23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rimmer 27.3.2009 8:05

sci-fi

pane Pacnere,

budoucnost jste nám tady nastínil sice hezky, ale obávám se, že přání bylo otcem myšlenky.

Řekl bych, že jste naše milé občany - voliče hrubě přecenil.

Pan Paroubek zamává před volbami nějakým mávátkem typu pastelkovné a třináctý důchod a nikdo si už na nějaké vyslovení nedůvěry ani nevzpomene. A hned po volbách si bude moci spokojeně pochrochtávat.

Standa (nebolševik) 27.3.2009 8:19

Re: sci-fi

Bohužel máte pravdu, zejména pokud se Paroubkovi podaří co nejvíce oddálit předčasné volby.

woka 27.3.2009 8:54

Re: sci-fi

Taky si myslím, že do voleb si už český volič na nějaký podraz od Paroubka ani nevzpomene.     

Lister 27.3.2009 11:45

Re: sci-fi

... Jestli by nám fakt nebylo líp někde v hlubokém vesmíru :-))   Mám ve svém okolí lidi (i v rodině) které nemám rád, právě proto, že jsou to voliči soc.dem. Když někdy dojde na politiku, většinou se pohádáme. V diskuzi se snažím vydolovat z těchto lidí nějaký rozumný argument pro podporu jejich názoru, ale je to marné. Většinou je jejich pohled pouze emotivní - "hlavně musíme odstavit tu nelidskou ODS, která nás ožebračuje a přihazuje jen multimilionářům." Copak jsem kruci nějaký milionář? Mějte proBoha zodpovědnost za svoje děti. Vy, milí voliči soc.dem žijete na jejich úkor, protože oni budou muset jednou ten účet zaplatit - i s úroky.

sestřenice Běta 27.3.2009 12:41

Re: sci-fi

Obávám se, že máte pravdu.  Dr. Rath (ten, který před pár lety  - před přestupem do jiného oddílu -volal po vysoké spoluúčasti pacientů) chudákům ušetří jejich 30 Kč a bude vymalováno. Já ty lidi snad i chápu, ale že jim někdo konečně nevysvětlí, že ty peníze se nikde nevylíhnou, že se neokotí, že jdou stejně z jejich daní a pokud jich tady někdo víc nenadělá, tak jich víc ke spotřebování nebude...

A to chrochtání mě fakt děsí, už ho vidím a slyším, jak si honí ego.

Kory 27.3.2009 7:58

HNUS!!!!!

Ano,ta zdivočelá socanská banda je čím dál víc odpuzující.Ať to zpocené prase dělá cokoliv.

Jiřík 27.3.2009 8:37

Re: HNUS!!!!!

Na svém výplodu dokládáš inteligenci voličů ODS-i Sládek by záviděl.Takový malý,agresivní primitiv.Měj hezký den a nikde se neper,smiř se, že podvádět se nemá a ta Tvoje povodnická partaj na to dojela.No co,když se rozpadnou,můžeš volit Paroubka.Podle toho,jak na něj novináři nadávají,je fakt dobrej.Pošlou Ti svůj volební program a manželce dají kytku,Ty ji beztak jen mlátíš.

Kubiš 27.3.2009 8:52

Re: HNUS!!!!!

Dej bacha ať nedostaneš pana Ratha pokutu - vylejvat se na veřejnosti bez jeho souhlasu......

emil 27.3.2009 10:57

Re: HNUS!!!!!

Inteligenci socanských "inteligentů" dokládáš právě ty. Když se na někoho nadává, tak je "dobrej? Když ty v práci nadáváš na nadřízené, tak jim vlastně říkáš, jak jsou dobří ? Tím vlastně dokazuješ, že když nadáváš na ODS, takže ODS je vlastně dobrá. Takže frajere, přemejšlej hlavou a ne upoceným Jyrkou.

jitka 27.3.2009 8:44

Re: HNUS!!!!!

Velký souhlas!!! Je mi ze všeho dost na bli-tí. Co si vůbec ta socanská mafie myslí. A rovněž je mi líto , že i pan Klaus má v této špinavosti ruce. Proboha občani, snad si to nenecháme líbi¨t !!!

x2u 27.3.2009 9:19

Re: HNUS!!!!!

