A to jsme jim měli věřit, že "nejsou jako oni". A oni zatím pakáž úplně stejná.

V. Vérosta 16.12.2010 11:47

Pane Bartoni,

tohle je spíš průšvh předsedy Nečase, protože tohle není ojedinělá a náhodná kauza, ale poklička se nadzvedla nad naprosto zavedeným, standardním a ovšem darebáckm způsobem financování partaje pomocí loupání perníčku ze státních peněz. Tohle přece Nečas, pokud to sám neorganizoval musel vědět a pokud bude tvrdit, že to nevěděl, tak v čele strany ani vlády nemá co pohledávat. O socanech ovšem žádné iluze taky nemám.

J. Kulheim 16.12.2010 14:07

Re: Pane Bartoni,

....Tohle přece Nečas, pokud to sám neorganizoval musel vědět a pokud bude tvrdit, že to nevěděl, tak v čele strany ani vlády nemá co pohledávat.....

Víte víc, než všichni ostatní nebo si vymýšlíte?

V. Vérosta 16.12.2010 16:33

Re: Pane Bartoni,

Ale vždyť starost o financování strany je jistě jedna z hlavních starostí každého předsedy a i když třeba o metodách "nevěděl" (o čemž pochybuji vzhledem k dlouhém členství P.N.), tak je za ně samozřejmě politicky zodpovědný. Dlouho jsem se dřív rozčiloval, když lidi v diskuzích na netu psali o ODS jako o modrých strakách a pokládal jsem takovée za paranoiky, ale ode dneška mi to připadá jako docela správné titulování.

P. Fiala 16.12.2010 10:41

Podivnosti "kauzy"

Presumpce viny na základě špionážních metod?

A jakpak by se mohlo uskutečnit "odloupnutí" tolika Kč z účetnictví výherce tendru? Určitě to bude účetnictví podvojné. Též bankovní operace jsou "kontrolovány".

Zaráží mne odhady dvou ministerstev. MF 115 miliard! MŽP 50 miliard! Snad je znám věcný obsah zakázky. Pokud ano, tak jeden ministr nepracuje se svými "poradci" profesionálně. A pokud není obsah znám, pracují oba dva neprofesionálně. A to by jim měli ostatní vládní činitelé připomenout.

Jak to, že se tato zakázka startuje v době vlády škrtů? Kdy říká předseda TOP09, "zkrátka, peníze nejsou". 

Také bych rád věděl, co "kauze" říká bezpečnostní služby státu, kdy je poslancovo mluvení v jeho kanceláři nahráváno?

F. Šimek 16.12.2010 10:37

kdo je tady vlastně vinen?

Ten co krade, nebo ten kterej na zloděje ukáže? Je to stejný, jako když P.Cibulka uveřejnil seznam estébáků. Ne ten z estébé, kterej seznam udělal, ale vinen je Cibulka, že ho uveřejnil. Přitom prej už u nás není komunismus. Bože jak jsou lidi naivní! Drobil je tak hloupej, že do mobilu žvaní hovadiny jako Horník a spol. To Klaus ještě nedavno tvrdil, že s Drobilem na ministerstvo přišel rozum. Ještě, že oba mají stejnej názor na "oteplování"!

J. Vacek 16.12.2010 7:16

Bartoň je takový modrý svazák

který neochvějně věří v důvěryhodnost ODS. Všichni okolo jsou zlí, jen ti hoši (a holky) z ODS jsou ti správní. Nikdy se nedopustili žádné prasárny, žádného podvodu, nikdy úplatek nevzali....

Co nám to tu píšete, Bartoni? Jste opravdu takový idiot? Nebo užitečný idiot? Nebo vás někdo za tyto slinty platí? Hlavní kancelář ODS?  Nebo někdo jiný? Langr? Řebíček? Drobil? Tupolánek? Tlučtchoř?

Opravdu mi připomínáte z dob bolševiků ony kované komouše, kteří nás vždy  a všude ujišťovali, jak je KSČ to nejlepší na světě....

K. Kužel 16.12.2010 9:13

Re: Bartoň je takový modrý svazák

Když už jsme u těch barev, tak to vypadá, že p. Michálek je fialový ....  hnus.

J. Slanina 16.12.2010 9:18

Re: Bartoň je takový modrý svazák

Mně se strašně líbí, jak všichni tihle ruďásci automaticky předpokládají, že ať napíše kdokoliv cokoliv, musí za to dostat zaplaceno. Holt mají ten trh dokonale pod kůží.

BTW: Jedno z pravidel NP je, že zveřejnění autoři nedostávají žádný honorář. Ale to je pro tebe, soudruhu, naprosto nepředstavitelné, že?

