9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Franta Tyčka 6.2.2008 9:11

Jednou sice vyhrála

Ale ono to může(aBoží mlýny melou)dopadnout i tak,že až se příště bude válet po zemi pod někým kdo ji chce třeba připravit o mobil(sexuální násilí nepředpokládám) tak všichni kolemjdoucí včetně policajtů si řeknou jo to je ta káča pitomá pojďte pryč z toho kouká akorát průšvih.

vládík 6.2.2008 9:05

Re: Jenom malý dotaz .....

Nezastávali. Tam oni skutečně mlátili. Proč Jacques nenasedla do antona, když věci byly, jak byly? Souhlasím - dívala se do kamer, jestli ji dost zabírají.  Ostatně - byla na neohlášené demnstraci.

vládík 6.2.2008 9:02

.........

R^R^R^R^R^R^

cipísek 6.2.2008 8:44

Re: Laik žasne, odborník se diví

S těmi škrábanci máte pravdu.Mně osobně spíš připadají jako následek divoké s*ulože.

JC 6.2.2008 8:36

Laik žasne, odborník se diví

Té nebetyčné drzosti a oprsklosti Kateřiny Jaujau. Nárokuje 36 tis. za fyzickou újmu. Zřejmě za ty škrábance na hrudníku, jaké v žádném případě nemůže způsobit pendrek,. Vypadaly spíš jako důsledek "samoobsluhy" pomocí dlouhých nehtů. Policajti totiž dlouhé špičaté nehty obyčejně nemívají.:-/

Do nebe volající je především skutečnost, že paní Kateřina si dovolí požadovat náhradu za poškození zdraví od policisty, kterému kopanec jejího kamaráda způsobil trvalou invaliditu. Nehledě k dlouhodobým asi dost silným bolestem. Ona totiž tříštivá zlomenina je o něco horší, než vlastnoručně vyrobené škrábance!!! Přesto p. Čermák nedostane od útočníka ani kačku, útočník snad dokonce ani není trestně stíhán!!!!.

Rozhodnutí soudu v této záležitosti nelze předjímat. Avšak podle dosavadních zkušeností s nepostižitelností mocných by těžko někoho překvapilo, kdyby p. Čermák musel odevzdat paní Kateřině částku, odpovídající jeho 3 invalidním důchodům:-(;-€.

stoun 6.2.2008 8:23

Re: Jenom malý dotaz .....

Milý norberte, až budeš jednou vlastníkem pozemku, na kterém se ti budou bez tvého povolení vyvalovat zfetovaní hašičáci, pak se tě chti vidět a slyšet. Až  ti na dvoře tvého domu budou parkovat cizí auta a zmizí ti pár tvých věcí, pak se na věc budeš dívat poněkud jinak...

MF 6.2.2008 8:15

No

moc o tom nevím ale jestli šla na takovouto demonstraci se dvěma dětmi, tak je to kráva.

norbert clai 6.2.2008 8:07

Jenom malý dotaz .....

...zastánci policajta Čermáka :...jestlipak jste se tak vehementně zastávali policajtů při jejich válkách na všech těch "párty" pod širým nebem .........????:-D 

Diana 6.2.2008 8:01

Skvělý článek

děkuji autorovi, že napsal nezkreslenou pravdu. Kateřina jaujau je ubohá kariéristická ženská, která by klidně obětovala třeba všechny policajty v zemi, jen aby dosáhla kýženého postavení. Skutečně nám naši mocní dávají ušlechtilé příklady, jak kašlat na zákony. Platilo a stále platí - všichni jsme si rovni, ale někteří jsou prostě rovnější.

DudleyX 6.2.2008 7:43

Konečně pravda!

Tak přesně tohle si myslím, drahá Kateřina pouze využila - nebo spíše zneužila příhodné chvíle pro vybudování kariéry. Kdo jí znal před tím? Nikdo!! Takže paní Kateřina nám všem předvedla své úmění scénáristiky, režie a v neposlední řadě herectví, klobouk dolů pánové Topolánkové a Paroubkové - nechcete se u ní napsat na kurz?

Petr B. 6.2.2008 7:42

Jacques se postavila veřejným činitelům

vyplývá to ze všech svědectví, takže nechápu, proč je pořád pronásledován policista a proč u toho soudu není ona v roli obžalované. Je to urážka pro slušné občany, kteří dbají zákonů např. špatný příklad pro všechny řidiče aut, aby neposlouchali dopravní policisty, ujížděli jim nebo se s nimi prali. Jedině papaláši nebo  kandidující politici mají výjimku a mohou kašlat na zákony.  Neuvěřitelné a zřejmě typické pro Česko.

Pavel 6.2.2008 7:25

Zelenou soudružku

jsem neviděl ani neslyšel - co předváděla při tom zásahu. Ale teď mě napadlo (když se všude to všude celekm věrně popisuje) - jestli také řvala - když ji (s prominutím) šu k a l   u ní doma sám Velký zelený náčelník?;-D;-D;-D

Netřeba 6.2.2008 6:43

Ten policajt si to spískal sám.

