26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mik 10.4.2009 15:32

Re: Vyložme si karty na stůl.

To co prtovedli Paroubek a Klaus se dá srovnat snad jen se zvacím dopisem. Je to tragédie století a ČR na ni ku.evsky doplatí. A smát se budou v Moskvě a Paříži.

Kodl 10.4.2009 19:23

Re: Vyložme si karty na stůl.

Jj to je na emigraci.;-D;-D;-D

palava 10.4.2009 14:15

Vážený pane,

nebrečte ,nedovolávejte se slušnosti , rozumu , odpovědnosti . V době , kdy drráth , pravá ruka velkého kormidelníka dává k disposici tel. číslo soudkyně , která soudila tak jak soudila po právu . Důvodem jeho činu je pravděpodobně soudkyni zastrašit , poškodit inu šibalové .Ač vzděláním lékař , tedy úspěšný absolvent etiky takto poklesle koná On ,roduverný zástupce sociálně citlivých spoluobčanů .Nebo šlo o pouhou informaci Iljovi Dněprostroji ?

PetrK 10.4.2009 14:11

Až bude Paroubek psát paměti,

může použít podtitul "Zápisky šílencovy".

viktor 10.4.2009 13:43

Rétorika minulosti

Nemohu se zbavit při čtení Vašeho článku nepříjemného pocitu z jednostranného ideologického tónu, kterému jsme jaksi dobou odvykli. Ani slovo o ignoranci a aroganci politiků k voličům,  zdá se že korumpování řádně zvolených zástupců k přeběhlictví je pro mnohé snad dokonce bohulibou činností. Ani jedno Vaše kritické slovo k nešvarům podkopávajícím základy demokracie a víru v ní. Právě tato fakta byla na počátku konce dějství nepříliš šťastného pro jeji autory. Lidé se spíše baví zveličováním významu jež v demokratické společnosti jsou součástí přirozeného běhu věcí. Nedělám advokáta nikomu, ale vykreslení politické situace v Česku jako celoevropskou tragédii je spíše komické. Při projevu některých politiků jsem se neubránil asociaci s tragédií tohoto národa kterou prožil po oznámení úmrtí J.V.S.  Tehdy to byl také konec světa.  Beze změny chování zvolených zástupců ke svým voličům majícímu blízko k pohrdání jimi, nelze uvažovat ve zlepšení stavu politické scény. Volič by měl mít právo nejen volit - (lepší označení je snad hlasovat pro jeho vliv na další dění) ale i za jasně stanovených podmínek profláklé své zástupce i odvolat. Věřím v takovém případě v radikální změnu chování a odpovědnosti zvolených  politiků a tím i zamezení podobných excesů na naší politické scéně.

pragmatik 10.4.2009 13:28

Psychiatrie pro všechny

Na rozdíl od autora článku si myslím, že psychiatři by se měli v prvé řadě dlouhodobě zabývat samotnou naší veřejností. Již řadu let trvá nesmiřitelné rozdělení společnosti zhruba na 2 poloviny,které můžeme pojmenovat dle chuti: modrá versus oranžová, kapitalistická versus komunistická ... Toto rozdělení vehementně přiživují politici, kteří ve snaze získat na svou stranu většinu se neštítí jakékoliv špinavosti. Média jim k tomu slouží jako hlásná trouba a šíření nepodstatných bulvárních informací. Nemá to co dělat s Paroubkem nebo Topolánkem, pokud by to nebyli oni, lidé by si  pro vylití si svých zlostí a mindráků našli někoho jiného. Těsné výsledky voleb automaticky zakládají nestabilitu vládnoucího uskupení a namísto skutečného "vládnutí" zaměstnává neschopné vládní představitele především boj o vlastní koryta. Lidé u nás si za 20 let dosud nezvykli, že za svůj osud jsou odpovědni především sami a že nepomůže nadávání u piva či v internetových diskuzích, ale aktivní zapojení do veřejného života. Podle přetrvávající bolševické ideologie, namísto spojování a organizování je tady boj pod heslem kdo není s námi je proti nám, pomluvy, závist, podezřívání, xenofobie, neschopnost vyslechnout a tolerovat jiný názor. Předchozí emigrační vlny způsobily, že i po 20 letech chybí ve státě osobnosti, které by dokázaly vrátit hrdost národu a sjednotit ho k obnově morálních a materiálních hodnot a tak zajistit, že život v ČR bude na kvalitativně vyšší úrovni. Až se najde taková osobnost, pak snad bude šance, že se podaří vytvořit skutečně demokratický systém za který se nebudeme muset stydět.

