23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Štváč 3.3.2008 9:45

A jak kouká

Bárto váš guru na Kosovo, Irák, radar. A co jeho přítel s.Miloševič, rodina zůstala po jeho smrti v Rusku, kde dostala azyl. A copak Putin, na tyto otázky nemá vrchní velitel z Hradu odpovědi ? Nemá, Bárto. On se zabývá abstraktními pojmy, jako je oteplování, tam se nedá mluvit konkrétně a každému projde kdejaký blábol.

Anonym 3.3.2008 8:47

Nějak nám autor zabloudil

Vážený pane, pokud jde o uznání Kosova, nebyl stanoven ani dopručen žádný jednotný postoj EU k této otázce. Možná, že větší část národa, která podle průzkumu nechce Kosovo uznat, není ani tak levičácká, jako ta, která chápe Kosovo jako druhý Mnichov. Že se k uvedené věci pravice ještě nepostavila, a to ani pro, ani proti, jistě není vina těch na levici politického spektra.

Dotýká-li se Váš článek potvrzeného memoranda o bez/vízovém styku s USA, nevadilo by ani tak, že se to nelíbí naší levici, jako že se to nelíbí příslušným orgánům v EU. Respektive tento postup ČR hodnotí jako poněkud kontroverzní.

No, a ten zapeklitý radar: Možná, že kdyby naše pravice přestala mlžit a namísto vyhlášení pana premiéra, že  příslušná jednání uzavře, zveřejnila, jak to tedy bude: tj., zda radar bude zařízení NATO nebo USA, kdo jaké náklady a hodnoty sdruží pro jeho vybudování a jak to vůbec bude fungovat, nebude mít levice tolik prostoru vyrábět si politické ostruhy, co říkáte?

No, a Vy byste mohl psát méně jednostranné příspěvky do NP. To by bylo fajn, ne?!

gandalf 3.3.2008 9:40

Re: Nějak nám autor zabloudil

souhlas. Až na hrubé zjednodušování. Uznání Mnichova, a´T už českého, nebo srbského, s levičáctvím, nebo pravičáctvím, nemá co dělat.  Řekl jste pěknou hloupost. Principy demokracie a mezinárodního práva jsou zásadní. Pokud by zastávala principy demokracie a mezinárodního práva pouze levice, bylo by to smutné....  

Ostatně, v dnešním světě nevystačíme s poučkami o levici a pravici,  z poloviny minulého století. Dnes záleží na tom, jestli politici ctí demokratické principy, nebo je obcházejí, či přímo pod nějakými záminkami ruší  ...

Anonym 3.3.2008 10:22

Re: Re: Nějak nám autor zabloudil

Souhlas, jen jsme si trochu nerozuměli, případně jsem se nejednoznačně vyjádřil. Myslel jsem to tak, že se k situaci v Kosovu naše pravice dosud nevyjádřila, a tak dala možnost vzniku názoru, že proti jsou pouze levičáci. A to si opravdu nemyslím.

Martin II 3.3.2008 13:02

Re: Re: Re: Nějak nám autor zabloudil

No a ještě k tomu radaru - ukázalo se,že žádný Írán,Korea,ale Rusko je hlavním důvodem a sledování celého jeho území.Tak proč nám lžou ?,

Abdéřan 3.3.2008 14:04

Re: Re: Re: Re: Nějak nám autor zabloudil

R^!

Gonzales 3.3.2008 14:04

Sledování celého území???

Z kterého zdroje čerpáte podobná moudra?

gandalf 3.3.2008 8:09

psíku Bartoni

v případě srbského Mnichova se jedná o tytéž velké státy, které uznaly Mnichov československý

Abdéřan 3.3.2008 14:04

Re: psíku Bartoni

R^!

petrph 3.3.2008 8:01

Výhodu "bezvízového " styku uvidíme až na podzim

Ono vlastně nejde ani tak o bezvízový styk, ale o jeho přesunutí až do vstupu do Ameriky. (když pominu onen e-mailovýdotazníček). Takže, aby se to neprodražilo. Kdž dneska nedostanete vízum tak to trošku zamrzí. Až si zaplatíte cestu do Ameriky, a imigrační úředník Vás hned při vstupu otočí a pošle zase dom tak to asi zamrzí trošku víc..

D.P. 3.3.2008 10:13

Re: Výhodu "bezvízového " styku uvidíme až na podzim

V tom případě si ještě nechte kalhoty. Nemáte pravdu. Ve stávající proceduře nahrazuje dotazníček vízum a imigrační úředník vás může poslat domů i dnes s platným vízem.

Jan 3.3.2008 2:15

Zustante, Bartoni, radeji u toho,

ze nemate rad Paroubka, Katerinu Jacques a Bursika a ze absolvent vojenskeho gymplu za normalizace Topolanek a Vaclav Klaus-Rek jsou tim nejvetsim pozehnanim pro kazdeho modreho komunistu.

Pokud se totiz pustite do neceho slozitejsiho, tak z toho potom vypadne blabol bez hlavy a paty, jako tento Vas dnesni clanek. 8-o

nup 3.3.2008 9:58

Re: Zustante, Bartoni, radeji u toho,

R^R^R^

MM 3.3.2008 10:30

Re: Zustante, Bartoni, radeji u toho,

A Váš příspěvek.Jako pokaždé.

promirul 3.3.2008 11:38

Re: Zustante, Bartoni, radeji u toho,

Milý JANE,blbci jsou chráněni,jděte do ohrady.

Michael 3.3.2008 14:52

Re: Zustante, Bartoni, radeji u toho,

Jene kde se ve Vás bere síla se tady svými nesmysly prezentovat?Zkuste web Práva,tam Vám kyne kariéra!

ilna 3.3.2008 15:15

Re: Zustante, Bartoni, radeji u toho,

Pravda pravdoucí.

Martin 3.3.2008 1:35

Barton jasne lze

nebot neni jednotna evropska politika ve veci Kosova, kazdy stat ma v teto zalezitosti svobodu rozhodnuti

Kačka 3.3.2008 1:13

To je teda blábol

:-/