5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Program coby maják

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Albertan_Bear 19.8.2006 1:12

Kupredu leva

Po precteni clanku, jsem si sel zkontrolovat ridicak a pas - hura R^ je to v pohode - ridicak je Albertsky a na pasu je napsano Canada :-D - diky bohu za to. Brzo bude opet vztycena zelazna opona kolem statu CR a Belorusko ... Tak si to tam uzijte - kazdy ma vladu jakou si zaslouzi (Y)(Y)(Y)

Karel H. 18.8.2006 23:07

Kobylko

Už jste se vyřehtala, jdětě si hajnout. Ráno Vám třeba bude líp. ;-P

Kobylka Lajda 18.8.2006 22:40

Vstupuji do ODS

Jsem mladá, nevybouřená, mám právo na rozlet - autor mi dobře poradil!!! Na vstup do ČSSD nemám ty správné proporce! Kopytem sem - kopytem tam! Jelínku, a co parohy? Cornutto!

Kobylka Lajda 18.8.2006 22:28

Zmatenost

Som z toho volaakási zmetená (zmatená), co si má dávat podpolštář, na co že mám uléhat? Na zvýšenou životní úroveň, kterou nikde nezaznamenávám, aspoň  v ranku sobě podobných. Mne nezajímá statistika, ale co si mohu dovolit. Vždyť mám problém cválat republikou k příbuzným. Ihahaha. Za Klause mi bylo mnohonásobně lépe!!! Pryč s KSČSSD. Statistik se nenabaštím. I postroj mám celý odraný, ostruhy rezavé - brr. Článek se Vám, pane redaktore, moc nevydařil, ani koňská hlava z toho není chytrá.

Kardiak 18.8.2006 17:58

Jelínek?

Tak jsem v první moment znejistěl,jestli ten článek je od Jelínka a o socialistech,nebo od Jakeše a o komunistech.Tak to ne mně nějak dýchlo z minulosti.Brrrrrrrr!

jirka.s 18.8.2006 17:55

To je slovo do pranice, soudruhu Jelínku!!!

Konečně se přiznali kdo rozkradl, pardon, zprivatizoval banky.

Thyronx 18.8.2006 17:46

SOudruh Julinek a Pravo

Bohuzel i toto musi otisknout "pes". Verim vsak ze jednou se lide jako Julinek budou veset po kandelabrech.

Ladislav N. 18.8.2006 17:30

Kupředu levá, zpátky ni krok!

Kupředu levá, zpátky ni krok! (MP3 1,2 MB) ;-) Pamatujete?

Kardiak 18.8.2006 17:40

Re: Kupředu levá, zpátky ni krok!

Taky mně napadlo,že už tomu chybí jen několik slov o předvoji dělnické třídyRvRvRv

jirka.s 18.8.2006 17:58

Re: Re: Kupředu levá, zpátky ni krok!

A jediný správný maják, továryšč Vladimír Iljič!!!!

Kobylka Lajda 18.8.2006 22:42

Re: Re: Re: Kupředu levá, zpátky ni krok!

;-D;-D;-DR^R^R^

Olda 19.8.2006 22:50

Re: Kupředu levá, zpátky ni krok!

Jen klid, za chvíli to zase budeme slyšet v rádiu denně!

šimon klein 18.8.2006 16:39

vážený autore,

no...prostě autore:

poněkud vám závidím: ani ne tak ten optimismus, který na mě z vašeho spisku čiší, ale tu možnost se tak setnout, pak napsat podobnou Anállízu a pak snad za to ještě dostat honorář.

Chraň papároubek, že bych vám ho záviděl, ale přece jenom - já si bohužel musím vydělávat prací....ale vím, že je to moje chyba....nemůžete mi sehnat podobný šolich? - případně nabízím tandemickou spolupráci: já vám ty slinty budu generovat softwareově a vy je budete poblikovat a šábnem se o honorář.

Věřím, že mou nabídku shledáte zajímavou a těším se na další spolupráci

Bez úcty váš š.k.

