20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vlastimil 22.5.2007 7:01

Re: Hlavní problém

Zlatá slova. U nás všichni politici jenom sledují průzkumy volebních preferencí a bojí se udělat jakýkoli krok, který by mohl vést k poklesu preferencí jejich strany. Státnická odpovědnost chybí, jsme svědky jen populismu a politikaření. Bohužel, platí to snad pro všechny naše politické strany. 

Krysa 22.5.2007 10:34

Re: Hlavní problém

Pochopitelně že vám to voličstvo neodpustí, neb čím mín peněz mají, tím větši dopad na ně to bude mít! Už jste viděla někoho psychicky normálního, kdo by vám řekl, že chápe, že von teda na to doplatí a že mu nevadí, že soused jezdící ve Ferrari na tom samým vydělá? To by musel být magor... zvláště když ceny (anpř elektřiny) máme jak v EU a platy jak ve Vladivostoku (kromě pražáků). S těmi "dopady" je to totiž stejný, jak s pokutami: když chytíte důchodce jak přecházi na červenou, a dáte mu "litr pokutu" tak nebude týden žrát, neb nebude za co. Když chytíte šéfa Telekomu, tak vám dá dva (jeden "na kafe"), divoce se zachechtá a osviští 180kou po dálnici. TO taky považujete za "stejný dopad"? Ovšem kdyby tak dostal pokutu 50papírů...tak by ho smích velice rychle přešel!!!

MOON 22.5.2007 14:19

Re: Re: Hlavní problém

Ve Finsku je to tak ,že když uděláš přestupek a zastaví tě policajti, tak se slušně zaptají na tvůj průměrný plat ,ověří si to na finančním úřadě a dle výše tvého příjmu tě opálkují a pro každého je to dost kruté.Hezký den MOON

Martin 22.5.2007 3:39

u Pohanky je to temer jiste

ze vladu nepodrazi, ale Melcak vypada spise stale jako jedna velka neznama

Jiří Chýla 22.5.2007 1:37

Pane Bartoni, pokud

považujete to, co předložil Miroslav Kalousek, za "reformu" daňového systému, máte buť velmi bujnou fantazii, nebo přijmy jako Martin Roman.