27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek od lesa 30.4.2006 20:18

bin al miri, as salaamu alejkum

ale tak jednoduché to není. Tvůj citát musím opravit, správně je to 'lepší malý kšeft, než velká práce'.

Jinak ale ze stejného zdroje platí'nečiň nikomu nic dobrého, alespoň si nezpůsobíš nic špatného'.

Pokud jde o US: jedná se o ne zcela zdařilý pokus o zavedení liberální strany v ČR. Paní Marvanová patří podle mně k těm kompetentnějším liberálům, ti ostatní trpí ¨zelenou¨nemocí, což je důsledkem neúspěchu u jiných stran, tak to holt zkouší i jinde.....

Pro ČR se v dlouhodobé perspektivě liberální strana stává nezbytnou, samozřejmě potřebuje taková strana získat autority a lidi bez problémů z minulosti.

Liberální strany nikdy nestačily na samostatné převzetí moci, v mnoha evropských demokraciích ale hrály roli jazýčku na váze, rozhodovaly o sestavě vlády. Moc bez kontroly se lehko zvrhne!!!

zdenek 27.4.2006 17:00

Re: Re: unie svobody

ty vaše bláboly platí pro typ války klasické, která ovšem nyní nehrozí. v současné době mnohem víc hrozí teroristické útoky, které se nekonají konvenčními zbraněmi, ale např. raketami, chemickými a biologickými zbraněmi, sebevražednými útoky apod. a tam si ty grippeny můžem nabouchat do hlavy včetně jejich skvělejch technickejch parametrů a drahejch vycvičenejch pilotů a ostatního personálu ...

takže to jsou fakt vyhozený prachy z woken :-(

Krampera 27.4.2006 7:44

Re: Re: Re: Koho má dnes volit liberální pravicový volič?

chytrej huhu ;-D;-P

huhu 26.4.2006 22:53

Re: Re: Koho má dnes volit liberální pravicový volič?

to je fór ! :-D

Ataman Jermak 26.4.2006 22:50

Re: Re: Re: A kde máme Havla?

Plojhar byl farář exkomunikovaný církví za spolupráci s bolševíkem. Bolševík mu jako trafiku svěřil ministerstvo zdravotnictví. Má ten MUDr. Rath dost hrozné předchůdce! A což teprve pohled do zrcadla či jeho nástupci!

Ó hrůza, nechť se chudák neuhrane!

bin al miri 26.4.2006 21:37

tuláci

Členové US jsou převážně straničti tuláci. Jedná strana zanikne a ty samé osůbky vytvoří novou stranu, ta zanikne taky, tak vymyslí zase jiný název, ale tváře jsou stále stejné. Něco na té politice musí být vynosného. Jinak by do toho nešli. Připomíná mi to jedno židovské pořekadlo. "To raději špatný obchod, než-li pracovat." 

scurra 26.4.2006 21:08

Re: Re: drobnost

Asi jste můj komenář nepochopil. Vadí mi naprosto nevhodné používání slova pedofil, které navozuje představu, že "katarský princ" prznil pětileté holčičky. Přitom si za peníze užíval se šlapkami, z nichž dvěma nebo třem bylo čtrnáct, ostatní byly v rozmezí 15 - 18 let. Ale máte pravdu, zákon je zákon a toto jednání postihuje.

jzd 26.4.2006 20:37

Tesat:

Ano, koaliční vláda splnila téměř beze zbytku volební program UNIE SVOBODY. Je to skoro legrační, ale když si přečete volební programy z roku 2002, tak nejvíce se skutečné vládní politice blíží program pidistrany s preferencemi v řádu statistické chyby. Vlastní program ČSSD neplnila a raději se stala  adoptivní matkou o hodně méně stupidního programu UNIE SVOBODY, strany která je fakticky po smrti. 

hz 26.4.2006 16:54

... až sem někdo vlítne ...

A z čeho vyvozujete, že ty gripeny někdy vzlétnou, když se bude něco dít? Přece prezident republiky zase jednou oznámí, že k aktivnímu odporu nejsou předpoklady, páč by tento způsobil nezměrné ztráty na životech, pročež má armáda rozkaz zůstat v kasárnách.

