1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Cibulka 13.8.2011 0:11

Re: Okurková sezóna

Tato vláda ten dluh nezpůsobila, ale to asi víte, dluhy se bohužel dědí.

D. Nowodny 12.8.2011 17:14

Co se divite

vždyt to je flipflop Nečas mezi flipflopy !

T. Kohout 12.8.2011 16:38

vrána vráně oči nevyklove

Asi heslo "padni komu padni" nebu tak ""tradiční"". Také bych se chtěl zeptat, na jaké tradice se přesně odvoláváte? Já znám poříkadla typu: vrána vráně oči nevyklove, pak je docela modní ta, že kapříci si rybník nevypustí atd. Myslím, že toto je skutečná tradice a ne ta, o které píšete.

J. Malá 12.8.2011 16:06

Bártu by měli zavřít

protože rozdává své peníze.Jen ti, co rozdávají  nebo přímo rozkrádají ze státního by měli mít imunitu- anebo o topm raději ani nemluvit. Souhlasím  s p.Udatným. Stokrát jsme od Nečase slyšeli "padni komu padni"- vždyť je to jeho heslo, ale pouze pžedvolební .Teď už neplatí.Co od něj můžeme čekat?Celou aféru s Bártou přece vypropvokoval on sám a teď obrátil?Protože  ho vv drží pod krkem? Mohl by sám přijít o koryto?To je jediný důvod tohoto sedmilháře a podvodníka beze cti a charakteru.Proto nechce vydat Bártu.

S. Maršálek 12.8.2011 13:48

Re: Jako u Kočárníka...

Je to jasné, jde o kšeft. Loajalita, jejíž cílem je udržet vládu! Ten Nečas se ale pěkně odkopává. Další mínus pro ODS. Jde to s nimi s kopce. Pomalu míří k typické extremistické straně.

S. Maršálek 12.8.2011 13:44

Re: Dobrý den,

Máte  pravdu, soudy jsou zbytečné!

S. Udatný 12.8.2011 11:48

Dobrý den,

Za prvé proč má vydávat parlament Bártu, policii, která jak se dozvídáme je prolezlá korupcí a zájmovými skupinami, policii, která nic nevyšetří jen plácá a plácá. Za druhé, ukažte mi konkrétně, kde dal Bárta úplatek, pokud je pravda to co se prezentuje v mediích, tak Bárta dával peníze poslancům na výdaje a na provoz a hlavne byly to jeho peníze. Neuplácel žádné státní zaměstnance ale dával peníze jako dávají všechny strany svým pracovníkům, kamarádům a pod. Problém je t vom, že Bárta není jejich kamarád, jede svou lajnu a to vadí různým kmotrům. Víte v čem je nebezpečí, že policie prolezlá mafiány, veme Bártu do vazby, a Bárta ve vazbě spách sebevraždu, vzpomeňte Janíček, který měl dost důkazů na Platila, ano ten Platil z fotbalu, pamatuji Platila z Barťáku, kde dělal ekonomického, není větší řiťolezec než Platil ovšem třeba uznat, že to umí.

J. Stejskal 12.8.2011 10:36

Re: Ale, ale...

Vy jste chápavý jako ten pan autor. Opravdu nevíte, proč to Nečas dělá?

F. Vízek 12.8.2011 10:27

Ale, ale...

Policie nesmí řešit záležitosti, které někdo označí za vnitrostranické?

Uvnitř stran se může trpět  i případná zločinnost?  

Podvody, lži, podplácení, zlodějny, korupce, třeba i  vraždy?   

Máme v Česku partaje hájené, kolem kterých musí orgány činné v trestním řízení chodit po špičkách?

A říká se tomu dmeokracie? A "padni, komu padni"?  No to je pokrok !

F. Vízek 12.8.2011 10:22

Jako u Kočárníka...

Historie se opakuje. Před lety nebyl vydán k vyšetřování tehdejší Klausův ministr financí Kočárník, protože ODS tomu v Poslanecké sněmovně zabránila.

Nyní nemá být vydán k vyšetřování pan Bárta...

Do smrti smrťoucí se nedozvíme, čím kdo z nich byl:  prevít, nebo hrdina?   

Smutná demokracie, ve které jsou si lidé rovni, ba mnozí ještě rovnější...

V. Mlich 12.8.2011 9:26

Okurková sezóna

Je dobré, když se lidi mají čím vzrušovat a nemusí myslet na to, jak nás vláda "rozpočové odpovědnosti" zadlužuje, že jenom na úrocích z dluhu se letos zaplatí víc, než se vybere na daní z příjmu. Kdyby ten dluh nebyl, mohla by se daň z příjmu zrušit úplně bez náhrady a ztratila by smysl diskuse o zvýhodňování stravenek či jízdenek. Jenom ti, co už teď neplatí žádnou daň, by remcali, že "boháči" zas platí méně :-)

K. Janyška 12.8.2011 8:56

Bártu bych také nevydal ! Ta zločinná manie s podlácením musí skončit... Dzp.

T. Pansky 12.8.2011 1:12

Autor clanku nadnesl otazku a zaroven si odpovedel: premier ...

... nemuze poslance Bartu vydat ke stihani, protoze hrozi, ze se rozpadne koalice. Lepe receno, TOP jasne vsemi hlasy v PS podporila vydani !!! Poslanci ODS jsou rozdeleni a poslanci VeVerek? Tady si odpovezte sami. Ti to maji tezke. Hlavnim sloganem pri volbe do PS byl boj proti korupci a ted se vsichni modli, aby si na to nikdo nevzpomnel a nevyzadoval to na nich. Sluzba verejnosti je skutecne osidna vec, zvlaste tehdy, kdyz verejnost chce od poslancu praci (plneni slibu) za sve dane. top0625top@live.com

J. Stejskal 12.8.2011 0:23

No, jestli jste nepochopil,

proč premier nemůže schválit vydání Bárty, tak byste snad ani neměl o politice psát. Tak speciálně pro vás: Pan premier je jako mezi mlýnskými kameny, v tlaku z obou stran. Jestli to ještě nechápete, zajděte třeba do trafiky, oni vám řeknou. Ach jo!