23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 1.7.2007 9:22

Nebyl očištěn, akorát nežijeme v právním státě !!!

Až budeme, jistě bude po právu potrestán. ;-D

Divák 30.6.2007 17:49

Agent Štětina kryje trestnou činnost agenta Hučína

Za špiclování, udavačství a zneužívání státních prostředků na osobní práskačské kšefty a za zcizování tajných materiálů by jiný seděl. Agent Štětina  hájí parťáka, který patří do žumpy.

Wolmar 27.6.2007 21:42

Re: Re: Re: Kriminálník národním hrdinou

Berte v ůvahu to, že Hučín prošel tím nejhustějším sítem rehabilitačních procesů a vždy zvítězil. V tomto nemá v ČR konkurenci a je nutno uznat, že Hučín je skutečně formát. Škoda jen, že není více Hučínů .>-

Wolmar 27.6.2007 21:39

Re: Kriminálník národním hrdinou

Tak teď jste si ale naběhli na vidle. Veškeré aktivity Hučina jsou dokonale zadokumentované v trestních spisech StB , které jsou přístupné. Hučín je případ skutečného protikomunistického bojovníka. Hučín byl po celou dobu v BIS hodnocen jako výborný pracovník, který se ale nehodlal smířit se zločineckými praktikami ČSSD. Berte prosím v úvahu to, že Hučína za léta věznění v komunistických kriminálech rehabilitovaly soudy všech stupňů včetně Ústavního soudu. Největší nenávist proti Hučínovi mají komunističtí chartisté, kteří v r. 1989 sehráli sametové divadlo a Hučín je za to kritizoval. Hučín je pro komunistické poskoky noční můrou a to je jen dobře !!!  

Mell 27.6.2007 18:52

Hoši a holky, zástupci kdysi všemocné strany,

to se vám kecá a očerňuje, když vám to demokraté dovolí. Za vaši éry, by za podobné řeči o nedotknutelných, šli jejich autoři přímo do krimu a chodili se pravidelně a zdarma ozařovat.

Moc to nepřehánějte, aby se demokraté nenaštvali a nezapočetli vám bonusy i za dobu, kdy jste si mysleli, že něco znamenáte.

Ivan 27.6.2007 10:43

Hučín je příkladem využití zcela bezcharakterního jedince.

Hučín je příkladem hochštasplera s vysokými ambicemi, malou inteligencí a nepřítomností  byť jen základních morálních zásad. Povaleč, ochlasta, chlubílek a výtržník. Takové si vybírali "převlékači kabátů" jako je například Štětina jako svoje nástroje. Je nejlepší přivést například na nějaké shromáždění blázna, který se cítil být pronásledovaný STB, a ten pak napovídá nesmyslů hory. To je oblíbený postup propagandistů a Štětina má důkladnou školu u KSČ a zřejmě využívá, čemu byl naučen, jen pro jiné pány.

muf 27.6.2007 10:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chtelo by to presnejsi informace

do Přerova bylo vyšetřování  přesunuto ostravským SZ, které  je nadřízené okresním SZ a tedy

ze zákona má právo (na rozdíl od NSZ)  vyšetřování  tomu kterému SZ  v rámci své působnosti přidělovat. Takže si napřed ujasni pojmy a dojmy než začneš zase blít. A co si ty osobně myslíš o statečném Čunkovi a  teorii spiknutí proti němu je mě ale opravdu šumafuk. Skutečnost je ale poněkud jiná...

Petr Q. 27.6.2007 10:30

Re: Re: Re: Re: Re: Je pozdě!

Opět jste nepochopil; no, nevadí.

Repertoár vašich nadávek vám uvádět nebudu; jsou vaše, takže si sám projděte své příspěvky a inkriminovaná slova (tj. urážlivá slova na adresu oponentů) si podtrhněte nebo vypište. S výsledkem mě seznamovat/obtěžovat už nemusíte.