Aby nebylo omylu - já to neironizuju, mně tohle řešení konfliktů nevadí, nejsem žádnej mašín. Akorát bych toto řešení dokázal realizovat v podstatě zadarmo.

Ladislav N. 26.4.2006 15:46

Re: Re: Re: A kde máme Havla?

Nejste vy spíš MČČ

dvd 26.4.2006 14:34

Strany se udržují ideály

pod jejichž egidou vznikly. No a někdy tak i končí...

Krampera 26.4.2006 14:15

Re: Koho má dnes volit liberální pravicový volič?

Volme Lira!! Liberálové každým coulem!

J. Mach 26.4.2006 13:37

Re: Re: ano tohle jste volil 2002

No Vileto, to je teda výběr, to se to nestydíte takhle veřejně přiznat? Co vás tak lákalo ,na podivných lidech, jako je Kuhnel, Mlynář, Marvanová? To jste nevěděl nic o jejich názorech, činech a původu? Nebo právšě to vás tak lákalo?

Karel 26.4.2006 13:35

Re: Re: Koho má dnes volit liberální pravicový volič?

Obě varianty jsou špatné.....kompromisní volba nic neřeší.

mechis 26.4.2006 13:19

Re: unie svobody

Do gripenů bych se nes**l, pane. Vy si snad taky myslíte, že se obejdeme bez stíhacího letectva, vybaveného moderní výzbrojí? Možná bychom vůbec neměli mít armádu, že? A bylo by víc plicních ventilátorů...

Jenže, co až sem někdo vlítne? 24 moderních stíhaček 3,5 generace s odhodlanými piloty za kniplem dokáže udělat pěkný tóčo... Za 7,5 minuty včetně startu jsou v pěti kilometrech, za deset minut v deseti km, seřazený a připravený... Za tu dobu se asi těžko povede vyjednat vstup do našeho vzdušného prostoru, navíc F15, F16 a Tornada z Rammsteinu to maj třeba nad Olomouc tak půlhoďku letu. Za těch dvacet minut může bejt leccos v plamenech...

Haf 26.4.2006 12:40

Vyvolení

Von myslel, že už je ve spolku vyvolených nadoživotí a teď ho čeká možná doživotí, No na pohřeb mu jich pár přijde. Ze soucitu Mlynář a možná Hanka. Jo pýcha předchází pád.

endy02 26.4.2006 12:28

unie svobody

Každý člověk který vidí naše politické komiky se musí smát né jejich komickým projevům ale jejich blbosti nadutosti a aroganci na obyčejný lidi serou a hrabou si každý na svém hnoji volič ten je jim dobrý jenom na placení daní do pořád prázdnější kasy a na to aby mu půlroku před volbami mazali med kolem huby jak jsou skvělí,co stojí takové volby každou stranu peněz jestli by nebylo ti peníze radši dát na nemocné děti když musí rodiče každou chvilku škemrat v televizi že nemají prodítě peníze na plicní ventilátor tak to je hanba našich politiků jestli není lepší zachránit jeden lidskej život než srát peníze danovich poplatníků do GRIPENŮ A JINEJCH PODIVNEJCH KŠEFTŮ.

Malý aston 26.4.2006 12:27

Re: Re: A kde máme Havla?

Já mám podezření,že je Havel komunista. Co je napravo,je nutné zničit. O Ludvíku Svobodovi,pro mladé/ jeden z našich prezidentů/ se hovořilo vždy jako o tajném členu KSČ a agentu KGB. Důkazy z jednání v Teheránu . To samé Plojhar/ pro mladé farář,zastupojící KDU v Národní frontě.

Bývalý ministr již si nevzpomínám přesně čeho.To se dělá tak,agent se nechá spát a pak když je potřeba tak se probudí. Když slyší jméno Klaus tak vždycky zčervená. To je podle mne jasný důkaz.

huhu 26.4.2006 12:14

Re: A kde máme Havla?

kde je Havel je snad jasné . Se svými kamarády rozbil SZ a je t.č. zelený. Další strana (kolikátá už ?) na jedno použití, o těch minulých ztrácím přehled. (OF, OH, klub, impul, děkujeme, US, ceta změn a nadějí, ED....). Po neúspěšných volbách půjdou dal..:-/

Petr Kunetka, zlocinec 26.4.2006 11:45

Re: drobnost

Nu... Zakon je zakon, nemyslite? Tyto veci by mel rozhodovat soud, ne ministr vnitra pouzitim znacne pochybneho paragrafu...

