18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nasraný občan 6.1.2010 10:05

Drzost u panských koryt

Je neuvěřitelná drzost a do nebe volající samolibost  stanovat si výši platu podle společenského postavení, podle hesla čím výš , tím víc. A dále neméně drzý a nechutný je na hlavu zvrácený alibismus , kdy se tato výška obhajuje důvodem  že musí mít velký příjem aby je nikdo nemohl ovlivnit korupcí. Společnost, tedy lidé, jim mají platit za to aby některé tyto mravně pokleslé kreatury nepáchali ještě větší zlo, neš doposud jak vyplývá z jejich povahy, tedy dát jim  vyšší "oficiální" úplatek ve formě vysoké mzdy.

 Jenomže mzda je  výsledkem práce, práce která je kvalitní, produktivní a zisková. Ohlédněme se zpět několik let a o kom s těchto tak štědře honorovaných politiků můžeme prohlásit že po něm taková práce pro společnost zůstala? Drtivá většina by za vou antičinnost a naacháné škody, nezřídka kriminální povahy měla ještě statisice a milióny doplácet, stačí se jen podívat na státní rozpočty. Jak je možné že nikdo nenese skutečnou osobní zodpovědnost za takové hospodaření s majetkem nás všech? Kde jsou ty chybějící zákony, pečlivě odloženy v koutě?

Proto navrhuji neprodleně skončit s takovým feudálně-socialistickým odměňováním a řadové poslance  senátory odměnovat výší průměrného platu (nikoliv statisticky průměrného platu který drtivá větčina společnosti marně hledá v okolí ,natož pak u sebe) a svázat jet  hospodářským výsledkem a statním rozpočtem. Stejně tak odměňování  jako v každé hospodařící organizaci podle výsledku, skutečného výkonu a přínosu a stejně tak penalizací za laxnost aneplnění pracovních povinností.

Vrátit politice  její úlohu , tou je služba společnosti , ne politikům. 

Antonín 5.1.2010 12:34

Paroubek je konzervativní liberál

Byg 5.1.2010 6:50

jó Zeman

Zeman a Klaus byli (resp. jsou) fakt poslední osobnosti české politiky. Když se dohodli, tak to platilo, a nemuselo to být ani na papíře. Oba jsou inteligentní a ideově stálí (jakkoli se nám ideje toho či onoho nemusejí líbit). A Klausova pousmání a Zemanovy bonmoty, to je prostě klasika, kterou jen tak něco nepřekoná :-).

lubosh 5.1.2010 2:46

Paroubek

je bezesporu debil, ale srovnávat jej se Zemanem - nevím... Zeman dokázal populisticky oslovit lidi (tedy voliče), ale choval se mnohdy - a to i ve vysoké státní funkci jako naprostý křupan (viz třeba pověstný výrok o slovenském pivu - ač s ním mohu souhlasit, tohle nesmí předseda vlády na zahraniční návštěvě vypustit z huby, a další, kdy jeho vejšplechty jezdili žehlit vysoce postavení diplomaté). Zeman dokázal jen bořit svoji břitkou rétorikou (kdo pamatuje jeho článek v Technickém magazínu z roku 1989?), vybudovat ale nedokázal nic. Dodnes se skloňuje jeho oblíbená větička o "vypálené zemi" po vládě OF a následně ODS, což je lež jako věž.

WorldWidePimpaku 4.1.2010 22:51

Nechte pana Paroubka být

My, unie výrobců Prášků proti populismu takové politiky potřebujeme. Bez nich bychom zkrachovali ...

http://www.pimpaku.cz/forum/127

vita 4.1.2010 22:16

no jo je to tak

Paroubek je megahnusák

jirka.s. 4.1.2010 22:57

Re: no jo je to tak

Že by, soudruhu podpraporčíku Vítězslave Nováku?

Z. Novotny 4.1.2010 23:08

Re: no jo je to tak

Ano, je! Souhlasim...

chouan 4.1.2010 23:13

Re: no jo je to tak

Nebo spíš terrahnusák?

nekompromisní analytik 4.1.2010 21:41

Ano, poděkujme a polibme ruku svým katům...

Vždyť si můžem vybrat "nejmenší zlo" - naše kůže buďto zaobalí stranické legitimace ČSSD, nebo budeme odstraněni genocidou Marťanů anebo alternativa z nejúčinnějších: "Es kommt der Tag"

Ano, volme je a dejme jim ještě jednu šanci, těm našim ušlechitilým pseudohumanistům.

dhimmi 4.1.2010 21:05

Soudružka Konečná dnes

 v Radiožurnálu dštila oheň a síru na toho "podlého" Žáčka a ÚSTR ,prý jí jakési nejmenované tajné služby sdělily,že není přece možné jen tak vypustit do tisku jména těch skvělých a statečných estébáků,kteří bránili svou vlast.Myslím si,že i ona její soudruzi estébáci můžou Rokovi z RaJe poděkovat za to,že on se estébáků a komoušů nejen neštítí,ale naopak s nimi čile spolupracuje.Proč taky ne,vždyť byl "kandidátem tajné spolupráce".Estébáci,milicionáři,politruci,kádrováci,pomocníci VB-volte koalici KSČSSD ,je to vaše jediná naděje.

Hogo 4.1.2010 21:37

Re: Soudružka Konečná dnes

Chlapče, vy snad na to vaše blbnutí ani nemusíte myslet.Pán Bůh vás určitě pozve do království nebeského!

dhimmi 4.1.2010 21:49

Re: Soudružka Konečná dnes

Hogo Fogo Homolko,je mi jasné,že je pro vás baculatý Jura od kolotočů velkým sympaťákem  a ani se tomu nedivím,je přece taky pořádně vykrmený,pokrytecký a strašně rád machruje. 

