17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura Jurax 6.2.2008 12:14

Re: Re: Pozdě,ale přece

R^R^R^

Klaus 6.2.2008 12:14

Re: Re: Do toho incidentu jsem o této osobě nic nevěděl ani neslyšel

Miroslavb---takového blbce aby pohledal---napište ještě něco prosím, jak jste řval v roce 1939 proti nacistům, budu to vyprávět vnoučatům.

Jura Jurax 6.2.2008 12:13

Re: Re: Bez ohledu

R^R^R^

Jura Jurax 6.2.2008 12:13

Není co dodat.

Jedinec, co neposlechne policajta ve vypjaté situaci, si o gumoléčbu vyloženě říká. Ovšem málokdo toho umí tak propagandisticky využít jako Katka Jau Jau. 

Ken 6.2.2008 12:05

Re: Tak z tohodle článku je mi na blití

Pokud si pamatuji, tak na czechteku zmlátili policajti chlapce podstatně víc, drastičtěji, a inspekce to shledala v pořádku. Navíc ten hoch utíkal pryč, z dosahu policajtů, kteří ho dohnali a zmlátili, co do něj vešlo. Oproti tomu Kateřina nemínila opustit prostor, byť byla vyzvána, proto byla donucovacími prostředky dotlačena do auta.

luicina pes 6.2.2008 12:03

Re: Bez ohledu

Pane Krokusi, máme u nás zákony, jsme civilizovaná země, policistů se nebojímě (mnohdy bohužel). Můžete mi říct, jak se SLUˇSNÁ ženská, matka dvou dětí, dostane do takovéhle situace omylem? Navíc vyvádí a ječí hůř než pubertální cikánka u rybníka.  Jestli si myslíte, že je to možné, podívejte se na záznamy demonstrací neofašistů a antify, kdo je kdo poznáte jen podle oblečení, porvat se a předvádět se tam přišli oba, nejlíp aby jim k tomu dělali stafáž policajti, kteří tím, pádem chybí jinde. Kdo té hysterce pak dá hlas ve volbách, je k politování. A ten policajt dělal jen svou práci, netušil, na co narazil - že je to provokatérka, která ho zničí, aby na tom vydělala.

miroslavb 6.2.2008 12:00

Re: Do toho incidentu jsem o této osobě nic nevěděl ani neslyšel

mozna, ze se dovolavala zastani! ona se postavila nacistum! je to spravne, nebo spatne? bila nekoho? rval jsem proti nacistum v roce 1939, rval jsem proti komunistum v roce 1948 - co na tom bylo spatneho? autor clanku je podurovnovy pisalek, jeho rodina ocekava jeho prispevek na kus sucheho chleba. ale stejne by se mel zastydet! ta osoba je zena, mela odvahu se vmisit do"nacistickych pravomoci" nacisty/soudruha cermak-a. to se prece nesmi. vzdyt vime, ze byvali nacisticti cesti kolaboranti byli nejpilnejsimi komunisty za sovetke epochy. obecne vzato, protesty proti pani jacques ukazuji perfidnost ceskeho charakteru, podlost nejnizsiho stupne.

stoun 6.2.2008 11:59

Re: Předloží autor důkazy?

Vaše argumenty jsou kouzelné. Kdoví, co by na ně řekl ,agresivní policista´ s tříštivou zlomeninou po kopanci a invalidním důchodem. Máte ještě něco podstatného na srdci...?

krokus 6.2.2008 11:49

Bez ohledu

Bez ohledu na motivy zúčastněných a intenzity toho, co se stalo:

1. Násilí muže vůči ženě by mělo být v naší kultuře nepřijatelné.

2. Policista není nadobčan, nýbrž ochránce občanů a jejich práv.

3. Občané nejsou stádo, aby slepě poslouchali výzvy policistů.

michailus 6.2.2008 11:49

Předloží autor důkazy?

