6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jurajda 11.4.2009 0:01

To je stará vesta!

Paroubek a spol.jsou nenormální a taky hulváti!

jk-jiny 10.4.2009 21:41

jo jo, modrokapitalismus si rozvracet nedáme...

Zkuste pochopit, o co se snaží opozice a o co vláda. A vzpomeňte si (pokud to modrá hlavička dokáže), že nulovou toleranci zavedla ODS (a Cardu na nosítkách ve sněmovně) a ODSSácký odmítnutí podmínek dohody.... Vy totiž jste demokrat, jen když vyhrávají ti vaši...(Y)

fg 10.4.2009 23:14

Re: jo jo, modrokapitalismus si rozvracet nedáme...

jdi do hajzlu

Deda Jaga 10.4.2009 21:07

no toto

A pak za si kapri nevypusti rybnik. Sakra zase o jedno prislovi mene;-D

Domočech 10.4.2009 20:28

Naprostý žvást právníka honoris causa Jemelíka

ČSSD nabízela pokračování Topolánkovy vlády za podmínky odchodu Langera a Vesecké. Tuto podmínku Topolánek odmítl. Takže Paroubek použil Klause jako páčidlo a díky tomu máme vládu Fischerovu, která se rýsuje jako zcela přijatelná.

A i Topolánek vypadá, jako by se mu ulevilo. Být držený pod krkem Langerem a Veseckou a nemoci se jich zbavit, když to potřebuje, není asi příjemné - T. není měkkýš. Kdyby zůstal a ty dva pustil, zničili by jeho i ODS špinavými detaily, které na Topolánka vědí. Nyní Vesecká bude sedět na funkci až do voleb a před volbami neohrozí ODS a Langer bude také mlčet, protože Topolánek se obětoval a šel také - za této situace se mu Langer nemůže před volbami mstít za ztrátu svého ministerstva, to by v ODS dopadl jako Tlustý.

Ale tyto věci jsou p.Jemelíkovi naprosto nepochopitelné. Ne ze zášti - není tak stranicky zaslepený. U něho je to intelektuální deficit.

Apea 10.4.2009 20:23

Co provedl Paroubek?

Paroubek podržel ty z ODS, kteří chtěli konec této vlády. Nic víc, nic míň. Bez nich by vládu nepoložil a druhou stranu, sotva by mohl držet vládu, kterou nedrží ani vlastní poslanci. Pokud vyjdu z autorovi logiky, pak Paroubkovo jednání bylo politicky zcela pochopitelné. Psychiatra potřebuje v tomto případě Topolánek. Ví, oč půjde v evropském předsednictví, ví, že udělal věci, po kterých ho nemůže opozice tolerovat - postavil vládu na přeběhlících a udělal dva reformní kroky, které byly pro voliče ČSSD naprosto nepřijatelné (nehodnotím ty kroky, ale podporovat někoho, kdo koupil dva hajzlíky z mé strany a kdo dokonale n..l mé voliče, to by udělala leda politická Matka Tereza) - a přesto si nevyjedná podmínky tolerance. Nezodpovědný packal.

richard 10.4.2009 20:13

Máš sice recht, autore,

s označením jednání Paroubka za psychiatricky cky šílené, ale jeho jednání ve skutečnosti není šílené, dokonce není ani nijak významné. Šílený není Paroubek, šílený je národ, který ve volbách takovéto kreatuře dává své hlasy.

Topolánek 10.4.2009 22:38

Re: Máš sice recht, autore,

Kreatura jsi Ty.na Paroubka já a ODS nemáme.

Kodl 10.4.2009 19:22

A co se vlastně stalo tragického Jemelíku?

Barry Goldwater 10.4.2009 19:26

Re: A co se vlastně stalo tragického Jemelíku?

Pán má problémy s pochopením psaného textu?

Petr B. 10.4.2009 20:07

Re: A co se vlastně stalo tragického Jemelíku?

Problémy z pochopením asi nemá, ale nic tragického nevidí. Pro mě je odvolání dua Topolánek-Dalík spíše radostnou událostí a nadějí do budoucna něco na způsob nového Pražského jara.

Honza 10.4.2009 20:22

Re: A co se vlastně stalo tragického Jemelíku?