J. Vacek 16.12.2010 13:59

Re: Bartoň je takový modrý svazák

Máte zajímavé myšlenkové pochody. Ale asi to bude tím, že máte zcela zjevně problém číst s pochopením... Poradím vám. Až budete příště zase něco číst, čtěte si pomalu a nahlas, nenechte se vyrušovat, třeba potom pochopíte alespoň polovinu psaného. Pro to, abyste příště nepsal takové hovadiny by to mělo stačit.....

J. Slanina 16.12.2010 14:30

Re: Bartoň je takový modrý svazák

Tož buď, soudruhu, od té laskavosti a pooprav mé zajímavé myšlenkové pochody. Jak asi chápeš následující větu ty, odborník na demagogii?

 "Nebo vás někdo za tyto slinty platí? Hlavní kancelář ODS?  Nebo někdo jiný? Langr? Řebíček? Drobil? Tupolánek? Tlučtchoř?"

P. Kylchap 16.12.2010 7:15

Pane autore,

neměl byste raději i dnes psát o socanech? To máte už nacvičené.  Dnešní téma Vám moc nejde.

J. Kulheim 16.12.2010 7:27

Re: Pane autore,

.....neměl byste raději i dnes psát o socanech?

Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl,

Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, úroky z rozpočtových deficitů, Peťu z Budišova,Mrázka,který exceloval za 8 let vládnutí ČSSD,Krejčíře,který podporoval Grosse směnkami,stejně jako Babiš,který měl linku i v noci,Pitra se ziskem Setuzy za hubičku od Palase,Onderku studujícího na mezinárodní VŠ,aniž by splňoval dvě podmínky-domácí VŠ a 2 leta vysokého manažerství,o Rátha s Kralovičovou,kteří dodnes nevysvětlili,proč jim farmac.firmy platily miliony za setkání s nimi

 Hoteliér Vlastimil Dvořák

V. Kún 16.12.2010 7:44

Re: Pane autore,

Už se po x-té  opakujete, pane Kulheime. I kdyby ty kauzy byly skutečně všechny spojeny s ČSSD (jako že nejsou, ale lidé jsou holt různí), tvoří zlomek toho, co má na svědomí ODS a tuneláři, podvodníci a kmotři kolem ní. - Ostatně jakou souvislost má Váš" příspěvek" s článkem?

J. Kulheim 16.12.2010 8:01

Re: Pane autore,

Pane autore,:

Autor: P. Kylchap Datum: 16.12.2010 07:15

neměl byste raději i dnes psát o socanech?

Vhtěl něco o ČSSD, tak jem mu napsal. Asi to ještě nečetl. Taky udělat , pro některé naše spoluobčany, solární mejdam bude stát ostatní pěkné peníze. To je kradení podle zákona. To jsou jiistoty. Vy píšete o tom, že Drobil kradl nebo chtěl krást, aniž byste věděl něco konkretního.

Napište něco" z dílny ODS". V ODS jsou nepochybně darebáci. Ti jsou v každé straně, která má šanci dostat se do parlament a všude na světě.

J. Slanina 16.12.2010 9:15

Re: Pane autore,

Soudruh zřejmě dlouhodobě chyběl cca ve čtvrté třídě obecné, když se probíraly zlomky, že?

V. Kún 16.12.2010 6:18

Opravdu jste tak naivní, pane Bartoni?

Autor pan Bartoň tvrdí, že "...pokud pan Michálek skutečně chtěl věci posunout do roviny odhalení závažné trestné činnosti, měl se ihned na českou policii obrátit. Že tak neučinil, je nepochopitelným selháním tohoto vysoce postaveného úředníka...".

Pane Bartoni, nevšiml jste si náhodou ani ne týdeni starého povzdechnutí ministra vnitra této vlády, že když pověřil policejního prezidenta genmj. Martinů (instalovaného do funkce svým přítelem - bývalým ministrem vnitra Íčkem), aby prověřil aktivity jednoho z vysokých kmotrů ODS, tento měl příslušné materiály druhý den na stole? - A Vy si myslíte, že kdyby - nekryt zájmem medií - totéž udělal Michálek, že by kauzu neměli od téže policie ještě týž den na stolech Nečas, Drobil a spol.? A  samozřejmě byste Vy ani nikdo jiný o ni už v životě neslyšel?

P. Hofman 16.12.2010 6:26

Re: Opravdu jste tak naivní, pane Bartoni?

Omyl, pane Kúne, pan Bartoň nebude tak naivní, pan Bartoň nejspíš bude někým tak dobře placen.

R. Sedláček 16.12.2010 6:52

Re: Opravdu jste tak naivní, pane Bartoni?

Přečetl jsem dost Bartoňových článků, abych s úspěchem pochyboval o vašem tvrzení.