Bruno 18.8.2006 16:16

Nečíst, nekomentovat, nerozčilovat se, ale nechat vyhnít

Ono to láká přečíst si, co ten chudák zase vypotil, ale přece jen jde o zdraví. Rozumný komentář na takový blábol nejde vymyslet ani pod nátlakem.

traktorista 18.8.2006 16:01

Další důkaz jaký byl bývalý předseda Zaorálek b l b

Autor Lukáš Jelínek, politický analytik, je poradcem předsedy Poslanecké sněmovny pana Zaorálka

Ladislav N. 18.8.2006 17:41

Re: Další důkaz jaký byl bývalý předseda Zaorálek b l b

Byl?  On snad už nežije? ;-)

Kobylka Lajda 18.8.2006 22:35

Re: Další důkaz jaký byl bývalý předseda Zaorálek b l b

Traktoristo, tož po Tvém sdělení mne ta zmatenost přešla. Je-li tomu tak, je to jasné!!!;-D;-D;-D Vždyť ten Zaorálek byl jakýsi spící parlamentní element, tož co mu kdo mohl radit? Probíral se jen  ke svačinám. Bóže, to je už jak u nás ve stáji. Včera jsem v seně našla Zemanovu knihu Vzestup a pád, a tam Velmistr popisuje, jaký je Zaorálek trouba, ničemu nerozumí, leze jen ke korytu. A taky sepsul toho ohřebelcovaného holohlavce Sobotku. Těm by pomohli snad už jenom sovětští poradci.;-P;-P;-D;-D

Kardiak 20.8.2006 17:45

Re : sovětští poradci

Víte určitě,že je ještě nemají?

M-I-R 18.8.2006 15:33

Tak tohle je opravdu kolosální blábol!

Pan Jelínek tentokrát překonal sám sebe. Číst jeho články vyžaduje jakousi formu masochismu :-/

Pavel Kořenský 18.8.2006 15:26

Vesele se nám

Zaorálkův hulibrk soudruh Jelínek rozepsal. Jen co je pravda..

Málem jsem si poprskal klávesnici čajem, když jsem to četl.

Jura Jurax 18.8.2006 14:04

S potěšením kvituji,

že článek je tak pronikavě, dalekosáhle, široce, urputně a kolosálně blbý, že se jej v komentářích ani zarputilí příznivci socanů a rudochů neodváží zastat. Nevědět kdo to psal, měl bych za to, že je to potměšile poťouchlý kontrarevoluční podvrh z dílny pisálků pravice, poklonkujících imperialistům z Wall Streetu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Malý Aston 18.8.2006 14:53

Re: S potěšením kvituji,

Souhlasím s Vámi. Žádný mladý demokrat,školený pro práci na internetu,žádný Major Milda,nikdo ani nepípne a nikdo jej nepodporuje. Já se domnívám,že je to zkušební test,zda a kdo a kolik občanů je připraveno přijmout někoho z KSČM do vlády.Filip dle mého mínění si nechá podporu,kterou dává ČSSD pěkně zaplatit. Proč by to jinak dělal? Ta příležitost být legálně ve vládě,se možná jemu ani KSČM nebude již nikdy opakovat nebo naopak.

BRUNO 18.8.2006 18:01

Re: S potěšením kvituji,

RUDOŠI SE NEPŘIPOJUJÍ DO TÉTO DISKUSE Z JINÉHO DŮVODU = ZATÍMCO MY JSME PŘIPOJENÍ ZA SVÉ ( PENÍZE ) TAK ZASTÁNCI RUDÝCH A ORANŽOVÝCH IDEOLODGIÍ SE PŘIPOJUJÍ Z PRÁCE, V PRACOVNÍ DOBĚ Z RŮZNÝCH DOBŘE PLACENÝCH ÚŘADŮ ZA NAŠE ( PENÍZE). TAKŽE V PÁTEK MAJÍ VOLNO,PŘECE NEBUDOU SEDĚT V KANCELÁŘI,NE?Rv

Eva 18.8.2006 14:01

Prosím Vás všechny,

nerozčilujte se. Podívejte se na autora: Mladý bobek bez životních zkušeností. Není to čtyřicátník se dvěma dorůstajícími dětmi, který pracuje za průměrný plat a platí nehorázné daně, aby financoval nedobrovolně "sociální spravedlnost". Tragédií ovšem je, že sociální demokracie už nemá na své zviditelňování nikoho kvalitnějšího než takového ideologického blba. Tak klid a buďme rádi, že naše děti nejsou tak blbé, aby hlásaly něco podobného.