Petr Q. 27.6.2007 10:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chtelo by to presnejsi informace

Tak tedy - mufe: Státní zastupitelství v Přerově nebylo - formálně, a právní formalismus jste vy ve svém prvním příspěvku zdůrazňoval - místně příslušné.

S politováním dlužno konstatovat, že ČR civilizovanou zemí - ve smyslu stavu práva, zdaleka není. V ČR lze, s minimálním rizikem pro osočovatele, obvinit kohokoli z čehokoli;  existuje bezprostřední, reálné nebezpečí, že se tohoto triku začíná využívat i v politice k likvidaci politických oponentů. Povede-li se to v Čunkově případě, lze masivní rozšíření této praktiky s pravděpodobností rovnou jistotě, očekávat. 

Z tohoto důvodu Čunek odstoupit nemá a nesmí; nejde totiž už jen o něho samého. To, že všemožným tlakům statečně odolává si zaslouží úctu a podporu; vím, že to nelze očekávat od všelijakých zpitomělých mufů, a osobně je mi to vcelku jedno.

jirka.s. 27.6.2007 9:39

Re: Hučín, to je ten co porušoval zákony před roku 89 a porušuje je i nyní???

Vřele doporučuji!

Mistr Jan Hus 27.6.2007 6:41

Hučín, to je ten co porušoval zákony před roku 89 a porušuje je i nyní???

Zvláštní právní stát je to Česko, když někteří vyvolení mohou beztrestně páchat trestné činy. Přitom Ústava garantuje rovnost před zákonem. Ale někteří chátristé jsou přeci jenom tak nějak rovnější. :-) A ještě je v tom podporuje štětináč, známý to propagátor teroristů a jiných bohulibých jedinců. Dokonce je štětináč nadřízen i nejvyšší státní zástupkyni, ikdyž v zákoně  o státním zastupitelství nic takového není. ;-D

dita 27.6.2007 0:41

Re: Re: Kriminálník národním hrdinou

Jinými slovy - měl a má daleko do slušného člověka.Těm,kteří chtějí pochopit,dokresluje vztah jeho matky s okresním tajemníkem hloubku akntikomunistického přesvědčení Hučínovy rodiny .Předlistopadové Hučínovy spisy by asi nikoho neroztrpčily,jen by ukázaly,jak vypadal jeho komunistický odboj.Do konfliktu s tehdejším zákonem se mohl dostat každý,ne každý ale má tu drzost předstírat,že jeho zločiny mají politický podtext.To je to,co mě mrzí skoro ještě víc než to,jak moc lidí mu uvěřilo.

KOlář 27.6.2007 0:07

Re: Názor

Fantomas se nemusí nikomu omlouvat Protože shnilé je v našem státě vše, počínaje parlamentem a konče všemi Zetky.A že jich je!!!!!!!

Irena 27.6.2007 0:00

Re: Autorovi

Já jsem nějakej Kubeš, se mnou souhlasit budeš, a když nebudeš, tak jsi svině a pošlu tě do p......!Mimochodem, mám vytříbenou slovní zásobu a jsem slušně vychován!!!!!!RvRvRvRvRvRv

A 26.6.2007 23:57

Re: Kriminálník národním hrdinou

A hele - STBaci z Prerova se haji  !   Ale uz vam ted veri jen moc malo lidi !

Zuzana W 26.6.2007 23:54

Re: Kriminálník národním hrdinou

Jinymi slovy, mel daleko do vzorneho socialistickeho obcana. Proc, proboha, by si mel nekdo zjistovat vztahy jeho matky a jak za ne odpovida Hucin? Proc je tak hrozne, ze ho vyloucili z komouskeho uciliste? A co vas vede k presvedceni, ze by nekoho roztrpcily spisy Hucinovych predlistopadovych trestnich veci - do konfliktu s tehdejsim zakonem se dostal skoro kazdy slusny clovek.