"Přečetl jsem si o sobě v Britských listech článek od nějakého Gajdy. Ten článek byl plný nehorázných lží a pomluv." napsal na svém webu autor textu. Věřím tedy, že tento za pravdu se bijící spisovatel nám osvětlí, na jakém základě napsal, že se paní Jacques nechala zmlátit účelově.  Pane Olšere, v tomto případě vám bude houby platné, že jste procestoval celý svět, když se necháte strhnout k ničím podložené obraně agresivního policisty.

stoun 6.2.2008 11:45

Re: Re: ta ženská

No tak kdyby viděl, jak mu jeho dcery Jau Jau tahá na demonstrace, dá se zatknout a nechá je samotné, určitě by u soudu o zbavení matky rodičovské povinnosti pro ohrožování svých dětí na životě uspěl...

LJG 6.2.2008 11:40

Re: ta ženská

No to bylo fakt ošklivé. Jinak si to může to najít, není to tajné  :

Politička za Stranu zelených, šestatřicetiletá Kateřina Jacques, se rozvedla se svým francouzským manželem Christianem Jacquesem.Matka dvou dětí se údajně cítila osaměle, neboť manžel, pracující u afrického Madagaskaru na ostrově Réunion,se s rodinou viděl sporadicky jen dvakrát ročně.

ladik 6.2.2008 11:35

zásah

Nebudu polemizovat o kvalitě či oprávněnosti zákroku proti K.J. nejsem ani policista ani právník přesto se domnívám,že tato paní moc dobře věděla co a proč dělá!!!!

orim 6.2.2008 11:21

Re: Mno, tak jsem se dozvěděl, jaký jste (ve vší skromnost) geroj,

buran jste vy, je jasné, že jste neopustil malou českou kotlinu, ve světě a to i v USA se policista zachová stejně, neli ještě tvrději, u nás se neustále útočí na policii, komu to hlavně prospívá no přece gaunerům a grázlům, tento náš kocourkov kde je demokracie pro grázly a ne pro slušné lidi se stále víc propadá do bahna neslušnosti

orim 6.2.2008 11:11

VyZvolená

přesně popsáno, to ja náš kocourkov, každý národ si zasloží vládu jakou má

rybák 6.2.2008 10:07

Re: Tak z tohodle článku je mi na blití - ale

Ona si ale pro ty rány přišla v rámci její předvolební kampaně - mimochodem levné a s ohledem na výsledek geniální. Vyzvracejte se, kandidujte za zelené, nechte se zmlátit a postarejte se , aby Vás bylo přitom vidět.

ervinostat 6.2.2008 10:02

Re: Laik žasne, odborník se diví

Cermak ma smulu ze byl kde byl,Kata proste cihala no a narazila na Cermaka,deti ze mela sebou toje dobra kulisa pro tisk.Druhou smulu ma ze je tam nejckon Langr,ted ani nepipne ale bejt tam Bublan.Treti smulu ma ze tam je nyni Pospisil.Jedine ze by mu helfla Vesecka ta obcas nekomu pomuze.AT ZIJOU CES.SOUDY A CESKA DEMOKRACIE;-O;-O;-O(Y)

Lišák FOX 6.2.2008 9:48

Re: Pozdě,ale přece

Vyznamenání by si zasloužil policista Čermák za vzorný výkon služby. Ale to by ho jeho velení nesmělo obětovat v rámci politické zvůle.

Jiřík 6.2.2008 9:46

Re: Jenom malý dotaz .....

Tam zasahovali ještě moc slušně,váleli se po cizích pozemcích-vezmi si je příště na zahradu k sobě domů.

Eva 6.2.2008 9:44

Vážení,

uvědomujete si, že slavná JauJau je na svém místě proto, že mnozí z vás nebo vám blízkých volil zelené. Dávejte prosím věci do souvislostí. Volit zelené pochopím (ovšem se značným přemáháním) u prvovoličů. Dále už ne.

Jiřík 6.2.2008 9:38

Pozdě,ale přece

Díky za Váš článek.Bohužel je nyní již tato odbornice na všechno v PS-díky naivitě pražských voličů,kteří ji protlačili na druhém místě,hned za Bursíkem.Vše bylo dobře zinscenováno,chybí jen třešnička-zavřít poldu a Kateřině předat státní vyznamenání přiznat rentu za čtvrtý odboj.

honzak 6.2.2008 9:37

ta ženská

je mrcha, systémově stejná swině jako kuchtová. Volit ji může jen alternativně inteligentní jedinec.

