2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rad 4.1.2010 22:09

Re: Staččí jedna "vysoká",

jeden z humanitních oborů se jmenuje etika, zřejmě o něm nemáte potuchy (a pravděpodobně jste velmi slabý v drtivé většině oborů, ať už humanitních či jiných) a já nejsem soudruh, nikdy jsem nebyl ani v roh, takže vás žádám, aby jste mi netykal.

art 4.1.2010 23:38

Re: Staččí jedna "vysoká",

Nejprve se naučte česky, když chcete své výplody zveřejňovat. "Aby jste" v češtině neexistuje, píše (a říká) se "abyste". Učí se to ve třetí třídě.

Budař 4.1.2010 23:53

Re: Staččí jedna "vysoká",

Když jsem se dočetl, že přednášíš, tak se mi přesto že jsem bývalý sportovec a tlak mám normální, zvedl na 180 / 100. Pak jsem si řekl, že ty můžeš přednášet jedině nahánění, vyhánění a ruštinu, na škole která má dvě patra a ty ji považuješ za vysokou, tak tlak šel na normál.

art 4.1.2010 19:43

Re: Staččí jedna "vysoká",

Jistě ti neuniká, že "doba husitství" se dá vykládat jen dvojím způsobem. Ten první představuje linie Havlíček - Palacký - Masaryk - komunisté, ten druhý např. Pekař a katoličtí historikové. O vyváženost se snaží např. Šmahel v Husitské revoluci nebo Čornej. Žádný z těch přístupů si nezaslouží apriorní odmítnutí - ani Palacký/komunisté, ani Pekař, ani Šmahel.

Vlad 4.1.2010 18:02

A Krasnovo prava

znaješ? Vot eto dlja těbja, malčik. Jako dělaný. :-)

Václav 4.1.2010 18:01

Fajn

Teď ještě zkuste stejně radostně poděkovat Topolánkovi a napsat jeho životopis. Topolánek a ODS mají také zásluhy, díky jim lidé začínají rozumět Gotwaldovi.

Ptáci čest

hela 4.1.2010 18:01

vláčkem

Všem příznivcům a voličům soc-dem i komunistů je potřeba sdělit jednu sladkou informaci. Budete to právě vy, zejména vy a nejvíce vy, kteří doplatí na dojezd vlaku do stanice" Státní Bankrot". Až toto nastane – a sestavení vlády těchto rozhazovačů , bude  něco jako jízdenka s místenkou do Maďarska )))šťastnou cestu ššššš hůůůů ššššš hůůů

Guláš 4.1.2010 18:57

Re: vláčkem

Důležité sdělení pro příznivce a voliče ODS, TOP 09, KDÚ a SZ.  Rychlejší cesta než rozdávat po troškách matkám s dětmi, učitelům a hasičům je rozdat vše v předražených státních zakázkách a korumpování na všech úrovních. Do stanice "Státní Bankrot" s rychlíkovým příplatkem!! Naše zkušenosti hovoří!! Nejvyšší ztrátu v historii státních rozpočtů má na svědomí naše skvělé sdružení. Předprodej lístků v sekretariátech příslušných stran!!

Rad 4.1.2010 20:36

Re: vláčkem

jako třeba socanská stavba dálnice na ostravu, hihi, to byla akce! dodnes si pamatuju, jak zeman klepal kladívkem na základní kámen a pak už jen prodrbané miliardy tekly a dálnice nikde! jojo, to je ono! dobrej příklad, že vy taky chcete pět na stůl v českejch, aby jste tu přestal lhát?

Jan 4.1.2010 17:39

Pane Matějko!

ČSSD,reprezentovanou pány Hašky, Zimoly a třeba i panem Paroubkem nemusím.Ale zároveň velmi nemusím onoho neustále proklamovaného "důchodce z Vysočiny",jehož doslova životním hoby se stalo ,prostřednictvím vámi tolik vychvalovaných bonmotů pourážet spoustu slušných lidí, mezi nimi i novináře, nebo ve svém dílku "Jak jsem se mýlil..." třeba paní Buzkovou, nebo pana Němce!Korunou všeho bylo ovšem to, když v devětaosmdesátém zdegradoval poctivou práci tehdejších učitelů přirovnáním k úrovni Nepálu!Byl jsem tehdy v našem školství a vím, jak vynikajících úspěchů dosahovali na mezinárodní soutěžích naši žáci a studenti, a jak z mnoha vyspělých zemí k nám přijížděli tehdejší naše školství studovat renomovaní experti!Byl bych rád, kdyby se pan Zeman vyjádřil k současnému stavu našeho školství a těm "devětaosmdesátníkům" se alespoň omluvil!Ale to on nikdy neudělá, protože to prostě neumí!Tak jej nechme, ať si prtstřednictvím těch několika svých vyčpělých důchodců spřádá při jitrnicích a jelitech  dodávaných panem Fenclem své oblíbené intriky a vymýšlí nové bonmoty i polit. strany.Myslím, že nezaujatí voliči mu to spočítají a v květnu od voleb bude odcházet stejně spráskaný, jako od prezidentské volby!