Budař 4.1.2010 22:01

Re: Soudružka Konečná dnes

Soudružka K. Konečná je dcerou bývalého okresního tajemníka KSČ, tak se jí nediv, po kom by měla být chytrá ? Soudruzi rodiče jí uvázali na krk pionýrský šátek a poslali za Grebeníčkem a ten ji dostal do parlamentu a tohle tam živíme. Tragédie.

Pamětník 5.1.2010 0:51

Re: Soudružka Konečná dnes

A pro úplnost si prosím připomeňte, že ta blběna, když byla poprve zvolena do parlamentu, tak se holedbala / vychloubala, aby bylo všem jasné/ před svými voliči ...,že tam/ v parlamentu/ " všechny problémy nadnese ". Když jsem to slyšel na vlastní uší, tak jsem byl moc smutný z toho, co všechno se v ČR může dostat do parlamentu !!!

MarekP 4.1.2010 20:39

Co to je zas za příspěvky?

Tohle je hodnocení osobnosti Paroubka, a ne o tom, kdo je horší nebo lepší než von. Neumíte ohodnotit osobu? Proč zas všichni melete, jak je horší Topol, nebo Klaus, a nebo tamten.. Mě to je šumák, ne??? Zeptám se tedy konkrétněji:) Co si teda myslíte o Parym? Má se stejně dobře/špatně jako vy? Nebo má víc než ostatní jak tak samolibě proklamoval? Vážně si myslíte, že vše dělá proto, aby jste se měli líp?:)

w4c 4.1.2010 20:54

Re: Co to je zas za příspěvky?

Co si myslím? Že je to zlej a samolibej šibal. A tady ho všichni milujou i kdyby jim prdel rozkopal

dhimmi 4.1.2010 21:07

Re: Co to je zas za příspěvky?

Já ho teda rozhodně nemiluju.

w4c 4.1.2010 21:18

Re: Co to je zas za příspěvky?

ty možná ne, ale lidi z mýho okolí. Hnus

dhimmi 4.1.2010 21:31

Re: Co to je zas za příspěvky?

Jo, taky znám pár fanoušků toho tlustoprda,ale na pivo s nimi nechodím.:o)

w4c 4.1.2010 21:49

Re: Co to je zas za příspěvky?

v práci si lidi vybírat nemůžu

dhimmi 4.1.2010 21:55

Re: Co to je zas za příspěvky?

Upřímnou soustrast,znám to z dřívějška,dělal jsem v Ostravě mezi naprostými vypatlanci.Fuj,ještě teď mi zle,když si na ně vzpomenu.

w4c 4.1.2010 22:04

Re: Co to je zas za příspěvky?

aspoń někdo mě polituje, a to ještě nevíš, že mi nadávají do modrejch ptáků.

Landys 4.1.2010 20:20

A za co bez ironie poděkujeme Topolánkovi ?

Docela by mě zajímal autorův názor na tohoto výtečníka, řídícího tu loňskou družinu vzácně poskládaných podrazníků, podvodníků a korupčníků. A za co třeba bývalému národofrontovému lidovci Kalouskovi, který se aktuálně tváří, jako by měl být spasitelem této země a  opět se vehementně hlásí o místo na politické scéně ? Zajisté z nezištné lásky k vlasti, které chce býti co by nejlepší ekonom, ku značnému prospěchu. Hodně se mi líbí i ty nynější pochvalné řeči o Zemanovi, který mimochodem mění každý den své názory. Bóže, když si vzpomenu, co se o něm psalo za dob jeho předsedování, jak pro něj neměli pravičáci jediné slušné slovo ! Najednou je z něj geroj. A ty řeči o Paroubkově touze po moci. Rád bych si vyslechl, po čem toužil Topolánek a jeho grupa, když byli schopni  dopouštět se takových prasáren při posledních volbách i po nich, když se udržovali u koryt všemi možnými, ale hlavně nemožnými způsoby.

Rad 4.1.2010 20:28

Re: A za co bez ironie poděkujeme Topolánkovi ?

no jo, někteří vyhrávají v tombole, někteří kšeftují s akciemi firmy, která ihned po jejich skvělém kšeftu zkrachuje. na to fakt každej nemá, to dokáží jen ti nejlepší!

Queribus 4.1.2010 20:39

Re: A za co bez ironie poděkujeme Topolánkovi ?

To máte pravdu, ale nejde jen o voliče, či členy té jedné strany...

Rad 4.1.2010 20:53

Re: A za co bez ironie poděkujeme Topolánkovi ?

taky máte pravdu, ovšem zde je to markantní a nepřehlédnutelné jako pět na stole v českých.

jirka.s. 4.1.2010 20:43

Re: A za co bez ironie poděkujeme Topolánkovi ?

Ale za to lampedusa řádil v Lanžhotě na faře čistě z ideových důvodů!!!

http://breclavsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/zlodej-vybili-faru-kdyz-knez-kaze20090402.html

w4c 4.1.2010 21:56

Re: A za co bez ironie poděkujeme Topolánkovi ?

on snad Paroubek po moci netouží? Vždyť se málem rozplakal, když nevyhrál volby. A jaký prasárny udělal Topolánek při volbách. Vyhrál je hajzl jeden. Tak co ty na to? Ty spravedlivej.

Landys 4.1.2010 22:13

Re: A za co bez ironie poděkujeme Topolánkovi ?

Záchode, já bych si rád vyslechl řeči tvé a podobných individuí, kdyby Paroubek vyhrál volby obdobným způsobem jako Topolánek. To by bylo věru počteníčko !