1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Matlas 13.4.2010 23:29

Re: Pan Hvížďala?

Jste buď zblblá prolhanou masáží médií, nebo darebně pomlouváte.

J. Šimák 13.4.2010 19:41

Tato sestava je špica!

Paroubek, Sobotka, Hájek,Tvrdík; a dovedete si představit Zaorálka jako ministra zahraničí? Trochu mě mrazí, ale co nás čeká to nás nemine. To bude kolotoč!

V. Skalová 13.4.2010 17:23

Re: Pan Hvížďala?

Pokud si "obyčejní lidé" myslí, že lhář, demagog, přítel estébáků a mafiánů je ten, kdo jim pomůže, pak jim není pomoci...

J. Marešová 13.4.2010 17:20

Re: Večerníčka?

Mussoliny už je dnes passé, spíš Hugo Cháves, to je veliký vzor, má pod palcem celou zem, rozumí všemu od zdravotnictví, přes zemědělství, armádu i mezinárodní vztahy.Určitě by se  mu také hodilo televizní studio v Lidovém domě, jaké má Cháves v prezidentském paláci.

J. Marešová 13.4.2010 17:17

Re: První televizní duel Nečas vs. Paroubek

Vážený pane Matoušku, pan Nečas, jestli jste v obraze, vystudoval kvantovou fyziku, což je určitě víc, než VEŠ za bolševika,  odkud lze použít pouze titul. Plánované hospodářství už zde nevyužije. Tedy pouze ty RaJ, kde jako ekonomický náměstek také moc neohromil, protože úřednice s SEŠ ho strčily do kapsy.

M. Matoušek 13.4.2010 16:47

Re: Paroubek do "Uvolněte se"

Pod Váš příspěvek se mohu podepsat.Většinou jsou tady příspěvky příliš jednostranné,proto jsem se je snažil vyrovnávat.

M. Matoušek 13.4.2010 16:45

Re: Nečas je nejlépe třetí

Já bych Paroubka na nejlepšího diskutéra planety nepasoval.Máme u nás i kapacity na jiné tituly.Třeba největší ekonom všech dob nebo nejlepšího klimatologa,pak také největšího mírotvorce s jeho humanitárním bombardováním,nyní ministra obrany /nebo útokú/,který by si přál hrát si s A-zbraní.U nás jsou prostě nadaní lidé.

M. Matoušek 13.4.2010 16:40

Re: První televizní duel Nečas vs. Paroubek

Nečas by měl rovněž běhat někde v laboratoři s křivulí a se zkumavkou.Je to těžké,každý něco dělal před tím,nežli se rozhodl pro nejlehčí a nejvýnosnější džob.Jeden ehmm,ehmm,ehmm koulel sudy s pivem a také se mu nikdo nevysmívá

M. Matoušek 13.4.2010 16:36

Re: Paroubek opět nezklamal,

Vy používáte takový hanlivý výraz pro Nečase?Styďte se!!!!!!!!!!

M. Matoušek 13.4.2010 16:35

Re: Pokud by ještě večer stav výrazně nakloněn

Když o Paroubkovi říkáte že je ROKO,pak jistě přijmete že Nečas je další cizoložník,neboli záletník.Že je Paroubek předsedou je přece fakt a že jím Nečas není,je rovněž fakt.A že by skákal do řeči Nečas méně?Nevím,stopkami jsem to neměřil ale Nečas do řeči skákal minimálně stejně.Dokonce bych řekl,že se snažil získat více času pro své diskuzní příspěvky.

L. Šarina 13.4.2010 15:40

Večerníčka?

Večerníčka ? Ne Mussiliniho,to je ta role,kterou Proubek žije.

J. Matlas 13.4.2010 14:57

Pan Hvížďala?

Myslím si, že se nechce znemožnit před morálně zvrhlou promodralou částí společnosti (je jich stále mnoho) a tak to koncipuje jakoby více nestraně a jakoby zdánlivě objektivně, tedy posuzuje jen vnější, povrchní znaky debaty (pohotovost, výřečnost, asertivitu a pod.) a pak mu to vychází spíše nerozhodně. Kdyby se ale věnoval obsahu a pokud by byl spravedlivý, tak by skóre vycházelo 80 : 20 ve prospěch Paroubka. Myslím si, že Paroubkovi to vychloubání se předem svým prvenstvím v diskusích určitě ublížilo. Měl sice pravdu, ale neměl to říkat. Na darebáky vždy bude dělat dojem mazané, kulantní, pohotové a tvrdě zatloukavé jednání lháře a zloděje a proti tomu v této naší až tolik morálně poškozené společnosti není téměř žádná obrana. Já na místě Paroubka, kdybych se chtěl chovat přirozeně a otevřeně, tak bych musel přerušit debatu a odejít se slovy, že až s takovým lhářem a zlodějem není možno vést jakoukoli debatu a že jsou překročeny všechny meze společenské únosnosti.