Jimmy Keen 10.4.2009 13:27

Jenomže to nic neznamená, důležité jsou jen a jen volby

Nějaké předsednictví a EU, to je pro voliče ČSSD zcela pomíjitelná věc. Důležité je, že ten odporný asociální Topolánek, který zavedl hrůzných 30 Kč za vyšetření, už tady nebude. A socani slíbí všechno všem, označí ODS za stranu pro horních deset tisíc a vítězství ve vobách je jejich se ziskem 40%. Že je Paroubek hulvát, také nikoho nezajímá, důležité je , že nebudou poplatky a bude šrotovné. Tak to prostě je a odpovědnost vůči budoucnu se jaksi nenosí. Heslo socanů a jejich voličů je, že mají právo si užít teď. Veškeré traktáty o odpovědnosti jsou zcela zbytečné.

Landys 10.4.2009 13:23

Svatořečení Mirka Topolánka a jeho apoštolů

>-U příležitosti letošního svátku VŘSR bude kanonizován Mirek Toplánek  se svými apoštoly - hlasateli a šiřiteli pravověrné politické kultury.  Po tom, jak nesmazatelným způsobem  přispěli ke kultivaci politické scény v našem státě, je to jen logické vyústění přání  lidu. Ten dal dostatečně najevo svou lásku k této vládě (a Topolánkovi zvlášť) již při posledních krajských a senátních volbách. Mirek obdrží svaté přízvisko Mirek vstyčený prostředník I. - Veliký. Bramborovou bulou pražskou budou zároveň na věky věkův prohlášeny arogance, hulvátství, korupce,  ignorace a pohrdání opozicí, za nedílnou a nezpochybnitelnou součást politické kultury v tomto státě. Letošního 17. listopadu pak bude ediktem pravice české vyobcován ze společenství slušných lidí zloduch české politické scény Jiří Paroubek. Tímto aktem bude již navždy zajištěno, že vlády v tomto státě se budou moci ujat jen ti nejlepší a nejslušnější lidé z našeho středu. >-

jirka.s. 10.4.2009 13:49

Re: Svatořečení Mirka Topolánka a jeho apoštolů

Ač tě, lampeduso, pan Jemelík nezná (má štěstí), evidentně psal v dnešním článku i o tvých potřebách psychiatrické péče! Mám dojem, že za tebe i za mnohé jiné, by měl případné poplatky za tvou ambulantní i ústavní péči uhradit ze své "charitativní" činnosti soudruh dRáth, ač by to byly zřejmě naprosto vyhozené prachy! Ale konec konců, v tom on má významné zkušenosti, obzvláště, když se nejdená o jeho prachy!!!;-P

jirka.s. 10.4.2009 14:01

Re: Zkus zde, lampeduso!!!

http://www.projekt-spad.cz/galerie.html

jirka.s. 10.4.2009 13:58

Re: Něco pro tvé sexuální uspokojení, lampeduso!!!

http://www.projekt-spad.cz/galerie.html 

J.Sekyrka 10.4.2009 13:09

Naučte se

Pane Jemelíku, naučte se přivlastňovat třetí osobě; takhle to nemá cenu číst.

Jirka 10.4.2009 12:28

Příčina je v Bursíkovi

To, že padla vláda je také způsobeno tím, že se obě poslankyně potřebovali pomstít Bursíkovi. V podstatě s nimi souhlasím, protože Bursík ve vládě nemá co dělat. Prostě děvčata vylila lavor i s dítětem. Podařilo se jim to, že Bursík už v žádné vládě nebude.

Paroubek to tušil a využil, chytrák vyčuranej. Pozor na něj!

gerontusinza 10.4.2009 12:28

Pane jemelíku je mě líto..... on ten Paroubek ty bábovičky rozkopal vám....?

Inu když se k moci dere nabubřelý grázl který, si myslí že si může dělat s občany této země co chce, nemá nárok dopadnout jinak........ když se někdo chová jako sviňka štětinka, asi to nebude můj faviri.... možná že váš ale můj ani náhodou....:-/

jirka.s. 10.4.2009 12:31

Re: Pane jemelíku je mě líto..... on ten Paroubek ty bábovičky rozkopal vám....?

Zajímavé, gerontosaure, kdybych nevěděl, co jsi za stupidního oranžgutána, docela bych s tímto tvým výlevem souhlasil!!!  ;-P

Pešek 10.4.2009 12:45

Re: Pane jemelíku je mě líto..... on ten Paroubek ty bábovičky rozkopal vám....?