Jarka 4.1.2010 17:45

Re: Pane Matějko!

Mne potěší, když ubere ČSSD nějaké to procento. Tím pro mne svůj úkol splnil. Držím mu palce, i když hlas mu nedám, spoléhám na event. voliče ČSSD.

V.Topinka 4.1.2010 18:02

Re: Pane Matějko!

Vřelý souhlas , Jarko

Jan 4.1.2010 21:31

Re: Pane Matějko!

To procento mně možná potěší také, ale daleko víc si budu vychutnávat jeho odchod s  ukloněnou hlavou až dostane pořádně na zadek!A sním svůj klobouk, že to bude opět bez bonmotů!Bude to velikánská sranda!

standa01 4.1.2010 18:29

Re: Pane Matějko!

Pletete se. Nedegradoval práci učitelů, degradoval systém našeho školství. Doporučuji přečíst přesně. Šlo o počet vysokoškolsky vzdělaných lidí na sto obyvatel. Ale ono se vše nechá vysvětlit tak jak potřebuji, že?

pepej 4.1.2010 17:23

nechapu

 Tedy napred, co chapu. Ze se o sva koryta boji socialisticti funkcionari, vedi jak volby probihaji,  ze zvolen je ten, koho maji radi ti nahore, na ty dole se kasle. Komunisti nas naucili kyvat a to zustalo. Dedictvi pro funkcionare k nezaplaceni. Ale dal uz nechapu. O jakem strachu to autor clanku mluvi, vzdyt radovi clenove nemaji co ztratit, nemaji se o co bat. Prokrista proc? Ve strane te ci one jsem proto, ze tam chci byt a kdybych se mel bat, tak proste odejdu. Lhostejnost milej zlatej, lhostejnost to je a ne strach. Chci -li socialismus, tak ho volim, ale jsem natolik liny, abych pomohl skutecny socialismus formovat. Abych pomohl celou tu vrstvu spinavcu nahore odstranit. A zkusil najit lepsi. Rikam zkusil, protoze poucen zivotem jaksi uz taky neverim. I ja si rikam, at ti mladsi, o ne jde...Ale  strach by socialisticti clenove opravdu mit meli. Trochu jiny, nez ma na mysli autor clanku, ale o to vetsi. Strach, ze si o nich zbytek naroda bude myslet ze jsou jen hloupe stado a to jak ceske rceni rika nejvetsi vul vede. Hergot, tak ono je vlastne vsechno v poradku.

Bruno 4.1.2010 17:45

Re: nechapu

Nechápeš?toje znamenko že nejsi zscela ujety jako autor článku který nám zděluje že předseda je niman ale mu děkuje,jak typicke dvět řemesel a desata bída.Tento krát si autor asi  zahral jak na diplomata tak na politologa.intelektualní perla.raděj malým cha cha jináč to neprojde cenzurou.

jirka.s. 4.1.2010 18:56

Re: nechapu

Zajímavé počteníčko, takové charakteristické pro obdivovatele velkého pingla! Bohudík, můj bývalý třídní, profesor češtiny na střední škole se internetu nedožil, protože toto by už definitivně nepřežil! Ten jungmannovský pravopis, ta Čapkova syntaxe a Irvingův sloh, no prostě jedním slovem úžasné!

Kokrhelin 4.1.2010 17:19

Vynikající článek !!!

Skládám poklonu autorovi. Konečně to někdo řekl natvrdo a po pravdě.

Jo a lidi, koukněte se na toihle. To je velká sranda !!

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/neonacisticky-betlem-zdobi-hitler/

cicero .jan 4.1.2010 17:04

Je tragedií, co se popsalo papíru

a nažvanilo úvah o lidech tak bezvýznamných jako jsou Paroubek i Topolánek. Není na nich nic, co by stálo za řeč. Spíš se mi stále vrací myšlenka, že jejich voliči je tak milují proto, že natolik snížili intelektuální úroveň, že leckterý osel vypadá jako genius. A pak je tu nezanedbatelná ředa lidí, kteří vědí, že manipulovat s hloupým narcisem je velmi snadné a to jsou ti, kteří hýbou politikou v tomto státě. Nemusí být vidět, nemusí o nich být slyšet, ale musí dobře na hlouposti politiků vydělávat. Těm především vděčíme za obří dluh státu.

čm 4.1.2010 17:14

Re: No, jo....

..."Vzpoura deprivantů" nebo jak se ta kniha jmenuje 

libero 4.1.2010 16:51

Souhlas,

až na toho Zemana. Byla s ním větší sranda, ale škodil stejně jako Paroubek. Jen elegantněji.