Kdyby zasahoval důsledně, Kateřina by ani nevyjekla.

Mistr Jan Hus 6.2.2008 6:37

No no, ta naše extrémistka Kateřinka ! A jak pěkně křičela, když byla drážděna služebním

stéblem. Měl jsem pocit, že ji to dělalo dobře. Chudák ten policajt, poznal u nás, co je to v Havlostánu právní stát. Přitom postupoval přesně podle zákona. Měl holt smůlu, nejdříve se posral Paroubek (volby se blížily) a potom Husák (generál se vzdaloval).

Pišta 6.2.2008 6:20

Re: Re: Re: Re: Tak z tohodle článku je mi na blití

Pokud jde o ty maminky, rád bych slyšel jejich kometář o porodech, kdyby na místě hysterické Kateřiny byla dcera některé z nich. Ty by bylo teprve humorných poznámek!

Mejla 6.2.2008 5:59

Souhlas autore, ovšem Jacquesová byla VRCHNÍ ředitelka socialistického ouřadu,

takže musel být obětován služebně nižší zaměstnanec, tedy policista, který dodnes nechápe, co se kolem něj děje. Jen na okraj: jak by asi v USA dopadl spratek, který by zezadu nakopl policistu ?

Pišta 6.2.2008 5:54

Re: Re: Re: Tak z tohodle článku je mi na blití

On byl vyhlášen zákaz vycházení? Nebo vyjímečný stav? Když ten odvážný policista porazil tu hysterku na chodník a válel se po ní, použila na něj jiu -jitsu? Pokud vím, hájil se nejprve tím, že mu strhla odznak. Jenže na fotkách z toho válení bylo vidět, že ho v té době ještě měl. Teď vypráví stejně důvěryhodnou historku o tom jak došlo k jejímu poranění. Co je to za policajta, který nedokáže zvládnout bez takového tyjátru, ženu, která rozhodně nemá proporce Helenky Fibingerové? Nějak mi uniklo, že se hysterická Kateřina, vydala do oblasti bojů někde na Středním východě. Když brněnští policajti před časem příhlíželi lynčování řidiče tramvaje, který měl tu drzost, že se mu nelíbilo ulomení zpětného zrcátka na jeho tramvaji, hájili se tím , že situaci monitorovali a měli pod kontrolou.  Kdyby tam byl náš akční hrdina, se svojí tonfou, dopadli by výtržníci podobně jako ta hysterka, přihlížející s chodníku pochodu nácků?

Borek@exil 6.2.2008 4:45

Jsou také zpravodajové, kteří občas riskují život.

Zpravodaj CNN Centani byl i se svým švédským kameramanem unesen Arabskými teroristy. Prožili si v zajetí pěkné radůstky. Naštěstí byli propuštěni a klidně se vrátili ke svým profesím. Jeden americký novinář seděl s vojáky v autě, když do auta vletěl granát. Sebral ho a vyhodil. Utrhlo mu to ruku ale nikdo jiný v autě nebyl zraněn. Nebrečí, nestěžuje si,.....předvádí, jak se dá manipulovat s protézou a tvrdí, že teprve po zranění objevil sám sebe. Taky možný "point of view".

Jerry 6.2.2008 2:48

Re: Tak z tohodle článku je mi na blití

Pane,Břetislav Olšer píše o voze a Vy brbláte o koze.Zkuste si ještě jednou článek přečíst.

Omlouvám se,patří to sem.

Jerry 6.2.2008 2:47

Pro vyzvraceného

Pane,Břetislav Olšer píše o voze a Vy brbláte o koze.Zkuste si ještě jednou článek přečíst.

lookas 6.2.2008 2:36

Re: Re: Re: Tak z tohodle článku je mi na blití

Jo, 100% souhlas ... proc se nekdo te kaceny nezepta proc neuposlechla pokynu?

Dafnis 6.2.2008 1:49

Re: Re: Tak z tohodle článku je mi na blití

Ale no tak! Tak se vyblijte, ale vezměte na vědomí, že když vás policista v demokratické zemi vyzve, abyste vyklidil prostor, tak bude nejlépe vyklidit prostor! I s dětmi! To je vše! Je to těžko pochopitelné? To je ale opravdu jen váš problém!!!

mike 6.2.2008 1:28

Re: Re: Tak z tohodle článku je mi na blití

+1 :-/

baltahsar 6.2.2008 0:42

Re: Tak z tohodle článku je mi na blití

Šetřete se, Marde, přece si kvůli takovýmu debilovi nenecháte podráždit zažívací trakt .. :-/

Mard 6.2.2008 0:33

Tak z tohodle článku je mi na blití

Bych přál vám, aby jste dostla taky pár ran při oprávněném zákroku někoho jako je bývalý policista Čermák. U vás sice nezjistíme zda by jste vyváděl víc než při svém porodu, ale třeba to porovnáme s tím jak budete vyvádět při smrti vašich potomků, to je podobně hnusný argument jako jste použil vy.

stoun 6.2.2008 0:20

Zůstala celá koza, nebo kozy...?

No, nazdar, to zase bude dopisů...