28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Netvor 26.6.2007 9:34

Re: Re: Re: chtelo by to presnejsi informace

Přesná informace zní: Štětináč je cyp jak lampa a Hučín je psychopat, který dodnes nikde nepracuje. Kdo ho asi platí?

radikál 26.6.2007 9:34

všechny problémy

pocházejí z toho, že v r. 1990 nebyl žádný stbák popraven. Bude to jednou třeba napravit se zpětnou platností.

Karim 26.6.2007 9:20

Vyssi tolerance PCR k byvalym stb-ksc neni omezena jen na socdem....

..stalinisty tyou jansty a Mladka.  Je videt, ze pokud je byvaly ksc i v jinych stranach, bratrstvo vse posuzuje vlidneji (byvaly ksc pak ODS Tesar, Salzman, ktery za nioc nemohl, protoze byl jen generalni reditsl, Kalousek s bytem od zborojare drive ksc Havy atd atd).  

MUDr Jiří Kilian 26.6.2007 9:14

Tak.

Velice pěkně podaný náhled na věci.  Škoda, že je tu tolikrát ponižován. 

Karim 26.6.2007 9:13

Chapu, ze Hucin muze pripadat divny lidem, kteri meli to stesti......

...ze neprisli do styku s policejnim setrenim ani za sociku, ani za noveho rezimu.

Jako minus se Hucinovi tez prisivalo, ze cinnost extremni levice sam pres agenty provokoval. Toto mu nebylo prokazano.  Naopak v kraji kde verejne politicky pusobi stbacke kadry typu Zifcaka, a kde je trvale vysoka nezamestnanost - neni zapotrebi pohrobky stb nijak zvlast provokovat. Je videt, ze jsou dostatecne snazivi sami.  

Kdyby mi o stb-ksc-mafistickych pomerech uvnitr justice a PCR nevykladali lide primo zevnitr, take nevim, zda bych tomu veril.  Bohuzel, je to mnohde stale vicemene tak jak Hucin (i Setina) predkladaji.  

Vypada to tak, ze hlavni hucinuv zlocin je ze za sociku p n;onekud nestandardne strelil nejake blanenske komunisticke zvire ze vzduchovky do zadku.  Hlavni Cunkuv zlocin mozna je, ze jeho zena zubarka nezdanila vsechny prijmy a ze Cunek je z katolicke rodiny.

"Pece" ktera byla venovana Cunkovi a Hucinovi dost kontrastuje s vlidnosti, s jakou PCR  jiz rok vysetruje 195 Mega propranych socdem korytari a byvalymi tvrdymi stalinisty Mladkem a Janstou na Antily.  PCR celkem "nic nechape" a s vypovedmi Mladka a Jansty je "absolutne spokojena".  Zajimave je, ze do pripady netlaci ani jinak hlasita ODS - cela vec v principu pripomina svycarske konto, jen o trochu vesti a na bezpecnejsich Antilach.  Tunely byvalych stalinistu a stbaku se vysetruji tak aby se odlozily, aby se tunelarum nahodou moc neporitizilo. Hucin a Cunek byli vysetrovani rozlozenim na atomy.  

starosta 26.6.2007 9:06

Milý pane Štětino,

Vám opravdu není divné počínání paní Vesecké - co jste se v tom Rusku proboha naučil? A pan Čunek - tolik na začátku toužil po soudu, kde by se lehce očistil. Teď se zdá, že po něm netouží vůbec. A když se našich soudů bojí první místopředseda vlády, co si má počít normální občan?

komantsch 26.6.2007 9:04

Ceska bolsevicka media

http://www.reflex.cz/Clanek17366.html

J.Mach 26.6.2007 8:56

Re: Re: chtelo by to presnejsi informace

Kasandro, než něco napíšete, zamyslete se, jestli ze sebe neděláte blba.On vás asi případ Hučín nezajímal, že? Jinak byste nemohla tak hloupě plácat.

frd. 26.6.2007 8:44

příspěvek MOON doporučuji pro výstrahu přečíst všem

..takto se vyjadřují zbytky komunistických a estébáckých sluhů,kterým se nedostalo ani slovního napomenutí...

Claudio 26.6.2007 8:43

Re: Re: spisovatel

 Pro vás dva bych měl upomínku na minulost. Na věčné časy? Ne, ne holoubkové! Ono na každého jednou dojde a i nevyvratitelné bolšánské pravdy se sesypaly jako domky z karet. Museli by jste zase s podporou Internacionálních vrahů opět uchopit moc a držet ji pomocí tanků a kulometů. Nejde to už, co? Nejde! Takže se připravujte na účtování! ;-P

Claudio 26.6.2007 8:34

Všechno za nás Hučín nevybojuje!

 Hučín udělal hodně pro novou demokracii a hlavně dokázal, že lze vyhrát i v prostředí, kde komunisti mají v bezpečnostních a soudních složkách své lidi. Je teď řada na našich volených zastupitelech, aby prokázali dostatek statečnosti a rozkryli komplot komunisticko STBáckých reliktů minulosti. Novináři jistě ocení dostatečnou skandálnost a rozjedou kampaň v médiích a my se rádi zajisté v diskuzích přidáme.