Malý Aston 18.8.2006 15:00

Re: Prosím Vás všechny,

Souhlasím s Vámi. Tak jako můj otec nechal mne,udělat si sám svůj názor na politiku,tak i já svým dětem,momentálně studujícím na vysoké škole nechávám prostor. Mohu Vás ujistit,že ani moje děti ani jejich spolužáci,nemohou Paroubka ani vidět ne tak cítit.To socanské bezplatné školství,to zdanění jejich příjmů,když si chtějí jako studenti vydělat nějakou korunu a tím současně ohrožují dětské příspěvky svých rodičů,to je ten nejlepší argument do života a názor na politiku. Bohužel musíme ještě vydržet,než mladá generace vyroste a bude moci sama rozhodovat.

jirka.s 18.8.2006 18:07

Re: Re: Prosím Vás všechny,

Já zase souhlasím s Vámi. Ale sám zde popisujete, jakou to dá práci stvořit jednoho  mladého soudného člověka  a pomoci mu vytvořit si správný  a zodpovědný názor na život. A porovnejte Vaše šance s onou masou blbů, kteří mají voliče Luparoubenka hotového za osm vteřin.

Kobylka Lajda 18.8.2006 22:48

Re: Re: Prosím Vás všechny,

Je to pěkně napsáno, jen malý přípodotek: jaké bezplatné školství? Já svým potomkům za každou drobnost spojenou se školou platím jak mourovatá !! Lepší čestně říci - bude se platit, musí se platit - ať je kvalita - a ne  z nás, kobylek, dělat voly!!  Ale nevěšejme hlavu - vydržíme, mladí už na věci nahlížejí jinak!!

Petr 18.8.2006 13:56

Zase další blábol soudruha Jelínka

Soudruh Jelínek s neochvějnou pravidelností produkuje jeden článek plný blábolů za druhým. Jeho obdiv nad stoletými tradicemi sociální demokracie s jejími opakovanými úlety směrem do lůna komunistické partaje je jistě jeho soukromou věcí, ale ať už s ním jde jednou do hajzlu a jde líbat zadek tomu praseti bradavičnatému.

Jura Jurax 18.8.2006 13:54

článek je blbý propagandistický žvást

Spolehlivou oporou sociální demokracie při reagování na naléhavé problémy současnosti je především dlouhodobý program, ve svém obsahu plně kompatibilní s moderními levicovými proudy západní Evropy a umějící uvádět dílčí témata do patřičného kontextu. Také jeho zásluhou je osmileté plynulé a zvratů prosté vládní angažmá ČSSD (pod Zemanovou, Špidlovou, Grossovou i Paroubkovou taktovkou), potažmo obecně vysoký standard života v České republice. O tom, že ČSSD ani dnes nezahálí, svědčí reforma odborného zázemí sociální demokracie, jež byla odstartována v minulých týdnech. ... tohle je lepší pohádka než o Smolíčkovi pacholíčkovi! Zejména výrok osmileté plynulé a zvratů prosté vládní angažmá ČSSD má sílu všech pohádek tisíce a jedné noci dohromady.

Komunisté před čtyřmi lety na vládnutí zralí nebyli - ale teď už jsou, jinak by se Paroubek se svými hlásky z voleb mohl klouzat, že ano. Vstali noví bojovníci a rudá záře začíná plát!

ČSSD pevně stojí na pozicích solidárního sociálního státu - to je hezký slogan pro opis méně vzletné skutečnosti, že si ČSSD marnotratným rozhazováním cizích peněz na sociální výdaje kupuje voliče. Fuj!

Pakliže nakonec vznikne vláda, která neudělá z občanů pokusné králíky a nevrhne je do víru sociálně-ekonomických experimentů, ... bububu, ti prostší se už děsí a vyděšeně čumí k Lidovému domu, cože to dopustil; nicméně reforma důchodů se musí provést co nejdřív, redukce rozmařilého sociálního státu taky, už aby tu byla spravedlivá rovná daň ; socani si vygenerovali rekordní dluh - nerozhazují jenom cizí peníze, co už vydřeli z těch, kdož daně platí (prosím vyhledejte si na internetu, jaké je rozložení platby daní mezi pracujícím lidem), ale i peníz, který ještě nemají ... a nechávají dalším vládám dluhy ... fuj ...

Článek by pěkně zapadl by tak akorát do Rudého práva, kde se soudruzi chlubili růstem životní úrovně lidu a úspěšnou odmítkou na Podřipsku.

Hudec 18.8.2006 13:36

Trefil jste, Jelínku, jádro pudla. Nechtěně a mimoděk.

Totiž: vytýkáte jiným, že mají jiný názor a hned z toho děláte závěr o "ideových odpůrcích ČSSD". Osobně např. já žádnou ideologii (která by mohla být nepřátelská k ideologii vaší) nemám. Já si prostě jenom přeji, aby všechno fungovalo rozumně, efektivně a ke spokojenosti co nejvíce občanů. Nic víc za tím není. Vaše fousatá, stoletá a neměnná "ideologie" přitom právě brání rozumnému, efektivnímu, atd. fungování společnosti.