Malý aston 26.4.2006 10:59

A kde máme Havla?

V článku je řada nepřesností, pokud se jedná o pana Němce a další,nebojte,se oni se o sebe postarají,jako se postaral čestný muž pan Ruml,pan Pilip nebo Filip? již si nevzpomínám, a ostatní ze Sarajeva.Podívejte jak napravo se to hemží těmito čestnými mužíkami, chtěli udělat převrat,nepovedl se založili nové čisté strany a občan,volič je nechápe,že to myslí upřímně.Kolaborace se vyskytovala v našich dějinách dříve a bude i pokračovat.Žádné ideové myšlenky,boj o koryta. Voliči nejsou žádné jednotné stádo, mohou je podrazit jen jednou,podruhé již to neprojde. Já si počkám,kde skončí, pokud mám přehled,tak za kolaboraci vždy byli odměněni. Jednou je to Investiční evropská banka,podruhé je to nějaká funkce v dozorčí radě apod. Evidenci jistě vede Cibulka,ať ji zveřejní. A co Havel,byli to jeho vyvolení,kde je?

Ladislav N. 26.4.2006 10:52

Re: Re: Poněkud ostře psaný text, ale má zkušenost je podobná...

Huhu, když začnete blábolit o US a Havlovi, vypadá to, jako byste ztratil IQ v jiných úvahách nadprůměrné. To ten váš Klaus zavrtaný do mozku má tak patologické účinky? ;-D

ok 26.4.2006 10:51

kde ma dredy?

Napada me jedine - kde ma dredy? Takhle volby nevyhraje, zmena image musi byt duveryhodna!

huhu 26.4.2006 10:47

Re: Koho má dnes volit liberální pravicový volič?

doufejme, že to bylo jen řečnické povzdechnutí. Jinak by se na tohle se muselo říci, že jsi vůl, pokud nevíš, že máš na výběr ksčssd nebo ods/kdu. Ideální strana nebyla, není a nebude. Rv

huhu 26.4.2006 10:44

Re: Poněkud ostře psaný text, ale má zkušenost je podobná...

US měla vždy především jako program OSOBNÍ moc pro partu pravdalásky, nic na tom nemění jejich rétorika. Marvanová byla v US páté kolo u vozu, hlavní byl vždy Havel a jeho parta. Marvanová jim sloužila jako naivní volavka na naivky, když překážela odkopli jí...

huhu 26.4.2006 10:41

Re: Re: Re: Re: ano tohle jste volil 2002

Klause si vážím a jsem na něj jako prezidenta hrdý. Poprvé v životě a zažil jsem všechny mimo TGM a Beneše - na ty dva jsem hrdý také. Havla považuji tak od poloviny 1990 za kašpara, předtím jsem ho znal jen z propagandy VOA.

scurra 26.4.2006 9:02

drobnost

Ve vašem článku je to sice zmíněno jen okrajově, ale vždy mě "nadzvedne" zmínka o pedofilním katarském princi. Pane Košťále (a nejen vy), zjistěte si laskavě, jaký význam má výraz pedofil, dále za co byl tzv. katarský princ odsouzen a kolik let bylo jeho "obětem".

dodot 26.4.2006 8:15

US zničili křesťani a podobné spolky

Jen pitomec by se na slibném začátku existence US spojil s někým tak nekřesťanským jako je KDU. Vytváření podivných 2/3/4 dílných spolků US zničilo. Nechápu, jaká úvaha tehdejší vedení US dovedla k takovým rozhodnutím, jediné co mi napadá je nezkrotná touha po korytu. Dobře jim tak.

Karel 26.4.2006 8:12

Koho má dnes volit liberální pravicový volič?

Fakt nevím, poraďte...(Y)

Veselý 26.4.2006 7:34

Já jsem spokojen

není to sice úroveň pana Sládka, ale je to zajímavé být sám sobě opozicí. Nevím, jak se tomu říká, snad schizofrenie.