21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

POLITIKA: Pryč z NATO? A co dál?

Kde jsou ty časy, kdy se někdejší ministr zahraničí Jan Kavan zabýval otázkou, zda lze vystoupit ze Severoatlantické aliance. Pravda, bylo to paradoxně v době, kdy jsme do ní teprve vstupovali. Také to pěkně schytal od ostatních politiků i komentátorů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Janyška 23.9.2016 9:26

Pryč s NATO a jsme

v prdeli... Dzp.

V. Novák 23.9.2016 9:02

To není debata pro předvolební dobu!

Bohužel jindy s nevede a nepovede...

J. Mrázek 23.9.2016 9:00

Nejen zničenou Škodovku v Plzni

O chemičkách nemluvě. Léta embarga za doby vlády komunistů....a hlupáky, co nemyslí jako by shazovali v HateFree...

B. Rameš 23.9.2016 8:48

Pokud v Parlamentu

sedí zástupci zločinecké organizace, je jasné, že nás občas oblaží nějakou podobnou 3,14tinou.

P. Kmoníček 23.9.2016 8:44

Re: Proč autor nemluví o tomhle?

Maršále Mrázku,co USA přinesly Československu či České Republice kdy špatného?

J. Macků 23.9.2016 8:34

Hlavně silní sami.

Dějiny nás učí, že pokud se nespolehneme sami na sebe, ostatní se na nás vykašlou, v nejlepším případě nám pomohou, jen když to pro ně bude výhodné a nikoliv zadarmo. Já bych upřednostnil silnou, vycvičenou a disciplinovanou vlastní armádu složenou z profesionálů, záložníků a dobrovolníků, smlouvy s jinými mít můžeme. Našich pár desítek tisíc vojáků rozházených po celém světě nám v účinné obraně nemůže stačit. Nechystáme se přepadnout sousedy, měli bychom být připraveni se jim bránit, nebylo by to poprvé. Až nás například bude chtít uchvátit Islámská německá republika, nebo Francouzský chalifát, měli by tu být kapacity na obranu, malý Izrael se brání arabíkům už desítky let úspěšně, pravda, něco to stojí.

J. Mrázek 23.9.2016 8:06

Proč autor nemluví o tomhle?

Po záměrném bombardování syrských vojáků a vzápětí koordinovaném útoku IS během deseti následujících minut došlo o pár desítek hodin později k "drobné epizodě" v podobě ruské rakety, vystřelené z lodi a na vzdálenost tisíc kilometrů přesně strefující bunkr v poušti s velícími důstojníky Islámského státu !!! v počtu 22 důstojníků a s národnostmi americkou, izraelskou a saudskou . Kdo teď bude velet IS ? Američané to nemohou přiznat.... jen autor pořád blekotá a nějakém NATO, které spolehlivě řídí spolehlivá a čestná US armáda .... hmmm...