Při této příležitosti děkuji panu Parobkovi za jeho tlak proti darebákům a je mi smutno, že takových lidí, jako je on, je ve sněmovně tak málo. Je tvrdým faktem, že obyčejní, ještě normální lidé, tak mají jen malé zastání.

J. Kombercová 13.4.2010 14:36

Re: Pokud by ještě večer stav výrazně nakloněn

Pan Nečas zřejmě dospěl k názoru, že už by se jinak ke slovu nedostal. Zvojtil to Moravec, že hned z kraje Paroubka neumravnil. :)

J. Franke 13.4.2010 14:23

Paroubek opět nezklamal,

jelikož pařez zůstane pařezem a vůl volem...

J. Peřina 13.4.2010 14:07

Pokud by ještě večer stav výrazně nakloněn

pro pana Nečase a na druhý den bylo vše obráceně,tak jako nestranný volič musím konstatovat,že došlo k určité deformaci průzkumu.Jsem si dokonce jist,že v Lidovém domě do rána nespali,a jenom klikali a klikali.Není přeci možné,aby "největší" a "nejlepší" dikutér v České kotlině prohrál s "místopředsedou",jak několikráte upozornil Roko Paroubek moderátora Moravce,že "on je přeci předsedou,a pan Nečas jen místopředsedou".Nadutost a arogance s.Roko Paroubka nemá hranic.Jestli je v něčem šéf LD jednička,tak hlavně ve skákání do řeči,i když musím přiznat,že pan Nečas se tomu zlozvyku taky rychle naučil.

J. Peřina 13.4.2010 14:00

Pokud byl stav večer po debatě výrazně pro pana Nečase,

J. Anděl 13.4.2010 11:50

Re: Paroubek do "Uvolněte se"

To by mohlo být první uvolněte se, na které bych se podíval a vydržel to celé :-).

V. Kain 13.4.2010 11:06

Duel Nečas-Paroubek

V neděli večer tedy po vysílání byl výsledek 80 ku 20 pro Nečase. V pondělí se výsledek záhadně otočil o 180°. Že by se socanští voliči probrali z víkendové kocoviny a podpořili svého mistra diskusí? I když to Paroubek projel na plné čáře,tak si přesto neodpustil ze skromnosti jemu vlastní prohlásit,že nad něho není.

T. Kočí 13.4.2010 11:01

První televizní duel Nečas vs. Paroubek

Podle Parkinsona,každý jednou dosáhne postu na který nestačí.Nemůžu si pomoci,ale pokud by Paroubek pobíhal po nádražní restauraci socialistického střihu a roznášel guláš za 6,50 Kčs,nikdo by na něj neměl.V dýmu by se ztratily ty zlé oči baziliška.Nechtěl bych s ním sedět u stolu ani 10 minut.

Nečas uspěl.Držím mu palce.

R. Sedláček 13.4.2010 10:45

Nečas je nejlépe třetí

Podle Paroubka je samozřejmě nejlepší Paroubek a Nečas je slabší než Topolánek. Tudíž je podle Paroubka Nečas nejlépe třetí diskutér této země. Není to tak špatné,vezmeme li v úvahu, že soupeří s nejlepším diskutérem planety a možná i vesmíru. Já to ovšem vidím poněkud jinak. Viděl jsem nejprve debatu a potom Paroubka, která překřičel jak Nečase, tak Moravce a tomuto výkonu neříkám výkon diskutéra, ale vítěz ze 4 cenové.

Souboj.Nečas-Paroubek

P. Kolář 13.4.2010 10:43

Paroubek do "Uvolněte se"

To by bylo setkání dvou nafoukaných hulvátů!!!

P. Boublíková 13.4.2010 8:35

Místo Verčerníčka se Paroubek absolutně nehodí

děti by pak ze spaní křičely hrůzou.