Ironie?

t.smilauer 27.3.2009 7:46

Kéž byste měl pravdu...

Kéž byste měl pravdu ,pana Pacnere, zvláště se svou poslední větou!

dardalion 27.3.2009 7:54

Re: Kéž byste měl pravdu...

musíme doufat...

Esmerald 27.3.2009 7:45

Trojská kráva a "neviditelná" korupce.

Zubovová a Jakubková ! Vzniká nový pojem " Trojské krá.y ". Tato dvojčata z jakýchsi důvodů snad sdílí i kartáček na zuby. Nikdy jsem neviděl jednu, aby ta druhá nebyla poblíž, sdílí snad i mozky, v horším případě ještě s někým třetím. Nevěřím na náhody, pokud se tyto před očima hromadí a kupí. Náhodou tedy zřejmě není ani to, že pan Hateman ( s.i.c. ) Rat si právě před hlasováním koupí obraz p. Masaryka od ruského malíře Zubova, manžela p. Zubovové za přiznanou částku 10000Kč. Nabízí se otázka, zda tato částka za zneužití ikony naší demokracie nebyla v pravdě podstatně vyšší, s částí nepřiznanou s tím, že bylo nutno kompenzovat ztrátu politické kariery paní Zubovové a jejího appendixu Jakubkové za jejich "hlas", vlastně skřek. Ano, náhody se prý statisticky střídají, ale proč tedy se alespoň někdy politická hyena, gauner či zrádce nechová statisticky čestně ? Není to spíše tím, že ziskové náhody náhodami vůbec nejsou ?

Petr1 27.3.2009 7:50

Re: Trojská kráva a "neviditelná" korupce.

On je někdo třetí. Zhrzená Matka.

Vilda 27.3.2009 7:54

Re: Trojská kráva a "neviditelná" korupce.

Shlukování je známa strachu z okolí a nebo špatného svědomí. Stádují se například cigáni, dodává jim to pocit síly, v tlupě:-/.

O´Hafra 27.3.2009 8:52

Re: Trojská kráva a "neviditelná" korupce.

Spíše mi ty dvě dámy připomněly slepice. Ty taky poskakují v kolektivu, koukají s hlavou na stranu a kvokají. Jejich  projev na kameru byl dokonalý.

woka 27.3.2009 9:00

Re: Trojská kráva a "neviditelná" korupce.

pánové, v tomto případě myslím by měla jít gender korektnost stranou. Jsou to slepice!  úúúplně blbé.  

Petr1 27.3.2009 9:05

Re: Trojská kráva a "neviditelná" korupce.

Slepici rozčtvrtíme a potřeme solí. V papiňáku osmahneme na oleji nakrájenou cibulku do skelna, zaprášíme sladkou paprikou, necháme lehce zpěnit a zalejeme vodou. Vložíme čtvrtky slepice i s kůží a slepičí bujón. Přikrejeme víkem a vaříme asi 30 minut. Poté slepici vyjmeme, obereme z kostí a zbavíme kůže. Do šťávy vlejeme smetanu a mouku rozkvedlanou buď v té smetaně, nebo ve vodě a necháme asi 20 min. povařit. Omáčku můžeme zjemnit kouskem másla, popřípadě dosolíme. Poté vložíme obrané maso.

x2u 27.3.2009 9:23

Re: Trojská kráva a "neviditelná" korupce.

Škoda jen, že musely jako jediné přijít s pojmenováním stavu společnosti. Žádný jiný poslanec se na nic, ani vzdáleně podobného, nezmohl.

Petr B. 27.3.2009 7:19

Pane Pacnere, před několika dny jste napsal debilní článek

a teď v tomto počínání úspěšně pokračujete. Neznám nikoho, komu by se vláda vedená Dalíkem, Melčákem a defraudantem Wolfem..líbila a kdo by netoužil po jejím sestřelení. A žiju v Praze a ne na venkově. Vláda byla tak nepopulární kvůli své korupci a jiným důvodům, že jí nechtějí ani někteří poslanci z ODS a ani 2 poslankyně SZ. Tak to nesvádějte všechno jen na Paroubka. Pacnere, od listopadu 2008 se nic nezměnilo, ODS neprovedla žádné změny k lepšímu...ani prsonální,  situace ve zdravotnictví, justici...je nadále katastrofální, tak není důvod, aby lidé začali milovat ODS. Jsem ochoten se vsadit s kýmkoliv o tom, kdo vyhraje předčasné volby ať a jaře či napodzim. Pacnere, vás někdo vydírá za ty vaše oslavné články vůči SSSR a jeho vědě? Co vás jinak vede k sepisování takových ubohostít?

