5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Rath se vzdaluje Bradáčové

Trestná činnost, na které se měl podílet bývalý středočeský hejtman David Rath, se většinou neodehrávala v severočeském regionu. Proto podle příslušných pravidel předalo krajské státní zastupitelství v Ústí nad Labem dozor nad touto kauzou svým středočeským kolegům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Plocek 5.6.2012 0:33

Rath se vzdaluje Bradáčové

Vrána k vráně sedá, aneb přece nenecháme "svého" člověka na pospas. A tak neznaje situaci ale považujíc ústeckou zástupkyni za garanci seriozního jednání, dal jsem dění 30 dní, do kterých bude "mistr" předisponován do bezpečnější zóny. A hle stačilo 10 dní a byla vyslyšena pí. Rathová s naléhavou prosbou o přemístění manžela do Prahy, kvůli potížím s návštěvami. Jako dojiždějící 6 let za otcem z Teplic do Valdic ji plně chápu. Je to nepohodlné. Ale tatík (dodatečně rehabilitovaný) nic obdobného nežádal. Ale p. Rath není tatík a tak se bude soudit v Praze , tolik provázané "obchodním" a jiným přátelstvím. Proč ne, když se také musí prezentovat ve sněmovně, která již pro mě díky souhlasu nemá vůbec žádnou hodnotu, je to  spolu s krajskou radou středočeského kraje bratrstvo k pohledání. Začínám se stydět, že jsem příslušník tohoto národa a státui.

J. Boleslav 5.6.2012 9:00

Re: Rath se vzdaluje Bradáčové

Kvůli předání Dratha do středních Čech není třeba se stydět. Je to evidentně podle regulí SZ a svou logiku to má. Drath nakonec dostane, co si zaslouží, uvidíte. Už ho totiž z pudu sebezáchovy hodili přes palubu i partajní soukmenovci. Hlavně aby to jím neskončilo a dostalo se i na další šibaly.

V. Kusý 5.6.2012 19:40

Re: Rath se vzdaluje Bradáčové

Tedy, pane Boleslave, závidím Vám Váš bezbřehý optimismus.Regule,neregule, bojím se, že v tom je namočených tolik lidí, že ho nenechají padnout.Minimálně proto, že pan Dr.Rath je sice mimořádně inteligentní a pracovitý, ale povahou krysa.Takže nebezpečí, že začne pět jak slavíček je víc než velké.Tomu je ovšem potřeba zabránit, a tak asi vše rozplizne a vyšumí.