Tím neobhajuji toho poliše (nebyl jsem tam). Nicméně chápu, že té uječené megeře jednu natáhnul. Potřebovala by víckrát, nejlépe 5x denně před jídlem.

Moc rád bych znal toho pána, se kterým má ty děti a který se jaxi nevyskytuje v její blízkosti. Asi ví proč to dělá.

honzak 6.2.2008 9:26

Re: Mno, tak jsem se dozvěděl, jaký jste (ve vší skromnost) geroj,

už je tu zase, ušlechtilý kopytník. Odkud víš, že ji ten poliš mlátil? Z televize?

kpt 6.2.2008 9:26

Re: Do toho incidentu jsem o této osobě nic nevěděl ani neslyšel

ještě je možná verze, že ti dva se znali z dřívějška a že si tu službu u něj Katka objednala, to by byl scénář pro film..

Demokrat 6.2.2008 9:26

Naprosto

přirozeně a jistě i upřímně do ní naopak ten Čermák mydlil. Byl si naprosto jistý, že se jedná o zákrok kdy se mu nemůže nic stát a neriskuje žádná zranění jako kdyby doopravdy zasáhl proti skutečným výtržníkům, kteří tam jistě byli a za jejichž eliminaci je ten hňup v uniformě placen. On se nesoudí o žádnou čest ale o výsluhu, kterou mu nezaplatí pokud odejde policie s trestem.

Hariet 6.2.2008 9:26

Vykašlete se na to Kateřino....

Kdybych byla paní poslankyní, vykašlala bych se již na to. Vždyť určitou vinu na tom incidentu má ona sama.  Už toho bylo dost  - a leda se to zbytečně rozmazává. Není to efektivní a neposlouží to ani Kateřině J.

Demokrat 6.2.2008 9:21

Tak z tohodle článku a jeho autora je mi fakt na blití

Čermák samozřejmě není policista demokratické země ale sadistické prase, opilé svou mocí.V demokratické zemi by mu kolegové dávno řekli ať neblbne a nechá na chodníku ženskou s dvěma dětma stát. V naší zemi se naopak ze všech sil snažili vše zamést.

Zebra 6.2.2008 9:19

Mno, tak jsem se dozvěděl, jaký jste (ve vší skromnost) geroj,

ovšem i leccos dalšího: Já vás tedy z „šovinismu, levičáctví“ neviním. Viním vás z pouhé neprozíravé blbosti v souběhu s buranstvím. Pokud chcete obhajovat některé neprofesionální zákroky policie jen proto, že jejich obětí byla osoba vám z jakýchkoliv důvodů nesympatická, jen tím setrvávání policie v neprofesionalitě podporujete. A obhajujete-li mlácení ženské chlapem, co si lze o vás pomyslet jiného, než že jste buran ?

gerontusinza 6.2.2008 9:16

Pane Olšere, vy to víte , já to vím, skoro všichni to víme.....

ale jenom zelenomodří vládní pitomci tuto hru "nerozpoznali"..... Ta dáma je stejně věrohodná jako Bursík, Čunek a Topolánek..... :-/;-D

Mimochodem, švejnara bych snad do toho ani netahal........ on za to může asi jako vy nebo já, hezký den...;-)

Milan 6.2.2008 9:13

Do toho incidentu jsem o této osobě nic nevěděl ani neslyšel

Pak jsem v televizi viděl záznam toho incidentu a nemůžu se zbavit dojmu sprostého divadla. Ta osoba křičela tak nějak uměle a neupřimně, vůbec v tom nebyla slyšet bolest. Prostě jí to nevěřím. A to že požaduje peníze od invalidy je prostě do nebe volající drzost. Podle mého názoru je to osoba nehodná úcty a měla by z veřejného života vypadnout a to rychle.