Tragického se nestalo nic.Jenom naše republika jiní vypadá jako tlupa nesjědomytých lidí.Věřím že ne všichni soc.demokraté vidí v sesazení vlády NYNÍ něco podobného Pražskému jaru.

Těrazky Topolánek 10.4.2009 22:42

Re: A co se vlastně stalo tragického Jemelíku?

Ale vidí,a nejen sociální demokraté,je to jako konec války.Sebranka odchází ze Strakovky zadním vchodem

Honza 10.4.2009 20:25

Re: A co se vlastně stalo tragického Jemelíku?

Tragického se nestalo nic.Jenom naše republika jiní vypadá jako tlupa nesvjědomytých lidí.Věřím že ne všichni soc.demokraté vidí v sesazení vlády NYNÍ něco podobného Pražskému jaru.

Kodl 11.4.2009 0:02

Re: A co se vlastně stalo tragického Jemelíku?

Kdyby to byla povodeň, následky vichřice, to bych pochopil.Ale smutnit kvůli politikovi, který šel od žlabu, to už není divné, to je diagnosa.;-D

Martin 10.4.2009 17:50

Pěkný článek

taky si začínám myslet, že češi si vládnout neumí a říve či později sklouznou zase pod někoho. V podstatě se dá sklouznout jedině pod putina, protože nikdo jiný nám vládnout ambice nemá. I když voliči čssd jsou určitě přesvědčeni, že nám te´d vládnou američané. Jinak nápad s psychiatry v TV je skvělý, ale obávám se, že by zakrátko sklouzl opět k manipulaci a psychiatři by se nelichotivě vyjadřovali jen o těch a těch a o těch druhých by buď mluvili lépe, než by dle jejich znalostí bylo na místě a nebo by o nich nemluvili vůbec.

Kite 10.4.2009 16:34

Není to špatný nápad.

Ale že je Paroubek a jeho víc jak 40 loupežníků mentálně mimo normál ( o to do mínusu) ví všichni. Smůla je, že někomu se to líbí - asi je na tom podobně.

Jiřík 10.4.2009 16:33

Pane Jemelík

Většina národa to vidí jinak.Paroubek za vydatné pomoci Klause odstranil vládu psychopatů.Unii Topolánek určitě chybět nebude,on samozřejmě nic neřídil.Je to ceremoniální funkce.Stačí že dělá kašpárka doma

milan007 10.4.2009 17:08

Re: Pane Jemelík

Psychopatů. Kam se hrabou na Ratha ?? Už jste se dočetl jak trojčí , po rozhodnutí soudu o poplatcích ??

milan007 10.4.2009 17:09

Jiříku

Nejste Vy přímo Paroubek, že mluvíte za  většinu národa ??

mik 10.4.2009 17:18

Re: Pane Jemelík

Tomu říkám výplod šílence :-D

Na naší politické scéně psychopati Rath a Paroubek jsou bezkonkurenční mag oři. A Klaus pro změnu bezkonkurenční kur va.  Co taky čekat od synka pražské kur vy a slovenského politika? DOhromady je to největší banda vlastizrádců od doby kdy 99 "pragováků" pozvalo ruské okupanty.

Jiřík 10.4.2009 22:48

Re: Pane Jemelík

Ty jsi krásně primitivní,Sládek zmizel z parlmentu,tak volíš ODS-Topolánkovu sebranku.No,, ODS už zůstali jen tupci Tvého formátu....

Petr B. 10.4.2009 16:27

Jemelíku "Stíne", vy jste ale povedený advokát "nespravedlivě stíhaných"

Už chápu, proč ten váš Šalamoun odmítá pomoci skutečně postiženým lidem. Tak ono nejde ani odvolat neschopnou vládu postavenou na vydíraných a koupených lidech v parlamentu? Z které "demokracie" jste k nám přišel? Jak už bychom to mohli udělat čistějším a demokratičtějším způsobem? Kdyby byla nepřetržitá generální stávka, co byste tomu řekl? Navíc Topolánka odvolali také jeho lidé z vládní koalici. O co vám tedy jde? Pokud nějaká země převezme formálně předsednictví EU, nesmí v té zemi padnout vláda paralamentní cestou, musí se zahlazovat skandály vládní koalice atd.? Kde je to napsáno? Skutečně jste vystudoval právničinu s vaším logickým myšlením?

milan007 10.4.2009 17:11

Re: Jemelíku "Stíne", vy jste ale povedený advokát "nespravedlivě stíhaných"

Chudinko oranžová, rozčilená. Pan Jemelík si naštěstí může říkat a psát co chce. A Vy máte právo si nečíst , když se Vám to tolik nelíbí. Na Váš "socanech" je komické , jak Vás rozlítí jakýkoliv jiný názor :-D

mik 10.4.2009 15:33

má někdo k dispozici kontakt na Ratha?