Dneska se mi to líbí, gerontusinzo. Asi si to schovám a bude to použitelné za rok, dva či více. Ještěže nejmenujete. Tím se váš příspěvek stává univerzálním a pro budoucno použitelným!   ;-D

Starý J. 10.4.2009 11:58

Mě v poslední době zaujala

úporná snaha obhájců soudruha Paroubka na všech diskuzích (začínají vždy všichni najednou, jakoby právě přišli z proškolovacího kurzu v Lihovém domě), tvrdit, že za pád vlády vlastně vůbec není odpovědný Paroubek a ČSSD, ale vlastně ona čtveřice "přeběhlíků", oni vlastně odhlasovali pád vlády. Dokonce některý z těch, co toto v diskuzích tvrdí navíc přidávají, že ČSSD s komunisty na to neměla vůbec sílu, že to jako obvykle "jen zkoušela", ale samotný pád je dílem oné známé čtveřice.

Nějak to je ale nedomyšlené (je to zřejmě z Tvrdíkovy dílny a pak se není čemu divit). Logicky z toho vyplývá, že zavedení reformy financi, zdravotnictví, včetně poplatků a dalších tolik opozicí kritizovaných "dopadů na chudinu", vůbec nemá "na triku" koalice, ale Pohanka s Melčákem. Koalice sama na to neměla sílu, jen to tak zkoušela, ale odhlasovali to Pohanka s Melčákem!

Hloupost? No samozřejmě! Jenže jak něco začne levice omlouvat, z něčeho se vykrucovat, většinou vymyslí podobné pitomosti, které když se využijí, vynikne jejich absurdita a otočí se proti tomu, kdo je vypustil do světa!

Marat 10.4.2009 13:07

Re: Mě v poslední době zaujala

To je přece do očí bijící pravda. Kdyby soudruh Paroubek nechtěl tu Topolonkovu vládu zničit, tak by přece nevyvolával hlasoivání o důvěře, zvláště když už věděl o těch tentokráte na nepřeběhlících, pouze  na "konstruktivních politicích"..

Petr B. 10.4.2009 16:31

Re: Mě v poslední době zaujala

Pane Starý, je to jednoduché, s koalicí ODS nebyli nespokojení pouze poslanci opozice, ale i 4 poslanci vládní koalice. Jaký důvod k setrvání u moci má koalice, s jejíž politikou nesouhlasí už i její vlastní poslanci?

Vocílka 10.4.2009 11:41

Soudě podle většiny příspěvků předčasné volby vyhraje ODS

A to takovou většinou, že sestaví vládu sama. Potom nebude omezována žádnými koaličními partnery a ukáže co umí.

gerontusinza 10.4.2009 12:29

Jo už se na to těším.....Re: Soudě podle většiny příspěvků předčasné volby vyhraje ODS

;-D;-D

Jiřík 10.4.2009 22:53

Re: Soudě podle většiny příspěvků předčasné volby vyhraje ODS

Vy jste se po...l v kině....:-D

ok 10.4.2009 10:52

Paroubek byl jen zneužit rusofily

Paroubek byl jen zneužit rusofily, například už jenom to jméno - Zubovovová...

Marat 10.4.2009 13:11

Re: Paroubek byl jen zneužit rusofily

Proč by měl být zneužíván? Nebyl ! Chcete tvrdit že Paroubek je takový slaboch a hlupák, tak že jej může zneužívat, kdejaká nanda?

ok 10.4.2009 10:49

milovníci ruštiny slaví úspěch

Dá se to vysvětlit i jinak: nadutí zemští škůdci jsou nejen psychopati, ale také jednají v zájmu nějaké ideologie, které věří - například Václav Klaus je prokazatelný milovník ruštiny, a nazíráno touto optikou, je jeho počínání pozoruhodně konzistentní, logické a velmi úspěšné.

ok 10.4.2009 10:54

Re: milovníci ruštiny slaví úspěch

Jinak ovšem vše probíhá demokraticky, volby rozhodnou. Jenom je trochu škoda prestiže republiky v EU.

Don 10.4.2009 10:45

ODS K.O.

Neby spíš šílený čin chtít vládnou za pomocí koupených poslanců ?

Marat 10.4.2009 13:16

Re: ODS K.O.

Don, to jste tak dobře informovaný, tak zasvěcený, že můžete tvrdit o kupování poslancu? Nyní už ti poslanci už nepřeběhlící nebyli koupení? Nevím proč by ti poslanci museli být kupování.

To jste takový pitomec, že nejste sto pochopit, že při hlasech sto na sto, ani váš milec Paroubek nemohl sestavit vládu? Kdyby ji sestavil s pomoci dvou "přeběhlíku" také by ste řval, skučel a ječel o koupených poslancích?

Šerlok Homeless 10.4.2009 10:34

Politická jelita

typu Paroubka doufám budou v příštích volbách do PS postavena na okraj. Jinak se máme zase na co těšit.

wotan 10.4.2009 10:02

Máš to marný

V podzimních volbách bude ODS řádně vyprášen kožich;-D