 Tak HR NA NĚ!!

Kylchap 26.6.2007 8:11

Z obdivovatele CCCP

se stal antikomunistický exorcista.

MOON 26.6.2007 8:09

Re: spisovatel

Hučín je magor a Štětina si na něm buduje svou novou karieru komunistického bíjce.Štětina měl zůstat na Sibiři a Hučína měli pro výstrahu zastřelit,tak jako Mrázka a byl by pokoj.:-DHezký den MOON

muf 26.6.2007 8:06

Re: Re: Re: chtelo by to presnejsi informace

venkovane ty znáš obsah spisu když tadY demagogicky tvrdíš, že se proti Čunkovi nic nenašlo?

A když mělo dojít k předání spisu státnímu zástupci, který měl rozhodnout o tom zda se spis předá soudu nebo ne, zasáhla  zcela protizákonně Vesecká! Takže horkej brambor se bude tak dlouho překládat a přehazovat až lidi zapomenou a Čunek bude zase čistý, možná ho budou i svatořečit.  Politickou kauzu z celého případu udělal Čunek sám a horlivě mu v tom pomáhá svazák Štětina co na bramborový razítko procestoval celý bývalý SSSR(aspoň to o sobě tvrdí. Když máČunek má hroší kůži jakou kůží se pak může pochlubit Štětina?

k 26.6.2007 7:54

spisovatel

normalizační spisovatel Štětina zase slintá. Pokud dostatečně silná nátlaková skupina funguje dostatečně dlouho, i teroristu Hučína očistí. Každý holt má takový stát, jaký si zaslouží :-(

venkovan 26.6.2007 7:53

Re: Re: chtelo by to presnejsi informace

Jde o to, že lidé, kteří evidentně pošlapali právo v případě Hučína jsou povyšováni a je jim svěřena další práce na kauze zřetelně politické. Dodnes se neprokázalo Čunkovi nic, co by opravňovalo celý ten humbuk, jinak by už stál před soudem. Má to všechno znaky komunistického přístupu k lidem. Napadat Štětinu, že diskredituje vyšetřovatele, je směšné a urážlivé.

Baltazar 26.6.2007 7:51

Nezávislá justice závislá na objednávce

O nezávislosti justice si můžeme nechat jen zdát. Kauza Hučín byla ovlivněna křiklouny, kteří nic jiného než "očištění" nepřipouštěli. Soudit v takovém ovzduší znamená, že to ani jinak dopadnout nemohlo.

Malý Aston 26.6.2007 7:49

Re: Re: chtelo by to presnejsi informace

Nelžete i když Vy komančové to máte jako politický program se sockami.Pan Štětina byl na řadě soudních jednáních ve věci pan Hučín.Vy jste si ještě možná hrála v uhláku na horníka.:-D

Kasandra 26.6.2007 7:37

Re: chtelo by to presnejsi informace

To přece vůbec nevadí.Štětinovy nešlo a nejde o Hučína.Ale přece o to, jakýmkoli způsobem zdiskreditovat st.zástupce a vyšetřovatele kteří se zabývají Čunkem.A Hučín se k tomu velmi dobře hodí.Pamatuje si někdo,že by se Štětina zajímal o Hučína ještě před tím než vyplavala kauza ČUNEK .....?????????

Karel 22 26.6.2007 7:11

Re: Čistky má Štětina zřejmě v krvi...

Velice dobrý argument pro to, aby si bolševici a STBáci mohli dělat, co je napadne.;-P

čtenář 26.6.2007 6:54

Úloha Obsta v Hučínově procesu

by naopak pro slušné lidi měla být klíčovou informací. Měli bychom se obracet na JUDr. Veseckou, aby nám vysvětlila, proč nechala tak dlouho tuto neblahou postavu figurovat v Čunkově případě.

Mejla 26.6.2007 6:22

Re: Kde je odporny bolsevicky bachar Venca Jakubik? - šéfuje někde v Litvínově, a další komunistický fízl Kolář,

dříve fízlovský "prezident", má tučné koryto jako nějaký státní úředník.

BIS 26.6.2007 0:39

Kde je odporny bolsevicky bachar Venca Jakubik?

Proc mu dopravate klid?

Dag Badman 26.6.2007 0:20

Čistky má Štětina zřejmě v krvi...

holt, jednou komunista, vždycky komunista.

chytrý horák 26.6.2007 0:09

Souhlasím bez výhrad.

pan senator se nepripravil 26.6.2007 0:06

chtelo by to presnejsi informace

Tu kauzu proti Hucinovi nevedl JUDr. Obst, ale vedle ji JUDr.

Lenka ŠROMOVÁ. Tu uz v Prerove nenajdete - byla povysena na Vrchni statni zastupitelstvi.