Sem s ním

Věra 11.4.2009 1:16

Re: má někdo k dispozici kontakt na Ratha?

Jo, kontakt na Ratha by byl, dokonce přesná adresa bydliště (Hostivice) nebo adresa Krajského úřadu Středočeského kraje. Máte na vybranou:-)

Libor 10.4.2009 15:14

Ještě,

že máme hentu domokráciu a u voleb se uvidí, komu voliči dají více hlasů. První test bude ve volbách do Evropského parlamentu i když k těmhle volbám asi moc lidí nepříjde.

mik 10.4.2009 15:30

Re: Ještě,

Za situace, kdy se blíží volby ředitele ČT a kandiduje bolševický pisálek a milovník nepostradatelných KGBáckých odborníků |Janeček nepředpokládám, že by masy byly objektivně informovány a tudíž férové. Takže asociální psychopati zas posílí. Debilní národ nemůže mít moudré a chytré politiky.

Hrdlička. 10.4.2009 16:22

Re: Ještě,

Jemelík má plnou pravdu. Žádné volby nás nemůžou zachránit, i když třeba nezkončí patem.Ukáží jenom, že část voličů je zaslepena tak jako za totality.

Otakar 10.4.2009 14:19

Vyložme si karty na stůl.

To co provedl Paroubek a spol, to je svinstvo, které se dá srovnat jen s některými kroky pomazaných hlav, jmenujme jen některé : Havlem odstřelená Klausova vláda na konci r. 1997, jmenování "úřednické vlády Tošovského na hranici platnosti ústavy", Havlovy intriky a pletichy kolem voleb 1998 a jako reakce na to "opoziční smlouva"- další to div české politiky - vedoucí v důsledku k 8 letům vlády levice a 880 mil.Kč státního dluhu, televizní stávka v r. 2000-2001 vedoucí k "okupaci zeleninové zahrady kozlem" a to dodnes, ostudný zákon o referendu o vstupu ČR do EU, kde dle znění zákona postačoval jen hlas jediného voliče pro, když by ostatní nepřišli hlasovat, Nedořešené a nevysvětlené korupční aféry z doby vlády ČSSD (gripeny, dálnice do Ostravy, prodej Unipetrolu, prodej většiny bank, prodej Transgázu, a hlavně kam ty peníze z privatizace všechny přišly, když stát nadělal takové dluhy), ostudná volba prezidenta v r.2008, ve které se opět projevila nenávist a pomstychtivost ze strany Havla a spol. za spolupráce ČSSD-KSČM, hulvátství, prázdnost, vychování řeznického psa , to jsou způsoby které do politiky vnesl hlavně Paroubek, Rath a Zaorálek, tak se nedivme ,že kamarád hochů Kočkových - hochů od kolotoče má tyhle způsoby a chování , když při volbě prezidenta mu t zv. "intelektuální elita" zobala z ruky když se zdálo, že by mohl pomoci nenáviděného Klause svrhnout z "trůnu", nešťastní a nepostradatelní přeběhlíci se kterými začala a skončila Topolánkova vláda, zásadní chyba Topolánkovy vlády kdy neotevřel dizkusi k Lisabonské smlouvě a nevyhlásil referendum, výčet augiášova chlíva sice není kompletní , takže tento drahokam - odstřelení vlády uprestřed EU předsednictví- je osobně za Paroubkem a spol., ale blbost českého voliče a jeho milovaných žurnalistů je ještě větší ostuda, neboť prodali svou občanskou čest a odpovědnost za 30 Kč u lékaře,  což je hodně málo a je vidět ,že je 30 kč zajímá více než celé české předsednictví EU.