28.5.2024 | Svátek má Vilém


Diskuse k článku

POLITIKA: Reformám schází zastání

Ve stínu obstrukce opozičních zákonodárců se choulí málomluvnost poslanců vládní koalice. Ne že by museli reagovat na jakoukoli hloupost, jenže oni nechali ministra financí Kalouska ve štychu i při projednávání státního rozpočtu. Bobříka mlčení ve středu plnili dokonce též členové vlády.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Eliáš 6.11.2011 18:33

Ty experty i právníky poslanci potřebují

U politika přece nikdo nehledá nějaké duševní schopnosti. Od myšlení mají experty.

R. Sedláček 6.11.2011 14:58

Jelene bacha,

hony jsou v plném proudu, ale vy už jistě budete hájený, jako rarita v našich luzích a hájích.

J. Kanioková 5.11.2011 21:22

Reformy a jejich probojování..

Důchodová reforma je nutná, není to výmysl pro pobavení, reforma zdravotnictví včetně spoluúčasti je taky naprosto nutná, snad dojde i na spoluúčast ve školství, pokud to stihnou, a  vydrží-li ještě 2 roky "bojovat" s veverkami, mohlo by to být dobré.... KAŽDÁ vláda, která  zavede takové nutné NEPOPULÁRNÍ reformy, musí ztratit v preference, časem to snad lidi pochopí... jen aby nedělali moc blbostí... 

To je ovšem, v případě levice, naprosto iluzorní.. honí si triko.... ve jménu parazitismu...

J. Rojšl 5.11.2011 18:46

Škoda pane Jelínku, že ...

Škoda pane Jelínku, že vy tu Vaši politologii děláte tak očividně NEobjektivně ...

Profesionál od politologů musí být profesionál !!!

V. Václav 5.11.2011 10:46

Panu Lukáši Jelínkovi

PAne Lukáši Jelínku, přemýšlel jste o tom, proč je 80% národa proti této vládě a jejím reformám? To, že sou reformy nutné, si uvědomí každý myslící člověk v tomto státě. Dokonce jsem přesvědčen, že by podstatná část našich spoluobčanů pochopila souhlasila, kdyby jim na nějakou dobu, ovšem za předpokladu vidiny dorých a poctivě myšlených změn k lepšímu, zhubly peněženky. Ale především by bylo nutno předělat paskvil, zvaný sbírka zákonů, z nichž mnohé jsou ještě z dob komunisty, ale navíc mnohé z nově přjatých tímto parlamentem jsou ještě horší.

 Reformy řeší pouze okradení spoluobčanů, jenže hlavně střední vrstvy, která je každým moudrým státem hýčkána, neboť tvoří intelektuální i tvůrčí potenciál každého státu

Ožebračovat již hodně ochuzené maminy s dětmi, důchodce, kteří mnozí celý život poctivě pracovali a tomuto státu něco přinesli, nechat bez trestu "manažery", kteří již se záměrem tunelují podniky s cílem se bez námahy obohatit, bez rizika postihu, protože jsou mizerné zákony.

Reforma zdravotnictví s cílem pouhé kapitalizace resortu, kerý v podstatném množství funčních států patří do neziskové sféry.

  Zastáváte se KAlouska, který měl být dávno osuzen za rozkrádáí ministerstva obrany, který nejvíce ze všech ministrů finací zadlužil tento stát. No na to musí být vskutku dobrý žaludek

S. Sedlák 5.11.2011 12:01

Re: Panu Lukáši Jelínkovi

Musí to být dost drsné, žít s takovým chaosem v hlavě. Jak to můžete vydržet?

E. Heusinger 5.11.2011 16:55

Vidím to jinak

Autor se Kalouska nezastává. Autor se podivuje nad tím, jak jeho "bratři ve zbrani" jej nechávají na holičkách. Jakoby se za ty slavné reformy styděli.

L. Kalina 6.11.2011 18:29

Re: Panu Lukáši Jelínkovi

250 000 Kč na dítě za dva nebo tři roky. To je málo?