Qakk 4.1.2010 16:08

Odpověď

Paroubek byl jen odpovědí na Topolánky, Langry a podobnou havěť. Ta třetí liga ODS, která v polovině devafesátých dělala špinavou práci si pak myslela, že se tak dá dělat politika i v horním patře. A myslí si to dosud. Dokud tohle společenství (z obou stran) nevypadne z kola ven, lepší to nebude. A ti "malí" jenom štěkají...

ps 4.1.2010 16:26

Re: Odpověď

No jestli měl paroubek ukázat ods jak se dělá politika v horním patře tak to se teda soudruzi z čssd šeredně spletli. paroubek je dokonalý příklad suterénní úrovně a z toho nejvyššího patra je mu vlastní pouze býti korouhvičkou, která se točí rychleji než iránská odstředivka.

jirka.s. 4.1.2010 19:10

Re:Já bych tady měl taky jedno sci-fi. Hádej kdo to sepsal ???

1. Každoročně budeme udržovat vysokou dynamiku hospodářského růstu v průměru o více než 5 % HDP ročně a výrazně se tak přiblížíme vyspělým zemím EU.

2. Naším cílem je zvyšování životní úrovně pro všechny. Průměrná mzda dosáhne úrovně nejméně 26 500 korun. Zvyšování důchodů musí zajistit plnohodnotný život ve stáří.

3. Nezaměstnanost snížíme na úroveň 6 %, tedy významně pod průměr EU.

4. Zásadně zlepšíme podmínky pro sladění rodinného a pracovního života a výrazně zvýšíme daňovou a finanční podporu rodinám s dětmi.

5. Ubráníme sociální stát a citlivým způsobem dokončíme modernizaci sociálního, zdravotního a důchodového systému s cílem zvýšit jejich efektivnost, motivační působení a dlouhodobou udržitelnost.

jirka.s. 4.1.2010 19:11

Re: Re:Já bych tady měl taky jedno sci-fi. Hádej kdo to sepsal ??? (pokr.)

6. Nadále budeme snižovat tempo zadlužování a udržovat nízký podíl veřejného dluhu k HDP. Učiníme vše potřebné pro přijetí společné měny euro v roce 2010.

7. Nadále budeme zvyšovat výdaje na vědu, vývoj a inovace z veřejných prostředků, aby se dosáhlo podílu 1 % HDP v roce 2010. Celkový podíl oblasti výzkumu a vývoje na HDP dosáhne 3 %. Budeme pokračovat ve zvyšování veřejných výdajů na školství a kulturu. Zvýšíme šanci dětí a mladých lidí získat vyšší odbornost a lepší postavení.

8. Výrazně zvýšíme vymahatelnost práva, zkrátíme délku soudních řízení. Prosazením nových zákonů do praxe, včetně zavedení testu integrity ve veřejné správě, majetkových přiznání a institutu korunního svědka, výrazně snížíme korupci.

9. Zlepšíme životní prostředí. Zajistíme stabilní tempo poklesu jednotkové energetické náročnosti hospodářství nejméně o 3,5 % ročně a stabilizujeme spotřebu primárních zdrojů energie na úrovni roku 2005. Podíl využití obnovitelných zdrojů energie zvýšíme nad 5 %. Vytvoříme podmínky k tomu, aby se ČR postupně zbavila závislosti na ropě. Podporou kombinované dopravy a veřejných logistických center přesuneme přepravu nákladu z kamiónů na železnici.

10. Větším zapojením do evropského integračního procesu a rozvíjením transatlantických vazeb zásadním způsobem upevníme mezinárodní postavení a bezpečnost České republiky. Budeme hájit české národní zájmy v Evropě i v širším mezinárodním společenství

kopec 5.1.2010 11:17

Re: Re:Já bych tady měl taky jedno sci-fi. Hádej kdo to sepsal ??? (pokr.)

ano , a o toto vsechno jsme zpatlanim Topolankovy vlady v r. 2006 prisli

hadx 4.1.2010 15:57

kravata

Paroubka dvakrát nemusím,ale co si myslet o příznivcích ODS jako je třeba P.Paulczynský který si všímá jak měl v neděli u Moravce uvázanou kravatu.Pánové jste ubozí jak celá ODS.

Dežo 4.1.2010 16:42

Re: kravata

Co ještě kritizovat na panu Ing. Paroubkovi? Spousta lidí ví, že kanálrétoriku přinesl do politiky zmíněný inženýr. Že soudný člověk panu inženýrovi nemůže věřit ani pozdrav. Že jeho straničtí kolegové se jej bojí. Ač vystudovaný ekonom je ekonomickým diletantem. Když mu někdo řekne, že má špatně uvázanou kravatu, či nosí růžový svetřík jako cukrárenský švihák tak se zlobíte vy, jeho voliči. Zítra si to stejně oblékne.

Někteří lidé prostě nevědí, že je něco špatně i kdyby jste jim to stokrát řekl.