28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 21.6.2007 15:41

On vám někdo to premierování nabízel? Re: Kdopak je ten bumbrlíček?

Nevěřte tomu, byl byste proti tomu troubovi vynikající premier. Je to obyčejný gauner, korupčník a zloděj, lhář bez jakéhokoli charakteru (ani neví co to je). Fuj.

cipísek 21.6.2007 12:09

Pro ty,kdo to nezažili

Potřebuji dejme tomu 4 miliony,žádám a vyfňukávám 10 , nakonec dostanu 5 a ještě na tom tedy  1 vydělám.Vymyšleno a praktikováno za komouchů,funguje (bohužel) stále,neboť stát jako celek funguje pořád stejně - viz třeba povolenky na emise.

portwyn 21.6.2007 11:14

Dokud se bude plýtvat penězi

na podporu těm, kdo nechtějí makat, tak se holt bude muset šetřit na tom, co je potřeba. Debilní systém jako výplod korumpování voličů.

dr 21.6.2007 8:42

Re: Re: Kdopak je ten bumbrlíček?

Chápete o čem je řeč?

Jar Jar Binks 21.6.2007 8:25

Re: Kdopak je ten bumbrlíček?

Ale vždyť Topolánek přímo ve sněmovně před kamerami televize ukazoval gestem, jaký je Kalousek JEDNIČKA !!! Tak proč mimistří fňukají?

Claudio 21.6.2007 5:58

Kdopak je ten bumbrlíček?

 Kdopak je ten bumbrlíček co nám upije z rozpočtu tolik, že se na to nejnutnější nedostává? Když to nedokážu zjistit já, tak by to měl jistě zjistit ministr se svými vybranými experty. Pokud hořekuje ministr se svými experty, pak není správný člověk na správném místě.

 No, chudák Topolánek, který je donucen okolnostmi s takovými neschopnými spolupracovat a hledat cestu vzájemné spolupráce. To je nadlidské úsilí, že já bych například musel v jeho pozici ukazovat na všechny nejen prostředík, ale i jiné, horší části těla a s nervy nadranc bych kopal nejen do aut, ale i do všech kolem sebe. Proto nejsem raději premiér.

 Topolánku držte se! Máte můj obdiv. R^