7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Loucký 12.4.2011 22:07

Prý úplatek?

Prosím, nemohl by už někdo konečně vysvětlit, co si údajným "úplatkem" pan Bárta chtěl zajistit, tedy co mu tedy konkrétně mohli pan Škárka a paní Kočí výhodného poskytnout a bez "úplatku" by to patrně neudělali?

A byl-li to úplatek, jak to, že si pan Škárka peníze hodlá ponechat (protože jinak by asi nemluvili o tom, že je dodatečně zdaní)?

Nějak mi to rozum nebere.

T. Pansky 11.4.2011 4:08

Pan Stejskal mi promluvil z duse s takovou selskou uvahou. ...

Neni treba vic dodavat.

P. Skřivan 11.4.2011 2:13

Myslím, že úvaha o půjčce,

je stejně nepodstatná. I bezúročná půjčka je druhem úplatku. Rozdílná je jen jeho výše.

Z. Jaromír 11.4.2011 6:23

Re: Myslím, že úvaha o půjčce,

Doufám, že nemáte prostředky na to, abyste komukoliv mohl něco půjčit.  Kdyby ano, měl by po takovémto vymezení váš dlužník v hlavě pořádný zmatek z toho, jakouže smlouvu to vlastně s vámi uzavřel.

Nechápu, proč velkorysost, dobré srdce a pozitivní puzení bohatého Víta Bárty k mecenášství  se tu má za naivitu, případně se mu tu vytýká div ne korupční jednání.

Některý z politiků měl dokonce říci, že u Víta Bárty jde o praní špinavých peněz. Má-li tedy někdo dobrý důvod někoho žalovat, pak je to právě on.

Neviděl jsem ubožejší vystoupení v TV, než dnes bylo to poslankyně Kočí. Naprosto trapně, unikajíc očima kameře, tam papouškovala novinářskou mantru o ABL,  a dokonce tvrdila, že to "propojení"  firmy se stranou "pochopila" až v posledních týdnech...  O půjčce ani muk.

VV nikdy volit nebudu, ovšem dnešní vystoupení Víta Bárty mně ukázalo, že on a jeho lidé svá politická zadání berou až na výjimky vážně. Rutinérské řeči lidí z těch ostatních stran a jejich přesvědčení, že zrovna oni vědí, jak to chodí a jak to chodit má,  běžnému voliči jako já už neimponují vůbec.  Třebaže jsou to údajně strany "konsolidované" a s "čitelným programem".

H. Koláček 11.4.2011 6:50

Re: Myslím, že úvaha o půjčce,

Ale ještě to může být také tak, že Vít Bárta je veliký manipulátor, schopný a pohotový herec.

B. Michal 11.4.2011 17:44

Re: Myslím, že úvaha o půjčce,

Možná, ale pokud je pravda o těch 3% všimného ze zakázek, tak miliardové škrty z jeho ministerské ruky zaručují mnoho mocných nepřátel. To by mohlo být dost logické vysvětlení celé záležitosti, včetně zázračného a náhlého prozření slečny Kočí.