Irena 26.6.2007 23:50

Re: Kriminálník národním hrdinou

Pod to se dá podepsat!Znám takových případů více.Bohužel , naše  současnost je nejen servilní a  snaží se využívat podobných kauz manipulačně využívat, ale také debilní, protože sebou nechává bezostyžně manipulovat.Jsou snad páni Štětinové a Kubešové a další důkazem?Odpovězte si sami!

dita 26.6.2007 22:57

Kriminálník národním hrdinou

Přečtené příspěvky zde mě přesvědčily,že o Hučínovi nikdo z diskutujících,bohužel ani autor,neví nic.Vyprovokuji asi spoustu lidí,ale musím trvat na tom,že Hučín byl jen přerovský povaleč,dacan a kriminálník,kterému se podařilo po listopadu prodat společnosti některé své výtržnosti jako činy,zaměřené proti tehdejšímu režimu.Pro ty,kteří jej dnes oslavují a kteří;i když to nepředpokládám,by snad chtěli zjistit pravdu o této tragické záměně,doporučuji zjistit od pamětníků podrobnosti o vztahu jeho matky a tehdejšího tajemníka OV KSC dr.Novosada,mnohé by  bylo možné zjistit na tehdejším přerovském zemědělském učilišti,kam byl jako absolutně neupotřebitelný, přijat právě na  zádladě intervence dr.Novosada a odkud byl po roce,jako snad jediný žák za celé období existence učiliště ,vyloučen.Hučín je exemplárním  případem neslýchané manipulace,ve které roli užitečných idiotů hrají media a zapšklí hýkalové,typu autora článku.Skoda,že nemohou být zveřejněny  spisy Hučínových předlistopadových trestních věcí - bylo by hned o jednu legendu méně.

mik 26.6.2007 22:34

Re: tím myslím

a ja myslel, že sam sebe ;-P

mik 26.6.2007 22:32

Re: zodpovědní činitelé by měli být odejiti

Jenže on by ten zodpovědný mohl mluvit a pak by měl problém pablb a spol.

mik 26.6.2007 22:29

Re: Názor

Nikoliv shnilého, jen zbolševizovaného: policie, justice, ...

mik 26.6.2007 22:27

Re: Hučín a Čunek a Obst

Dokud bude putin a jeho parta u koryta ...

mik 26.6.2007 22:26

Re: Na to, jaký byl okolo Hučína povyk

A taky by to chtělo vědět co té přerovské bandě StBaků udělal Čunek. Nebo, že by jen tupě plnili rozkazy KSČSSD?

mik 26.6.2007 22:24

Re: Přerov? Toť proslulé město.

Máš na mysli holešovské StBacké učiliště? Tak tam se hodí.

komantsch 26.6.2007 21:45

Re: Hučín důkazy má !

Na co?

Aby nejaky stary praskac jmenem Wojnar agitoval prroti zakladne USA a vsemu zapadnimu?

Jogin 26.6.2007 21:20

Přerov? Toť proslulé město.

Což takhle svého času náčelník SNB Přerov, nyní pedagog policejní školy Holešov?

Borek@exil 26.6.2007 20:27

Re: Re: chtelo by to presnejsi informace

Ano, já si to pamatuji velmi dobře. Zajímal se o Hučínův případ velmi aktivně.

muf 26.6.2007 20:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chtelo by to presnejsi informace

v čem bylo nezákonné převedení kauzy do Přerova a v čem jsou(resp.byly) přerovské "kádry"

vůči Čunkovi předpojaté? A vůbec,  není tady problém v něčem jiném? Totiž v tom, že v každé  civilizované zemi by byl Čunek už dávno od válu (odstoupil by sám) a pokud ne byl by premiérem odvolán. Jenomže to bohužel v našem banánistánu nepřipadá v úvahu, protože to by si Topol podřezal pod sebou větev. Tak  se radši nechá z jedné strany vydírat lidovci a z druhé strany zelenými - dobrý každý den u žlabu.. Vskutku  reprezentativní  politický výkvět tahle naše vláda..

AeroKarel 26.6.2007 18:54

glos

nebo Gross?

AeroKarel 26.6.2007 18:52

Re: Re: Přerovské bezpráví najdeme i jinde

Ne, za to vám děkovat nebudu.