Kdybyste totéž napsal o Michálkovi, nevzpouzel bych se. Tam to smrdí podplacením. Tvrdí, že Nečase informoval před 2 měsíci emailem. To je hovadina co? Je tak opatrný, že si nahrává rozhovory a pak napíše premiérovi email o kriminalitě ministra. A Nečas, na kterého nevyšťourala za 20 let v politice nic ani špionážní Paroubkova organizace (a že se snažili), najednou vypne mozek a udělá svou první botu. Další hovadina. A to tvrdí Michálek, jen to nemůže nijak dokázat, protože dva měsíce staré emaily už nikdo nedopátrá, je jen sprostá a zákeřná pomluva, za kterou by měl být udělen trest. Proti pomluvě není obrany, poškodí vás ( nemluvě, jste li na postu pramiéra), a vy se už nikdy nemůžete nijak očistit. Tak kolik dostal Michálek??????????

P. Hofman 16.12.2010 7:09

Re: Opravdu jste tak naivní, pane Bartoni?

Máte, pane Sedláčku, evidentně stejné instrukce jako pan Bartoň. Znevěrohodnit toho, kdo na možnou zlodějnu upozornil. Zloděj křičí chyťte zloděje. Dobré.

V. Kún 16.12.2010 7:11

Re: Opravdu jste tak naivní, pane Bartoni?

Opravdu se hodláte dál ztrapňovat, pane Sedláčku? Už v několika denících se dnes píše, že Nečas ony e-maily (co podle Vás nejde vypátrat) měl na stole, četl je a hovořil o nich s Drobilem. "Po přečtení emailu jsem zavolal Pavlu Drobilovi a řekl mu, ať pošle Michálka na policii." - Nečas se zachoval jako Pilát, a prý má teď čisté ruce.... Přitom jednak Michálka nepozval a nenechal informovat, jednak proč ve své funkci premiéra nezavolal policii ihned sám?

Tady je důkaz, že lžete, pane Sedláčku:

http://domaci.ihned.cz/c1-48657450-necas-o-mozne-korupci-na-drobilove-uradu-vedel-uz-drive

J. Kulheim 16.12.2010 7:23

Pane V. Kůne, nevíte nic, tak jako ostatní.

Názor může mít každý i pan Bartoň. Vy ale spekulujete a vymýšlíte vlasní konstrukce a vydáváte to za pravdu. Jakým právem píšete, že pan Sedláček lže?   Pokud něco konkrétního víte, tak to oznamte orgánům činným v trestním řízení.

V. Kún 16.12.2010 7:39

Re: Pane V. Kůne, nevíte nic, tak jako ostatní.

Pan Sedláček lže, když se snaží Michálka zesměšnit a tvrdí o něm, že jeho důkazy o podílu premiéra Nečase (Michálkovi emaily Nečasovi) neexistují a po dvou měsících jsou stejně nedohledatelné. Lže proto, respektive přesto, že si sám může snadno dohledat, že Michálkův email Nečas obdržel a četl ho, aniž Michálkovi vyhověl. Navíc Sedláčkovy útoky na Paroubka atd. svědčí o tom, že Sedláčkovi o nějakou objektivitu vůbec nejde, opravdu z principu lže a jen se ztrapňuje.

J. Kulheim 16.12.2010 7:54

Re: Pane V. Kůne, nevíte nic, tak jako ostatní.

Já o této kauze nevím nic.

Myslím si, že postup pana Michálka je velmi nestandardní. Pokud by měl skutečně zájem pouze na odhalení korupce, tak všechno co ví  oznámí sám orgánům činným v trestním řízení. Nebude to oznamovat, jako prvnímu, panu Kroupovi.

Teď z toho bude pouze kauza, která bude žít vlastním životem.

V. Kún 16.12.2010 8:22

Re: Pane V. Kůne, nevíte nic, tak jako ostatní.

Přečtěte si můj příspěvek z 6:18 hod., pane Kulheimeu. Takže Michálek se podle Vás měl obrátit na policii. Na tutéž policii, o níž ministr vnitra ani ne před týdnem prohlásil, že když jejího prezidenta genmj. Martinů požádal o prověření kauzy jednoho kmotra z ODS, druhý den měl tento kmotr příslušné materiály o sobě na stole. Opravdu udělal pan Michálek chybu, že se na genmj. Martinů, za nějž se v zápětí po Johnově kritice postavil jak prezident Klaus, tak premiér Nečas, neobrátil? - Ten Kroupa je pro Michálka pojistkou, že kauza nezapadne, ba dokonce že sám nakonec neskončí ve vazbě. Mít proti sobě policejního prezidenta, prezidenta republiky a premiéra, to už stojí za to.