Bugy 27.3.2009 7:56

Re: Pane Pacnere, před několika dny jste napsal debilní článek

Nebudu tady s vámi polemizovat, zda a proč  se mi vláda M Topolánka líbila , či nelíbila. Jedno je však pro mě jasné, měla alespoň snahu začít vážně jednat o tom, co každý duševně zdravý volič (což asi není případ voličů levice) ví, že je potřeba urychleně něco dělat se zdravotnictvím, důchodovou a socilání politikou. Ať se ti to milý Petře B. líbí nebo ne, pokud s tím v současnosti nebude nikdo nic dělat, tak naše děti už ani nebudou tušit, že kdysi existoval nějaký pojem důchod a místo do něj budou odcházet přímo do hrobu. Připádá mi, že socialisté celého světa mají asi někde nějakou tajnou tiskárnu na peníze, jinak si jejich chování nedokážu vysvětlit.

P.S. USA jsou v ohromné finanční krizi a levičák Obama sype peníze jak iluzionista z rukávu. Nerozumím, asi jsem do této geniality ještě nedorostl a ani asi nedorostu.

x2u 27.3.2009 9:26

Re: Pane Pacnere, před několika dny jste napsal debilní článek

Klid, duševně nemocný se většinou považuje za zdravého (nic ho nebolí ). A co vy, co zdravíčko?

Bugy 27.3.2009 11:35

Re: Pane Pacnere, před několika dny jste napsal debilní článek

Až soudruh Rath přesvědčí levicovou masu, že žárovka v nemocnicích svítí zadarmo, že topení je zadarmo, pravidelnou stravu v nemocnici asi někdo sponzoruje, že obnova nákladných lékařských přístrojů je od kolegů marťanů zadarmo, bude už asi  pozdě na to ptát se na zdravíčko, bude to stejně jedno. Já si totiž živě pamatuji, jak bylo v minulých dobách, v dobách kam směřuje zdravotnictví pod vedení socanů, zdravotnictví zadarmo. Pokud  vám to nevadí , klidně si je zvolte. Přeji vám k vaší volbě pevné zdraví, budete ho časem potřebovat, protože v opačném případě v socialistickém bezplatném zdravotnictví zapláčete.

emil 27.3.2009 12:15

Re: Pane Pacnere, před několika dny jste napsal debilní článek

Bydlím v Praze a dost cestuji po republice, potkal jsem jen pár ožralů  s lahví piva na ulici, kteří fandí upocenému Jyrkovi (čekají na zvednutí příspěvků na živobytí, protože už nikdy dělat nechtějí a nebudou). Většina ostatních nadává na upoceného Jyrku (nevím, kudy chodíš, zřejmě jen po restauračních zařízeních). Je pravda, že se nadává i na vládu, protože ta neslibuje kraviny (pastelkovné a 13. důchod). Ale sundat vládu během předsednictví, ať je jaká chce, navíc když upocenec slíbil hájení, to většinalidí neskousla, jen pár oranžových blbů tvého ražení.Takže zkus su

Kiri 27.3.2009 7:05

Nevíte koho volit?

Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

a. 27.3.2009 7:15

Re: Nevíte koho volit?

Vždzť říkám,že si ČSSD vyrábí chudáky,aby měla voliče.

kopec 27.3.2009 7:21

Re: Nevíte koho volit?

prave ze ty chudaky pro CSSD vyrabi ODS spolu s koalici a za posledni dva roky se jich podarilo vyrobit hodne

j 27.3.2009 7:23

Re: Nevíte koho volit?

Kopec byl bohatý a teď je chudý( možná duchem, moc toho Paroubka prožíváš)

ladik53 27.3.2009 7:59

Re: Nevíte koho volit?

Do toho grafu, si ale doplňte údaje za rok 2007-+cca 90 miliard a za rok 2008-+107 miliard. Takže jedeme dál ve stejném duchu. A na letošek je naplánováno vydat dluhopisy za 120-140 miliard.